Ikinci evliligim de bitti..

resmi nikahlı kadın 12 yıldır boş boş koca mı beklıyor şimdi? o nıye ayrılmamış ki

boşanma davası açılmış ve reddedilmişse 3 yıl ayrı yaşandığı şahitlerle ıspatlanırsa mahkeme otomatik boşuyor. illa anlaşmalı boşanması gerekmiyor ki.

bosanamamak baska, bosanmamak baska.. durum ortada.. ilk davayi kaybettiyse 20senedir neyi bekliyosa? nafakadan tazminattan mi kurtuluyo boylelikle.. yoksa millete bosandiklarini mi soylemediler cocuklardan oturu, hani adam yurtdisinda calisiyo gbi? ne karmasa ya bu!

ikinci evlilik demezler ona metresi olduğum adamdan ayrıldım denir.yeni birilerini bulursun üzülme..evli olmayan birini kestirirsen gözüne iyi olur..yok amerikada nikahım var ayakları da yapma..ordaki cüzdanla tc uyruklu biri nasıl tüp bebek yaptırıyor burda ona da hayret..buna müsaade eden tıp gayriresmi birliktelikleri meşrulaştırıyor demektir..

Ah be güzel ablacım... Belli ki o adamı çok seviyorsun hatta âşıksın. Aksi taktirde bunca cefaya katlanmazdın da sence bu kadarı yeterli değil mi ? Daha ne kadar acı çekeceksin, daha ne kadar kullandıracaksın kendini ? Ona vazgeçilmez olduğunu öyle hissetirmişsin ki ,adam kendi hatalarını bile meşru görmüş. Şu an acı çekiyorsun ve geçekleri çok iyi idrak edemiyorsun ama ben bunları okurken emin ol renkten renge girdim. Ne demektir yahu seni yasak ilişki gibi ondan bundan saklamak? Senin en güzel yıllarını paramparça etmiş, bir kadının en masum hayalidir anne olmak, senin bu hayalini kendi çarpık hayatı yüzünden tarumar etmiş. Yapma be güzel ablacım, sen bu kadar değersiz misin ? Tamam seviyorsun da değiyor mu?
Bence sen artık onu sevmiyorsun, o ilk âşık olduğundaki halini, kalbinde uyandırdığı duyguları seviyorsun. Eğer âşıksan eminim ki unutamayacaksın, unutmada boşver. Sevmeye devam et içinden o ilk âşık olduğun adamı; ama artık hayatını berbat etmesine izin verme. Kaç yılın ziyan olmuş, kaç yaşına gelmişsin ne var elinde ablacım ? Kaybolan yılların, parçalanan ruhun, yok olan hayallerin dışında nen kaldı elinde ? Onunla yaşadığın en büyük mutluluğu düşün, sence o bile tam olabildi mi ?Doya doya katıla katıla hiç bir şey düşünmeden gülebildin mi onunla ? O beyefendi sinirliymiş, yediremiyormuş bazı sözleri vs.,açık açık bu onun karakteri ve ondan ödün vermek istemiyor sende kabullenmişsin. Sen bırak karakteri ne diye kendinden ödün veriyorsun be güzel ablacığım. Git güzel bir psikoloğa ,gerekirse anti depresanlar kullan ama kurtul bu illetten. Bu adamın parazit gibi ,ruhunu sömürmesinden kurtul.

. . . . . .

Eski esim iyi falan degildi, o sinirden soylenmis birsey, en cok ona kizacagini bildigim icin soyledigim birsey.
Eski esiyle gorusmuyor, sadece cocuklariyla gorusuyor. Onlarin da benden haberi yok. Herkesten saklaniyorum.

değer mi 30 küsur yaşında hala kaçak göçek yaşamak zorunda kalmaya?
boşansın gelsin o zamana kadar ayrı kalın..

Anlattığın kadarıyla 20 senedir boşanamamış bu adam eşinden . Dava açmak o kadar sorunlu ve uzun süren bir şey değil yarım saatte açılıp 2 gün içinde de boşanabiliyor insanlar ama tabiki gerçekten istiyorlarsa !!!
Eşim diye bahsediyorsun ama üzgünüm o adam senin eşin değil . Nufus mudurlugune gidersen bunu sen de öğrenebilirsin zaten ...

valla tek düşündüğümü açıkca yazayım darılmazsan.
oyuncak etmişsin kendini bu adama.
bırak arkadaşım boşanacak adam bin kere boşanırdı şimdiye kadar.demek ki eski eşiyle aralarında anlaştıkları bir husus var.kadın şart koştu belki.veya adam tazminat nafaka vs. sebebi ile boşanmıoyr.ama bir sebebi vardır.
emin olmadığın bir adam için atıldığın macera çok büyük.
tamam yurt dışında geçerli bir nikahın var ama bu senin içinde bulunduğun şartları düzeltebiliyor mu ona bak sen.
yaşın olmuş 39.kendi hayatına yön vermenin yoluna bak artık.
bu adamın da seni oyalamasına müsade etme daha fazla.
tüp bebek diyorsun ama bu adamla ,bu yaşantıyla nasıl oalcak o tüp bebek.
boşanma davası açılmış ve reddedilmişse 3 yıl ayrı yaşandığı şahitlerle ıspatlanırsa mahkeme otomatik boşuyor. illa anlaşmalı boşanması gerekmiyor ki.
demek ki boşanmak isteyen eninde sonunda boşanabiliyormuş.

Ben ayakları yere basarak boşanma kararı alabilen, ne istediğini bilen ve yolunu çizebilmiş kadınlara çok saygı duyuyorum. Maalesef bu tutumu sizde göremedim.

Problemli bir evlilikten kurtulmuşsunuz bunun tadını çıkarmak varken ne diye bu adamın peşine takıldınız ki?

Ayrıca ayrı yaşama süresi diye bir şey var. Bu adam isteseydi çoktan boşanırdı. Lütfen kendinize saygısızlık yapmayın. Böyle bir birliktelikle neden kendinizi kirletiyorsunuz?

Yol verin gitsin...

Merhaba,

Yine cesitli hakaretler edilmis, cevap bile vermeyecegim. Ben Turkiye'de evli olmadigimi zaten biliyorum, bunu neden israrla soyluyorsunuz ki, ben zaten biliyorum bunu. Bazi tepkiler gercekten trajik. Ben kimsenin kocasini elinden almis degilim. Bu adam da ilk davayi kaybetti, uzerinden 3 yil gecmis evet, dava acabilirdi ama biz o zaman amerikada beraberdik ve turkiye'ye dondugumuzde birlikte avukata gidip acmaya karar verdik, ordan burokratik islemler uzun suruyordu cunku..Adamin o kadinla hic bir alakasi yok ki. Sadece cocuklariyla gorusuyor. Bana agir gelen kuzenlerinden saklanmak oldu. Bunu kabul etmiyor, isimiz vardi birlikte kalktik istanbula gittik ama sen beni kovunca ben geri dondum diyor.

Neyse, zaten benim sorunum bitirme sekliydi, onu hazmedememistim. Onu da hallettim ve bitti.

Merhaba Selenay,

Ben yikarim yakarim sozlerini sinirimden yazmistim, yoksa oyle seyler yapacak biri degilim. Cuma gunu gittim. Sadece 2 saat gorustuk, asiri kizgin. Ben de kizginim, bitirme seklinden dolayi. Bunun bize yakismadigini, en azindan insan gibi, karsilikli konusarak bitirmesi gerektigini soyledim. Ne bagirdim cagirdim, ne yalvardim. Sadece cok agir seyler yasadigimi ve artik sinirlerimin bunlari kaldirmadigini, cok yiprandigimi ve soylediklerimi hatirlamadigimi soyledim. Ki yalan degil, buyuk kismini hatirlamiyorum. Bunlar icin ozur diledim ama bana hak vermesi gerektigini, artik bazi seyleri kaldiramadigimi soyledim.

Hasta yatagimdan kaldirilip kovuldum demek ki 60-70 yasinda boyle bisey olsa kapinin onune koyacaksin beni diyor..Ne alakasi var, hastaydin geldiginde sana bakmadim mi, iyilestirmedim mi dedim, neden yaptiklarima degil de soylediklerime bakiyorsun? Ayrilmak isteyebilirsin ama bunu duzgun yap dedim..Neyse, cok detaya inmeden konustuk. Yarin sabah istanbula yola cikiyoruz gitmem lazim dedi, gitti. Ben de otele gittim. Sabah evin oradan gectim ve arabalarinin otoparkta oldugunu gordum. Yalan soylemis yani. Sanki ben kapisinda yatacaktim bir daha gorusmek icin. O kadar kirginim ki. Ve o gece deprem oldu o bolgede, umrunda bile olmadi. Merak etmedi. Otelinde misin, guvende misin demedi. Gercekten igrencti. Insan bu kadar mi hatirsiz gonulsuz olur. Bu kadar nefret edilecek birsey yok bana gore.

Herneyse, sonuc olarak ben o cumadan beri tum baglantimi kestim. esyalarim hala orda, dava nasil acilacak bilmiyorum. Hicbisey bilmiyorum. En kotusu de orada gorustugum sirketten aradilar, bekliyorlar beni.. tam hersey yoluna girecekken bu olanlara hala inanamiyorum.

Basim cook kötü ağrıyor bugün ...size doğruyu soyleyeyim mi esiniz den kastinizi farkettim..aç gözünü be kardeşim aç aç aç. .yahu lütfen ACC. .dikkatini çekmek ve vereceğiniz tepkiyi görmek istedim...Bunun için bende senden Özür dilerim...inşaallah yazdıklarımı daha dikkatli okuma ve idrak edebilmene sebeb olabilmisimdir...sen özünde iyi birisin bunu yapma lütfen yapma kendine...[/QUOTE]

Actim Oben. Cok guzel actim gozlerimi. Gittim ve hayatimda asla hissetmedigim kadar asagilanmis hissettim kendimi..

Just, gittim ben cuma gunu..yukarida yazdim, igrenc seyler oldu. Istanbula gidiyorum sabah dedi, gitmemisti..Annesini aradim, esyalarimi verin dedim. ( cunku istanbula sadece 1 haftaligina gelmistim ve herseyim hala orda). Yok kizim olmaz oyle sey, sacmalamayin dedi..kal bu gece yine otelde, yarin ben sizi gorusturucem oturur cozeriz dedi. Yok dedim sagol, ben o kadar da gurursuz degilim..ve dondum haliyle..Pisman degilim gittigime, en azindan su an ben hakliyim..Bu da zugurt tesellisi:) Sende var mi gelisme?

Sençmiydin bilmiyorum cn ama daha önce bi konunu okumştm ilk anlattıklarınla ilgiliydi ve git gellerin vardı. Her insan düzenini kolayca değiştiremez. Bak gelmiş senin için.yıkma evliliğini madem pismansin peşine düsmek evliliğini krtarmk sana düser...

Istemiyor beni artik. Saygi sinirlarini cok asmisim. Ben de yalvarmadim. Gittim, konustum ama elimden daha fazlasi gelmiyor maalesef.

Kendinize sıfırdan bir hayat kurun derim ben.
Her şeyi herkesi gerinizde bırakın...
Bu insandan da bu hayattan da size hayır çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…