Ikinci evliligim de bitti..

Su anda aslinda onun o yasta mantikli bir adam olarak sana gozyasiyla degil, cozumle gelmesi gerekirdi ama seninki de biraz arizali sanirim..Biraz daha bekle bakalim, umarim sana birseyleri duzelterek gelir, yoksa birak gitsin zaten canina yazik..Bu tip adamlar insani yipratmaktan baska hicbir ise yaramiyorlar..

bizimkilerin yaşları yakın zaten hemen hemen aynı
al birini vur ötekine işte

Ortada bir evlilik yok ki bitsin

Arkadaşların dediği gibi bu adam ile karı koca şeklinde bir hayatınız olmuş, adam yıllardır alışmış boşanmasada düzenli giden bir hayatınız var pek üstünde durmamış gibi yoksa bu kadar uzun bir süre kim kimden boşanamaz ki? Bu arada nikahsız olduğun halde neden çocuk yapmaya çalışıyorsun biraz tavrını zamanında dik tuttsaydın bu adam boşanır seni de eş olarak nikahına alır çocuk için ne gerekiyorsa yapardınız.

Evlilik yok biten bir ilişki var.Üste çıkmaya çalışmışsınız boyuna.Yerdiğiniz adamdan hiçbir farkınız yok.Aslında iyi de bir çift olmuşsunuz,yazık o eşe ve çocuklara...

Benim düşüncem şu.bu adam tembel bir adam pasif direnç gösteren bir adam.hiçbirdey için ugrasacak biri gibi gözükmüyor.boşandım başlığı atmışsın ama evlenmemişsiniz bile.bu adam hiçbirsey için rahatını bozacak biri gibi degıl.14 yı sonra zaten 2. Yıl biarada kalmışsınız.yani bu adam denemiş ilişkiyi.ilk patlamanızda da testi cekmiş ve sizi istemediğini söylüyor.evet sizi gercekten istemiyor.sizinle ilgili planları yok.bence siz herseyin üstüne bir perde cekin yeni bir işe girin ve ailenizin yanında tek düzede olsa düzenli bi hayat yasayın.bırakın çarpık durumları.yarın karsınıza hayatınızın askımın cıkmayacağı nereden belli..

Istemesin, artik ben de onu istemiyorum zaten, sorun yok..gunler gectikce kafam netlesiyor..

okudukça benim asabım bozuldu valla
kadının evlilik cüzdanı var nah kapı gibi
hala neyi yeriyorsunuz anlamadım ki
tutturmuşunuz seninki metreslik cart curt
Benim anlamadığım da adamın boşanma meselesi? Adam boşanmamış ama konu sahibesinin evlilik cüzdanı var. Benim devreler mi yandı?

Benim anlamadığım da adamın boşanma meselesi? Adam boşanmamış ama konu sahibesinin evlilik cüzdanı var. Benim devreler mi yandı?

ya canım adam trde evliymiş
amerikada da bu bayanla evlenmiş
yüksek ihtimal kadın mal mülk istiyor adam da sorumsuz uğraşmıyor işte cimri
herkes de bu kadıncağıza sen ilişki yaşamışsın ne evliliği sen metressin vs diyo
ama kadın amerikada evli
öbür kadınla da 13 yıldır görüşmüyomuş eşi
şahsi problemim belledim valla benim canımı sıktı
kadın evliyim dedikçe seninki evlilik değil diyolar

Hee evet kadın ya vurun abalıya !
ne demişler kadın kadının kurdu.
sanki bellagasca sayın ve pek sevgili kk üyelerinin kocası ile evlenmiş amerika'da.
Empati mode on

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…