- 23 Ağustos 2012
- 51.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.702
- 898
- Konu Sahibi BellaGasca
-
Ben de ayni seye takildigim icin saldirgan olmaya basladim zaten ve hersey sacma sapan bir hale gelmeye basladi..Mahkemeye basvursa tek celsede bosanir elbette ama iste hala basvurmadi. Tamam, saglik sorunlari oldu, araya bambaska seyler girdi ve o da biran once bunu yapmak istiyordu, inaniyorum ama kaldiramadim...Insanlarin bu kadar saldirmasi bir yana, 'Allah kocalarimizi sizin gibilerden uzak tutsun' diyen bile oldu ki butun gece sinirimden uyuyamadigim halde cevap yazmadim hatuna..ayiptir ya..Bu adamin eski karisindan sonra ve benden once 9 yillik bir beraberligi bile var..kadin o kadar mazide kalmis yani..kadinin istedigi paralari adam verememis o zamanlar ve kacmis gitmis, ben mi oldum simdi kadinin ac gozlulugunun suclusu..benden en az 10 yil once bitmis bir iliskiyi sahiplendi burda insanlar..'o kadina bunu yasatmaya ne hakkin var' bile dediler ki artik ben soyleyecek soz bulamiyorum..en iyisi kapatip gitmek :)
Hata yaptim evet, ama ben de bu ulkede degildim, yasadigim ulkede gayet mutluydum, hicbir sikintim yoktu..buraya gelince ben de sapittim..hatta diyorum ki haksizmisim bile, keske 'kocisime' ben de yapissaymisim..bu ne ya
Ben asla milletin kocasını çalmış kadın muamelesi etmedim sana, diğer mesajlarımdan anlayabilirsin. Evet imza benim için önemli ama bu seni kırmaya üzüntüne üzüntü katmaya gerekçe teşkil etmez. Mantık sınırını aştığımı asla düşünmüyorum.Sevil, lutfen bir onceki mesajimi oku..anliyorum imza sizin icin cok onemli, yuzunu 13-14 yildir gormese, telefonda konusmasa bile, 9000 km uzakta yasasa bile o karisi, ben haksizim..sizin bakis aciniz saygi duyuyorum ancak lutfen mantik sinirlarini asmayin..ben kimsenin kocasini falan calmadim..benden milyon yil once bitmis bir iliski vardi ortada, ben bu konuyu acaba ne yapsam da duzeltsem diye acmistim ancak artik duzeltmek istemiyorum ama konu o kadar sapti ki..siz yapmadiniz ancak konuyu okudunuz mu bilmiyorum, bana cok sacma saldirilarda bulunan insanlar oldu..o yuzden biraz kirgin ve tepkiliyim..
Valla ya mutlu yasadiginiz ulkeye geri gidip 3 maymunu oynayacaksiniz, herifin ortaya cikan yuzunu unutacaksiniz; ya da burda en bastan baslayacaksiniz. Bosverin, size boyle yazanlar aldatilsa kocalarina toz kondurmaz, kocislerinden baska herkesi suclarlar ya. Sonra da konu acarlar, kocam baska kadinlara bakt, bilmem kime goz suzdu ben ne yapayim diye.........neyse.
Ben asla milletin kocasını çalmış kadın muamelesi etmedim sana, diğer mesajlarımdan anlayabilirsin. Evet imza benim için önemli ama bu seni kırmaya üzüntüne üzüntü katmaya gerekçe teşkil etmez. Mantık sınırını aştığımı asla düşünmüyorum.
Ben herşeyin hayırlısını dileyen bir insanım, sana ne ayrıl ne birleş derim. Bilemiyorum hangisi senin için daha hayırlıdır. Kadınlar kulübü'nü asla kadınları rencide etmek için görmüyorum. Dertlerime ortak olan kadınlar oluyor, ben fikirlerimi yazıyorum.
Daha önce de belirttiğim gibi umarım en kısa zamanda tüm acın hafifler, acı çok kötüdür biliyorum. Ve hiçbir kadın acı çeksin istemem...
Herşeyin hayırlısı gerçekten... Mutluluk seninle nasıl olacaksa öyle olsun. Ne güzel bir çok artıların var böyle bir zorluk karşısında. Hepimizin payına düşen acılar olduğunu düşünüyorum öyle ya da böyle çıkıyor karşımıza, ama bunun yanında güzellikler de var hayatta, onların da sırası gelir:)Hayir Sevil, ben sana sen boyle yaptin demedim asla..sadece diger insanlarin yaptiklarindan bahsettim, gosterilen tepki onlaraydi, sana degil..sen sakince anlamaya ve fikrini soylemeye calistin, bunun icin cok tesekkur ederim sana...Acim hafifliyor her gecen gun, gayet iyi ve guclu hissediyorum..Biliyor musun, gittigim heryerde Allah'a sukur evimi gecindirecek isi buluyorum, saglikliyim, varlikli ve bana destek olan bir ailem var..simdiden sonra tek yapacagim ise baslamak, kendi evimi tutmak ve yoluma bakmak..hayirlisini versin Allah hepimiz icin..
Herşeyin hayırlısı gerçekten... Mutluluk seninle nasıl olacaksa öyle olsun. Ne güzel bir çok artıların var böyle bir zorluk karşısında. Hepimizin payına düşen acılar olduğunu düşünüyorum öyle ya da böyle çıkıyor karşımıza, ama bunun yanında güzellikler de var hayatta, onların da sırası gelir:)
Evlilik yok biten bir ilişki var.Üste çıkmaya çalışmışsınız boyuna.Yerdiğiniz adamdan hiçbir farkınız yok.Aslında iyi de bir çift olmuşsunuz,yazık o eşe ve çocuklara...
Canim sana yuklenmek istemiyorum.baska bir ulkeye gitmek baska bir insanla kotu seyler yasayip opiskilolojode olmak seni anliyorum.ama sana diyebilecegim bisey vardiki..gittigin ulkede kalmaliydin ordan oraya sruklenmis yiranmissiniz.beraber el ele calisip maddi sorunlari asip herseyi duzeltmeliydiniz.siz saniyormusinuzki maddi sorunlar icinde birde bebek olunca ne oluyor.o psikolojiyle birde evde kalip kurup durmak nedir cok iyi bilirim..ben bisey ogrendim.sanssizliklarin senin sansindir.degerlendirmeli ulkenin dikini ogrenmeli calismali ve birbirinizi bu surecte idare etmeliydiniz.kimse bi yere gitmemeliydi..anliyomusun.senin durumundayim.yur disinda maddi sorunlarla yasiyorum.ama biliyorumki calisinca ve buranin dilini ogrenince hersey daha guzel olacak..cocugum okula basladiginda evde temizlik bile drgisecek.benim calismadigim anda tek cikabilecegim disari bi kahve icmeye arkadaslarimla..hayatta zengin olmak istersen fakirlik bilincinden kurtulmali.basilmi sulrederek oldugun durimdan mutluulklar cikararak.esine sarilarak.onunla veraber hatalarini duzelterek.ben esimle cok tartistim sonunda anlafim ki ben kendime deger vermeyi saygi duymayi birakmisim.once knedimi ve gelecegimi dusnmeye basladim.kendi hatalarim icin esimden ozur diledim ve onudna hatalarindan emin oldugunu kendisi duzeltmesi gerektigini ama benim adim atmak istedigimi soyledim..iliskini iyi istiyorsan anlamayi dinlemyi ogrenmeli en sassiz seylerde bile bi sans cikartmayi ve olan seylerine sukretmeyi ogrenmelisin..cok hata gordum.ben 24 yasindatim inan cok sey yasadim.. ve ben bunlari ogrendim..feminist olmicaksin kadin olacaksin kadin gibi giyinip kadin gibi onurlu gururlu ayakalri yere basan kadinligini hissetiren.isi tatlilikla halleden bir kadin.msen sanmaki bi iliski tek basina olur. Yada bi tarafin adimlari ile..esini buyule kadinliginla pozitifliginle glusunle durusunla..ozel hiset iyi hiseet ve hissettir..dertlerden konusma dertli sarkilar dinleme..erkekler problem konusan kadinlari dert yanan kadinlari sevmezler..erkekler gulen pozitif olan kadini bir sey isterken ne istedigini bilen akilli kadini mutfaginda sevgiyle yemek pisiren kadini severler.ve kendisine guveni tam olan.. hep sen varsin biz herseyi asariz diyeni isterler.erkekelr zayiftir yinetilmek isterler ama direkt drgil dolandirmali yollardan.. maddi imkanlari veremedin demek yerine.biliyorum sende boyle hayal etmedin ama olan oldu grcmiste kaldi simdi yanimda ol yanyana olalim ve beraber yol alakim birgun grldiginde gulup gececegimize inaniyorum de..bunlari anlayabiliyormusun.*! Hayat kimse icin hizli ve hemen drgil..evlilikler emek ister..bir sure yalniz birak.. aradan biraz zaman gecsin. Oda sankinlessin..sonra iliskinize bi sans ver.ve pozitif ol sikayet etme.. istekelrini soyle ama onun sana birsey istediginde ne diyecegini bilerek akilli istekler.burda olmadi oraya orda olmadi buraya.cocuk yok hayda tup bebek..siz once bi evliliginizi oturtturun cocuk buvduruma iyi gelmrz sizin icin ne eksik ne fazla sabir etmen lagzim..sabretmeyi ogren..ve kendimi sevmekle basla.. ve hep kacmayi secmissiniz..ne olursa olsun bi ulkeden oyere gitmek aliklica drgil sabir guc calisma ve cozum uretip.. zamanla asabilirdiniz..uzun oldu biliyorum ama benim bi tanidigim var bu ulkeye grldiklerinde irticaci idiler. Cocuklari oldu arka arkaya ilticaci kaplarinda kalirken bi kasikla bi tencereleri varmis.kadin temizlik yaomis adam da oyle islerde cok cekmisler simdi 2milyinluk restorantlari var.. hayat oyle kacarak olmaz.. sukredip sabretip beklemelisiniz..unutma mum yanmadan aydinlatmaz...ona gore yasa umit et pozitif ol sulret ve dogru olani iste..ve kendini sev mutlu ol. Allaha inan ve ohic bir emegi karsiliksiz koymaz.
Uste cikmaya calismadim, sadece olanlari anlatmaya calistim..gercekten aklinizin iplerini salmissiniz ki bu kadar sinirlisiniz..
Altı üstü Yüksek Sadakat'in şarkısı.Laf sokmaya çalışmışsınız ama koskoca kadınsınız,keşke elle tutulur bir şey olsaydı.İyi akşamlar.
Ben yine dayanamadim ve aksam mesaj attim..toparlayacak olursam su sekildeydi ve de bununla bitirmis oluyorum, cunku yazdigim seylerde cok hakli oldugumu dusunuyorum..
Evimi ozledim,
Sen karar verememissin ya hala, hazmedemiyormussun ya, ben nasil hazmedecegim bana yapilanlari? kopek gibi davranilmayi? sen balkonda cay icerken ben asagida agliyordum! Eger insan gibi davransaydin, ayrilmayi da, konusmamayi da ben evime geldikten sonra yapardin, bu sekilde bu yasli insanlar da benimle birlikte aci cekmezdi, surekli tansiyonlari sekerleri cikiyor, benimle birlikte onlar da aci cekiyor 2 haftadir..Normal bir sekilde ayrilsaydin olmazdi degil mi, o zaman egonu tatmin edemezdin,oh ne guzel biraktim, ne adamim diye gurur duyamazdin kendinle! Esyalarimi da orda tutmanin anlami yok, hepsini topla gonder, bosanmayi nasil baslaticaz onu konus konsoloslukla ya da ben konusayim bitsin artk..Ben asagida aglarken bile annen bana eski karini ovup durdu telefonda, ben sizin gibi insanlarla aile olmak istemem zaten, cunku ne demek oldugunu bile bilmiyorsunuz..
Gibi biseyler yazdim, bunlari yaklasik 10 tane sms ile yazdim, belki okudu belki okumadi ama ben icimdekileri soyledim..cunku arasam acmayacak, iyice sinirlenecegim..ona ulasmamin bir yolu yok..keske yapmasaydim ama yaptim..pisman degilim, hakettigini dusunuyorum..zaten esyalarim gelmezse gidip polisle falan alicam artik yeter ya..insana yok sayilmak o kadar koyuyor ki..ondan gercekten artik nefret ediyorum..Bana ve aileme bunlari yasattigi icin, ondan nefret ediyorum.
Bu kadar uc davranislara gerek yok. Bir ayagina gidiyosun bir nefret kusuyosun. Yazinin basinda evimi ozledim devaminda nefret. Surekli uclardasin. Esyasi batsin sen kendine dikkat et biraz. Biraz ic dunyana cekilip dinlenme zamani. Gerekirse telefon internet kullanma bir sure, madem kendine mukayyet olamiyosun. Basindan beri soyluyorum biraz asilce kenara cekilme zamaniBen yine dayanamadim ve aksam mesaj attim..toparlayacak olursam su sekildeydi ve de bununla bitirmis oluyorum, cunku yazdigim seylerde cok hakli oldugumu dusunuyorum..
Evimi ozledim,
Sen karar verememissin ya hala, hazmedemiyormussun ya, ben nasil hazmedecegim bana yapilanlari? kopek gibi davranilmayi? sen balkonda cay icerken ben asagida agliyordum! Eger insan gibi davransaydin, ayrilmayi da, konusmamayi da ben evime geldikten sonra yapardin, bu sekilde bu yasli insanlar da benimle birlikte aci cekmezdi, surekli tansiyonlari sekerleri cikiyor, benimle birlikte onlar da aci cekiyor 2 haftadir..Normal bir sekilde ayrilsaydin olmazdi degil mi, o zaman egonu tatmin edemezdin,oh ne guzel biraktim, ne adamim diye gurur duyamazdin kendinle! Esyalarimi da orda tutmanin anlami yok, hepsini topla gonder, bosanmayi nasil baslaticaz onu konus konsoloslukla ya da ben konusayim bitsin artk..Ben asagida aglarken bile annen bana eski karini ovup durdu telefonda, ben sizin gibi insanlarla aile olmak istemem zaten, cunku ne demek oldugunu bile bilmiyorsunuz..
Gibi biseyler yazdim, bunlari yaklasik 10 tane sms ile yazdim, belki okudu belki okumadi ama ben icimdekileri soyledim..cunku arasam acmayacak, iyice sinirlenecegim..ona ulasmamin bir yolu yok..keske yapmasaydim ama yaptim..pisman degilim, hakettigini dusunuyorum..zaten esyalarim gelmezse gidip polisle falan alicam artik yeter ya..insana yok sayilmak o kadar koyuyor ki..ondan gercekten artik nefret ediyorum..Bana ve aileme bunlari yasattigi icin, ondan nefret ediyorum.
Kaç gündür giremiyordum kk ya;
Girdim aklımda hemen sen, bellagasca ne yaptın ne ettin diye.
Gitmişsin eşinin yanına anlatmışsın kendini.
Bundan sonrası onun sorunu.
Keşke gitmeseydim deme hiç.
Gitmen her şekilde iyi oldu zamanla göreceksin.
Niye söylüyorum bunu bu kadar net biliyormusun.
Eşimle değil ama eski erkek arkadaşımla buna benzer bişeyi bende yaşadım ki o zamanki arkadaşlarım bana da gitme demişlerdi. Gittim bir de erkek arkadaşım beni karşılamaya bile gelmedi : ) düşün yani. Ama bende telefonda bütün söyleyeceklerimi söyledim. Kendisi için neler yaptığımı ve yapabileceğimi gösterdim. Aklında herhangi başka bir soru işareti kalmadı en azından.
Umarım anlıyorsundur beni.
Gerçekten sanki bir dostum var ve o bu sıkıntıları çekiyor gibi hissediyorum senin konunu okuyunca...
Şu msjlarını atmasaydın dicektim ama ertesi gün onu balkonda gördüğünü bilmesinde fayda olmuş sanki.
Ama bence bundan sonra bişey yapma, bakalım o bundan sonra neler yapıcak. Bi de onun adımlarını gör. Niye boşanma işlemleriyle de sen uğraşacaksın ki.
Eğer boşanacaksanız bile, beyim kaldırsın poposunu o uğraşsın bunlarla. Bu tip zahmetli işler daha çok koyar insana yani...
Ayrıca seni gerçekten anlıyorum yalnız o da kendi düşüncesince seni biraz süründürüp bir daha sinirlendiğinde ağzına geleni saydırmamaya çalışıyor. Biz kadınlarda yapmıyormuyuz aynı şeyi?
Ve annenle konuşurken söyledikleri mantıklı geldi. Abes bişey söylememiş. Ammavelakin bu düşünme sürecinde hiç görüşmezseniz ne olacakmış?
Kendine gel, kendin için ayakta kal. Kalıcaksın da biliyorum.
İnşallah herşey çok iyi olacak.
Bu kadar uc davranislara gerek yok. Bir ayagina gidiyosun bir nefret kusuyosun. Yazinin basinda evimi ozledim devaminda nefret. Surekli uclardasin. Esyasi batsin sen kendine dikkat et biraz. Biraz ic dunyana cekilip dinlenme zamani. Gerekirse telefon internet kullanma bir sure, madem kendine mukayyet olamiyosun. Basindan beri soyluyorum biraz asilce kenara cekilme zamani
Inanamıyorum seni istemeyen umursamayan bir adam için ne kadar uğraştın yazık sana ya bırak değmez değmez zamanına yazık bu adamdan birşey olmaz
Bosver dusunme bunlari simdi biraz kafani dinle, hemen konsolosluga basvurma esin de biraz kendini dinlesin, bi sure sonra belki tekrar durum degerlendirmesi yaparsiniz aceleye gerek yok..Evet Bahar, cok haklisin..hic asil davranamiyorum ve kendime cok kiziyorum..Aslinda oraya gittikten sonra 5 gun falan sustum ama bir aksam sarabi fazla kacirinca olanlar oldu..yoksa normalde hicbisey yapmiyorum, yapmayi da dusunmuyorum..gitsin ya, istemiyorum zaten onu..Kendime cok guzel mukayyet oluyordum da o aksam sapittim maalesef..Neyse, artik onemi yok..Hergun donme veya onu gorme istegim azaliyor, ne kadar guvenebilirim ki beni 2 lafla hic aciklama yapmadan birakan adama?
Bosver dusunme bunlari simdi biraz kafani dinle, hemen konsolosluga basvurma esin de biraz kendini dinlesin, bi sure sonra belki tekrar durum degerlendirmesi yaparsiniz aceleye gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?