- 15 Şubat 2013
- 26.425
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.437
- 798
- Konu Sahibi BellaGasca
-
neden hala barışmak ister ki bi insan böyle bi adamla ? üstelik durumunda farkındayken...Calismiyordu. Surekli annemden para aliyordu ( kucuk miktarlar degil). Butun sorumluluk bendeydi. Onceleri sorun etmedim ama 5 yila yakin devam edince kayis koptu. Ustelik ben ulke ulke is icin gezip hayvan gibi calisirken o baskalariyla yazisiyordu. ( ben sadece yazismalarini yakalladigim icin bunu diyorum, buyuk ihtimalle aldatmisti)
İkinci evliliğim bitiyor derken ? zaten ortada resmi bir evlilik yok kı.
Aynen şöyle olmuş kendim ettim kendim buldum.
bir insan bana göre eşiyle ayrı yaşasada arada hala resmi nikah varsa o adam evlidir.evli adamlardan ne istiyosunuz bir türlü anlam veremiyorum.bekarların suyumu çıktı
adam evlı cıkıyor ve senın hala tek ıstegın tüp bebek oluyor :d
kaynanan delının tekı cıkabılır, ama sen de pek akıllı sayımazsın be bebeeem :d
her şeyi normalleştirmişsin :d doktora görun ve boşaltsın beynındekılerı :d
BellaGasca dedi: ↑
Calismiyordu. Surekli annemden para aliyordu ( kucuk miktarlar degil). Butun sorumluluk bendeydi. Onceleri sorun etmedim ama 5 yila yakin devam edince kayis koptu. Ustelik ben ulke ulke is icin gezip hayvan gibi calisirken o baskalariyla yazisiyordu. ( ben sadece yazismalarini yakalladigim icin bunu diyorum, buyuk ihtimalle aldatmisti)
ben senin bu mesajı görmemişim.
senin durumun sandığımdan da vahim.
daha da böylesiyle barışma hayali içindesin.
resmen kendini kullandırmışsın be canım ya.
hala döner mi bilmem ne derdindesin.
böyle bir adam dönse bile kapıdan tırnağını sokmaman gerekirken,sen barışmak için kıvranıyorsun.
vallahi çok şaşırdım.
hayatta hiçbir erkek için kendini bu kadar kullandırmaya değmez.
değil affetmek bir daha bi kelime bile etmem direk kapı önüne koyarım.
çoluk yok çocuk yok daha ne işte.
adam da düşmüş yakandan,kurtulmak için daha ne bekliyorsun
aa öyle mi:))bir kısmını geri alıyorum yazdıklarımın ama yine de bir kısmında ısrarcıyım.Umut, bu simdiki esim degil..Ilk esimden neden bosandigimi sormustu biri, bu ona cevap/..Yani ilk esimi anlatiyorum yukarda. Simdiki son derece caliskan. Alakasi yok bu durumla.
neden hala barışmak ister ki bi insan böyle bi adamla ? üstelik durumunda farkındayken...
adam seni saklıyor...
bi şekilde hala evli..
13 yıl bi evlilik nasıl bitirilemez..
bence birazda kandırıyo bu adam seni...
bildiğin sevgiliymişsiniz bu kadar abartma boşver...
kendini suçlamana hiç anlam veremedim..
aa öyle mi:))bir kısmını geri alıyorum yazdıklarımın ama yine de bir kısmında ısrarcıyım.
bak sen geçmişinde de kötü tecrübeler yaşamışsın.daha sağlam adımlar atman gerekliymiş hayatında.
yurtdışında evlisin ama TR de saklanmak zorundasın.
dolayısıyla en büyük sorunun bu.nereye kadar gider böyle.
o adamın boşanmaması için bir sebebi var ve bence sen bunu bilmiyorsun.
tüp bebek deneyeceğiz yazmıştın ya canım eşin heveslimiydi buna.ne aşamaya kadar gelmiştiniz.
ciğeri beş para etmeyecek adamlara adam muamelesi yapıyoruz, bütün sorun burda
Boşanmamış canım.Benim anlamadığım bu adam eski eşinden boşandı mı boşanmadı mı tüm bunlar olurken?
Bu konuyu aciyorum, cunku aptalligimin cezasini burda da cekmek istiyorum.
Doldurusa gelmenin, sinirime hakim olamamanin acisini. Herkesin bana yuklenecegini biliyorum, bunu hakettim, hazirim.
Su an o kadar aptal bir durumdayim ki. 3 yil once ikinci evliligimi yaptim, dunyanin obur ucuna gittim, 14 yil onceki sevgilimle evlendim. Ilk esimden bosanmamdan 8-9 ay sonrasiydi. Cok problemli gittim, psikolijim bile bozuktu, bana cok iyi bakti, beni iyilestirdi. Ancak zamanla bana vaad ettigi hayati sunamadigini gordum, maddi imkanlari kisitliydi, cok calisiyordu ama istedigimiz gibi olmuyordu.
Bu sorunlardan ve baska sorunlardan dolayi vatandaslik icin basvuramadim, turist olarak kalabildigim kadar kaldim ve vizemin dolmasina 3 ay kala esimle beraber istanbula geldik. o beni birakip donup calisacak, ben de burda tup bebek yapacaktim. Olmadi, olamadi.Yapamadik. Cunku o turkiye de baskasiyla evliydi, 12 -13 yildir gormedigi ve dava acip kaybettigi biriyle. 2 tane de yetiskin cocugu vardi, 19 yasinda evlenip 22 sinde ayrilmisti. Simdi ise 43 yasinda. Ben de 39.
Bunu halledecegini soyledi, halledemedi. O dava bir turlu tekrar acilamadi. hep bir engel cikti..Ilk yil cok mutluyduk, sonra problemler cikmaya basladi. Cunku bana verdigi hicbir sozu tutamadi, ben calismak istiyordum ama onun vergi problemi yuzunden ben bir turlu ne calisma iznine, ne de oturma iznine basvuramadim. Vergi problemini cozemedi, yaptiramadi. Cunku cok uzun yillar yaptirmamisti. Tup bebek sozunu tutamadi, cunku bulundugumuz ulkede cok pahaliydi.Evliligimizin 2. yilinda birlikte istanbula geldik, dedigim gibi ben burda tup bebek yapacaktim, o sperm dondurdu ve gitti. Calismaya devam etti, ha bugun ha yarin tedaviye basliyoruz dedik ama baslayamadik. .
10 ay sonra cok sevdigi o ulkeyi birakip buraya geldi. Cok sevindim, cok mutluydum. havalarda ucuyordum. Annesinin yanina akdenize tasindik ama ayni ev degil, sadece ayni binada. Annesi deli cikti. kocasini yanagindan optum diye ( adam 75 yasinda) bana bu adam musluman, bi daha bunu opemezsin deyip adami 'sen de bayiliyosun genc kadinlar seni opsun' diye kapinin onune koydu. Sonra da barisip tatile gittiler. Ve o arada o yasli adam bana ' sen iyi bir kizsin, bu kadinin tek hayali bu adami eski karisiyla baristirmak, dikkatli ol' dedi..
Bu arada esim o kadina karsi hicbisey hissetmiyor, 13 yildir yuzunu bile gormemis adini bile duymak istemiyor ( Asla 100% emin olamam ancak donmek isteseydi bu kadar yil donerdi). Sadece uzaktan onlara para gondermis ve cocuklariyla gorusmus, o kadar.
Neyse, Akdeniz'e geldik, ben is ariyorum 3 ay oldu geleli. Bir suru yerle gorustum, sonunda biryerle anlastim gibi, son bir gorusme yapmam gerek sadece baslamak icin ise. Ama bu arada istanbula gelmemiz gerekti cunku esimin kuzenleri geldiler ve beni gormemeleri gerekiyordu cunku digerine bilgi verme olasiliklari ve bu yuzden tazminat odeme durumumuz vardi. Biz de kalkip anneme, Istanbul'a geldik. Annem ve kizkardesim beni surekli doldurup doldurup doldurup sisirdiler ve sabah ona patladim. Pilini pirtini topla git burdan dedim, keske ilk kocami bosamasaydim o cok iyiydi dedim. Ben cok agir konustum ve bu ilk degildi. Esim gitti. Gunlerce konusmadik, simdi ise beni kesinlikle istemiyor..
Ben bundan sonra ne diyecegini bilmiyorum, asiri agir konusuyorsun, artik kaldiramiyorum diyor. Boyle olmaz geleyim konusalim diyorum, gelsen de sana sadece 2-3 saat ayirabilirim, sanma ki gece seninle kalabilirim, ben artik sana guvenmiyorum sana ne sarilabilirim, ne elini tutup gezebilirim ne de seninle yatabilirim diyor. Cok cok uzgunum. Tam herseyi yoluna koyacakken hersey ustuste geldi, beni kesinlikle istemiyor. Ne yapacagimi sasirdim. cok cok uzgunum.
Hadi bana iyice yuklenin de kendime geleyim :)
Mmuhtemelen bu adam eşiyle kesinlikle boşanmayacak.Evet, daha saglam adimlar atmaliydim ama hep diyorum ya, ben yeni bosanmisken cikti karsima..ben depresyondaydim, o da sevgi dolu, beni iyilestirmek icin cirpinan fedakar asikti, dayanamadim..zayiftim, kapildim..yoksa normalde yapacagim sey degil..Tup bebek konusunda o da istekliydi, buraya geldiginde gittik ve dosyamizi olusturduk, o Amerika'ya donecegi icin sperm dondurttuk, o dondugunde islerini yoluna koyup bana para gondericekti, ben de baslayacaktim, bir turlu yapamadi..Sonra ben -kendime ait kucuk bir isim var- bir satis yapip tup bebek parasini ayirdim ama icimden gelmedi durumdan dolayi ve baslamadim hic tedaviye. O da israr etmedi.
pardon ya söylediklerimi geri alıyorum o zaman adama haksız yere saydırdım :) neyse seni üzdüğüne saysın o da.Onunla barismak istemiyorum, yukarida anlattigim ilk esim, bir arkadas sormustu ilk esinden neden ayrildin diye, bu ona cevap..
ne desin ? evlenmiş kadın başka ülkede, uluslarası geçerliliğ olan evlilik cüzdanı var, ne desin istersiniz ? önemli olan gönül bağı ayrıca bana görede. herşey imzayla olmuyo. kendisinden yıllar önce miyadı dolmuş bi evlilik yüzünden mi yargılanıcak şimdi bu kız nedir ? amerikada evlenmiş sanırım, davayı da orada açacak heralde. ( merakınızı gidermek açısından )Bir de eşim diyorsunuz ya ne diyeyim pes...
Olmayan evliliğiniz için hangi mahkemeye dava açtınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?