Ikinci evliligim de bitti..

neden hala barışmak ister ki bi insan böyle bi adamla ? üstelik durumunda farkındayken...

BellaGasca dedi:
Calismiyordu. Surekli annemden para aliyordu ( kucuk miktarlar degil). Butun sorumluluk bendeydi. Onceleri sorun etmedim ama 5 yila yakin devam edince kayis koptu. Ustelik ben ulke ulke is icin gezip hayvan gibi calisirken o baskalariyla yazisiyordu. ( ben sadece yazismalarini yakalladigim icin bunu diyorum, buyuk ihtimalle aldatmisti)

ben senin bu mesajı görmemişim.
senin durumun sandığımdan da vahim.
daha da böylesiyle barışma hayali içindesin.
resmen kendini kullandırmışsın be canım ya.
hala döner mi bilmem ne derdindesin.
böyle bir adam dönse bile kapıdan tırnağını sokmaman gerekirken,sen barışmak için kıvranıyorsun.
vallahi çok şaşırdım.
hayatta hiçbir erkek için kendini bu kadar kullandırmaya değmez.
değil affetmek bir daha bi kelime bile etmem direk kapı önüne koyarım.
çoluk yok çocuk yok daha ne işte.
adam da düşmüş yakandan,kurtulmak için daha ne bekliyorsun

Ben artik aciklama yapmiyorum. Yapamiyorum. Oyle gormeyebilirsiniz, saygi duyuyorum. Iyi gunler.

Adam evli cikmadi, ben bu nikah meselesini cook eskiden biliyordum zaten, biz Amerika'd oldugumuz icin fazla sorun etmedim ve orda evlenebildigimiz icin..Donunce hallederiz dedim ama kavga ettik ve ayrildik iste, hastayken ona pilini pirtini topla defol git burdan - demisim, hatirlamiyorum..O kadar gozum donmus..Bence de biri beynimdekileri bosaltsa cok rahatlayacagim.

Umut, bu simdiki esim degil..Ilk esimden neden bosandigimi sormustu biri, bu ona cevap/..Yani ilk esimi anlatiyorum yukarda. Simdiki son derece caliskan. Alakasi yok bu durumla.

adam seni saklıyor...
bi şekilde hala evli..
13 yıl bi evlilik nasıl bitirilemez..
bence birazda kandırıyo bu adam seni...
bildiğin sevgiliymişsiniz bu kadar abartma boşver...
kendini suçlamana hiç anlam veremedim..

Umut, bu simdiki esim degil..Ilk esimden neden bosandigimi sormustu biri, bu ona cevap/..Yani ilk esimi anlatiyorum yukarda. Simdiki son derece caliskan. Alakasi yok bu durumla.
aa öyle mi:))bir kısmını geri alıyorum yazdıklarımın ama yine de bir kısmında ısrarcıyım.
bak sen geçmişinde de kötü tecrübeler yaşamışsın.daha sağlam adımlar atman gerekliymiş hayatında.
yurtdışında evlisin ama TR de saklanmak zorundasın.
dolayısıyla en büyük sorunun bu.nereye kadar gider böyle.
o adamın boşanmaması için bir sebebi var ve bence sen bunu bilmiyorsun.
tüp bebek deneyeceğiz yazmıştın ya canım eşin heveslimiydi buna.ne aşamaya kadar gelmiştiniz.

adam seni saklıyor...
bi şekilde hala evli..
13 yıl bi evlilik nasıl bitirilemez..
bence birazda kandırıyo bu adam seni...
bildiğin sevgiliymişsiniz bu kadar abartma boşver...
kendini suçlamana hiç anlam veremedim..

Haklisin, bu kadar seye ragmen hala ben haksiz pozisyondayim ona gore..bana da bu dokunuyor, neymis efendim agir konusmusum..e bu kadar seye sinir mi dayanir? bunu nasil anlamiyor da bana bunu yapiyor, ben buna anlam veremiyorum.

Evet, daha saglam adimlar atmaliydim ama hep diyorum ya, ben yeni bosanmisken cikti karsima..ben depresyondaydim, o da sevgi dolu, beni iyilestirmek icin cirpinan fedakar asikti, dayanamadim..zayiftim, kapildim..yoksa normalde yapacagim sey degil..Tup bebek konusunda o da istekliydi, buraya geldiginde gittik ve dosyamizi olusturduk, o Amerika'ya donecegi icin sperm dondurttuk, o dondugunde islerini yoluna koyup bana para gondericekti, ben de baslayacaktim, bir turlu yapamadi..Sonra ben -kendime ait kucuk bir isim var- bir satis yapip tup bebek parasini ayirdim ama icimden gelmedi durumdan dolayi ve baslamadim hic tedaviye. O da israr etmedi.

bence bir süre psikolojik destek alın ve bir süre yalnız yaşayın . Kendinizi işinize verin, doğaya çıkın gezin dolaşın, kitap okuyun, kendinize yapabileceğiniz ve zevk alabileceğiniz hobiler oluşturun. Sosyal paylaşım sitelerinden uzak durun daha doğrusu bir süre kafanıza dinleyin. Eski eşleriniz sizin için bitmiş artık geri dönüşü olmaz zorlamak da zarardan başka bir şey vermez. İleride Çocuk yapma arzunuz da devam ederse ve tekrar bir evlilik hayatı kuramazsınız gönüllü olarak yardıma ve bakıma muhtacı olan çocuklarla vakit geçirip hem onlara destek olmuş olur hem de çocuk sevgisini tatmış olursunuz.

Kusura bakmayın ama bana davranışlarınız çok çocukça geldi.
Annemle aynı yaştasınız, bence asıl amacınız mutluluk değil çünkü her seferinde bana söz verdiği maddi imkanları sunamadı diyorsunuz.
Yani maddi imkanı sunacak yeni biri çıksa karşınıza bence eskisi umurunuzda olmaz kusura bakmayın ama.
Yani herşeyi geçtim, daha boşanmamış biri ile nasıl yaşayabilirsiniz?
Adam boşanamıyorum vs demiş ama tamamen bahane bence.

Mmuhtemelen bu adam eşiyle kesinlikle boşanmayacak.
Tr de de seninle kaçak göçek yaşayamayacağına göre en iyisi seni terk etmiş gibi yapıp kurtulmak.
Onun için en kestirme kurtuluş bu çünkü.
Adamın Tr de bir Amerika da bir evliliği var.zaten yetişkin çocukları var eee sen bi de yeni bebek istiyosun.
Hayatı iyice çıkılmaz bir kaosa dönecek.
Aslında seninki de kaos ama bence o kendini düşündü ve gurur maskesi adı altında toptan bu işten sıyrılmak istiyor.
Neden böyle düşündüğüme gelince herkesin yazdığı üzere boşanacak adam boşanırdı canım.
Bak sen bu gerçeği görmezden geliyorsun.
Sonuçta onun belirli bir yaşanmışlığı var,belki de ununu eleyip duvara asmış gibi hissediyor.
Bu vakitten sonra bebek filan da istemeyebilir.
Bunu açıkca söyleyemese de bu da senden vazgeçmesinin bir nedeni olabilir.

Onunla barismak istemiyorum, yukarida anlattigim ilk esim, bir arkadas sormustu ilk esinden neden ayrildin diye, bu ona cevap..
pardon ya söylediklerimi geri alıyorum o zaman adama haksız yere saydırdım :) neyse seni üzdüğüne saysın o da.
bütün msjları okudum, ben olsam şu ahkam kesenlere çoktan uçan tekmeyle dalmıştım, sen inanılmaz, şaşırtıcı derecede sakinsin. aslında bu sakinliğini eşine neden uygulayamadın,ona kafam basmadı.demek ben çok çabuk sinirleniyorum ama senin yerinde olsam ne peşinden giderdim ne arardım, inadım tutunca nuh diyip peygamber demiyorum, arama arkadaşım, arama, arama krizine girince beni ara, msj at, ben senin aklını çelerim. ben de 40 yaşındayım geçen sene bebeğim oldu tüp bebek yöntemiyle, seni hatırlıyorum tüp bebek bömünden. dilerim çok kısa sürede çözümlenir sıkıntıların, isteklerini daha fazla ertelemek zorunda kalmazsın, senden tek ricam, şu adamın poposunu daha fazla kaldırıp egosunu tavan yaptırma daha fazla.

Bir de eşim diyorsunuz ya ne diyeyim pes...
Olmayan evliliğiniz için hangi mahkemeye dava açtınız peki?
ne desin ? evlenmiş kadın başka ülkede, uluslarası geçerliliğ olan evlilik cüzdanı var, ne desin istersiniz ? önemli olan gönül bağı ayrıca bana görede. herşey imzayla olmuyo. kendisinden yıllar önce miyadı dolmuş bi evlilik yüzünden mi yargılanıcak şimdi bu kız nedir ? amerikada evlenmiş sanırım, davayı da orada açacak heralde. ( merakınızı gidermek açısından )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…