- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi BellaGasca
-
yıpratma artık kendini.değmeyecek insanlar için hele hiç.eşin senin üzülüp yıprandığını tahmin etmiyor mu.seven adam böyle yapmaz be canım.neyse uzatmak ta istemiyorum daha fazla.Sanirim haklisin, biran once bosanma davasi acmam lazim..bu aksam konusucam arkadaslarimla ne yapmam gerekiyor diye..Benim icin dondugunu soyluyor, oyle konustuk ve oyle karar verdik cunku..beni oraya aldiramadigi icin kendi geldi, isi iyiydi aslinda ama cok calismaktan sagligi bozulmustu son zamanlarda, yani calisacak durumda degildi pek. Yoksa gelecegini ben de sanmiyorum. Belki mecbur kaldi, sagligi bozuldugu icin o da. Benim de etkim vardir mutlaka, o kadar haksizlik etmek istemem ama tek sebep asla ben degildim bana gore. Eski esiyle barisacagini sanmam, kadindan yillardir nefret ediyor cunku. Ama hicbirseyden emin olamiyorum artik onunla ilgili. Cok da umursamamaya calisiyorum..
Ilk tartisma degildi, daha once de yasadik biz bunu..ben sinirlendim ve cok agir konustum, bunu birkac kez yaptim ve kaldiramadigini soyluyor, kendini o kadar ezdiremezmis..Gercekten cok yipratti beni, insan gibi bitirseydi bu kadar yipranmazdim.
yıpratma artık kendini.değmeyecek insanlar için hele hiç.eşin senin üzülüp yıprandığını tahmin etmiyor mu.seven adam böyle yapmaz be canım.neyse uzatmak ta istemiyorum daha fazla.
her şerde bir hayır var.böyle bak artık.geçmişe sünger çekeceksin ve geleceğine odaklanacaksın.
inş.kısa sürede boşanır yoluna devam edersin...
Canım benim bak,Amerika da yaşasan dahi Türkiye de veya dünyanın başka bir ülkesinde başka bir kadınla nikahının olması bence sorundur.Ve bu adamın nikahlı bir karısı var.İster kağıt üzerinde olsun,isterse yıllarca görüşmesinler kanun bunlara bakmaz.Bugün bir resmi olayda,arayacakları insan evli olduğu kadındır.O şerefini onurunu korumak için gitti.Ya senin onurun.O yüzden bırak kendi haline.Adam gibi boşanır karşına çıkarsa ne ala.Çıkmazsa da kendi bilir.
Tesekkur ederim, yok artik ekleme veya aciklama yapmiyorum, yeterince bunaldim, kimseyi birseye ikna etmek zorunda hissetmiyorum..Nereye gideyim ki? beni istemeyen biriyle daha ne kadar ugrasabilirim ki, bittiginin ben de farkindayim da, neden annesinden duyuyorum bunu, benim zoruma giden bu..O Amerika'da degil su anda, Antalya'da, 3 aydir orda yasiyorduk ve ben bir is buldum gorusmelerim sonucunda, simdi o da kaciyor ona uzuluyorum..sinirle soylenmis iki laf butun herseyi bu kadar yerle bir etmemeliydi. Benim kalbim devam etmesini istiyor elbette ama mantigima tamamen ters. Zaten devam ettirmeye ugrasan biri de yok karsimda, o yuzden ne olacagi belli aslinda.[/Bu adam başka eğitimli saf kadın bulur bu kadınlardan kum gibi çok sıkıldımı kaldır at başka kadın bul bu adamların yaşam tarzı böyle adamda kaldır at yenisin al kültürü varTesekkur ederim, yok artik ekleme veya aciklama yapmiyorum, yeterince bunaldim, kimseyi birseye ikna etmek zorunda hissetmiyorum..Nereye gideyim ki? beni istemeyen biriyle daha ne kadar ugrasabilirim ki, bittiginin ben de farkindayim da, neden annesinden duyuyorum bunu, benim zoruma giden bu..O Amerika'da degil su anda, Antalya'da, 3 aydir orda yasiyorduk ve ben bir is buldum gorusmelerim sonucunda, simdi o da kaciyor ona uzuluyorum..sinirle soylenmis iki laf butun herseyi bu kadar yerle bir etmemeliydi. Benim kalbim devam etmesini istiyor elbette ama mantigima tamamen ters. Zaten devam ettirmeye ugrasan biri de yok karsimda, o yuzden ne olacagi belli aslinda.[/Bu adam
Bu adam başka eğitimli saf kadın bulur bu kadınlardan kum gibi çok sıkıldımı kaldır at başka kadın bul bu adamların yaşam tarzı böyle adamda kaldır at yenisin al kültürü var
Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba ediyor
aşk insanı mutlu edebilen insana o sıfat yakışır eziyet edene v
Bu ikinci bosanman degil. İkincisi sevgilinden ayrilman olmus. Umarim hersey yoluna girer.
okudukça benim asabım bozuldu valla
kadının evlilik cüzdanı var nah kapı gibi
hala neyi yeriyorsunuz anlamadım ki
tutturmuşunuz seninki metreslik cart curt
Onun sinirinin geçmesi, senin acılarının dinmesi için yeterli süre geçmiş değil henüz.Icimdeki sikinti gecmiyor bir turlu, belki hala siniri gecer de doner diye umit ediyorum..Acaba ego mu bu, yoksa terkedilmenin acisi mi, gecmiyor, nasil gecicek bilmiyorum..
Onun sinirinin geçmesi, senin acılarının dinmesi için yeterli süre geçmiş değil henüz.
Aşk, acısıyla kendini ortaya koyan bir duygu. Dilerim aşkın da aşk acısı çekiyordur.
Just naber? senin durumlar nasil, benimki tamamen bitti gibi..umarim sende guzel gelismeler olmustur
dün birbirimize girdik biz
bugün sakince konuşalım dedi
Bu ikinci bosanman degil. İkincisi sevgilinden ayrilman olmus. Umarim hersey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?