Ikinci evliligim de bitti..

yıpratma artık kendini.değmeyecek insanlar için hele hiç.eşin senin üzülüp yıprandığını tahmin etmiyor mu.seven adam böyle yapmaz be canım.neyse uzatmak ta istemiyorum daha fazla.
her şerde bir hayır var.böyle bak artık.geçmişe sünger çekeceksin ve geleceğine odaklanacaksın.
inş.kısa sürede boşanır yoluna devam edersin...

Sagol Umut, insallah guzel olacak hersey. Destegin icin cok tesekkur ederim.

Aynen oyle yapiyorum zaten, karsima cikmaz artik cikmasin da zaten..Eger benim onurumu dusunseydi zaten boyle davranmazdi..Beni dusunmeyeni ve istemeyeni ben hic dusunmiycem arti.

Ya inanamiyorum, benim annem aramis yine bu adami..o kadar da soyledim anne, arama diye ama anne iste dayanamiyor herhalde beni uzgun gorunce. 'Annecim seni ariycam su an disardayim' demis ve aramamis bir daha..Annem soyledi simdi, cok sinirlendim ben yine..yahu annemle ne derdin var gerizekali, kadini uzuyorsun, kadinin tansiyonu cikti 16 lara..off off ya napicam ben bilmiyorum..

Bu adam başka eğitimli saf kadın bulur bu kadınlardan kum gibi çok sıkıldımı kaldır at başka kadın bul bu adamların yaşam tarzı böyle adamda kaldır at yenisin al kültürü var

Bu adam başka eğitimli saf kadın bulur bu kadınlardan kum gibi çok sıkıldımı kaldır at başka kadın bul bu adamların yaşam tarzı böyle adamda kaldır at yenisin al kültürü var

yok ya biraz zor bulur, ancak benim gibi yeni bosanmis bir aptal bulmasi lazim ki kandirsin..yoksa kimse ugrasmaz, heryeri sorun..benim gibi aptallardan cok kalmadi dunyada, simdi herkesin gozu acik..normalde ben de istemezdim ama anormal zamanima denk geldi iste yapacak bisey yok..

Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba ediyor
aşk insanı mutlu edebilen insana o sıfat yakışır eziyet edene v

Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba Kendinle barışık olmana hayran kaldım ve bunları buraya yazarak kendine itiraf etmmen çoğu kadın kendi kendini kandırmaktadır duygusal ilişkilerde kestirip atamıyor madem adam ruhuna iyi gelmiyor hemen ayrılmak gerek ileriye gittikçede düzelmiyor çoğu kadın aşktan acı,mutsuzluk olması gerektiğini sanıp böyle kalitesiz adamlara tahmül edip değerli zamanını heba ediyor
aşk insanı mutlu edebilen insana o sıfat yakışır eziyet edene v

Tesekkur ederim Ema, hayirlisi neyse o olacak insallah..beklemedeyim artik, ben de sesimi cikarmiyorum, hicbirsey yapmiyorum..

Sevgili Arkadaslar,

Kiminiz bana kizdiniz;hakaret ettiniz, kiminiz daha sakin yaklasip yardimci olmaya calistiniz..hepinize tesekkur ediyorum tekrar. Son durumu belirtmek istedim, bugun beni aradi..Sinirinin gectigini (25 gun oldu) ve kararinin hala ayni oldugunu, ayni eve tekrar girse bile bana aci cektirecegini ve iyi davranamayacagini, bana guveninin kalmadigini ve devam edemeyecegini soyledi..Yapma dedim, en zor gununde yaninda hep ben vardim ve olacagim; birak allahaskina, ne zor gunumde yanimda olmasi, ben hastayken bana topla pilini pirtini defol git burdan dedin bana, ben kaldiramam, hayatim boyunca bekar da kalsam bir daha bu laflari duyamam dedi. Tamam dedim, tekrar ozur dilerim..ama sen geldiginde hastaydin, ben sana bakmadim mi, neden sinirle soylenmis laflari dikkate aliyorsun da yaptiklarimi gormuyorsun? gormemeyi tercih etti..Ki o sabah benim sinirlenme sebebim suydu, aksam arkadaslarimla bulusucam dedi, tamam dedim gideriz..yok dedi, iclerinden biri eski esini taniyormus ben gidemezmisim..yahu zaten evden kuzenin gelmis, beni gormesin diye cikmis istanbula gelmisiz ( ona sorsaniz isimiz varmis, ondan gelmisiz) bir de ustune sabah sabah bunu duyunca gozum dondu, ne dedigimi bile hatirlamiyorum..eski esimle karsilastirmisim, keske onu bosamaysaymisim demisim, bunu hatirliyorum ama kovdugumu hatirlamiyorum ki ona dedim, sinirlerim olanlardan ve son 3 ayda annenin karsima gecip 'x'in karisi' diye ondan bahsetmesinden cok yiprandi, inan hatirlamiyorum, belki yardima ihtiyacim var, asil yardima ihtiyacim varken beni birakan sensin..neyse, istemedigini soyledi, ustelemedim..zaten tekrar sinirlendi, kapattik..

Daha sonra bir mesaj gonderdim, kararina saygi duyuyorum ve kabul ediyorum, zaten beni bu kadar kolay birakan birine ben de artik guvenemem. Pazartesinden itibaren bosanma islemlerini nasil baslatacagimi arastiracagim, senin yapman gereken birsey olursa haber veririm, iyi geceler..gibi bir mesaj gonderdim ve su anda tek yapacagim bu islemleri o gitmeden cozmek, cunku Amerika'ya donecegini soyluyor. Odedigim bedele bak, senin yuzunden butun isimi gucumu biraktim, aletlerimi ona buna dagittim geldim, simdi nasil tekrar toplayacagim diyor..halbuki sagligi bozuldu, yuruyemiyordu bile ve orda calismasina imkan yoktu artik, yoksa gelmezdi..sagliginin bozulmasi gelme sebebinin %70 iydi, ben sadece sebebin kucuk bir yuzdesiydim..Aletlerini ise borclu oldugu insanlara borcu karsiligi verip geldi..simdi suclusu ben oldum herseyin..ben artik uzulmemeye, kendimi yipratmamaya karar verdim..yasim 40 a gelse de su an yapacagim tek sey isime kaldigim yerden devam etmek ve hayatima erkekleri yaklastirmamak..

Hepinize cok tesekkur ederim

Bu ikinci bosanman degil. İkincisi sevgilinden ayrilman olmus. Umarim hersey yoluna girer.

Icimdeki sikinti gecmiyor bir turlu, belki hala siniri gecer de doner diye umit ediyorum..Acaba ego mu bu, yoksa terkedilmenin acisi mi, gecmiyor, nasil gecicek bilmiyorum..

Icimdeki sikinti gecmiyor bir turlu, belki hala siniri gecer de doner diye umit ediyorum..Acaba ego mu bu, yoksa terkedilmenin acisi mi, gecmiyor, nasil gecicek bilmiyorum..
Onun sinirinin geçmesi, senin acılarının dinmesi için yeterli süre geçmiş değil henüz.
Aşk, acısıyla kendini ortaya koyan bir duygu. Dilerim aşkın da aşk acısı çekiyordur.

Onun sinirinin geçmesi, senin acılarının dinmesi için yeterli süre geçmiş değil henüz.
Aşk, acısıyla kendini ortaya koyan bir duygu. Dilerim aşkın da aşk acısı çekiyordur.

Kulitta, aglattin beni..bugun annesiyle konustuk, kadin da agladi telefonda..Biraz sen sessiz kal, o kivransin dedi..cok kotuymus, cok uzgun ve sinirliymis, siniri daha gecmedi dedi annesi, siniri gecince arar o seni dedi. Bilmiyorum, dun aksam konustugumuzda Amerika'ya donuyorum dediginde kalbim milyon parcaya ayrildi sanki. Atamiyorum icimden. Kiziyorum, sinirleniyorum, kiriliyorum ama hala seviyorum.

Bu ikinci bosanman degil. İkincisi sevgilinden ayrilman olmus. Umarim hersey yoluna girer.

Yahu ne geciyor ki elinize evlilik degilmis deyince? size gore degil, bana gore evlilik..hem resmen, hem dinen..ben kabul etmisim bunu..valla cok uzuluyorum ya. Seviyorum ben onu, bundan saglam bag olur mu? ama o pek sevmiyormus, dogrusu bu..

Birlikte yola devam kararı alacaksanız kaldığınız yerden değil daha güvenli bir noktadan yola çıkmaya özen göstermeniz gerekiyor. Saklanma durumlarını ya sindireceksin ya da Türkiye'deki eşinden boşanmış olma şartı koyacaksın.
Bile bile yola devam kararı aldıktan sonra savunma ve öfkelenme hakkını kaybetmiş oluyorsun.
Aynı şeyler aynı sonuçları doğuruyor.
Gönlünüzün istediği hayırlısıyla nasip olur İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…