- Konu Sahibi BellaGasca
-
Birlikte yola devam kararı alacaksanız kaldığınız yerden değil daha güvenli bir noktadan yola çıkmaya özen göstermeniz gerekiyor. Saklanma durumlarını ya sindireceksin ya da Türkiye'deki eşinden boşanmış olma şartı koyacaksın.
Bile bile yola devam kararı aldıktan sonra savunma ve öfkelenme hakkını kaybetmiş oluyorsun.
Aynı şeyler aynı sonuçları doğuruyor.
Gönlünüzün istediği hayırlısıyla nasip olur İnşallah.
Sen mi aradın?Tesekkur ederim Kulitta..Beni istemiyor ki, istese ben de cesitli sartlar sunup ona gore devam edecegim ama onun devam etme istegi yok..dun de konusurken yine sinirlendi, istemiyorum, yapamiycam dedi, kapatiyorum hoscakal dedi ve kapatti..
Sen mi aradın?
O aramış demek ki bu hoşuma gitti.Hayir, o aramisti..sinirim gecti, gayet iyiyim ama kararim degismedi, hazmedemiyorum dedi..konusurken yine sinirlendi ve kapatiyorum deyip kapatti..Ben de bisey yapmadim..dun aksam oldu bu, sabah da annesi aradi. Uzulme, belki bir gun siniri gecince doner falan dedi..hala cok sinirliymis, annesini falan kovmus yanindan..hic yapmadigi seyler bunlar normalde.
O aramış demek ki bu hoşuma gitti.
Sesini duymak istemiş, durum kontrolü yapmış.
Tüm sorunlarını bu kızgınlığa yükleyerek sorumluluklarını azalttığını sanıyor.
Onu düşünerek onsuz, hayatının akışını yaşamaya bırak kendini.
Öfkeni tetikleyen sebepleri yok sayacaksa bırak gitsin canım.
Senin gücün seni iyileştirmeye yeter emin ol.
Neden? sen mi dayanamadin yine?
o geri barışmak istiyor seni seviyorum çok da özledimdiyor ama ben buz gibiyim ona karşı çok soğudum ona da söyledim şimdi bakalım ne dicek
Sogursun tabii bunca olaydan sonra, barismak istiyor ama duzelecek mi peki hersey, duzeltecegini soyluyor mu? benimki bitirmis, hala istemiyor beni.
bu adam geri döner Bella.. çünkü o seni aramış bu bile büyük bir adım.. şimdi senin söylediklerini de düşünecektir ama lütfen daha fazla alttan alma artık, resmen yalvarma moduna girmişsin çok üzüldüm okuyunca.. bırak bakalım peşinde koşsun, seni arasın bulamasın, merak etsin.. çıldırsın azıcık, merak iyidir
ben çok darlandım o net konuşuyor
sen benimsin benimlesin seni seviyorum uzatma işte konuşma vs bir de böyle emir kipli konuşuyor yani :s
bazı insanlar neden herTurkiye de esim degil ,evet. Beni kizdiran da bu. Tam olarak sizinle ayni dusundugum icin kizgin ve kirginim. Ben bu kadar seyi hazmetmeye calisirken o iki lafi hazmedemiyor. Agirdi evet ama, bitirmek cok radikal..Basindan kabul ettin, bilmedigin bir surpriz cikarmadim sana diyor. Su an hazirlik yaptigimi ve davayi baslatacagimi da biliyorsun diyor. Diyor da diyor yani, ama sonuc yok. Bu adam bir kufur etti diye 2 cocukla kadini birakmis gitmis, bu durumda bizim toparlama sansimiz yok gibi bana gore.
ayyy bella sende kendimi gördüm.nedense başka erkek yokmuş yahut yalnız olmazmış gibi geliyor dimiNerde be office, keske oyle olsa..aradi ama o kadar uyuz konustu ki, aramasa daha iyiydi bence..ben yalvarmadim ama alttan ala ala da bir hal oldum, simdi ben de susuyorum artik..umarim merak eder..merak ederse benden haber alamayacak cunku..valla cok yoruldum, daha kafami toplayip kendime hayat kurmam lazim ama ne kadar gereksiz olursa olsun, galiba onsuz hayat istemiyorum..ben gerizekaliyim galiba :)
bazı insanlar neden her
ayyy bella sende kendimi gördüm.nedense başka erkek yokmuş yahut yalnız olmazmış gibi geliyor dimi
ya sanki resmi olarak belgeleyince ne oluyorsa. evet bencede öyle olmalı ama bazen imkanlar gerçekten el vermiyor.bu da o durumlardan biri kimseye gönül bağını ispatlaman gerekmiyorkiYahu ne geciyor ki elinize evlilik degilmis deyince? size gore degil, bana gore evlilik..hem resmen, hem dinen..ben kabul etmisim bunu..valla cok uzuluyorum ya. Seviyorum ben onu, bundan saglam bag olur mu? ama o pek sevmiyormus, dogrusu bu..
işte o yüzden seni kendime benzettim çünkü bende senin gibiyim. hep çabalıyorum birşeyler düzelsin diye ben ne kadar çabalıyorsam o da o kadar umursamazdı. ben yine de herşeye rağmen onu hala istiyor olmama şaşıyorum. şimdi gerçi geçiyor sanırım yavaş yavaş artık kabullenmeye başladım sanırım artık bende istemiyorum. benim eski sevgilimde benden ayrıldı da.ilk defa böyle birşey başıma geldi.Bilmiyorum ki Rapisa..her ayriligin basinda oyle gelir insana sanirim ama zamanla gecer herhalde..Ama iste benim sorunum O'nu geri istemem, o kadar sey yasadim, hala adami geri istedigime ben de inanamiyorum..
işte o yüzden seni kendime benzettim çünkü bende senin gibiyim. hep çabalıyorum birşeyler düzelsin diye ben ne kadar çabalıyorsam o da o kadar umursamazdı. ben yine de herşeye rağmen onu hala istiyor olmama şaşıyorum. şimdi gerçi geçiyor sanırım yavaş yavaş artık kabullenmeye başladım sanırım artık bende istemiyorum. benim eski sevgilimde benden ayrıldı da.ilk defa böyle birşey başıma geldi.
6-7 aydır ayrıydık 3 hafta önce ona mesaj attım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama sonuç olarak neyin ne olduğunu daha iyi anladım. birde ne zaman onunla görüşmeye başlasam psikolojim bozuluyor dengem alt üst oluyor .dr a gittim antidepresan verdi kullanmıyorum. ama iyi hissediyorum şimdilik umarım geçici bir iyilik değildir. ben mesaj attığımdan beri en son dün konuştuk artık onunla konuşmamaya karar verdim.Evet, cok zor bir durum..Umarim duzelir durumun, cok uzun zaman gecmedi sanirim uzerinden?
6-7 aydır ayrıydık 3 hafta önce ona mesaj attım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama sonuç olarak neyin ne olduğunu daha iyi anladım. birde ne zaman onunla görüşmeye başlasam psikolojim bozuluyor dengem alt üst oluyor .dr a gittim antidepresan verdi kullanmıyorum. ama iyi hissediyorum şimdilik umarım geçici bir iyilik değildir. ben mesaj attığımdan beri en son dün konuştuk artık onunla konuşmamaya karar verdim.
evet canım bende öyle karar verdimUzerinden 6-7 ay gectiyse ve onunla konustugunda psikolojin bozuluyorsa bence hic konusma daha iyi..kendini yorma, alismissindir bu kadar surede..kendine eziyet etme, hayat yeterince zor zaten..umarim hersey istedigin gibi olur ve cok mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?