Ikinci evliligim de bitti..

Madem sizin için gönül bağı önemli siz evlenmezsiniz banane?
Ben konu sahibine yorum yazmıştım neyse...

Tesekkur ederim. Su anda psikolojik destege cok ihtiyacim yok, cunku gayet sakinim ve ne istedigimin farkindayim. Depresyonda falan degilim yani..Cocuk yapma arzum devam ederse neen tekrar bir evlilik hayati kuramazmisim ben o kismi anlamadim, 39 yas tekrar evlenilmemesi gereken bir yas mi? Ben anlayamadim sanirim ne demek istediginizi. elbette bakima muhtac olan cocuklara yardim ederim, ancak cocuk sevgisini kendi cocugumla da tatmak isterim ve boyle bir ihtimalin artik olmadigini ben soyleyemem.

Bilmiyorum belki de dedigin gibidir Umut, keske beynini okuyabilseydim :) ama benim tanidigim, su an hala kirgin ve hala sinirli, yoksa onun bosanmamak icin dalavere yapacak bir durumu yok..Ama bebek konusunda fikrini net biliyorum, o istiyor ama olmazsa da dunyanin sonu degil onun icin, yani benim kadar onemsemiyor..onu zaten soyledi bana, olsun isterim, cok da sevinirim ama olmazsa cok uzulmem, onemli olan bizim hayatimizin huzurlu olmasi diye acik acik soyledi.

Cok tesekkur ederim Access, ben de anlamiyorum, aslinda normalde o kadar sakinimdir ki..ama iste sinirlerim yiprandigi icindir sanirim, ofke patlamasi yasadim..adami eski esimle bile karsilastirdim, ki bunlari hazmetmesi cok zor..ama nedenlerini dusunse biraz daha toleransli olabilirdi, bana gore fazla kati davraniyor..Ben artik sakince bekliyorum, yapabilecegim baska birsey yok..ofkem gecti, daha sakinim..artik onun poposunu kaldirmiyorum anlayacagin..bazen acaip ofke geliyor, o zaman da dua ediyorum, geciyor..Artik boyle yapicam ve bekliycem..ne yapabilirim ki baska, donsun istiyorum ama daha fazla zorlamak da istemiyorum..Allah bebegini bagislasin, cok mutlu ve huzurlu olun insallah.

Bir de eşim diyorsunuz ya ne diyeyim pes...
Olmayan evliliğiniz için hangi mahkemeye dava açtınız peki?

Ya gercekten bu kadar saldirmaniza ve kirici olmaniza anlam veremiyorum, ne geciyor elinize ki? bana boyle deyince kendi kendinize 'of ne guzel yapistirdim lafi' falan deyip mutlu mutlu siritiyor musunuz? Size iyi geldiyse soylenecek bir sozum yok ancak kim ne derse desin, o adam benim esim..Hicbir yere de dava acmadim, cunku bosanmayi dusunmuyorum su anda..Bu adamla ben hem resmen evliyim hem dinen..Benden uzuuuun yillar once mazi olmus bir kadini O'nun karisi olarak gormemi beklemeyin. Evet, ortada bir imza var, ama sadece para koparmak ugruna, yalanci sahitlerle devam ettirilmis bir imza..ortada bir evlilik yok, sadece maddi cikar savasmasi var..Calismayi fahiselik olarak goren bir kadinin, kendisinin yuzunu bile gormek istemeyen bir adami, sadece daha fazla para koparmak icin bosamayisi var..Kendisini istemeyen bir adama, bana sunu, sunu sunu ve de sunu vermezsen zor birakirim seni diyen bir kadin var..Bunlar bana anlatilmadi, ben dava dosyalarindan, esimle konustuklarinda dinlediklerimden bildiklerimi yaziyorum..lutfen artik yeter..Bir kez daha bana 'olmayabn kocan', 'ne evliligi', 'metressin, kumasin' diyen olursa kalbini kirmaktan korkuyorum..Bunlarin hicbiri asla olmadim, olmam da!

Ben de anmlamiyorum, ben bambaska seyler soruyorum insanlara ama herkes yok oylesin boylesin modunda..Gercekten uzucu..neden herkes bu kadar kirici sifatlarla anlatmak zorunda dusuncelerini? Ne kadar imza hastasi olmus insanlar..Ille imzaysa benim de imzam var, hem Amerika devletinin kiydigi nikahta, hem de camii de kilinmis nikahta imzalarim var..bunlar neden sayilmiyor anlamadim? Ustelik seviyorum, benim esim. Bunu neden kanitlamak zorunda kaldim ki ben burda, onu anlamiyorum..Ben gonlunu ne yapsam da kazansam diye konu acmisken nerelere geldik..

Guzel evladim ( annemle ayni yastasin dedigin icin yaziyorum bunu), onu sadece bir kez dedim..Bana anlattigi sartlar farkliydi gitmeden, gittigimde bambaska birseyle karsilastim..Bunun 'bana guzel hayat vermedi' demekten bir farki var, kendini farkli gostermislik var, durust olmamislik var anlatabiliyor muyum? yoksa ben hicbir zaman bana o sunulsun, o alinsin, bu yapilsin demis bir insan degilim..Her zaman kendi parami kazanmis bir insanim cok sukur. Metres muamelesinden sonra bir de evde oturmus kocasindan para bekleyen, getirmeyince kizan kadin durumuna beni dusurmeyin, valla cildiricam artik.

siz bilirsiniz ister alın ister almayın ben öneride bulundum. Ayrıca destek almak kötü bir şey değil gayet normal bir olay herkesin içini dökmeye ve tavsiye almaya ihtiyacı vardır. Ayrıca 39 yaşındasınız bir daha evlenemezsiniz demedim. Ola ki hayatınıza sizi mutlu edebilecek anlaşabileceğiniz bir insan tekrar girmezse, yaş ilerledikçe doğum yapmak haliyle zorlaştığı için çocuk sevgisini farklı bir şekilde tadabileceğinizi dile getirdim. Keyif sizin hayat sizin konu açmışsınız bizler yorum yaptık.

Ben yorumunuza birsey demedim, sadece anlamadigimi belirttim, simdi daha net anladim ne demek istediginizi..Elbette yas ilerleyince anne olmak zorlasiyor, ben de o yuzden hep acele edip hata ustune hata yaptim. Psikolojik destek almanin kotu olmadigini elbette biliyorum, aldim da daha once..Sadece su anda ihtiyac hissetmiyorum, kendimi gayet guclu ve iyi hissediyorum..cunku ne istedigimi biliyorum, simdilik iyiyim, onu demek istemistim..Tesekkur ederim oneriniz icin..Bence de anne olamayan herkes kimsesiz cocuklara kucak acmali..Buna sonsuz katiliyorum..

biliyordun yani? ee bu daha kötü ama..
adam yıllardır bosanmamıs siz tr ye dondugunuzde mı boşanacak?
aklım almıyor uzayda bile olsam baska yerde eşimin evli olması benı cok rahatsız eder.
hem hayat bu
hayatınızın sonuna kadar orada yaşayacagınız ne malum?
aklın varsa hayatından çıkar şu adamı
dunyada kalan son erkek muamelesı yapma ve kendıne de yüzüne bakılmayacak, topal, sağır, işe yaramaz muamelesı yapma

Beni de cok rahatsiz ediyordu ama Turkiye'ye donunce birlikte cozecegiz diye karar almistik, o yuzden orda ustune gidemedim ama buraya gelince yasananlar beni cildirtti ve cok kotu patladim..kor, topal, ise yaramaz olmadigimi biliyorum da iste boyle bitmesini kaldiramiyorum, seviyorum cunku hala..O yuzden de uzuluyorum, engel olamiyorum..

amacı gercekten boşanmak olan adam çoktan bosanırdı bundan emın ol.,
sevdıgın ıcın ınanmayı sectın sadece.
ama hayat bu sekılde gıtmez onu da bılıyorsun.
sevıyorsun dıye şu saatten sonra ınanmayı secme çünkü gözunle gorduklerın var
o yuzden ona göre düşün.. sonra elınde çocukla sende dıgerı gıbı kalırsın nıkahlı ıkıncı eşi olarak.

Haklisin, bunlarin farkindayim zaten..sinirlenmem, ofkelenmem de o yuzdendi hep..simdilik akisina biraktim..bir yandan kendime hayat kurmaya calisiyorum, bakalim neler olacak..Zaten kesin kararli gibi, benim yapamadigimi o yapti ve bitti, belki de boylesi daha hayirlidir benim icin..

inşallah hakkında hayırlısı olur
ama sende kendı savasın ver ki hayırlısına daha cabuk sekılde ulaş.
hıc bır kadın hak etmıyor bu tarz seylerı. ben eskı eşe de çok uzuldum, eşin sana ne derse desın
benım fıkrım; boşanmak ıcın cabası yok. evlı kadın olur ve kımseyle ılıskı durumu olmaz ölene kadar eşini bekler.
eşin bir nevii karısının yolunu tıkamıs bence.

Esim 2004 yilinda, ben hayatinda yokken ve kendisi Amerika'ya gideli 4 yil olmusken acmis dava ancak kadinin istedigi kadar tazminat veremedigi icin kadin bosanmamis ve dava kapanmis. Simdi uzerinden 3 yildan fazla zaman gectigi icin davayi actigi anda bosaniyor, kadinin yolunu tikamisligi yok, yillardir onu istemedigini, anlasmali bosanmak istedigini soyluyor zaten ama kadin, adamin verdigi-verebildigi tazminati begenmedigi icin bosanmiyor..

kurtulmak ıstıyorsa o parayı vermek zorunda.
ne şamın şekeri ne arapın yuzu mısalı.
sende sana anlatılan kadarını bılıyorsun işte.

kurtulmak ıstıyorsa o parayı vermek zorunda.
ne şamın şekeri ne arapın yuzu mısalı.
sende sana anlatılan kadarını bılıyorsun işte.

Tabii ki cogu anlatilanlar ancak ilk davanin dosyalarini okudum ve telefon konusmalarini dinledim, ordan da bazi sonuclar cikarmisligim var cok sukur:) ama elbette icinde oldugum durum hic hos degil..Bir an once cozume kavusturulmasi gereken bir durum-du..

Hayirlisi olsun, kararli olmana sevindim. Gun gectikce kendini iyi hissedeceksin ins. Zaman her seyin ilaci. Mutsuz bir yalnizlik mutsuz bir birliktelikten yegdir. Her sey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…