- Konu Sahibi BellaGasca
-
ne desin ? evlenmiş kadın başka ülkede, uluslarası geçerliliğ olan evlilik cüzdanı var, ne desin istersiniz ? önemli olan gönül bağı ayrıca bana görede. herşey imzayla olmuyo. kendisinden yıllar önce miyadı dolmuş bi evlilik yüzünden mi yargılanıcak şimdi bu kız nedir ? amerikada evlenmiş sanırım, davayı da orada açacak heralde. ( merakınızı gidermek açısından )
çocuk istemeseydim belki de evlenmezdim evetMadem sizin için gönül bağı önemli siz evlenmezsiniz banane?
Ben konu sahibine yorum yazmıştım neyse...
Anladım... Bu da sizin tercihiniz evlenmek ya da evlenmemek. Ben ikisine de saygı duyuyorum.çocuk istemeseydim belki de evlenmezdim evet
bence bir süre psikolojik destek alın ve bir süre yalnız yaşayın . Kendinizi işinize verin, doğaya çıkın gezin dolaşın, kitap okuyun, kendinize yapabileceğiniz ve zevk alabileceğiniz hobiler oluşturun. Sosyal paylaşım sitelerinden uzak durun daha doğrusu bir süre kafanıza dinleyin. Eski eşleriniz sizin için bitmiş artık geri dönüşü olmaz zorlamak da zarardan başka bir şey vermez. İleride Çocuk yapma arzunuz da devam ederse ve tekrar bir evlilik hayatı kuramazsınız gönüllü olarak yardıma ve bakıma muhtacı olan çocuklarla vakit geçirip hem onlara destek olmuş olur hem de çocuk sevgisini tatmış olursunuz.
Mmuhtemelen bu adam eşiyle kesinlikle boşanmayacak.
Tr de de seninle kaçak göçek yaşayamayacağına göre en iyisi seni terk etmiş gibi yapıp kurtulmak.
Onun için en kestirme kurtuluş bu çünkü.
Adamın Tr de bir Amerika da bir evliliği var.zaten yetişkin çocukları var eee sen bi de yeni bebek istiyosun.
Hayatı iyice çıkılmaz bir kaosa dönecek.
Aslında seninki de kaos ama bence o kendini düşündü ve gurur maskesi adı altında toptan bu işten sıyrılmak istiyor.
Neden böyle düşündüğüme gelince herkesin yazdığı üzere boşanacak adam boşanırdı canım.
Bak sen bu gerçeği görmezden geliyorsun.
Sonuçta onun belirli bir yaşanmışlığı var,belki de ununu eleyip duvara asmış gibi hissediyor.
Bu vakitten sonra bebek filan da istemeyebilir.
Bunu açıkca söyleyemese de bu da senden vazgeçmesinin bir nedeni olabilir.
pardon ya söylediklerimi geri alıyorum o zaman adama haksız yere saydırdım :) neyse seni üzdüğüne saysın o da.
bütün msjları okudum, ben olsam şu ahkam kesenlere çoktan uçan tekmeyle dalmıştım, sen inanılmaz, şaşırtıcı derecede sakinsin. aslında bu sakinliğini eşine neden uygulayamadın,ona kafam basmadı.demek ben çok çabuk sinirleniyorum ama senin yerinde olsam ne peşinden giderdim ne arardım, inadım tutunca nuh diyip peygamber demiyorum, arama arkadaşım, arama, arama krizine girince beni ara, msj at, ben senin aklını çelerim. ben de 40 yaşındayım geçen sene bebeğim oldu tüp bebek yöntemiyle, seni hatırlıyorum tüp bebek bömünden. dilerim çok kısa sürede çözümlenir sıkıntıların, isteklerini daha fazla ertelemek zorunda kalmazsın, senden tek ricam, şu adamın poposunu daha fazla kaldırıp egosunu tavan yaptırma daha fazla.
Bir de eşim diyorsunuz ya ne diyeyim pes...
Olmayan evliliğiniz için hangi mahkemeye dava açtınız peki?
ne desin ? evlenmiş kadın başka ülkede, uluslarası geçerliliğ olan evlilik cüzdanı var, ne desin istersiniz ? önemli olan gönül bağı ayrıca bana görede. herşey imzayla olmuyo. kendisinden yıllar önce miyadı dolmuş bi evlilik yüzünden mi yargılanıcak şimdi bu kız nedir ? amerikada evlenmiş sanırım, davayı da orada açacak heralde. ( merakınızı gidermek açısından )
Kusura bakmayın ama bana davranışlarınız çok çocukça geldi.
Annemle aynı yaştasınız, bence asıl amacınız mutluluk değil çünkü her seferinde bana söz verdiği maddi imkanları sunamadı diyorsunuz.
Yani maddi imkanı sunacak yeni biri çıksa karşınıza bence eskisi umurunuzda olmaz kusura bakmayın ama.
Yani herşeyi geçtim, daha boşanmamış biri ile nasıl yaşayabilirsiniz?
Adam boşanamıyorum vs demiş ama tamamen bahane bence.
Tesekkur ederim. Su anda psikolojik destege cok ihtiyacim yok, cunku gayet sakinim ve ne istedigimin farkindayim. Depresyonda falan degilim yani..Cocuk yapma arzum devam ederse neen tekrar bir evlilik hayati kuramazmisim ben o kismi anlamadim, 39 yas tekrar evlenilmemesi gereken bir yas mi? Ben anlayamadim sanirim ne demek istediginizi. elbette bakima muhtac olan cocuklara yardim ederim, ancak cocuk sevgisini kendi cocugumla da tatmak isterim ve boyle bir ihtimalin artik olmadigini ben soyleyemem.
siz bilirsiniz ister alın ister almayın ben öneride bulundum. Ayrıca destek almak kötü bir şey değil gayet normal bir olay herkesin içini dökmeye ve tavsiye almaya ihtiyacı vardır. Ayrıca 39 yaşındasınız bir daha evlenemezsiniz demedim. Ola ki hayatınıza sizi mutlu edebilecek anlaşabileceğiniz bir insan tekrar girmezse, yaş ilerledikçe doğum yapmak haliyle zorlaştığı için çocuk sevgisini farklı bir şekilde tadabileceğinizi dile getirdim. Keyif sizin hayat sizin konu açmışsınız bizler yorum yaptık.
biliyordun yani? ee bu daha kötü ama..Adam evli cikmadi, ben bu nikah meselesini cook eskiden biliyordum zaten, biz Amerika'd oldugumuz icin fazla sorun etmedim ve orda evlenebildigimiz icin..Donunce hallederiz dedim ama kavga ettik ve ayrildik iste, hastayken ona pilini pirtini topla defol git burdan - demisim, hatirlamiyorum..O kadar gozum donmus..Bence de biri beynimdekileri bosaltsa cok rahatlayacagim.
biliyordun yani? ee bu daha kötü ama..
adam yıllardır bosanmamıs siz tr ye dondugunuzde mı boşanacak?
aklım almıyor uzayda bile olsam baska yerde eşimin evli olması benı cok rahatsız eder.
hem hayat bu
hayatınızın sonuna kadar orada yaşayacagınız ne malum?
aklın varsa hayatından çıkar şu adamı
dunyada kalan son erkek muamelesı yapma ve kendıne de yüzüne bakılmayacak, topal, sağır, işe yaramaz muamelesı yapma
amacı gercekten boşanmak olan adam çoktan bosanırdı bundan emın ol.,Beni de cok rahatsiz ediyordu ama Turkiye'ye donunce birlikte cozecegiz diye karar almistik, o yuzden orda ustune gidemedim ama buraya gelince yasananlar beni cildirtti ve cok kotu patladim..kor, topal, ise yaramaz olmadigimi biliyorum da iste boyle bitmesini kaldiramiyorum, seviyorum cunku hala..O yuzden de uzuluyorum, engel olamiyorum..
amacı gercekten boşanmak olan adam çoktan bosanırdı bundan emın ol.,
sevdıgın ıcın ınanmayı sectın sadece.
ama hayat bu sekılde gıtmez onu da bılıyorsun.
sevıyorsun dıye şu saatten sonra ınanmayı secme çünkü gözunle gorduklerın var
o yuzden ona göre düşün.. sonra elınde çocukla sende dıgerı gıbı kalırsın nıkahlı ıkıncı eşi olarak.
inşallah hakkında hayırlısı olurHaklisin, bunlarin farkindayim zaten..sinirlenmem, ofkelenmem de o yuzdendi hep..simdilik akisina biraktim..bir yandan kendime hayat kurmaya calisiyorum, bakalim neler olacak..Zaten kesin kararli gibi, benim yapamadigimi o yapti ve bitti, belki de boylesi daha hayirlidir benim icin..
inşallah hakkında hayırlısı olur
ama sende kendı savasın ver ki hayırlısına daha cabuk sekılde ulaş.
hıc bır kadın hak etmıyor bu tarz seylerı. ben eskı eşe de çok uzuldum, eşin sana ne derse desın
benım fıkrım; boşanmak ıcın cabası yok. evlı kadın olur ve kımseyle ılıskı durumu olmaz ölene kadar eşini bekler.
eşin bir nevii karısının yolunu tıkamıs bence.
kurtulmak ıstıyorsa o parayı vermek zorunda.Esim 2004 yilinda, ben hayatinda yokken ve kendisi Amerika'ya gideli 4 yil olmusken acmis dava ancak kadinin istedigi kadar tazminat veremedigi icin kadin bosanmamis ve dava kapanmis. Simdi uzerinden 3 yildan fazla zaman gectigi icin davayi actigi anda bosaniyor, kadinin yolunu tikamisligi yok, yillardir onu istemedigini, anlasmali bosanmak istedigini soyluyor zaten ama kadin, adamin verdigi-verebildigi tazminati begenmedigi icin bosanmiyor..
kurtulmak ıstıyorsa o parayı vermek zorunda.
ne şamın şekeri ne arapın yuzu mısalı.
sende sana anlatılan kadarını bılıyorsun işte.
Hayirlisi olsun, kararli olmana sevindim. Gun gectikce kendini iyi hissedeceksin ins. Zaman her seyin ilaci. Mutsuz bir yalnizlik mutsuz bir birliktelikten yegdir. Her sey gonlunce olsunHaklisin, bunlarin farkindayim zaten..sinirlenmem, ofkelenmem de o yuzdendi hep..simdilik akisina biraktim..bir yandan kendime hayat kurmaya calisiyorum, bakalim neler olacak..Zaten kesin kararli gibi, benim yapamadigimi o yapti ve bitti, belki de boylesi daha hayirlidir benim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?