Ikinci evliligim de bitti..

Adamdan şikayet edip duruyorsun amaaaa senin ayrılmaya hiiiç niyetin yok çok üzgünsün adama blöf yaptığın için, konuyu neden açtın anlamadım duymak istediğin şey nedir?

Ben blof yapmiyorum ki, sadece cok sinirlendim ve agir konustum adama. O da beni birakti. Ben ayrilmak istemiyorum, onu hala seviyorum ama beni istemeyene de yapisacak bir kadin degilim. Sadece uzgunum ve paylasiyorum.

arkadas bunlarin hepsimi ayni seyi soyler yaww.? bu evli ve karisini bosamayan erkeklere ozel kurs falan mi veriliyor...gerisini anlatayim sana merak etme o dava acilir son anda tazminati cogaltmak isterler sevgilin kabul etmez dava ertelenir ee sende onuncabasini gordun ya tamam sonra uzun sure tazminat icin anlasma saglanmaya calisilir sonra kadin vazgecer sonra mehkeme ertelenir vs..vs...diye bosanavak umidi ile kandirilip durursun...gerci ben pek anlayamadim kim kimi kandiriyor ya neyse...bi on sene de oyle gecer ooooo...

Ben blof yapmiyorum ki, sadece cok sinirlendim ve agir konustum adama. O da beni birakti. Ben ayrilmak istemiyorum, onu hala seviyorum ama beni istemeyene de yapisacak bir kadin degilim. Sadece uzgunum ve paylasiyorum.
Ben daha önce açtığınız konuyu hatırlıyorum sizi kendinden soğutmaya çalışıyor ce aylarca aramıyordu daha adam niyetini ne kadar belli edebilir? Sessiz kalır bu duruma katlanırsanız ok yoksa gidersin umrunda değil adamın ne işin var bu adamla???

O genelde karisiyla birlikte yasayan, ayni evi ve hayati paylasan insanlar icin gecerlidir. Evet, evli erkekler ayni seyleri soyler daima ama burda durum farkli. Ben bu adami cok gencken de taniyordum o zaman bile ayni evde yasamiyorlardi. Cok uzun yillardir yuzunu bile gormedigi ve gormek istemedigi biriyle olmak icin neden beni kandirsin ki? ortada bu konuda hicbir taraftan bir kandirma sozkonusu degil. Ama bundan sonra ne olur, gider tekrar bir araya gelir mi, bilemem. Ortada 19 yasinda 1 hafta icinde yapilmis bir evlilik var. Hayata bakislari o kadar farkli ki. Bir araya gelebileceklerini dusunmuyorum.

Aylarca degil. 14 gun aramamisti ve ben cok uzulmustum dogru. Sonra geldi yanima ve duzelttik. O zaman da ben cok agir konusmustum ve kendince beni cezalandirmisti, ona sorsaniz ' cok sinirli oldugum icin aramadim, yoksa cok agir konusacaktim' di aciklamasi..Bu kez ben yine agir konusmalar yaptim ve kaldiramadigini soyluyor.. Bunu da kaldirirsam bir dahakine ne diyeceksin acaba diyor. Bilmiyorum belki de bahane hepsi. Sikildi ve bitti. Olabilir.

Donce sanirim cok yillar once donerdi ama evet, hala donebilir. Bunu hic kimse engelleyemez. Ne Turkiye'deki nikah baglar baskasina gitmek isteyen adami, ne Amerika'daki, bilmem anlatabildim mi?

zaten baglayamamista..siz yagmurdan kacarken doluya tutulmussunuz resmen...yeni bosanmis biri olarak kendinizi dinlemeniz gerekirken siz sonuc olarak evli bir adamla beraberligi secmissiniz..yani bir zorlugu atlatamadan baska zorluklaea kosmussunuz resmen..ve adamin gururunu kirdim diyorsunuz halen...sizin asil sucunuz belli..hem de daha once yasadiginiz evlilikte aldatilmanin acisini yasamis birisisiniz...bir baska kadina bunu yasatmak reva mi? hayatinizi bu sekilde yasamak size reva mi?

Yanlis bir karar vermis olabilirim, daha dogrusu yanlis bir zamanda cok onemli bir karar verdigim icin hata yapmis olabilirim ancak lutfen 'baska bir kadina bunu yasatmak' konularindan bahsetmeyin, cunku oyle birsey yok..Ben kendisiyle gorusmeye basladigimda 9 yillik bir iliskisi 1 yil once bitmisti ve eski karisiyla belki 13 belki 15 tam bilemiyorum yildir gorusmuyorlardi. Telefonda bile konusmayan iki kisinin evliligini bitirdigimi falan mi ima ediyorsunuz?

Sana saygısı olsa böyle olmaz boşanmadan seni alıp götürmez önce seni çok istiyorsa boşanır gelir işlerini düzeltir alır seni, neden kendini bu kadar değersiz bir duruma düşürüyorsun? Seviyorsa adamsa seni kazanır , annen çok üzülüyordur

Evet annem cok uzuluyor..Onun beni geri almak gibi bir niyeti yok, cunku cok kizgin. Ben de cok kizginim. Kirginim. bu kadar problemi ceken, hazmetmeye calisan benim; magdurum diye aglayan o.

adam sizi kandirmiyor belki ama oyaladigi kesin...iyide sevgilinizin esi neden ayrilip kendine hayat kurmuyor..zaten yalniz evlilik cuzdani olsa ne olur olmasa ne olur..2tane de evladi var...hadi diyelim ki bosanmis biri idi 12.13yil cocugunu gormemis bir adam bu boyle birine nasil guvenip cocuk istediniz ki..ya bilmiyorum nerden tutayim desem elimde kaliyor cook yanlis bir secim hata ustune hata benim bile icim sisti siz nasil dayandiniz ki?

Evet annem cok uzuluyor..Onun beni geri almak gibi bir niyeti yok, cunku cok kizgin. Ben de cok kizginim. Kirginim. bu kadar problemi ceken, hazmetmeye calisan benim; magdurum diye aglayan o.
İnan şuan çok ağır konuşurumda üzülürsün diye yumuşatıyorum kelimelerimi, sen adamın gözünde bitirmiştim kendini, özel hayatı , iş hayatı, mali durumu karman çorban bir adama hiç bir şart koşmadan koşulsuz atlamışsın? Bu kadar mı değersizsin? Ayrıca 15 sene önce fiilen biten evliliği hadi bir sürü aksaklık çıktı bitiremedi er adama sorarlar 10 sene bekledikten sonra boşsnsaydı bari, seni oyalıyor adam neden boşansın ailesini çocuklarını üzsün sen koşulsuz şartsız yanındasın zaten???

Bende bilmiyorum nasil dayandigimi. Benim iki sozume bile dayanamayan adamin bu kadar problemine nasil dayandim, ben de bilmiyorum. Kadinin hayatinin detaylarini bilmiyorum..Sadece calismanin .rospuluk oldugunu dusunen garip bir kadin oldugunu biliyorum. Dava dosyalarinda okudum bunu da.

Uzulmuyorum, bunlarin hepsi dogru. Ben atladim, en basinda hata yaptim farkindayim...sonra da toparlanip bitiremedim. Bugun, yarin diye gecti zaman. Ama en sonunda benim yapamadigimi o yapti iste.

yaa lutfen arkadasim yapma bunu kendine...bak adam 9 yillik iliskisini de bitirmis diyorsun...ne diyim ben simdi sana kafam corba oldu iyi mi? sen biraz once 2 cocugu var onlara maddi olanakta sagliyor demedin mi? ben mi yanlis anladim? orta da 2 cocuk var bu adam bunlarida mi hic aramaz onlar icinde mi konusmaz...zaten oyle ise bu adamdan sen kac kac kac...senin amacin ne ben sana diyeyim...sen bu adami falan sevmiyorsun (yazdiklarindan hissettim yaniliyor olabilirm tabii) kendince verdigin emekler uzuluyorsun icinde bir suru hayal kirikligi var bunlari hazmetmek kolay ve her kadinin istedigi gibi artik anne olmak istiyorsun..yasinin ilerledigini dusunuyorsun ve hic olmazsa bunun icin o sana 1adim atsa sen kosa kosa gideceksin...yapma bunu kendine yapma dogacak cocuguna...bu kisi ile ne kadar bir son dusunuyorsun...adam erkeklik gururunun arkasina siginirken neden senin kadinlik gururunu dusunmuyor ya da dogacak cocugunu (bilinen turkiye tapulari yuzunden esini bosamiyorsa o bilinen tapular dogacak cocugu icin gecerli degil mi yani?)..haaa dersen ki cocugum olsun gerekirse ben hem anne hem baba olurum..bosanmis bir ciftin cocuguna sor bakalim baba hasreti ne demek..sor bakalim o ese neler yasiyor?(maddiyat olsa bile maneviyat acisindan diyorum)gorundugu kadar kolay degil o isler..bu konuda niye bile bile lades diyorsun?

Uzulmuyorum, bunlarin hepsi dogru. Ben atladim, en basinda hata yaptim farkindayim...sonra da toparlanip bitiremedim. Bugun, yarin diye gecti zaman. Ama en sonunda benim yapamadigimi o yapti iste.
Ama gelse kabul edeceksin adamı değil mi? O yüzden söyledim neden konu açtın diye!

Evet, hataliyim biliyorum. Bunu ona da soyledim, yasadiklarim kolay seyler degil, kaldiramiyorum ve ailemden bunlari duydukca sana kizip patliyorum dedim ama affetmiyor. Yeter artik daha fazla cekemem diyor
Ya insan bi anlik sinirle hersey soyleyebiliyo ayni duruma dustugum icin anlayabiliyorum seni ben acisine hala çekiyorum sorunda bizden kaynaklaniyo aslinda biraz kendimizi tutmayi ogrencez ama oluyo iste insaniz allah yardimcin olsun inşallah düzelir hersey

9 yillik bir iliskisi vardi evet, biteli 1 yil olmustu biz gorusmeye basladigimizda. Yani benden cok cok cok once bitmisti evliligi. Ben ne kumayim, ne metresim..Bana dokunan, bana yasattigi bunca seye ragmen hala kendini hakli gorebiliyor olmasi ama bu da normal. Herkes olgun olmak zorunda degil. Bunu da anlamak icin kafa lazim. Ben su anda onunla bebek dusunmuyorum, zaten artik bebek dusunemiyorum cunku 39 yasindayim..ancak tup bebekle..O da cok zor artik..

cocuklarini ariyor, konusuyorlar, hatta gecen hafta gorustuler birkac kez. Kadinla 2 kez konustu beraberligimiz boyunca. Birinde ben yanindaydim, digerinde yoktum ve kayit etmis bana gondermisti. Ne kadin onu geri istiyor, ne de o kadini geri istiyor. Cocuklarina bakiyor, onun evinde oturuyorlar zaten ve maddi anlamda da destek oluyor.. bu benim icin hic problem degil , hatta ben tesvik ederim cogu zaman cocuklarina gonder diye..Bu durumda, hala o hakli ve hala o magdur, o yarali, o incitilmis...yazik.

Tesekkur ederim, benim durumum duzelmez, devam etmez ama umarim senin sorunun herneyse cozulur ve coook mutlu olursun.

Ya ben senin annen kardeşin arkadaşın olsam şiddet uygular seni zorla ayırırım bu adamdan, o kadar üzücü ki durumun neden kendini bu derece değersin duruma düşürüyorsun anlamıyorum seni neden saklıyorlar 3 sene hiçbir şekilde aynı evde yaşamadılarsa zaten nikah gidiyor git bit avukata sor bu adam zaten yurtdışında o kadar kolay kanıtlar ki aynı evde yaşamadığını, bence seni saklamasında ve boşanmamasında çok başka sebepler var

Diger bir arkadasa da dedigim gibi, resmi nikah olmadan tup bebek olmayacagini gayet iyi bildigim icin oraya uluslararasi gecerliligi olan evlilik cuzdanimla gittim zaten. Ben metres degilim, senin o dedigin karisiyla ayni evde yasayan adamlarin sevgililerine denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…