Ikinci evliligim de bitti..

Cok baska sebepleri yok iste, burda degildi sadece. Adam cok uzun yillardir yurtdisinda. 3 sene sarti icin ilk davanin red edilmis olmasi gerekiyor, red edilmis. Simdi tekrar dava acmasi gerekiyor. Onun icinde hazirlik icindeydik iste kavga etmeden beraber avukata gittik gorustuk falan ama simdi ne yapar bilmiyorum. Su anda davayi actiginda karsi taraf istemese bile hemen bosaniyor. Ki karsi taraf ta problem cikarmiyor su an. Amerika'dakayitlarda evliydi zaten. Ben bosanma sarti kostum ve orada bosandi ve biz oylelikle evlendik orda. Ama burda bosanma islemleri icin burda dava acmasi gerekiyor. Bana zaman vermedin diyor, geleli 3 aya yakin oldu cunku. Ve begendigi avukat pahali, onu toparlamaya calisiyordu en son. Ama inan artik hicbirseyden emin olamiyorum. Belki de bahane ediyor benim soylenmemi. Hastayken kovmusum onu. .E sen neler ettin, birak da biraz ben edeyim.

Siddet uygulamaya gerek yok ki, bitirdi zaten. Belki ben bitirseydim bu kadar uzulmezdim, ben sadece ofkemden kotu durumdayim su an..

Evet, benim tam olarak kizdigim seyler de bunlar iste..Herseye bir cevabi, bir bahanesi var ve kesinlikle hakli. Ben ofkeliyim sadece. Bana bu kadar saygisizlik yapip da sonra 'bana hakaret ettin, saygi sinirini astin' diye beni terketmesi bana asil dokunan..

şimdi baktım cevaplarına aferin kendini ezdirme böyle sen metres değilsin bir de insanlara gel bana saydır deme lütfen
herkes kendini ve ne yaşadığını kendisi bilir

hiç de yaşlı değilsin yahu insanlar artık 40larında da anne oluyor
yumurtalarından dondursana birkaç tane madem ileride taşıyıcı annelik falan düşünürsün hiç olmadı olmaz mı?
tek derdin bu olsun tıpta çaresi var birçok şeyin

ikisini de yapma ben ikisini de yaptım daha çok ters tepti şu an döt gibi kaldım işte.

Ezdirmiyorum kendimi, akillandim :)
yumurta dondurduktan sonra tasiyici anne bulmaya gerek yok ki, onemli olan yumurta zaten. Su an pek onu dusuncek durumda degilim just. Acaip sinirliyim, kirip dokmek, parcalamak, bogmak istiyorum. Ofkem gitmiyor icimden..

gerçek hayatta da boşver
söyleme ilk evliliğini zaten bitmiş bir şey evli sayılmaz o
13 yıl görmediğin kadının nesiyle evli olucan bırak ya

ya al benden de o kadar içimden küfür dolu mesajlar yazmak ve göndermek geçiyor dişlerimi sıkıp tutuyorum kendimi 1.5 gün oldu adamda tık yok ya bu nasıl özgüven nasıl kaldırmışım totosunu

Nasil dayaniyorsun, ben dayanamayip saydiriyorum cogu zaman. O cevap vermedikce daha da agiz yaziyorum, sonra boyle oluyor iste. Bu ne kadar yipratici biseydir ya..Sen ikisini de yaptin, hem yanina gittin hem sessiz kaldin ikisi de olmadi mi? ben su an sadece cok sinirliyim cunku bu kadar probleme benim birakmam gerekirken o beni birakti haspam. Birkac gune belki kendime gelirim. O zaman beni ararsa bakalim bulabilecek mi biraktigi yerde.

valla zamanla öğrendim
çok zor dayanıyorum içimden gidip işyerini basmak masaları falan dağıtmak geliyor (ki daha önce yaptım )
geceyarısı otobüse atlayıp gitmişliğim bile vardır ama bak nerdeyim
ben de sallamıcam bundan sonra
madem öyle işte böyle
kız belki biz de buluruz çıtır birilerini
o zaman nah dönerim ona

sen zaten kendin citirsin, elbet bulursun, bunda bisey yok. Hatta insallah bulursun seni cok mutlu edecek birini, bu sikintilarin hepsini unutturur sana. Ben sadece mesajla saydiriyorum su anda. Tabii ki cevap yok. Olmasini da beklemiyorum. bu geceden itibaren pazartesine kadar sessizce beklemeyi planliyorum. O zamana kadar ses cikmazsa gidip hem kavga edicem hem de esyalarimi toplayip gelicem. bu yastan sonra annemlerde durmak da zor ama is bulana kadar idare edicem mecburen.

bak sakın yazma kendine 1 hafta zaman versene beraber bekleyelim
sıkılınca bana yaz eşine yazma
gerçi bana yaz deyince tuhaf oldu

1.5 günü zorladım telefonum kapalı normalde 1 saat bile kapalı tutamam
benim için büyük başarı valla

Himmm..iyi baslangic, iyi dayanmissin. Ben telefonumu kapatamam buyuk ihtimalle ama aramam onu. Zaten ben aramiyorum, mesaj atiyorum genelde. Dun aradi beni, bugun de aradi ama konusmalarin icerigi igrencti. Bir de ustune facebooktan beni ve butun ailemi silince sinirimden ne yapacagimi sasirdim. Kuzenleri olmasaydi ben coktan gitmistim. Ben de mesaj atmiycam artik. En azindan saliya kadar.

bak ya hahah önce atmıcam salıya kadar diyo sonra
şaka bi yana da ben de tırsıyorum hiç yazmıcak diye
yine bi beklentim var arıcağına dair

Kusura bakmayın konunuzu baştan sona okurken bir tebessümle okudum. Bunca acınız içinde tebessüm neye yaraşır acaba?
Neden tebessüm ettim; eh insan iyi kötü kendinden de bişeyler görüyor ondan.
Hayatınız hakikaten karmakarışık ama bence asıl mesele sizin de belirttiğiniz gibi Türkiyeye geldikten sonra başlamış. Gerçekten zor şeyler yaşamışsınız. Saklanmak hakikaten benimde gücüme giderdi amaaaa...
İşte o ama daki sizin patlamalarınız ÇOOK büyük yanlış.
Bende sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymaz derim ama sizinki kadar olmaz hiç.
Sizin bu yaptığınızı eşim bana sinirlendiğinde değil, normal gündelik hayatta yapar.
O söyledikleri var ya yüreğimi deşer.
Hasta olurum -ki genelde grip ya da nezleye çabuk yakalanırım- saymadığı lafı bırakmaz. (Ben bile isteye yakalanıyormuşumda, hiç kendime dikkat etmiyormuşum da, bana layıkmış da vs. vs)

Size bu söylemleriyle yüreğimi nasıl yaktığını anlatamam ki; eşimle ikimizin 2. eş mevzusu olsa ve bana sizin ettiğiniz gibi cümleler kursa sanırım ben eşinizin verdiği tepkiyi verirdim.
Konunuzda sonuna kadar haklısınız amaa haklı olduğunuz yerde artık haksızsınız.
Sabır bu yüzden büyük bir erdem.
Size konunuzu ilk okuduğum hatta sizin gideyim mi? diye bile sormadan benim aklımdan geçen eşinizin yanına gidin onunla yüzyüze konuşun olacaktı. Siz sormuşsunuz, o yüzden direk cevap verme hakkımı kullanarak eşinizle yüzyüze konuşun derim.

Ammavelakin gittiğinizde -sadece temkin olarak- herşeyin bir anda düzelmesini beklemeyin.
Bence özür dileyin ve kabul edilirse bir daha bu şekilde dilinizin kemiğinin olmadığını bu şekilde belli etmeyin.
Siz illa barışıcaz diye de gitmeyin.
Sadece kendinizi iyi ve net son bir kez ifade etmek için gidin.
3 senenizi vermişsiniz zaten, 1 günden ne olur?
Ama 2-3 saatin dışında benle görüşmezse yıkarım yakarım olayları sıkıntılı ve yanlış ve fevri bari yaşınıza hürmeten yapmayın böyle şeyler siz artık 13 / 14 yaşındaki bir ergen değilsiniz.
Ben insanların biraz yaşınında ağırlığını taşımasından yanayım.

Dil yarası kolay geçmez bunu hiç unutmayın ve sessizlik her zaman kazanır. Eşiniz şu an öyle yapıyor!
İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur. Ama içimde iyi bir his var.
Bu evliliğinizin devam edeceği manasında algılanmasın ama her ne olacaksa iyi olacak :)
Kendinize çok iyi bakın lütfen
İyi geceler.

sen şimdi bana mi kafasiz demek istedin? sen once yazdigimi bir oku da anlamaya calis bence...ya da dur daha acik yazayim da net olsun...2 cocuk dogurtmus kadina ama sevmiyormus hayat tarzlari bambaskaymiss ayrilmis,9senelik iliskisini harcamis, sana mi kiyamayacak anlaminda idi? ama dogru dedin buyuk bir sabirla olgunluk gostermeye calistim ama beceremedim sana karsi...kelimelerimi ozenle secmeye calistim ama hata ettim...adam seni hakli gorse idi olaylari farkli yasamak zorunda kalacakti bu da isine gelmez kendisinin?sen hic karisindan dinledin mi olaylari? hayir? adamda cip mi takili? hayir? simdi o kadin gelse de anlatsa acaba neler derdi? kimse kusura bakmasin ama o adam o kadinla ne olursa olsun evli...evli bir adamla iliski kuran da sizsiniz...adam istese bal gibi karisini da bosardi...ama bosamamis suresini bilmiyorum amma velakin belli bir sure adamin evden uzak kaldigini ispatlamak bile yeter bunun icin ki adam yurt dışında yaşıyormus ..yani o istememis esinden bosanmayi...acaba simcik bosayacak miydi dersin yoksa erkeklik gururunu sebeb gosterip oyaliyor mu yine yoksa amaci bitirmek mi? ..herkes halinden memnun anlasilan...simcik bu durumda siz akillisiniz galiba sanirsam..keske cocuklari ile tanistirabilecek ortam ve cesareti gosterebilseydi? o zaman anlar miydin acaba? ya da tanistiniz mi? neyse ya ben bu konuda cok bile hoşgörülü davranmaya calistim...benim bu ortamda kalmam iyi olmayacak artik...

Issiz gucsuz degil. Mimar, sadece hayatinda bazi seyler ters gitmis bir insan ama kotu biri degil..Ama duzeltmek cok zor, cunku bu laflari eden adam bitirmis demektir bana gore. Maceraya atildigim dogru. Gercekten cok igrenc oldu ama maceranin sonu.
Bu lafları söyleyen adam bitirmiş demektir değil.
O lafları işten adam bitirmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…