- Konu Sahibi BellaGasca
-
Ya ben senin annen kardeşin arkadaşın olsam şiddet uygular seni zorla ayırırım bu adamdan, o kadar üzücü ki durumun neden kendini bu derece değersin duruma düşürüyorsun anlamıyorum seni neden saklıyorlar 3 sene hiçbir şekilde aynı evde yaşamadılarsa zaten nikah gidiyor git bit avukata sor bu adam zaten yurtdışında o kadar kolay kanıtlar ki aynı evde yaşamadığını, bence seni saklamasında ve boşanmamasında çok başka sebepler var
Ya ben senin annen kardeşin arkadaşın olsam şiddet uygular seni zorla ayırırım bu adamdan, o kadar üzücü ki durumun neden kendini bu derece değersin duruma düşürüyorsun anlamıyorum seni neden saklıyorlar 3 sene hiçbir şekilde aynı evde yaşamadılarsa zaten nikah gidiyor git bit avukata sor bu adam zaten yurtdışında o kadar kolay kanıtlar ki aynı evde yaşamadığını, bence seni saklamasında ve boşanmamasında çok başka sebepler var
Umarım dönmezsin bu adamdan sana koca olmaz !!!!Siddet uygulamaya gerek yok ki, bitirdi zaten. Belki ben bitirseydim bu kadar uzulmezdim, ben sadece ofkemden kotu durumdayim su an..
adam yıllarınızı çalmış, oyalamış
hadi nikahı yapamamış ama sizi yanına alıp da eşim diye de tanıtamamış
her şeye bir bahanesi var ve siz tüm bunlara inanmış görünüyorsunuz
size, ilişkinize sahip çıkmayan, saygı duymayan adamı incittim diye kendinizi yıpratıyorsunuz
bence yeniden doğmanızın, sil baştan yaşamanızın zamanı gelmiştir
hislerinizin sizi yönetmesine izin vermeyin ve kendinizi suçlamaktan vazgeçin bence,
mutlu olun dilerim!
Umarım dönmezsin bu adamdan sana koca olmaz !!!!
Bu tip seyler insani cok yipratiyor, gereksiz yere kendimizi hirpalayip yaslaniyoruz. Aslinda degmez biliyor musun, hayat cok kisa. Sen daha cok gencsin, ustune gitmemekle ve sensiz birakmakla da en iyisini yapiyorsun. Duzelmesini istedigin ne varsa duzelir dilerim. Ama kendini uzme, civil civillik yakisir senin yasina. Ben yasliyim, 39 yasindayim. Hem asik oldum ( ya da yeni bosanmis olmanin verdigi aptallikla dogru dusunemedim) hem de anne olmak istedim. Olmadi. Onun yuzunden anne olmaktan bile vazgectim, bunu bile hazmetmeye calisiyorum o iki kelimeyi hazmedemiyor. Bak, insanlar nasil koruyor kendini stresten, sikintidan. Fazla mi soylendin, hosuna gitmedi mi..Uzak dur olsun bitsin diyorlar. hicbiri demiyor ki bu kizi uzdum, yaslandirdim, kotu seyler yasattim, strese soktum da ondan boyle. Hastayken kovmusum. Halbuki geldiginde hastaydi, yuruyemiyordu. goturmedigim doktor kalmadi, emardi anjiyoydu hepsini yaptirttim ve sigortasi yoktu hepsini ben odedim. Ben hasta olsam beni kovacaksin diyor. E be adam, kovacak olsam senle o kadar ugrasir miydim, ilaclarini bile ben agzina sokuyorum her aksam, hatirlamiyor bile yoksa..bunlari gormemesi uzuyor iste..
Bosanma konusunu evet o onunla da ugrasmaz ama eger gercekten biterse ben o sekilde rahat edemem, tanidigim avukatlar var, dava acip bosanirim. Insallah duzelir ve gerek kalmaz ama cok zor duruyor. Yalvarmakla kufur etmek arasinda gidip geliyorum surekli, susmaya calisiyorum.
şimdi baktım cevaplarına aferin kendini ezdirme böyle sen metres değilsin bir de insanlara gel bana saydır deme lütfen
herkes kendini ve ne yaşadığını kendisi bilir
hiç de yaşlı değilsin yahu insanlar artık 40larında da anne oluyor
yumurtalarından dondursana birkaç tane madem ileride taşıyıcı annelik falan düşünürsün hiç olmadı olmaz mı?
tek derdin bu olsun tıpta çaresi var birçok şeyin
ikisini de yapma ben ikisini de yaptım daha çok ters tepti şu an döt gibi kaldım işte.
Ezdirmiyorum kendimi, akillandim :)
yumurta dondurduktan sonra tasiyici anne bulmaya gerek yok ki, onemli olan yumurta zaten. Su an pek onu dusuncek durumda degilim just. Acaip sinirliyim, kirip dokmek, parcalamak, bogmak istiyorum. Ofkem gitmiyor icimden..
gerçek hayatta da boşver
söyleme ilk evliliğini zaten bitmiş bir şey evli sayılmaz o
13 yıl görmediğin kadının nesiyle evli olucan bırak ya
ya al benden de o kadar içimden küfür dolu mesajlar yazmak ve göndermek geçiyor dişlerimi sıkıp tutuyorum kendimi 1.5 gün oldu adamda tık yok ya bu nasıl özgüven nasıl kaldırmışım totosunu
Nasil dayaniyorsun, ben dayanamayip saydiriyorum cogu zaman. O cevap vermedikce daha da agiz yaziyorum, sonra boyle oluyor iste. Bu ne kadar yipratici biseydir ya..Sen ikisini de yaptin, hem yanina gittin hem sessiz kaldin ikisi de olmadi mi? ben su an sadece cok sinirliyim cunku bu kadar probleme benim birakmam gerekirken o beni birakti haspam. Birkac gune belki kendime gelirim. O zaman beni ararsa bakalim bulabilecek mi biraktigi yerde.
valla zamanla öğrendim
çok zor dayanıyorum içimden gidip işyerini basmak masaları falan dağıtmak geliyor (ki daha önce yaptım)
geceyarısı otobüse atlayıp gitmişliğim bile vardır ama bak nerdeyim
ben de sallamıcam bundan sonra
madem öyle işte böyle
kız belki biz de buluruz çıtır birilerini
o zaman nah dönerim ona
sen zaten kendin citirsin, elbet bulursun, bunda bisey yok. Hatta insallah bulursun seni cok mutlu edecek birini, bu sikintilarin hepsini unutturur sana. Ben sadece mesajla saydiriyorum su anda. Tabii ki cevap yok. Olmasini da beklemiyorum. bu geceden itibaren pazartesine kadar sessizce beklemeyi planliyorum. O zamana kadar ses cikmazsa gidip hem kavga edicem hem de esyalarimi toplayip gelicem. bu yastan sonra annemlerde durmak da zor ama is bulana kadar idare edicem mecburen.
bak sakın yazma kendine 1 hafta zaman versene beraber bekleyelim
sıkılınca bana yaz eşine yazma
gerçi bana yaz deyince tuhaf oldu
olur, ama ben 1 hafta dayanabilir miyim bilmiyorum. Sen dayanabilir misin
1.5 günü zorladım telefonum kapalı normalde 1 saat bile kapalı tutamam
benim için büyük başarı valla
Himmm..iyi baslangic, iyi dayanmissin. Ben telefonumu kapatamam buyuk ihtimalle ama aramam onu. Zaten ben aramiyorum, mesaj atiyorum genelde. Dun aradi beni, bugun de aradi ama konusmalarin icerigi igrencti. Bir de ustune facebooktan beni ve butun ailemi silince sinirimden ne yapacagimi sasirdim. Kuzenleri olmasaydi ben coktan gitmistim. Ben de mesaj atmiycam artik. En azindan saliya kadar.
9 yillik bir iliskisi vardi evet, biteli 1 yil olmustu biz gorusmeye basladigimizda. Yani benden cok cok cok once bitmisti evliligi. Ben ne kumayim, ne metresim..Bana dokunan, bana yasattigi bunca seye ragmen hala kendini hakli gorebiliyor olmasi ama bu da normal. Herkes olgun olmak zorunda degil. Bunu da anlamak icin kafa lazim. Ben su anda onunla bebek dusunmuyorum, zaten artik bebek dusunemiyorum cunku 39 yasindayim..ancak tup bebekle..O da cok zor artik..
cocuklarini ariyor, konusuyorlar, hatta gecen hafta gorustuler birkac kez. Kadinla 2 kez konustu beraberligimiz boyunca. Birinde ben yanindaydim, digerinde yoktum ve kayit etmis bana gondermisti. Ne kadin onu geri istiyor, ne de o kadini geri istiyor. Cocuklarina bakiyor, onun evinde oturuyorlar zaten ve maddi anlamda da destek oluyor.. bu benim icin hic problem degil , hatta ben tesvik ederim cogu zaman cocuklarina gonder diye..Bu durumda, hala o hakli ve hala o magdur, o yarali, o incitilmis...yazik.
Duzelmez belki ama inşallah daha sonrasında mutlu olursunTesekkur ederim, benim durumum duzelmez, devam etmez ama umarim senin sorunun herneyse cozulur ve coook mutlu olursun.
Bu lafları söyleyen adam bitirmiş demektir değil.Issiz gucsuz degil. Mimar, sadece hayatinda bazi seyler ters gitmis bir insan ama kotu biri degil..Ama duzeltmek cok zor, cunku bu laflari eden adam bitirmis demektir bana gore. Maceraya atildigim dogru. Gercekten cok igrenc oldu ama maceranin sonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?