İkinci evliliğini yapanlar var mı?

Erkegin tarafinda karakter yokmuş, evlenip ayrilmis olmasa basina kakacak baska sey bulurlardi emin ol..

Ben 30 lu yaslarda yim, ilk evliligi bile yasiyamadim en azindan denemissin.. Bu duyguyu yasamadan olmek istemiyorum... Cok umitsiz mutsuz hissediyorum ne 150 kg llalarda kisiler Es buluyor. Ne itici tipler Es buluyor anlasilcak is degil.
Evlilik kurumunu bu kadar basite indirgemeyin.. Ne demek "150kg olanlar eş buluyor"? Sadece 90-60-90 olanlar evlensin madem.. Bu mu evlilik?

Bu tarz olaylarda genelleme yapamazsın ki.başkası çok mutsuz olurken sen çok mutlu olabilirsin .bu tamamen seninle ve karşındaki kişi ile alakalı.senin arkanda duran sözünün eri dedikleri bi adam olsun yeter ki.evlilik güzel birşey ama doğru insanla tabini tabbim en hayırlı olanı versin

6 yıla yakın evli kaldım. Psikolojik şiddetin alasını gördüm. O 6yılın 1 yıla yakını boşanma aşamasıyla geçti. İnatla boşanmak istemediği için uzadı yoksa ne nafaka ne tazminat 1 çöp bile istemedim. Yeter ki çıksın gitsin hayatımdan diye.

Boşanma kesin kararım çıktığında bana değişiklik olsun az kafa dağıtayım diye başka bir şehirdeki arkadaşlarım ufak bir toplantı düzenledi. Orda onlarla gezip eğlenirken şimdiki eşim ile tanıştım... 3. gün evlenme teklif etti direkt. Kabul etmedim. Benden ufak ve hiç evlenmemiş birisi diye.

Döndükten sonra ısrarından vazgeçmedi. Ara ara bulunduğum şehire geldi. Bazı gelmelerinde görüşmedim, boşuna gelip geri döndü. Korkuyordum çünkü daha başıma ne geldi idrak etmemişken...

Babam ağır hastaydı ona anlattım gelsin tanışalım dedi. Tanıştıkları gün babamdan istedi. Babam çok sevdi. Ki önceki eşimden zerre haz etmemişti sırf ben istiyorum diye kabul etmişti. Babam tutturdu evlen bu çocukla diye. Adı ne zaman geçse neşeleniyordu. 2 hafta sonra gün aldık bir sonraki hafta beni eşyalarımla aldı 2 gün sonra da oda nikahı. Boşanmamdan 7 ay sonra evlenmiş oldum yani. Bu tamamen şans, şu kadar süresi var diyemem.

2 seneye yaklaştı evliliğimiz. 38'imden sonra mutlu oldum. Allah bozmasın. Bir gün bana sensin demedi. Öyle merhametli, sevgi dolu bir insan.

Ailesi ile ilişkisi mesafeli. Beni hiç onlarla muhatap etmedi. Zaten ben de baştan görüşüyor olsalardı bile resmi olacağımı söylemiştim. Kendisi zaten onlarla görüşmüyor. Kimim, neyim bilmiyorlar. Bir nikaha geldiler. Bir de ağır bi ameliyat geçirmişti kp 5dklık bir ziyarete gittik o kadar.

İlk 3 ay hep korku ile geçti ama. Hem kısa sürede neredeyse hiç tanımadığım ve çok fazla kimsemin olmadığı bir şehir, hem de her hareketimi, her hareketini önceki evliliğimde yaşadığım kötü deneyimlerle mukayese etmem yüzünden alışma sürem sancılı geçti. Hep sevgiyle yaklaştı. Şimdi evliliğin gerçek tanımı ne biliyorum. Umarım sizin de karşınıza sizi mutlu edecek, beraber mutlu olabileceğiniz merhamet ve sevgi dolu bir kişi çıkar.

Rabbim hayırlısını versin. Şans işi biraz. Merhametli ve sakin birileri ile daha güzel bir evlilik oluyor

Merhaba ben ikinci evliliğimi yaptım eşimin ilk evliliğiydi . Ne eşim ne de ailesi sorun etti bu durumu.Eşim lafını bile ettirmedi diyebilirim. Bence burada önemli olan evleneceğiniz insanın bakış açısı ve sizin her durumda arkanızda durabilmesi.

Benim ikinci evliligim cok sukur mutluyum kocam daha once hic evlenmemis

Çok Teşekkür Ederim :)))

İnşallah çok teşekkür ederim bende tam böyle örnekler arıyordum içime umut oldu gerçekten

Elinize emeğinize sağlık gerçekten vakit ayırıp üşenmeden yazmışsınız bana güç verdiniz.

Gerçekten büyük cesaret :) Tebrik ediyorum öncelikle. Ben sizin kadar cesur olamam sanırım. Çünkü zamanla erkeklere karşı içim buruklaşmaya başladı. Hani fırıldak olarak etrafınca bilinen insanlar bile Dokunulmamış kadın istiyor . Çok dar görüşlüler . Ve korkuyorum ilerde olduda evlendim diyelim. Beni küçük düşürür mü? İnsanlara belli olmuyor çünkü :)

Ne güzel mutluluğunuzun devamını dilerim. Peki nasıl karşıladı ilk duyduğunda düşünmek filan istedi mi?

Yaşadıklarınızın aynısını yaşadım acaba bi an ben mi yazdım diye düşündüm evet gelelim sorunun cevabına şuan evliyim hemde hiç evlenmemiş biriyle ailesi istemedi sanırım benimle evlenmesini pek bilgim yok 33 yaşında adamım istediğimde evlenirim demiş tek bildiğim 2 sene oldu evleneli şuna da Yanımda uyuyan 5 aylık dünya güzeli bir kızım bile var he bu ara da eşimdende Allah razı olsun bi gün olsun bu konuyu açmayı bırakın ima edecek bi laf bile etmedi kendisi dünya iyisidir biraz odun oluşunu saymazsak tabi o yüzden merak etme en güzeli gelip kapını çalıyor

Aynı yaşlarda mı yaşadık acaba. Aslında bende yaşıtlarımla hiç anlaşamıyorum . Normal dostlarım bile 35 45 yaşlı kimseler . Umarım bende sizin gibi mutluluğu yakalayabikirim. Destek oldunuz bana eksik olmayın. Çok teşekkür ederim.

Bu konuda en önemli kriter aile.
Benim bi tanıdığımın 2 oğluda boşanmış çocuklu kadınlarla evlendi onlar sorun etmedi.
Aile katı bir şekilde karşı çıkıyorsa huzursuzluk olur.

Merhaba ilk eşimi kaybettim ben ve kızım ile 7 yıl sonra yeniden aşık olup çok da mutlu evlendim...4.yılın içindeyiz artık bebek de istiyoruz ki kızım 12 yaşında:) Bur arkadaş söylemiş önceki yorumlarda ;sizi artık neyin uzecegini bilirsiniz en azından. ..o sebeple sevince ve karşınızdaki için bu da kabullenmesi gereken bir küsür !değil de hayatın gerçeği ise gerisi zaten gelir ...mutlu olun dilerim. ...Geçmişte yaşamıyoruz nihayetinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…