Kısaca cevaplamaya çalışayım
İkinci evlilikte artık çok daha dikkatli olmalıyım
- 1,5 yıl önce 2. evliliğimi yaptım. 2 Kızım var biri 15 diğeri 12 yaşında. Önceki evliliğim 11 yıl sürdü bunun son 6 senesi katlanmakla geçti. Yalan, sorumsuzluk, aldatma her şey vardı ama küçük kızımın okula başlamasını bekleyip tekrar iş hayatına başladım ve kimseye muhtaç olmadan ayrılıp 4 sene hayatıma kimseyi sokmadım. Taa ki eşime rastlayana kadar..
İkinci evliliğini yapıp gerçekten mutlu olan veya tanıdığınız var mı?
Evliliğin gerçek anlamını şu an ki eşimle tattım. Daha önce yaşadığım kabustan başka bir şey değilmiş. Her gün şükrediyorum.
İkinci evlilik ne zaman yapılmalı?
Bunun bir zamanı yok bence, aşk kapıyı çalmıyor, eğer karşındaki insan gerçekten hayatını devam ettireceğin kişiyse inan sende bu adam olur mu diye sorgulamıyorsun.
Bekar kişilerlede düşünmeli miyim?
Benim eşim bekardı ve daha önce sadece 1 ilişkisi olmuştu. Ne ailesi ne akrabaları benim evlenip ayrımamı sorun etti. İlk günden bu yana hep kızım dediler. Evlatlarımdan bahsederken torunlarım der k.validem. Allah hepsinden razı olsun.
İkinci evliliği yapıp sonradan pişman olan , evliliğinde sorun olan var mı tanıdık da olabilir. Şimdiden cevaplarınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Kendini hiç bir şey için şartlama derim ben. Hayat sana gönlündeki gibi bir eş nasip etsin ve çok mutlu ol :)