İkinci evliliğini yapanlar var mı?

Şans işi bence.hiç belli olmaz daha önce evlilik yapmamış biriyle evlenebilirsiniz.önemli olan evleneceğiniz kişinin zihniyeti.çevrenizdeki insanlar biraz geri kafalı sanırım

Çok şanslısınız

2. Evliliğini yapıp çok mutlu olan kişilerde var elbet . Seçim yaparken dikkatli olmalısınız . Bekar kişiler genelde sorun ediyor bence 2. Deneyimi olan biri olsa seni daha iyi anlar . Ama tabi hersey nasip . Gönlüne göre birini bulursun inşallah .

Ne güzel mutluluğunuzun devamını dilerim. Peki nasıl karşıladı ilk duyduğunda düşünmek filan istedi mi?
İnan bilmiyorum çünkü bana hiç yansıtmadı.ailesi ilk duyduğunda uygun olur mu gibi birşeyler demek istemiş ama eşim ben onu seviyorum o olacak demiş .kayınvalidem bizim için konu orada kapandı demişti ilk zamanlar.bir daha da hiç konusu açılmadı.

Herkese selamlar, Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin.
Ben nasıl tanışıldığını merak ediyorum ikinci evliliklerde

24 yaşımda boşandım 27 de evlendim hemde tanışıp evlenmek toplam 2 ay sürdü delilik biliyorum ama uzun tanıdığımız da olmadı şans dedim tuttu şükür inşallah sizinde tutar

Ben ilk evliliğimi 24 yaşında yaptım ve 27 yaşımda ayrıldım. İkinci evliliğimi ise 34 yaşında yaptım. Benden 1 yaş büyük biriyle evlendim ve eşimin ilk evliliği idi.
Bu tamamen şans ve kısmet işi, ben çok mutluyum mesela ve şu anda da 3 yıldır evliyim ikinci eşimle.
Ne zaman yapılmalı gibi bir plan söz konusu olamaz.
Kafanıza çok takmadan ilişkilerinizin tadını çıkarın.
Evlilik fikri zaten zamanla oluyor

İkinci evliliğimi yaptım bir de oğlum vardı ilk evliliğimden ,eşim bekardı çok şükür sorunumuz yok...Sizin de mutlu olmanız dileğiyle ilk yıl riskli olabilir ama sonrasında bence düşünülebilir...Aile mevzusuna gelecek olursak, eğer bekar bir insanla evlenecekseniz tamamen karşı tarafın sorumluluğunda kesinlikle karışmamanız hatta karıştırılmamanız taraftarıyım....

Evlilik 1.olsun 2-3-4... kaçıncı olursa olsun belirli bir şartnamaeye normlara göre değildir ki.2 insanın anlaşıp anlaşmamasıyla alakalıdır.2.evliliğini yapacak olan dur hiç evlenmemişle evlenmesin mutlu olmaz,ya da şu zamanda evlenirse olur,şöyle olursa mutlu olur diye bir şey yok ki.
Zamana bırak.Herşey şekillenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…