İkinci evlilik- Eğitim farkı ve çocuk

Yarın öbür gün karşına kariyerli,eğitimli ama ilgisiz,soğuk biri de çıkabilir ....
Her şey doktora,lisans değil..
Zaten bir mesleği varmış,işsiz güçsüz biri değil..
Temiz,güler yüzlü,esprili,neşeli,çalışkan ve sorumluluk sahibi ise neden olmasın ????

Reactions: lra
egitimlisin kariyer sahibisin, mantigini kullan sonra isin icinden cikamazsin
aynen bende senin gibi onceleri insan olsunda gerisi sorun degil.... zengin olmus, okumus okumamis, evi arabasi sknti degil diyodum.... (bende ayrilmis biri olarak)
sonra baktim karsima cikan herkes firsatci yada cahil insanlar..
artik kendime dedimki "sandriyon kariyer sahibi ev sahibi araba sahibi bi kizsin sen bile bosandiktan sonra bir cocukla ayakta kalip bunlari yaptiysan kusura bakmasin bana gelen adaminda biseleri olsun yani' dedim (ve boylece evde kaldim )) saka saka
kendi dengini bul bence

bence 2. kez evleneceğiniz adamı ilkine göre daha dikkatli seçin..

tam hatırlamıyorum ama 2. evliliklerinde acele edip tam içine sinmeden evlenen insanların bir çoğu kısa sürede boşanıyordu.

babam evlenirken de çok korkmuştum aynı şey olacak diye.
aklınıza yatmayan bişeyler varsa bekleyin gençsiniz güzelsiniz eğitimlisiniz er geç kendinize yakışan biri çıkar karşınıza.

gönlünü eğlendir sonra bırak gitsin.
evlenmek zorunda mısın sanki.
kesinlikle sana uygun değil.

Mantığıma uymayan sorunlar var demişsiniz,siz aslında kararsızlık yaşıyorsunuz..
Hemde bir çocuğun sorumluluk derdi var,bunlar ciddi derecede sıkıntı yaratabilir..

Daha 28 yaşındasın, neden başkasının çocuğunun sorumluluğunu alacaksın ki?
Üstelik annesi babası hayatta olan bir çocuk.
Bence gez toz keyfine bak.
bende kendimi boyle teselli ediyorum
ama benim bi cocugum var :)
bu yuzden bekar biriyle evlilik dusunmuyoirum
hos evlilikden sogudum evliligide dusunmuyorumda

Bu defteri kapatın, elbet içinize sinecek başka birisi çıkacaktır karşınıza. Haklısınız yalnızlık zor ama sırf iki kişi olayım diye ileride sorun olacak şartlara sahip birisine evet demeyin. Bence uygun değilsiniz. Duygusallığı bir kenara bırakıp mantık çerçevesinde bakmalısınız bu ilişki için.

merhaba münevvergül
bende malum 2. evlılıgımı 5 sene evvel yaptım . o zaman ufacık bır cocugum vardı esım evlenırken tum bunları emınım hıc dusunmedı ama cokta sukur hıc sorun yasamadık cok mutluyuz.
ancak ben tam tersı durumda olsaydım cocugu olan bırıyle evlenmek ıstemezdım , benden once yasanmıslıklarını goz ardı edemezdım sanırım kendımı tanıyorum, ancak kendım gerek evlılık gerek cocuk konularında bır mutluluk bır paylasım yasayamadıgımdan aradıgım ne varsa sımdıkı esımde buldum ıcım cok rahat ama karsı tarafın durumunu bılemezdım

ayrıca o adam sımdıye kadar cocugunu almadıysa sırf evlenme durumlarından oturu cocugu yanına almasını dogru bulmuyorum uvey baba derken sende eger bu kavrama gore uvey anne olacaksın ve daha tehlıkelı bır kategorıde yer alıyorsun

bende kendimi boyle teselli ediyorum
ama benim bi cocugum var :)
bu yuzden bekar biriyle evlilik dusunmuyoirum
hos evlilikden sogudum evliligide dusunmuyorumda
Amaan evladın da varmış ne güzel keyfine bak :)
Ya sen kadın olduğun için farklı bence. Sen kendi evladına da müstakbel eşininkine de eşit davranabilirsin bence ama erkekler öyle değil.
Burda çok okuduk çocukları şımartıp kadınları ezen tipleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…