İkinci evlilik- Eğitim farkı ve çocuk

bende kendimi boyle teselli ediyorum
ama benim bi cocugum var :)
bu yuzden bekar biriyle evlilik dusunmuyoirum
hos evlilikden sogudum evliligide dusunmuyorumda
Sanırım bu durumda farklı dusunen bır ben oldum
evlenmıs ayrılmıs cocuksuz bırıyle yaparmıydım bılmıyorum
cocuklu bırıyle yapmazdım karısı hayattaysa gel gıtlerı cekemezdım
o yuzden ben cocuklu bırı olarak evlenmemıs bırıyle evlenmek ıstıyordum kısmetımde bu yonde cıktı ve evlendık azıcık asım agrısız basım dıyorum
en dogru kararı verdıgıme emınım 5 senedır evlıyız

selam,
konuyla belki alakasi yok ama ben merak ettim
sen evlendiginde cocugun kac yasindaydi

Elin çocuğu!ne biçim bir yakıştırmadır,bazı yorumlara şaşıyorum gerçekten.........Siz EL olarak kalın her konuya!

Sakın sakın sakın!!!
Çocuklu bir adamla evliliğin ne denli zor olduğunu çok iyi bilirim hele birde çok hassassanız yıpranır gidersiniz.
O yüzden aşktan gözünüz kör olmadığı müddetçe kesinlikle olmaz diyorum

kimse yanlış anlamasın lise mezunlarını asla küçümsediğimden değil ama doktora yapmış, akademik camianın içinde bulunmuş biri olarak aranızda gerçektn çok büyük bir eğitim farkı var. bu muhakkak hayata bakış açılarınızda da büyük farklar olacak demektir, şimdi göze çarpmasa bile ilerde muhakkak sorun olur. ayrıca çocuğunun olması da ilişkiniz için sorun bence, sen,n de olsaydı durum farklı olabilirdi. ama yaşın daha genç. çocuk sevincini ilk olarak senle yaşayacak birini bulabilirsin. ben hiçbir açıdan olumlu göremedim.

Herkese benden bi öneri; biriyle iliskinizi kk da yorumlatmayi düşündüğünüz an o iliskiyi bitirin
Olmayacağını biliyorsunuz zaten onaylatmak istiyorsaniz evet olmayacak.
Hata yapmak istemiyorum deyip bi sürü şahibeden mantik cikarmaya calismayin. Mantikli falan degil. Evde yasarken ztn zor ama Tatile gezmeye gittiginizde sana ait olmayam bi veled hic çekilmez olur. Insanlar kendileri cocuk sahibi olurken bile belki yillarca düşünüyorlar. Direk uzaklasin.

Allah mutlu etsin canim
tabiki herkesin kendi bilecegi bisey..
Allah herkesin gonlune gore versinn

Bence dusunmeyin. yakisikli olabilir gonlunuz isinmis da olabilir ama adamin eksisi artisindan cok bence. Ikinci evliliginiz olmasi sizi cocuklu bir adama mecbur kilmaz. aradaki egitim ve kariyer farki da buyuk bence. simdi sorun etmiyorum der. yarin oburgun is seyahatine gidecegim dediginizde yok oyle yagma der. Arkadas toplantilarinda kocanizdan bahsedeceksiniz ve insanlarin tavirlarindan cok rahatsiz olacaksiniz onun isi ve egitimi konusunda. Cok ama cok iyi bir insan olabilir ama bunlar cikabilecek ve ic bulandirici sorunlar. Cocuk meselesine ise hele hic girmiyorum. Kendi cocugunuzu dogurma yasindasiniz. Bir bebekle ilgilenmek ve ona sevgi vermek isteyeceksiniz. Ama coktan buyumus ve sizi belki de dusman gibi goren anne babasinin tekrar birlesmesinin onunde bir engel gibi algilayan bir cocugu buyutmek cok zor olmaz mi? (bir cocugu bagrina basmak icin dogurmak gerekmez yanlis anlamayin insan evlatlik aldigi bir cocugu bile kendi canindan ayirmayabilir ama anasi sag babasi sag bir cocugu oyle gormeyeceksiniz)

madem işin iyi tipin iyi çocuksuz birini bul... aklına yatsa içine sinse hiç sormazdın zaten demek seninde içine sinmiyor...

boşver bence davulun sesi şimdi hoş geliyordur tabi, evliliği tatmışsın iyi düşün ve boşver.

Bu iş olmaz.Zaten ağzınız yanmış bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemeniz lazım.Bahsettikleriniz önemli sorunlar hiç başlamayın derim.

pek uygun değilsiniz gibi geldi. hele ki çocuğu varmış ve eski eşi evlenirse çocuğu yanına almayı düşünüyormuş. baya problemli durumlar. 28 yaşında kendi parasını kazanan bekar bir kadınsın. bu adam da son şansın değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…