- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Sanırım bu durumda farklı dusunen bır ben oldumbende kendimi boyle teselli ediyorum
ama benim bi cocugum var :)
bu yuzden bekar biriyle evlilik dusunmuyoirum
hos evlilikden sogudum evliligide dusunmuyorumda
selam,merhaba münevvergül
bende malum 2. evlılıgımı 5 sene evvel yaptım . o zaman ufacık bır cocugum vardı esım evlenırken tum bunları emınım hıc dusunmedı ama cokta sukur hıc sorun yasamadık cok mutluyuz.
ancak ben tam tersı durumda olsaydım cocugu olan bırıyle evlenmek ıstemezdım , benden once yasanmıslıklarını goz ardı edemezdım sanırım kendımı tanıyorum, ancak kendım gerek evlılık gerek cocuk konularında bır mutluluk bır paylasım yasayamadıgımdan aradıgım ne varsa sımdıkı esımde buldum ıcım cok rahat ama karsı tarafın durumunu bılemezdım
ayrıca o adam sımdıye kadar cocugunu almadıysa sırf evlenme durumlarından oturu cocugu yanına almasını dogru bulmuyorum uvey baba derken sende eger bu kavrama gore uvey anne olacaksın ve daha tehlıkelı bır kategorıde yer alıyorsun
2.5 yasındaydı canımselam,
konuyla belki alakasi yok ama ben merak ettim
sen evlendiginde cocugun kac yasindaydi
gönlünü eğlendir sonra bırak gitsin.
evlenmek zorunda mısın sanki.
kesinlikle sana uygun değil.
Allah mutlu etsin canimSanırım bu durumda farklı dusunen bır ben oldum
evlenmıs ayrılmıs cocuksuz bırıyle yaparmıydım bılmıyorum
cocuklu bırıyle yapmazdım karısı hayattaysa gel gıtlerı cekemezdım
o yuzden ben cocuklu bırı olarak evlenmemıs bırıyle evlenmek ıstıyordum kısmetımde bu yonde cıktı ve evlendık azıcık asım agrısız basım dıyorum
en dogru kararı verdıgıme emınım 5 senedır evlıyız
Bence dusunmeyin. yakisikli olabilir gonlunuz isinmis da olabilir ama adamin eksisi artisindan cok bence. Ikinci evliliginiz olmasi sizi cocuklu bir adama mecbur kilmaz. aradaki egitim ve kariyer farki da buyuk bence. simdi sorun etmiyorum der. yarin oburgun is seyahatine gidecegim dediginizde yok oyle yagma der. Arkadas toplantilarinda kocanizdan bahsedeceksiniz ve insanlarin tavirlarindan cok rahatsiz olacaksiniz onun isi ve egitimi konusunda. Cok ama cok iyi bir insan olabilir ama bunlar cikabilecek ve ic bulandirici sorunlar. Cocuk meselesine ise hele hic girmiyorum. Kendi cocugunuzu dogurma yasindasiniz. Bir bebekle ilgilenmek ve ona sevgi vermek isteyeceksiniz. Ama coktan buyumus ve sizi belki de dusman gibi goren anne babasinin tekrar birlesmesinin onunde bir engel gibi algilayan bir cocugu buyutmek cok zor olmaz mi? (bir cocugu bagrina basmak icin dogurmak gerekmez yanlis anlamayin insan evlatlik aldigi bir cocugu bile kendi canindan ayirmayabilir ama anasi sag babasi sag bir cocugu oyle gormeyeceksiniz)Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3,5 yıl önce boşandım. Baya sıkıntı yaşadım. Yaşım 28. Şimdi karşıma biri çıktı beni tanımak istiyor ama ben kararsızım. Hem gönlüm çok yorgun ve kırgın hem de aramızda mantığıma uymayan bazı sorunlar var. Yakışıklı biri ondan hoşlandım açıkçası. Ama ben doktora yapmış biriyim o lise mezunu. Benim çocuğum yok onun var. Bir kızı var. Eşim evlenirse üvey babaya bırakamam yanıma alırım diyor. Ben bu sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Arkadaşlar benim iyi bir işim var çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama insan hayatta birimin yanında olmasını istiyor. Siz ne dersiniz? Tanımaya değer mi? Yoksa olmaz deyip kestirip atmalı mıyım? Çünkü kendimi zor toparladım artık hata yapmak istemiyorum.
Yaşlarımız aynı bu da olumlu geldi bana. Yanlış anlamayın kendimi övmek değil amacım ama ben kariyeri olan bir işte çalışıyorum ve güzel biri olduğum hep söylenir. Kafam çok karıştı. O çok ilgili. Acaba ilgisi mi hoşuma gitti bilemedim.
Teşekkürler.
Insanlarla, kalpleriyle oynamak çok kolay değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?