- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi Munevvergul
Egitim farkini ben hic takmam mesela, cunku egitimli ve hala cahil olan o kadar insan varki.. insan olsun yeterli derim hep.. ama cocuk konusuna gelince ben olsam kabul etmezdim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de öyle düşünüyorum ama çevremdekiler farklı şeyler söylüyorlar. Onunla görüşüyorum. Çocuk mevzusunu bir daha hiç konuşmadık. Bence annesi vermez ama tabi ihtimali de var. Ben ona bağlandım galiba. Bu da beni korkutuyor Bakalım hayırlısı.Egitim farkini ben hic takmam mesela, cunku egitimli ve hala cahil olan o kadar insan varki.. insan olsun yeterli derim hep.. ama cocuk konusuna gelince ben olsam kabul etmezdim..
Şimdi soruyorum bunları konuşmayalım diyor. Sen önce beni sev diyor.O yanima alirim diyo da bakalim esi kabul edicek mi cocugu vermeyi... Erkeklerin kafalarina gore cocugu alirim ederim demeleri... Bence cok zor, daha yasin da genc cocuksuz birini bul.
Şimdi soruyorum bunları konuşmayalım diyor. Sen önce beni sev diyor.
En sevmediğim laflardan biridir şu laf. Şimdi konuşmayalım diye geçiştiriyor, aklında soru işareti bırakma münevver. Niye şimdi konuşmayacakmışsın?Şimdi soruyorum bunları konuşmayalım diyor. Sen önce beni sev diyor.
Tam agina dusurmelik laf, uzgunumŞimdi soruyorum bunları konuşmayalım diyor. Sen önce beni sev diyor.
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3,5 yıl önce boşandım. Baya sıkıntı yaşadım. Yaşım 28. Şimdi karşıma biri çıktı beni tanımak istiyor ama ben kararsızım. Hem gönlüm çok yorgun ve kırgın hem de aramızda mantığıma uymayan bazı sorunlar var. Yakışıklı biri ondan hoşlandım açıkçası. Ama ben doktora yapmış biriyim o lise mezunu. Benim çocuğum yok onun var. Bir kızı var. Eşim evlenirse üvey babaya bırakamam yanıma alırım diyor. Ben bu sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Arkadaşlar benim iyi bir işim var çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama insan hayatta birimin yanında olmasını istiyor. Siz ne dersiniz? Tanımaya değer mi? Yoksa olmaz deyip kestirip atmalı mıyım? Çünkü kendimi zor toparladım artık hata yapmak istemiyorum.
Yaşlarımız aynı bu da olumlu geldi bana. Yanlış anlamayın kendimi övmek değil amacım ama ben kariyeri olan bir işte çalışıyorum ve güzel biri olduğum hep söylenir. Kafam çok karıştı. O çok ilgili. Acaba ilgisi mi hoşuma gitti bilemedim.
Teşekkürler.
Bugün görüştük bak ben bunları bunları kabul etmiyorum bu işin sonu nereye varacak diyorum. Sonunu düşünme diyor. Ben seni tanıdığıma çok memnunum. Sonunu düşünürsek birbirimize karşı net olamayız diyor.Çocuğunun olması bence enbüyük problem.
Evlenirse alırım demiş ama bunun altında ben evlenince yanıma alıcam mesajıda olabilir.
Tatile gidiceksin çocuğu almak isteyecek haftasonu olucak sen 1 hafta çalışıp bir pazar geziyim derken o pazarlar hep çocuğun olucak.
İyi niyetli ıyarsan bile üvey anne damgası yiyeceksin.
Sen boşver bu adamı
Bugün görüştük bak ben bunları bunları kabul etmiyorum bu işin sonu nereye varacak diyorum. Sonunu düşünme diyor. Ben seni tanıdığıma çok memnunum. Sonunu düşünürsek birbirimize karşı net olamayız diyor.
Evet haklısın. Görüşüyoruz ama bu tür ciddi konuları açmıyor.Tam tersi değil mi ? Ney olmak için konuşmanız gerekmiyor mu ?
Okuyan araştıran biriyim. Fakat belki uzun zamandır yalnız olmam belki de yakışıklı olması beni kendine çekti.bence kendine denk birini bul yaşın çok genç ve çocuğun yok . neden lise mezunu çocuklu bir adamla evlenicen ?
sen doktora yapmışsın kendini geliştirmişsin kafa yapılarınız nasıl uyacak o kişiyle . hem dikkar et bazı erkekler artık kariyerli kız peşinde amacı farklıda olabilir .
benim fikrimce mutlu olamazsın gibi geldi ama sen bilirsin . eğitim ve çocuk olayı önemli . okadar eğitim alan bir kadın neden böyle birinle evllilik düşünüyor şaşırıyorum . aşk önemli falan deyip tepki vericekler ama aşk geçici zaten sende görmüşsün . uyum çok önemli . kafa yapısı dünyaya bakış açısı çok çok önemli . entellektüel biri misin gerçi doktora yapıp ünyadan bihaber olan insanlarda var . ama okuyan araştıran kültürlü bir kadınsan bu adam bir saatten sonra boş gelmeye başlayacaktır .
o zaman sıkılırsın bu adamdan . bir süre sonra yetmez . davranışları konuşmaları basit gelmeye başlar . neyi konuşup tartışacaksınız ki . müzik zevkinden tut hayat görüşüne herşey farklıdır . yakışıklı olması seni çekmiş olabilir zaten zorluklar yaşamışsın . ama bundan sonra adımlarını dikkatli atmalısın . erkekler kendinden üstün kadınları taşıyamıyor . var mı böyle evlilikler var tabi ama ne kadarı mutlu soru işareti yada mutluyum deyip yalan söylemedikleri ne malum sonuçta bir yola girmiş çıkamıyor .Okuyan araştıran biriyim. Fakat belki uzun zamandır yalnız olmam belki de yakışıklı olması beni kendine çekti.