- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Önce çocuğu düşünmek lazım. Anne baba ayrılmış, bu zaten zorlayıcı bir durum, bir de üstüne anne evlenip anneanne evinde bırakırsa bundan nasıl etkilenir?Herkese merhaba ben yaklaşık 9 ay önce anlaşmalı olarak boşandım eski eşimle bir problemimiz yok tek noktamız çocuk onun haricinde bir diyaloğumuz yok. Sormak istediğim şu benim hayatımda biri var evlilik olur ise ki çok erken ama annem diyor ki çocuğun düzenini bozma (2 yaşında). Vardiyalı çalışıyorum sabah 8 akşam 9.30 arasında 2 vardiya zaten bizimle yaşadığınız için çocuk buraya alışık gelir görürsün izinli gününde alırsın çıkın gezin gibi hem bu durumda eski eşin çocuğun velayeti için bir sorun yaratamaz diyor. Şimdiii bir anne evladını nasıl bırakabilir? Hadi diyelim bıraktı eski eşim bu durumda gerçekten bir problem çıkartamaz mı? Tamamen merakımdan soruyorum.
Ben sadece dediğim gibi merak ettiğim için sordum teşekkür ederim cevabınız içinÖnce çocuğu düşünmek lazım. Anne baba ayrılmış, bu zaten zorlayıcı bir durum, bir de üstüne anne evlenip anneanne evinde bırakırsa bundan nasıl etkilenir?
"Bi anne olarak" bırakamazsınız gibi gelmedi bana nedense, öyle olsa bırakınca olacak olasılıkları düşünüp konu açmazdınız. Yargılama derdinde değilim ama konuda gördüğüm bu.
Yok bi seçim için değil aslında benim kafama fakılan şey eski eşin velayet için problem çıkaıp çıkaramıycağı merak ettiğim için sorum teşekkür ederimYanlış anlamayın ve büyük konuşmayayım ama, ben tercih yapmam gerekse evladımı seçerdim.
Yok zaten bırakıp gitmek söz konusu değil dediğim gibi merak ettiğim için sordum teşekkür ederim2 yasinda bir cocugu annenize birakip gecmisinizi yok sayip evlilik yapmayi düsünmek icin coook erken.
Ayrica kendi anlayisima cok ters, anne degilim ancak anneyle buyumekle ananeyle buyumek cocukta nasil travmalara sebep olur bilemedim. Ha derseniz yan yana olsak da ben de o duygular yok, o zaman sorgulamaya da gerek yok.
Evlilik kararı için de erken bence. Temkinli olun.Ben sadece dediğim gibi merak ettiğim için sordum teşekkür ederim cevabınız için
Yok canım ayrılmıycam zaten velayet için gerçekten doğru mu diye sordum teşekkür ederimAsla ayrilmayın cocugunuzdan.
Teşekkür ederimEvlilik kararı için de erken bence. Temkinli olun.
Yani ha anneannesinde durmuş ha eşinizde. Bilemiyorum neyse hayırlısı olsun çocuk için.Yok bi seçim için değil aslında benim kafama fakılan şey eski eşin velayet için problem çıkaıp çıkaramıycağı merak ettiğim için sorum teşekkür ederim
Sizin meraginizla annenizin bu teklifinin manasizligi yarisir. Cocuktan bahsediyoruz tamam hayat devam ediyor ama yani bi erkek icin deger mi?Yok zaten bırakıp gitmek söz konusu değil dediğim gibi merak ettiğim için sordum teşekkür ederim
Icim rahatladı.empati yapinca bile uzucu. O yaslarda bir cocugum var deil ayri evlerde yasamak. 1 gun ayri kalamam.Yok canım ayrılmıycam zaten velayet için gerçekten doğru mu diye sordum teşekkür ederim
velayet için gerçekten doğru olabilir mi sizce? ve anneniz hukuk profesörü mü maşallah...Yok canım ayrılmıycam zaten velayet için gerçekten doğru mu diye sordum teşekkür ederim
şu şekilde de görmüyor kiBu şekilde büyüyen bir sürü çocuk var Türkiye'de.
Çok acı bir travma olarak bahsediyorlar hem anne hem de baba tarafından terk edilmeyi.
Bu apaçık istenmemek, yük olarak görülmek, ayak bağı gibi hissetmek ve bunu çocuğunuz ömür boyu tüm ilişkilerinde hissedicek.
Maddi durumunuz olmaz, çalışmak için gidersiniz o ayrı onun açıklaması çocuğun aklında kabul görür ama bu zevkine
Mahkeme velayeti anneanneye değil de size verdiğine göre, sizde çocuğu bırakıp gitmeyi planladığınıza göre eski eş burda eşek başı olmuyor haliyle, gider dava açar paşa paşa alır çocuğu. Anne ve baba dururken anneanneye noluyormuş?Yok bi seçim için değil aslında benim kafama fakılan şey eski eşin velayet için problem çıkaıp çıkaramıycağı merak ettiğim için sorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?