İkinci evlilik ve çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen evlenmeyin yeni bosandiniz birde cocugunuz var size en muhtaç çağda velayeti içinde bilmiyorum fark ederse dava acip alabilir
cocuk suan kucuk ama ben annemle yasa muyorum diyebilir 2 sene sonra sıkıntılarıniz baslar. Buyuk konuşmakta istemem herkesin bir hayati psikolojisi var ama cocuk cok küçük

2 yasında cocugu anneye mi bırakcakmıs?Arkadas evlenmissin olmamıs 2.icin ne bu acele?İnsan aklından gecirse utanır sunu?Evlilik icin cocuk bırakmak.

Bu soruyu sormanız bile bunu düşündüğünüzu gösteriyor .bence çok üzücü...ve bence çok vicdansizca. milyon tane adam bir evlat eder mi...

Şunu merak için bile sormak abes geldi. Evet baba alır velayeti. Anne bakmıyor sonuçta. Ne alaka anlamadım gerçekten. 2 yaşındaki bebekten bahsediyoruz. Yaklaşık 1 yaşındayken bosanmissiniz zaten. Hemen başka bir koca ve bebeği anneye bırakma fikri bravo

Sevgili yada koca adayi dahami önemli çocuğunuzdan . Kusura bakmayın ama merakinizdan değil aklınızda böyle planlar var hayata geciriceksiniz normali nasıl olur siz onu soruyorsunuz..

2 yaşında yegenım var kardesım bize misafirliğe gelmişti, sınav ıçın birgün günübirlik eve gidip geleyim çocuğa sız bakın dedi yegenım anneye inanılmaz düşkün, kara kara düşündüm çocuk ağlarsa susturamazsam die. Evde odalarda onu arıyor yerı geliyor.
Eşinden ayrılalı 9 ay olmuş ne ilişkisi ne evliliği konu sahibi bebek sayılır daha o çocuk, çalış çocuğuna bak çocuğum ıcın saçımı süpürge ederim zaten evlenmiş ayrılmışsın, çocuğunu düşün lütfen. Git çalış annende baksın ama hayatın merkezi evladın olmalı. Sakın evlenme bu ne acele.

Sorduğunuz sorunun tam tersi olur bence. Hakim çocuğun aile birliğinin olduğu yerde olsun ister bence. Annesi ve üvey babasının yanında.
Asıl anneannenin yanında kalırsa baba haklı konuma düşer. Hem anneannenin yanında kalmasındansa babada velayetin olması daha doğru bence.

Yok bi seçim için değil aslında benim kafama fakılan şey eski eşin velayet için problem çıkaıp çıkaramıycağı merak ettiğim için sorum teşekkür ederim
Derdiniz çocuğun bu durumdan nasıl etkileneceğini değil de eski eş mi?
Çocuk sizinle değil annenizle yaşayacaksa babasinda da kalabilir ayrıca. Ne farkeder sizin için? Her türlü çocuğunuzla yasamamayi göze almışsınız. Bari ebeveynlerinden biriyle yaşamış olur.

Bence bu konuyu kendinize teselli olarak açtınız. Burda kadınlar aman bırak boş ver çocuğu yazacak, siz de vicdanınızı rahatlatacaksınız. Çocuğun düzenim bozulunca ne olur ki, tamam başlarda zorlukları Çeker ama düzenim bu kadar düşünseydiniz bu mantıkla eşinizden boşanmamanız da lazımdı. Çocuğunuzu bırakıp bırakmamak sizin kararınız ama bırakırsanız da gelecekte o çocuktan hiçbir beklentiye girmeyin. Bu arada 9 ay kısa bir süre. Tanışıp sevgili olmayı hangi ara yetiştirdiniz...

Bunun buyumus versiyonunu da ben biliyorum. Tabi annesi kendi birakmadi ,beraber yasarlarken ayrı eve çıktılar. Çocuk orada kalmaya devam etmek istedi , kadına da baski yapıp çocuğu biraktirdilr. Şimdi 40 yaşında adam oldu ama annesine sen beni sevmedin , kardeşlerimi yanına aldın beni almadın diyor. Ve aralarında hep bir mesafe var

Bunun buyumus versiyonunu da ben biliyorum. Tabi annesi kendi birakmadi ,beraber yasarlarken ayrı eve çıktılar. Çocuk orada kalmaya devam etmek istedi , kadına da baski yapıp çocuğu biraktirdilr. Şimdi 40 yaşında adam oldu ama annesine sen beni sevmedin , kardeşlerimi yanına aldın beni almadın diyor. Ve aralarında hep bir mesafe var

Ben bide şunu düşündüm siz bu soruyu merak edecek kadar alçaldinız madem konu sahibi...

Acaba tüm aile babadan alınan nafaka için mi seferber oldunuz çocuğu babaya vermemek için....
Sen koca diye oleceksen bebek bırak babada kalsın.. babada sağlam biri dglse ztn almak için uğraşmaz. Ozmnda devlet alsın bebeği.. szde kalmasın mümkünse

Valla ben evlenip çocuğunu başkasını bırakan anneleri koca meraklısı kötü anneler olarak görüyorum. Sokaktan kedi sahiplenip bakamayıp bırakan tipler gibi… siz sorduğunuza göre sizin için çocuğu bırakma kulağa anormal gelmiyor. Zaten bu olasılığa bile aklınız karışıyosw hiç bakmayın daha iyi anneannesi misler gibi bakar anasının bakmadığı çocuğa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…