- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.999
- 528
- Konu Sahibi Misisipili
-
Al benden de o kadar. Kavga çıkacak diye yazmadım ama yok efendim merak ettim eşim velayet konusunda sorun çıkarır mı bilmem ne. Demek ki bir acaba demiş. Derdi de çocuğu eski eşinin almaması. Böyle bir şey niye merak edilir ki?Yapmayacağınız bir şeyi neden sırf merak için soruyorsunuz ki?
Sanki aklınıza yatmış da çevrenin fikrini ve özellikle eski eş böyle bir düzende çocuğu alabilir mi diye merak etmişsiniz gibi geldi bana.
Sırf meraktan soruyorsanız da eski eşin çocuğu alabilmesinden önce çocuğun psikolojisi için kötü değil mi bu? Siz onu merak etmemişsiniz ama ben de sırf merakımdan sordum işte.
Bence de öyle. Her şeyi merak etmiş anne çocuğunu bırakır mı,baba çocuğunu alabilir mi diye ama hiç çocuğunun duygusu ile bir şeyi merak etmemiş.Al benden de o kadar. Kavga çıkacak diye yazmadım ama yok efendim merak ettim eşim velayet konusunda sorun çıkarır mı bilmem ne. Demek ki bir acaba demiş. Derdi de çocuğu eski eşinin almaması.
Çok yakın arkadaşımda bizzat aynı konuyu tecrübe ettik. Arkadaşım yoğun çatıştığı için çocuğa kayınvalidesi bakıyordu. Kayınvalidesi de bir süre sonra sabahları erken uyanmak zor geliyor çocuk direkt geceden kalsın burada, istediğinde alırsın dedi. Çocuk şuan 6 yaşında ve babaannnesine anne diyor . Kesinlikle annesiyle bir bağı yok ve arkadaşım o kadar çok pişman ki .. babaanne bir gün öldüğünde o çocuktaki travmayı düşünemiyorum bile. Resmen annesini kaybetmiş gibi üzülecek. Bence çocuk asıl evinin neresi olduğunu ve babaanne/anneannenin ona sadece belirli zaman dilimlerinde baktığını bilmeli .Herkese merhaba ben yaklaşık 9 ay önce anlaşmalı olarak boşandım eski eşimle bir problemimiz yok tek noktamız çocuk onun haricinde bir diyaloğumuz yok. Sormak istediğim şu benim hayatımda biri var evlilik olur ise ki çok erken ama annem diyor ki çocuğun düzenini bozma (2 yaşında). Vardiyalı çalışıyorum sabah 8 akşam 9.30 arasında 2 vardiya zaten bizimle yaşadığınız için çocuk buraya alışık gelir görürsün izinli gününde alırsın çıkın gezin gibi hem bu durumda eski eşin çocuğun velayeti için bir sorun yaratamaz diyor. Şimdiii bir anne evladını nasıl bırakabilir? Hadi diyelim bıraktı eski eşim bu durumda gerçekten bir problem çıkartamaz mı? Tamamen merakımdan soruyorum.
Her kelimesine katılıyorumBuraya gelip yorum aradiginiza gore destek vbekliyorsunuz evet ananesinde kalsin dememizi bekkiyorsunuz heralde ama daha cok beklersiniz.
9 ay once bosanma , kostur kostur yeni iliski, evlenme dusuncesi. 2 yasinda minicik evladinizi guya vardiyali calisma bilmem ne bahaneleriyle ananeye postalama planlari ne bicim insansiniz siz ya ? Pes artik. Tabikii babasi istese catir catir alir velayeti.
Mahkeme size birakti velayeti ananesine degil!
Siz lutfen bakmayacaksaniz bidaha uremeyin.
Bu sizin fikriniz mi yoksa gerçekten de anneniz mi söylüyor? Gelir görürsün ne demek ya? Sizdeki bu anneden kıza genetik galiba. Evcil hayvanı olanlara sorun bakalım kedisini köpeğini bırakır mı böyle? Cevaplar ters gelince yorumu değiştirdiniz, yok tabii yapmam da sadece merak ettim. Yersen.annem diyor ki çocuğun düzenini bozma (2 yaşında). Vardiyalı çalışıyorum sabah 8 akşam 9.30 arasında 2 vardiya zaten bizimle yaşadığınız için çocuk buraya alışık gelir görürsün izinli gününde alırsın çıkın gezin gibi hem bu durumda eski eşin çocuğun velayeti için bir sorun yaratamaz diyor
Belki de evlenmek istediği adam çocuğu istemiyordur bu yüzden konu açmıştır ki evet eminim böyledir yazık...Yeniden evlenmek isteyeceğiniz adamın yerinde olsam bir durur sorgularım. Bu kadın çocuğunu nasıl böyle eşya gibi annesine postalıyor, hangi anne bunu yapar derim.
Bende yargılamak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama beraber yaşamayıp annenize baktıracağınız 2 yaşındaki çocuğunuzun velayeti konusunda eski eşin problem çıkarıp çıkarmayacağını düşünmek biraz sacma değil mi? Eski eşiniz bir zahmet çıkarsın zaten böyle bir durumda...Yok bi seçim için değil aslında benim kafama fakılan şey eski eşin velayet için problem çıkaıp çıkaramıycağı merak ettiğim için sorum teşekkür ederim
Çocuğu annenize bırakmak ta velayeti alması için bir sebep. Sizin önceliğiniz çocuk olmalı. Koca değil. Bu konuyu burada açmanız bile söz konusu olmamalı. Bu adamdan da boşanırsanız ondan olan çocuğu da annenize bırakıp 3. kocayı alırsınız artık. Keşke herkes anne ya da baba olmasa.Yok bi seçim için değil aslında benim kafama fakılan şey eski eşin velayet için problem çıkaıp çıkaramıycağı merak ettiğim için sorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?