İkinci evlilik

Aslında kızı erkeği yok, insanların sapik mi olduğunu bilemediğimiz gibi ne tür bir sapik olduğunuda bilemeyiz.

Aslında kızı erkeği yok, insanların sapik mi olduğunu bilemediğimiz gibi ne tür bir sapik olduğunuda bilemeyiz.
Şimdi söylemeye çalıştığım şu. Kendimden örnek vereyim; ben çocuklarımın boşanmaya alışmalarını akıllarının bazı şeylere ermesini bekledim yani ufacık bebekken evlenmedim. Bu da önemli bence çocukların yeni durumu kabullenmeleri.
Ama yine diyorum mesela kızım olsaydı 10 yaşlarında vs evlenmezdim çok çok zor bi ihtimal.
Bunun nedeni de yıllar önce dava dosyasında öz babanın kızına yaptığı rezillikler var. Tabi ki sapıktı o adam ama gördüklerin ve duydukların daha da psikolojisini bozuyor insanın.

sizin amacınız elin bekar hic evlenmemiş adamı ne düsünür? sizin derdiniz bu :)

İki kız evladım var yabancı bir erkek eve gelirse psikolojileri değil sorunuz.

Neyse. gercekten zor tutuyorum kendimi kendinize gelin.

Size dar kafalı mi dedim? Benim dar kafalilik dediğim illa ki kadınları ve kız çocuklarını ayıran görüş. Üstünüze alinmaniza ve kendinizi bu şekilde etiketlemenize saygı duyarım.
Ne kız ne de erkek çocuğu farketmez. Hangisi olursa olsun bu şekilde bir olaya maruz kalmaları kötü. Fakat bilinen gerçek ki erkek çocukları daha fazla bu muamele ile maalesef ki karşılaşıyor.
Yazdıklarınızı görmeyeceğim bundan sonra.

Sizin sevdiğiniz kadar karşı taraf cocuklarınızı sevmeyebilir ama siz anlaşamayacağınız anlamına gelmiyor bu tabi

Erkek çocuklarını o sapıklardan koruyan güç nedir peki?

Erkek çocuklarını o sapıklardan koruyan güç nedir peki?
Aynı düşünmek zorundayız diye bir kural mı var bu sitede ?
Sapık sapıktır evet ama kız çocuğum olsa evlenmezdim diyorum bu benim şahsi fikrim.
Var mı bir sorun sizin için ??

siz gercekten bu dunyada yasamiyorsunuz.. yani oglun var diye evlendin ama kizin olsa evlenmeyecektin? Ee kiz evlattaki fedakarligi neden gosteremedin madem hanfendi? Tabii basina gelmedigi icin atmasi tutmasi kolay ben soyleyim ama artik kiz cocugunun basina gelen hersey erkek cocugunun basinada gelebiliyor.. yani kizin vajinasi anusu var erkeginde anusu var.. bilmem anlayabildin mi?

Ha buarada ayni dusunmek
Zorunda degiliz tabii ama evlat evlattir
Kizi erkegi farketmez.. taciz edecek sapik biriyle olursan Allah korusun farketmez ikisinede musallat olur

Keşke tek bir olaya takılı kalmasanız çünkü öz veya üvey babalarından sapıklık gören çok fazla erkek çocukta var ama siz tek taraflı bakıyorsunuz ya da bakmak istiyorsunuz ama sapıklık cinsiyet ayrımı yapılacak birşey değil ama rabbim hepimizin çocuklarını iyi düzgün insanlarla karşılaştırsın

Kadin dayanamamis evlenmis.. emin ol kizi olsada evlenirdi.. madem evlilik bu kadar onemli degil ogullari icinde yapardi ayni fedakarligi.. kesinlikle samimi degil.

Birde kac cocuk oz babasindan goruyor taciz tecavuz..karakter meselesi

Cidden merak ediyorum artık algıda bir sıkıntınız mı var. Ben erkeğe yapılmaz mı dedim. Sadece kızların başına mı böyle şeyler gelir dedim. Kız çocuğum olsaydı evlenmezdim dedim. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek...
Nasıl bir üslup ayrıca başına gelmediği için atması kolay vs.
Sirf bu yüzden bile cevap verilecek biri değilsiniz bence. İyi akşamlar

Şuan düşünmüyorsunuz ama birgün düşünürsem diyorsunuz. Çocuklarım benim elim kolum derken adam onu sevmemi isterse kalbimde onların dışında kimseye yer yok demek istiyorsunuz sanırım. Bakın sevgileri karıştırmayın hele ki çocuk sevgisiyle. O çok başka birşey onun üstü bir sevgi yok. Hiç çocuğu olmayan biri sizin bu duygularınızı anlamaz. Çocuklarınızı kimse sizin gibi sevmez. Bende çoğu üye gibi düşünüyorum. Eğer birgün evlenmeyi düşünürseniz koşulları sizin gibi birini tercih edin. Kız çocuklarınız olduğu için defalarca defalarca sorgulayın. Çocuklarınıza baba değil kendinize hayat arkadaşı seçin. Bu arada düşünceler eleştirilir eylemler kınanır. Siz burada düşünme aşamasında olduğunuz için eleştiriliyorsunuz.

Amin hepimizinkini düzgün insanlarla karşılaştırsın Ben erkeğe yapılmıyor diye birşey demedim. Büyük oğlum 15 yaşındaydı küçüğü de 11 yaşındaydı. Büyüsünler dedim ve öyle evlendim.
Küçükken arkadaşlarının evine yalnız bile göndermezdim aynı kaygılardan dolayı. Ama kız çocuğu olsaydı farklı olurdu benim için diyorum.

Kiz cocugum olsa evlenmezdim derken, kizin basina gelen seylerin erkegin basina gelmeyecegini ima ettin bence.. ki bu kadar insan seni yanlis anlamis olamaz herhaldeSen dayanamamis evlenmissin, kizim olsa evlenmezdim gibi bir sacma dusunce sunmussun burda … bunu neden soyluyorsun? cunku kizin yok.. o yuzden atmasi kolay? Ayrica uslubumda birsey yok, sadece senin isine gelmeyeni soyledim
Diye uslubumu sorgulamana sasirmadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…