Ikinci Evlilik

Ikinci evliliğini yapıp mutlu olanlar lütfen bu sayfayı güncel tutalım.başkalrının yaşadıkları güzel mutlu 2.evlilikler bizler için umut olacak.27 yaşıma giriyorum 5 ay evli kaldım ve ayrıldım.hemde evlilikten hiçbir şey anlamadan.şuanda ikinci bir evlilik çok zor geliyor.eski eşimle birlikte olmadan ayrıldık yinede başka bir erkeğin bana dokunmasını kabul edemem gibi geliyor.ama ben anne olmak istiyorum

merhaba arkadaşlar, ben de ilk evliliğimi 2.5 sene önce bitirdim, çok uzun süreli bir evlilik değildi. şu anda hayatımda birisi var, uzun süredir tanıyorum, şimdilik bir problem yok gibi ilişkimizde. o da daha önce bir evlilik geçirmiş. ikimizin de çocuğu yok. yazın da evlenmeyi düşünüyoruz. yalnız bizim başka bir sorunumuz var. benim ailem malesef ırk ayrımı yapan bir aile, dışarıya kesinlikle kız vermezler. annem, kardeşlerim sorun yapmaz da babamı nasıl ikna ederim bilmiyorum, nasıl cümleye giriş yapacağımı bile bilmiyorum, asla kabul etmez, ayrıca da toplumda sevilen sayılan bir aileyiz ve babam toplumun lafına da bakar. ne yapacağımı bilemiyorum. babamı arkama almak istemiyorum ben. yani evlenmek istediğim kişiyle tanışıp bana beğenmedikleri bir özelliği için bu adam sana uygun değil deseler bunu bile anlayabilirim ama daha tanımadan sadece ırk ayrımı yüzünden ayrılmak olur mu yaa

Insallah 1 sene sonra bu zamanalrda 3-4 aylık evlı olucam nasıl gıttıgı ıle ılgılı yazacagım

bende bir evlilik yaptım henüz boşanma davam olmadı... eşimle çok ciddi problemlerim vardı ve olay bu noktaalra kadar geldi.. şu anda bana ikinci evlilik çok ürkütü geliyor..
1,5 yıl evli kaldım ama öncesinde 5 yıllık ilşkimiz vardı eşimi LEYLANIN MECNUNA olan aşkı seviyordum.. ve bütün bana yaşattığı kötülüklere rağmen halen seviyorum.. o kadar isterdimki herşey tersine dönsün gelsin benden özür dilesin.. ve asla ikinci evlilik gibi silbaştan sıkıntılara girmeyeyeim yada hiç evlenmeden yalnız başıma kalmayayım.. ben çoık acı çekiyorum çevre3mdede ikinci evlilik yapan bayanlar var çoğu mutsuz... bu yüzden korkuyorum...

ayrılalı 9 ay oldu o kadar çabuk başlamıştı ki boşanma süreci ben bile ne olduğunu anlayamadan bitti ve unuttum şu an herşeyi ama herşeyi ne yaşadım ne acılar çektim sanki hiç yaşamamış gibiyim 2. evlilik için zaman var ama sevdiğim adamla görüşmeye devam ediyorum herşey yolunda ama yine de korkuyorum şuan mutlu ve huzurluyum bu günlerimi ya ararsam inş. aramam. isteyen ve hakeden herkese allahım hayırlı yuvalar verir inş. herkes mutlu olsun unutulsun mutsuzluklar

25 yaşındayım 20 gün önce bitti evliliğim 2.5 yaşında kızım var hem hayırsız bir eşti şimdide hayırsı bir baba oldu 2.inci evlilik diyince çok korkuyorum ama diyorum birgün beni sevcek sahip çıkıcak kızıma şefkat göstericek bir insan inşallah çıkar karşıma yaşım 25 bu hayatı yanlız geçiremiceğim ortada çünkü.bu konuya sıkça yazın kızlar sizleri gördükçe mutlu oluyorum umutlu oluyorum

Bende 28 yaşındayım.1.5 yıl oldu ayrılalı.Başlangıçta ağzıma alamıyordum evlilik kelimesini.ama zaman geçtikçe anlıyorum ki yanlız yaşamak çok zor.yeniden sevmek ve yuvamı kurmak istiyorum tabi bi o kadar da korkuyorum.bizlere destek olacak güzel örnekler varsa lütfen paylaşalımmm

Bende 28 yaşındayım.1.5 yıl oldu ayrılalı.Başlangıçta ağzıma alamıyordum evlilik kelimesini.ama zaman geçtikçe anlıyorum ki yanlız yaşamak çok zor.yeniden sevmek ve yuvamı kurmak istiyorum tabi bi o kadar da korkuyorum.bizlere destek olacak güzel örnekler varsa lütfen paylaşalımmm

ben 32 yaşındayım ve ayrılalı 2 yıl olucak nerdeyse 13 yaşındada kızım var.2.evlilik çok korkutuyor beni ya tekrar aynı acıları üzüntüleri yaşarsam diye.rabbim herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın

Amin canım..kesinlikle evlenmeyi düşünüyor musun tekrar? bende de aynı durum var ben istemiyorum

Amin canım..kesinlikle evlenmeyi düşünüyor musun tekrar? bende de aynı durum var ben istemiyorum

ben çok kararsızım bilmiyorumki kızım büyük ya kötü gözle bakarsa kızıma diye düşünüyorum.insanın başına ne geleceğini bilemeyiz tabiki ama nebiliyim.belkide iyi insanlar vardır herkes aynı olucak diye bişeyde yok ki. offf zamana bıraktım bakalım kızımla hiç konuşmadım bu konuyu gerçi ama yaşımda çok büyük değil bilmiyorum açıkcası tatlım.sen neden düşünmüyorsun yaşın kaç çocuk varmı canım

Var canım çocuk 11 yaşında erkek ben 37 yaşındayım..açıkçası erkeklere güvenim hiç kalmadı hele dul olarak yaşamaya başladıktan sonra..erkekler hep aynı gözle bakıyor..saygımı kaybettim sanki erkeklere..tabi düzgün olanlarda var ama psikolojim henüz bir birliktelik kaldıracak durumda değil..o yüzden kendi ayaklarımın üstünde durmak zorundayım kimsenin kahrını çekmek zorunda değilim diye

allah bağışlasın canım.evet haklısın kesinlikle benim korkumda o yüzden hepsi aynı olur diye.insan dul olunca erkekler tarafından başka gözle bakılıyor malesef sadece erkekler tarafından değil çevre öle bakıyor yani.benimde psikolojim yeni yeni kendine geliyor.ben zamana bıraktım rabbim onu bize yazmışsa kaderden kaçılmaz hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu versin tatlım.bana müsade canım özelden yazmak istersen istediğin zaman yazabilirsin.çok öptüm iyi geceler oğluşunla a.e.olun

sen de iyi bak kendine kader arkadaşım iyi geceler ben de yatacağım, iş var sabahhh

Konu güncelliğini yitirmesin ben de yazayım,
bir yıl oldu boşanalı ama hala biri bana evlilik dedi mi tüylerim diken diken oluyor.bir daha bir erkekle yanımızda kimse yokken oturup konuşmayı bile gözüm yemiyor,bırakın evliliği,o derece.miğdem bulandı erkeklerden artık.30 yaşındayım ve bundan sonraki hayatımı yanlız geçirmeye kararlıyım.7 yıllık evlilikten aklımda güzel tek bir anı kalmadı.yeniden eziyet kaldıramam artık.
Ama yeniden evlenip mutlu olanları duyunca ben de seviniyorum,iyi adamlar da varmış hala diyorum.dilerim allah tekrar evlenmek isteyenlere bu sefer mutlu yuvalar verir,biz de burada okuruz.

bende ayrılıyorum eşimden...ama öyle söyleme yinede öyle biri çıkarki karşına inşallah bütün yaralarını sarar ...allah her zaman gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…