sanırım aynı seylerı yasıyoruz
Insallah 1 sene sonra bu zamanalrda 3-4 aylık evlı olucam nasıl gıttıgı ıle ılgılı yazacagım
ben 32 yaşındayım ve ayrılalı 2 yıl olucak nerdeyse 13 yaşındada kızım var.2.evlilik çok korkutuyor beni ya tekrar aynı acıları üzüntüleri yaşarsam diye.rabbim herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın
Amin canım..kesinlikle evlenmeyi düşünüyor musun tekrar? bende de aynı durum var ben istemiyorum
ben çok kararsızım bilmiyorumki kızım büyük ya kötü gözle bakarsa kızıma diye düşünüyorum.insanın başına ne geleceğini bilemeyiz tabiki ama nebiliyim.belkide iyi insanlar vardır herkes aynı olucak diye bişeyde yok ki. offf zamana bıraktım bakalım kızımla hiç konuşmadım bu konuyu gerçi ama yaşımda çok büyük değil bilmiyorum açıkcası tatlım.sen neden düşünmüyorsun yaşın kaç çocuk varmı canım
Var canım çocuk 11 yaşında erkek ben 37 yaşındayım..açıkçası erkeklere güvenim hiç kalmadı hele dul olarak yaşamaya başladıktan sonra..erkekler hep aynı gözle bakıyor..saygımı kaybettim sanki erkeklere..tabi düzgün olanlarda var ama psikolojim henüz bir birliktelik kaldıracak durumda değil..o yüzden kendi ayaklarımın üstünde durmak zorundayım kimsenin kahrını çekmek zorunda değilim diye
allah bağışlasın canım.evet haklısın kesinlikle benim korkumda o yüzden hepsi aynı olur diye.insan dul olunca erkekler tarafından başka gözle bakılıyor malesef sadece erkekler tarafından değil çevre öle bakıyor yani.benimde psikolojim yeni yeni kendine geliyor.ben zamana bıraktım rabbim onu bize yazmışsa kaderden kaçılmaz hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu versin tatlım.bana müsade canım özelden yazmak istersen istediğin zaman yazabilirsin.çok öptüm iyi geceler oğluşunla a.e.olun
Konu güncelliğini yitirmesin ben de yazayım,
bir yıl oldu boşanalı ama hala biri bana evlilik dedi mi tüylerim diken diken oluyor.bir daha bir erkekle yanımızda kimse yokken oturup konuşmayı bile gözüm yemiyor,bırakın evliliği,o derece.miğdem bulandı erkeklerden artık.30 yaşındayım ve bundan sonraki hayatımı yanlız geçirmeye kararlıyım.7 yıllık evlilikten aklımda güzel tek bir anı kalmadı.yeniden eziyet kaldıramam artık.
Ama yeniden evlenip mutlu olanları duyunca ben de seviniyorum,iyi adamlar da varmış hala diyorum.dilerim allah tekrar evlenmek isteyenlere bu sefer mutlu yuvalar verir,biz de burada okuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?