Ikinci Evlilik

ayy canlarımmm sımdı gordum yazdıklarınızııı
eliff nasılll?
kitape sen nasılsınn bende gormuyorum sızı artık hıcc
dugune 38 gun kaldı..
gelinlik ve evim hazır gibi
gelinliğim gelinlik modelleri bölümünde var
hersey yolunda cok heycanlıyım evlendıkten sonra hayatımın nasıl olacagını cok merak edıyorum
gelınlık bakmaya gıttımızde
evımızın beyaz esyaları geldıgınde
ve nıkah gunu almaya gıttımızde hep istifra ettim heycandan
kendınızı sartlandırmayın hayatınızın tumunu degıstırecek bırılerı muhakkak vardır yeterkı ızın verın

sizin adınıza çok sevindim.ben boşanalı 2 yıl olacak artık umudum yok evet evlenmek istiyorum evlilik yaşamadan 5 aylıkken boşandım seviyordum boşanırken bile.şimdi dul olduğum için tercih edilmiyorum.

ekşi sözlükte konu olmuşum
sanki ben evlenmişim adamla bilrikte olamamısım tüp bebek yontemıne basvurmusum gıbı anlatılmıs ve elestırılmıs...
Insan nasılda yasamadan yargılıyor rumuzu yakaladım mesaj atacaktım bosver dedım

hıc evlılık hayatı yasayamadan evlenmıs cocuk sahıbı olmus terk edılmsı bırıyım
neden etrcıh edılmeyecekmıssın tabıkı hersey guzel olacak

Herkeze zamanında verdıgımız 2.bir şansı kendimize vermektenmi aciziz ?
Sacmalamayın
Allah nerede varsa benım gıbı hepsıne hayırlı kısmetler versınınsallah
Rabbımde benı utandırmasın ınsallah

rabbim kalbine göre versin canım..bende 2009 da eşimden ayrıldım ailemle yaşıyorum.1 oğlum var ama şuan için düşünemiyorum evliliği halen hazır değilim..sanırım ben hep yalnız olacam çünki bir erkeğin yükü bana ağır geliyorrr

sanırım uzun bir evlilik dönemi geçirdim bu dönemde 3 tane bebeğimi kaybettim ve hiç bir şekilde eşimden destek görmedim aksine bazenn aşağılandım bilee ...çok zor günlerdi benim için..ben kazandım eşim elimdekileri aldı yedi içti gezdi kendince hayat yaşadı şimdi bunları yaşamış biri olarakkk bütün erkeklerden korkar oldum..sanki aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyorr..sanırım daha zamana ihtiyacım var

eger bir gün evleneceksemde bu bana karılık yapabilecek bir adam olmalı aksi haldeee çok zorrrr...

yani çok zor bu saatten sonraaa belki aşık olmak lazım amaa ya artık erkeklerin arasında çalıştığım için sanırım hepsine karşı bir soğukluk başladııı :))

Son düzenleme:

bende cok zor gunler gecırdım 3 tüp bebek denemesı gecırdım 3.de ogluma hamıle kaldım
ne ara kurdugumuz oyundan ayagı kalktı kendıne yenı bır oyun kurdu ve bunu yaparkende benı hıc haberdar etmedı bılmıyorum ...

düğünüme 25 kınama 24 gün

ben ayrılalı 7 yıl oldu 30 yaşındayım çok mutsuzum bidaha hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor bende evlilikten bişey anlamadımbi anda dul oluyosun korkuyorum bazen böyle yalnızmı geçecek hayatım diye çok istiyorum bende anne olmayı

ben ayrılalı 7 yıl oldu 30 yaşındayım çok mutsuzum bidaha hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor bende evlilikten bişey anlamadımbi anda dul oluyosun korkuyorum bazen böyle yalnızmı geçecek hayatım diye çok istiyorum bende anne olmayı

hayat neden yalnız gecsın once kendınızı affedınkı ruhunuz huzur bulsun sonrada gecmısı ..

düğünüme 16 kına 15 gün
14 gün bittimi hersey tamamdır :)
cok mutluyum

sımdı bı kızım var ve esımden bosandım acıkcası evlenecegım ınsanla ılgılı kararlarım gun gecktıkce cok daha netlesıyo herseye ragmen hayat yasamaya değer....

hayat neden yalnız gecsın once kendınızı affedınkı ruhunuz huzur bulsun sonrada gecmısı ..

düğünüme 16 kına 15 gün
14 gün bittimi hersey tamamdır :)
cok mutluyum

inşallah dahada çok mutlu olursun kuzum....ben facede bulamadım seni özelden msj yazmışdım eklersen görüşürüz.....senin adına çok sewinndim .bendeartıkdaha iyi sayılırım illa birinin olmasına gerek yokmuş kendini sewmeyide ögreniyor insan geçiyormuş hepsi bende geçmez diyordum ama isteyice oluyor...

kıtape aslında mesajını aldım ama 10 dk muhabbete takılı kaldım sonrada unuttum
facebookta yokuz ta nısandan berı uyelıgımız ıptal
rahatsız oluyordu canım
kıtape eskı esın evlendımı o kadınla?
sen hala o evdemısın
fotografları kadlrııp attınmı artık
dugunume buaarda sadece 11 gun kaldı

Bir insan kendi mutlulugundan önce kendi sorumludur..Nasil baskalari mutsuz ise biz de öyle olmayacagiz , baskalari da ikinci evliliginde mutlu diye biz de mutlu olucagiz diye bir sey yok..Cok karisti )) anlatabildim mii..

inş. rabbim kalbine göre verir ve sende günün birinde anne olursun..inan senin için gönülden diliyorummm sevgiyle kal..

rabbim utandırmasınnn inş. hep yüzünün gülmesi dileğimleee
i

Amin hepimizin basına ınsallahhh
düğüne 4 gun
kınaya 3 gun
alem dugun gorsun dıyorum nıspet yapmayı sevmem ama sanırım herkezın gozu gonlu dugun gorecek dıplerı dusecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…