ayy canlarımmm sımdı gordum yazdıklarınızııı
eliff nasılll?
kitape sen nasılsınn bende gormuyorum sızı artık hıcc
dugune 38 gun kaldı..
gelinlik ve evim hazır gibi
gelinliğim gelinlik modelleri bölümünde var
hersey yolunda cok heycanlıyım evlendıkten sonra hayatımın nasıl olacagını cok merak edıyorum
gelınlık bakmaya gıttımızde
evımızın beyaz esyaları geldıgınde
ve nıkah gunu almaya gıttımızde hep istifra ettim heycandan
kendınızı sartlandırmayın hayatınızın tumunu degıstırecek bırılerı muhakkak vardır yeterkı ızın verın
sanırım uzun bir evlilik dönemi geçirdim bu dönemde 3 tane bebeğimi kaybettim ve hiç bir şekilde eşimden destek görmedim aksine bazenn aşağılandım bilee ...çok zor günlerdi benim için..ben kazandım eşim elimdekileri aldı yedi içti gezdi kendince hayat yaşadı şimdi bunları yaşamış biri olarakkk bütün erkeklerden korkar oldum..sanki aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyorr..sanırım daha zamana ihtiyacım var
eger bir gün evleneceksemde bu bana karılık yapabilecek bir adam olmalı aksi haldeee çok zorrrr...
hayat neden yalnız gecsın once kendınızı affedınkı ruhunuz huzur bulsun sonrada gecmısı ..
düğünüme 16 kına 15 gün
14 gün bittimi hersey tamamdır :)
cok mutluyum
inşallah dahada çok mutlu olursun kuzum....ben facede bulamadım seni özelden msj yazmışdım eklersen görüşürüz.....senin adına çok sewinndim .bendeartıkdaha iyi sayılırım illa birinin olmasına gerek yokmuş kendini sewmeyide ögreniyor insan geçiyormuş hepsi bende geçmez diyordum ama isteyice oluyor...
düğünüme 24 gün
ben ayrılalı 7 yıl oldu 30 yaşındayım çok mutsuzum bidaha hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor bende evlilikten bişey anlamadımbi anda dul oluyosun korkuyorum bazen böyle yalnızmı geçecek hayatım diye çok istiyorum bende anne olmayı
rabbim utandırmasınnn inş. hep yüzünün gülmesi dileğimleee
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?