Ikinci Evlilik

Emin ol, aileye girdikten sonra da senden vazgeçemezler. Ön yargı hep:). Bilmezlerki bizler zaten yaralıyız.

Dünyam da, İçimde kocaman bir boşluk, tarifi mümkün değil..
Aklıma geldikçe güzel günlerimiz içim cızz ediyor... beynim, kalbim tutuluyor sızım sızım sızlıyorum
Ah o akşamlar yok mu... : (( biliyor musun bir aydır çay demlemiyorum akşamları: ((
Oysa ne çok severdim bilirsin çayı ve yanında sohbeti.... şimdilerde bir bardak boğazıma düğümleniyor
akşamları içilen çay sanki yuva demekti huzuru çağrıştırırdı bana helede kurabiye yapmışsam yanına deyme keyfimize
Kahve yapıyorum buz gibi oluyor onun da tadı yok...!! hiç damak tadıma hitap etmez şu alkol derdim ama akşamları onu yudumlar oldum.... survivor programını sen çok severdin sen gittiğinden buyana bakmıyorum... hiç zevkli değilmiş ki...
Beni çok üzdün sırtımdan vurdun.. onca yaptığım şeyi seni sevdiğim için katlansaydım kendime olan saygımı beni yitirecektim. Üzgünüm. canım çok yansa da bu yangınla yaşamaya alışacağım.

eşti kocaydı işte yalnızlık hissediyorum.. herkesin yeri farklıymış..
Ben geleyim beraber çay içelim:). Dert ettiğin bu olsun.
Daha yeni ondan böyle hissediyorsun, bende ilk zamanlar felakettim, şimdi günümü gün ediyorum. Geziyorum, hiç korkusuz:)

Toplaşalım kızlar:). Erkeksiz hayat oh ne rahat:)

Aslında sorunlu erkeksiz hayat ne rahat demek lazım. Erkek sorunsuz olursa çok problem olmaz gibi geliyor :)))

Evet, ben de her şeye iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, başımı sokacağım ve huzurla yaşadığım bir evim var, iki tane tatlı mı tatlı, sağlıklı çocuğum var, işim var, vs vs. Ama hiç biri bir erkeğin sevgisinin, ilgisinin yerini tutmuyor. Ben de zaman zaman beni koruyup kollayacak, ilgilendiğini hissettirecek birine ihtiyaç duyuyorum.

Bugün sabah kızları okula bıraktım, baktım kapıda babaları. Elinde bir tane gül, bana veriyor, eğer boşanmasaydık bugün evlilik yıldönümümüzdü. Ben de güldüm, dedim ki ben artık boşanma yıldönümlerimizi kutluyorum :)))

Ama ama içimden dua ediyorum, karşıma tekrar evlenebileceğim olgunlukta, sorumluluk sahibi, beni sevecek, bana merhamet edecek biri çıksın diye.

Ahahaha gül vermesi komik olmuş:) ne dengesiz bu erkekler.

rabbim herşeyi gönlüne göre versin

ama dünya öyle hal adı ki öyle bir erkek var mı dersin

artık herşeyden ben korkar oldum

ama hayata umutlu bakman güzelll

Ahahaha gül vermesi komik olmuş:) ne dengesiz bu erkekler.
rabbim herşeyi gönlüne göre versin

ama dünya öyle hal adı ki öyle bir erkek var mı dersin

artık herşeyden ben korkar oldum

ama hayata umutlu bakman güzelll

Hayata umutla değil hayallerle bakıyorum.

Öyle bir erkek olmadığının farkındayım ama kendime çaktırmamaya çalışıyorum :)))

Yeni biriyle tanıştım, sözde 49 yaşında ama o da olgunlaşamamış. Bir tripler, bir nazlar. Sanki 17 yaşında genç kız. Ben kovalıyorum, o kaçıyor. Baktım ki yoruldum kovalamaktan, dedim görüşmeyelim artık.

Bu macera da böyle bitti.

Çok şükür evimizi şenlendiren dolduran evlatlarımız var. Dediğim gibi işte herşeyin herkesin yeri farklı
Ne kadar ayaklarımızın üzerinde durursak duralım, ne kadar güçlü, kendi işini halleden çekip çeviren kadınlar olursak olalım bir erkeğin sarıp sarmalamasına, gölgesinde dinlenmeye ihtiyac duyuyoruz.. yaradılışımız da var..

Dün yine ben heyheylendim dur anlatayım.
Akşam iş çıkışı mağazaya uğradım oğlanın birkaç eksiği vardı onları almak için
Erkek kabinin de giyinecek benim oğlan tabi, o kabinde iken bir çift elinde kıyafetlerle geldi adam kabine girdi giyiyor çıkartıyor eşi yakası olmadı şunu al bu yakıştı alalım.. şunu da giy diye nasıl zevkle fikir sunuyor..
Anammm benim gözleri bir göreceksin pırpir etmeye başladı.. Kendimi ağlamamak için nasıl sıktıysam kıpkırmızı oldu gözlerimin içi... bizde aynı mağazada böyle ona alışveriş yapmıştık.
Ben nasılda mutluydum giyip çıkarıyordu.. herşey de yakışıyordu hınzıra..
Teslim olmak lazım bazen acılara, şu sıra ben hep böyleyim

Demek bitti. en azından evliliğe karar verilmese bile, aynı hayat görüşüne sahip, her anlamda sorumluluk sahibi biri olsa sürdürülebilirdi. Ama o da yok diyorsun, dört dörtlük elbet olamaz ama en azından 4/3 lük 4/2,5 luk olsaymış iyiymiş

inanmıyorumm

Hayat görüşümüz konusunda hiç sıkıntı yok. Sorumluluk sahibi olma kısmı muallakta, çünkü kendisini tanımama çok izin vermiyor. Yani daha önce evlenmiş ama çok kısa sürmüş. Yaklaşık 15 senedir de bekar biri. Evlilik kavramı onun için çok değişik bir şey. Belki o da istiyor sorumluluk almak, korumak kollamak. Ama nasıl yapacağını bilmiyor. Bilmiyorum işte her şey çok karışık.

Biz kadınların kafası da çok daha komplike erkeklerden. Beklentilerimiz de çok detaylı. O yüzden evlilikte çok da mutlu olamayız diye düşünüyorum artık.

Bu arada, ben görüşmeyelim dedikten sonra bugün bana mesaj atmış, yemek yiyelim diye. Kaçan kovalanır mı anlamadım ki.

hep hayatla kendim mücadele ettim

hiçbirzaman benim rahmeliden ne manevi destek nede maddi destek aldım

şu an hayat gerçekten yordu beni

tek tesellim oğlum

hep hayatla kendim mücadele ettim

hiçbirzaman benim rahmeliden ne manevi destek nede maddi destek aldım

şu an hayat gerçekten yordu beni

tek tesellim oğlum

"Hayat arkadaşı" lafı ne kadar yerinde değil mi
İnsan bir arkadaş arıyor kendine.

Ama karakteri oturmuş, ama psikolojisi sağlam.

"Hayat arkadaşı" lafı ne kadar yerinde değil mi
İnsan bir arkadaş arıyor kendine.

Ama karakteri oturmuş, ama psikolojisi sağlam.

evet

bende sadece hayat arkadaşı istemiştim başka birşey değil ama malesef ne bana sahip çıktı ne de oğluma

ben neyse de oğluma bunları yaşatmaya hakkı hiç yoktu

yarın öbür tarafta nasıl hesap verecek çok merak ediyorum

ama hayat herşeye rağmen evlatlarımızla güzel diyorummm

Kaçan kovalanır bu net.
bir yemek yiyin barii... siz bir süre kaçın o kovalasın sizi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…