Vücudumuz yaralansa iyileşmiyor mu? İşte bu yaşadıklarımızda öyle. Zerresi kalmıyor.ben de öyleyim ya.. bir günüm bir günümü tutmuyo. bazen çok takıyorum bazen aklıma bile gelmiyo.geliyolar arada bana da.. atlatabilcek miyim tamamen
haklısınVücudumuz yaralansa iyileşmiyor mu? İşte bu yaşadıklarımızda öyle. Zerresi kalmıyor.
ben de öyleyim ya.. bir günüm bir günümü tutmuyo. bazen çok takıyorum bazen aklıma bile gelmiyo.geliyolar arada bana da.. atlatabilcek miyim tamamen
Vücudumuz yaralansa iyileşmiyor mu? İşte bu yaşadıklarımızda öyle. Zerresi kalmıyor.
Hayatın tadını çıkarmaya çalışın kızlar:)Evet.. bir hayat var o da bu hayat..
ya merak ediyorum mesela ilk esinden ayrıldn belli zaman gecti baskasıyla tanıstın ve evlendin ilk heyecandaki gibi oluyormu ev düzerken esya secerken gelinkik evlilkte kıyaslama yapıyomusunuz mesela aaa ilk esim kötüydü ama su huyu iyide bu esimde bu huy yok gibi
Sen daha çok gençsin, dilerim 3. de mutluluğu yakalarsın:)Heyecan hep oluyor. Kursağında koymazsa eğer
Ben hiç kıyaslama yapmadım. Bunu hiç aklıma getirmedim
Çünkü yeni bir hayat umut du benim için
Bazı anlarda içinden geçirebilirsin insanız, mesela eski eşim hiç gülmezdi bu çok güler yüzlü gibi
Yani belirgin şeyleri gelir aklına, oda genelde eskinin kötü olan huyu bu yeni eşin iyi huyuna karşılık
Anlayacağın illaki eski eşin kötüsü yeninin iyisiyle karşılaştırılır.
Allah kimseyi evliliği ile sınamasın, helede 2. de hüsrana uğratmasın..
Sen daha çok gençsin, dilerim 3. de mutluluğu yakalarsın:)
Enerjin buraya kadar ulaşıyor:).İnşallah
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Aslında iyi bir şey. Ben kendi adıma her şeyi daha bir detaylı inceliyorum artık. Duygularıma çok kapılmıyorum. Mantığıma ters gelen bir şey varsa bunu daha kolay kabulleniyorum.
Eeeee bu gidişle de yeni birine evet deme ihtimalim giderek zorlaşıyor
Ama önemli olan bizim mutlu ve huzurlu olmamız değil miBekar veya evli farketmez. Evlilik bana artı huzur getirmeli, artı mutluluk getirmeli. Getirmeyecekse illa olacak diye bir kanun yok.
Kendimi seviyorum, beni yetiştiren ailemi seviyorum. Çocuklarımı seviyorum. Hayat güzel, hayat kıymetli.
Sen daha çok gençsin, dilerim 3. de mutluluğu yakalarsın:)
İnşallah
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Aslında iyi bir şey. Ben kendi adıma her şeyi daha bir detaylı inceliyorum artık. Duygularıma çok kapılmıyorum. Mantığıma ters gelen bir şey varsa bunu daha kolay kabulleniyorum.
Eeeee bu gidişle de yeni birine evet deme ihtimalim giderek zorlaşıyor
Ama önemli olan bizim mutlu ve huzurlu olmamız değil miBekar veya evli farketmez. Evlilik bana artı huzur getirmeli, artı mutluluk getirmeli. Getirmeyecekse illa olacak diye bir kanun yok.
Kendimi seviyorum, beni yetiştiren ailemi seviyorum. Çocuklarımı seviyorum. Hayat güzel, hayat kıymetli.
hayatını daha da zorlaştırıyo canım ya.. ne olacak böyle. şimdiye kadar aklı nerdeymiş. bu adamlar nedense kaybedince anlıyo elindekinin kıymetini..Of sormayın buraya yazmıyorum ama neler oluyor neler... benim akrabaları, işyerimi, arkadaşlarımı, dostlarımı arayıp arayıp ağlıyor hergün hemde.. annem babam illallah etti.. onları da rahat bırakmıyor. Ben onu engelledim msj da ve aramada.. bu seferde dedemden tutda yeğenlerime kadar arıyor.. Seviyorum ölüyorum diyor. Hergün huzursuzluk veriyor. Beni de kendini de öldürürmüş. Resmen sesi titreyerek arıyor ağla ağla helak olmuş halde.. nefes alamıyorum nolur şans ver burada güzel bir hayat kuralım. İş buldum kazancı güzel.. senin istediğin gibi bahçeli bir ev tutalım.. ne vaadler ne planlar.. Ya ne dediysem anlamıyor. O seviyormuş hata yapmış ben affedecekmişim.. beni cümle aleme rezil etti... bu ben ölmeden benden vazgecmeyecekmiş. Kendimi gectim. Çevrem çok huzursuz. avare pislik bırakmıyor peşimi.. onun sevgi anlayışı bu işte... gurursuz karektersiz.. çok sinirliyim kızlar gücümü tüketti bu benim.
Düşünme bile. Aklına getirme önceki evliliklerini, önüne bak hep, hiç arkanı dönme.yokk anam istemem istememmillet benim yaşımda ilk evliliğini yapacak daha.. bense
Çok mu yaşlıydı 2. eşin? Bana genç karısını elinden kaçıran dedeleri anımsatıyor her seferinde.Of sormayın buraya yazmıyorum ama neler oluyor neler... benim akrabaları, işyerimi, arkadaşlarımı, dostlarımı arayıp arayıp ağlıyor hergün hemde.. annem babam illallah etti.. onları da rahat bırakmıyor. Ben onu engelledim msj da ve aramada.. bu seferde dedemden tutda yeğenlerime kadar arıyor.. Seviyorum ölüyorum diyor. Hergün huzursuzluk veriyor. Beni de kendini de öldürürmüş. Resmen sesi titreyerek arıyor ağla ağla helak olmuş halde.. nefes alamıyorum nolur şans ver burada güzel bir hayat kuralım. İş buldum kazancı güzel.. senin istediğin gibi bahçeli bir ev tutalım.. ne vaadler ne planlar.. Ya ne dediysem anlamıyor. O seviyormuş hata yapmış ben affedecekmişim.. beni cümle aleme rezil etti... bu ben ölmeden benden vazgecmeyecekmiş. Kendimi gectim. Çevrem çok huzursuz. avare pislik bırakmıyor peşimi.. onun sevgi anlayışı bu işte... gurursuz karektersiz.. çok sinirliyim kızlar gücümü tüketti bu benim.
9 yaş büyůktü benden. Şu avareyi kim napsın ben vicdanima yenik düştum iyi biri sakin diye meger arkamdan ne isler cevirirmiş.Çok mu yaşlıydı 2. eşin? Bana genç karısını elinden kaçıran dedeleri anımsatıyor her seferinde.
Herkesi huzursuz ediyor. Dunyami karartti. Saclarim elime geliyor stresten bir yildir sac kalmadi. Gecen gittim kisacik kestirdim. Birde ona Agladim yakisma diye Bi tutam sac kalmis. Neydim ne oldum benhayatını daha da zorlaştırıyo canım ya.. ne olacak böyle. şimdiye kadar aklı nerdeymiş. bu adamlar nedense kaybedince anlıyo elindekinin kıymetini..
2. eşinle evlenmeden önceki bütün konularını okudum. Adamla evlenene kadar çok sakin kendi halinde bir hayatın varmış. Sakın sakın sakın! Uzak dursun senden.Herkesi huzursuz ediyor. Dunyami karartti. Saclarim elime geliyor stresten bir yildir sac kalmadi. Gecen gittim kisacik kestirdim. Birde ona Agladim yakisma diye Bi tutam sac kalmis. Neydim ne oldum ben
Yeterince açık devlet memurusun, yenecek paran var eski eşine göre. İnşallah bir sorun çıkmaz, seni kabul ederler.Biraz uzun olacak ama yardım istiyorum. 2010 da evlendim mart 2011 de kızım oldu. Evlendiğimde günden itibaren esimi sırtımda tasını sürekli kart borca rı sık sık iş değiştirme buna ragmen spor yüzme vs gibi lüksletinden geri kalmama vs. Sürekli babasından para alıp hatta bi kere calıp öyle yasıyor du ailesi ondan bıktım için ne geldiler ne gittiler sürekli olarak sadece para almak için onları arıyordu cünkü bu arada bi kaç kez şiddet girişimi oldu. Bütün yakı falan kızıma takılanlar bile harcandı gitti. Aralık 2012 de atandım temmuz 2013 de ayrıldım kızım 2 yasını birax gecmiş ti. Alınan evi ve esyalari bıraktım cünkü zaten hep ailesinin parası ile olmustu ve kendimde hak görmedim bu arada ben de hep calıstım tek kurus parayı bırakın kredi ve kart borca rı ile ayrıldım ama yine de bir talebim olmadı kızımla birlikte anne evine döndük o hiçbir şekilde ne sorumsjzlugunu ne de siddeti kabul etmiyor hatta yemin bile ediyor kendimden şüpheye düşüyorum. Simdi de 2 yıl oldu hala bana sans ver ben seni seviyorum diypr reddedilme de küfürler tehditler hakaretler vs. Nafaka yı da 7 aydır ödemiyor ama yurtdışı tatilleri yapıyor bana da ayrılmayı sen sectin katlan diyor.
Bu arada 1.5 yıllık bir ilişkim var aynı iş yerinde calısıyoruz kızımı biliyor ve beraber zaman da geciriyoruz karsılık lı olarak iyi anlasıyorlar. Maddi ve manevi olarak bana cok destek ciddi düşünüyoruz ama önümüzde bitmesi gerekn bi kaç borc var. . Hayatımda ilk defa benim yerime biri bişi düşünüyor benden yararlanmaktan ötesini düşünüyor. Kızımın bisikketine kadar alıp okul taksidi ne kadar düşünüyor daha fazla hakkı var.. su an için tek sorun ailesi beni kabullenmiyor fakat o yine de vazgecmiyor ben vazgecmek istesem de o istemiyor. Benim ailemin su an bilgisi yok cünkü eminim annem üvey baba olmaz diye tutturacak eski esim cocugu almak ile tehdit edecek gerci su an bi işi yok ve cok ca özgür yasamaya düşkün evli iken de tek basına tatile gitmesi ile bosanma kararını vermiştim. Biz ikimizde su anki sevgilim ile devlet memurumuz. Evimiz olacak. Arabamız var. Sartlar oldukca uygun. Annemin bir diğer sorunu eminim benim yüksek lisans onun 2 yıllık mezun olması olacak ama bence dert değil zaten lise mezunu idi onu da benim için bitirdi ve devam edecek cok iyi biri ama ailesinin istememesi benim canımı sıkıyor ve de eski es ben ne yapmalıyım nasıl bir karar vermeliyim. Su an 30 yasındayım vr 2016 da evlenmeyi düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?