ah tatlım ya oncekı sayfalara da baktım da okudum bıraz hıkayenı yıne..2. de olmadı canım. Allah kullarına taşıyamayacağı yükü vermezmiş.
Bunu da atlatıyorum. Çok yıprandım ama yapacak bir şey yok.
Bir iyi oluyorum bir kötü değişik ruh hallerindeyim.
ah tatlım ya oncekı sayfalara da baktım da okudum bıraz hıkayenı yıne..
ne dıyeyım kı nasıp mı desem ne desem...umarım bundan sonra hayatında çok mutlu olursun...
aynen tatlım yaa ınsanın kendı aılesı gıbı yok..Sağol canım inşallah. sağlık olsun, Allah sevdiklerimi ailemi bana bağışlasın başka da bir şey istemiyorum.
aynen tatlım yaa ınsanın kendı aılesı gıbı yok..
ahh ahh el kapısı dert kapısı şekerim..oğluşun bu evlılıkten mı?
anladım kuzucum yaa..bende esımle sorunlar yasamaya başladım o yüzden buralara savruldum..hayır canım ilk evlilikten.
Bundan yok allaha şükür.
anladım kuzucum yaa..bende esımle sorunlar yasamaya başladım o yüzden buralara savruldum..
ılgı alanım tüp bebekten buralara geldi
kuzum ya benım de esım ılgısız..bılıyorum benı sevıyor ama gostermıyor..eve gelıyo yemek fln sonra tv ızlıyoz pc ye gırıyo falan hoop uyuyoruz..Farkettim onu, bir yerinden sızı olmadan kimse buraya kolay kolay yazmıyor.. Anlamak lazım her şeyden önce
Araştırıyor değil mi insan...başka kadınlar ne yapıyor, nasıl tepki veriyor, sonuçları ne oluyor gibi...
Senin neden canın sıkkın, aşamadınmı sorunları.. anlatmak istersen tabi
kuzum ya benım de esım ılgısız..bılıyorum benı sevıyor ama gostermıyor..eve gelıyo yemek fln sonra tv ızlıyoz pc ye gırıyo falan hoop uyuyoruz..
sankı aramızda ıletişim bitmiş gibi hissediyorum..tüp bebekte 2 kere denedik olmadı suan da istemiyorum çocuk dıyor onu da kafama takıyorum nedeeenn idtemıyor dıye böyle yanı....
ama burda arkadaşların yaşadıklarına bakınca da dıyorum kı bosver elaaa
Canım öyle deme bak benim eski eşim bana adımla hitap etmezdi çiçeğim, sevgilim,aşkım... öyle ki bazen gösterdiği ilgiden sıkılırdım. O hep sevgisini gösterirdi ama gel gör ki ne haltlar yedi.. Lütfen böyle düşünme rutine bağlıyor bir süre sonra evlilikler, sen yaklaş ne biliyim başka şeylere yönel hep eşine odaklı yaşama. Kötü alışkanlıkları yoksa, sorumluluklarını yerine getiriyorsa, saygılıysa bu kadar dert etme. İletişim tabiki önemli ama şuan istediğiniz bir bebek var ve olmamış. Onunda içten içe yorgunluğu vardır. Hassasınız ikinizde başka sorunlar varsa bilemem ama sadece ilgisiz dersen mizac bu birazda...
Buralardayız canım:) nasılsın?hu huu arkadaşlar nerelerdesiniz. ??
Buralardayız canım:) nasılsın?
Ah be canım, kendini bilmez insanlar işte. Ben artık kınayanın başına gelsin diyorum, hiç iyi niyet gösteremiyorum. Çünkü başlarına gelmeden seni anlayamıyorlar.Fena değil canım, bazı günler çok moralim bozuk oluyor.
İnsanların ne düşündüğü ne söylediği ben kendimi bildikten sonra canımı sıkmazdı ama
Bu 2. evl. bitmiş olması, insanlarda garip davranışlara sebep oldu.
Sanki 2. sınıf insanmışım gibi, nasıl anlatıyım sana farklıymışım, geçimsiz yada tercihleri kötü olan biriymişim gibi
Bana bunu hisettiriyorlar.. ilk evliliğim bittiği yıllar içerisinde bu duyguları hissetmemiştim.
Ama bu 2. bitince daha farklı oldu... ne biliyim yaşadığım şeyi tarif etmem zor..
Ne kadar iyiysem kötüsü çıktı karşıma, kim mutsuz olmak için evlenir ki...
Kınayanları Allaha havale ediyorum. Kötü gözle bakan erkekleri de Allahın takdirine bırakıyorum.
İnsanız herşey gelebilir başımıza. kimsenin kınamaya hakkı yok.
Birde böyle ahkam kesmeye çalışan insanlar oluyor. İzin vermiyorum tabi ama
Yoruldum 33 yaşında ben yoruldum.. kendimi 60 yaşında hissediyorum..
Bu yaşadığım şeyleri hakketmedim ama herkes hakkediğini yaşamıyor yapacak birşey yok
Ama bu memlekette yaşamak direnmek gerçekten çok zor..
Gülmeyi unuttum.. gerçekten unuttum.. hep tedirginim.. gözlerim dolu bakıyorum hayata
Bakışlardan nefret ediyorum.. en yakının abin bile sana uzak..
Ailemden Allah razı olsun.. onlar hiç kırmadı beni bu süreçte..
Ah be canım, kendini bilmez insanlar işte. Ben artık kınayanın başına gelsin diyorum, hiç iyi niyet gösteremiyorum. Çünkü başlarına gelmeden seni anlayamıyorlar.
Yaşın çok genç. Neden yeniden evlenmeyesin?
Üzme kendini canım, hiç kimsenin düşüncesini değiştiremezsin üzüldüğünle kalırsın.Kesinlikle başına gelmeden anlamıyorlar.
Anlamadıkları gibi birde garip garip tavırlar.. ne diyim Allahım açtım ellerimi sana
Arada bir bana da oluyor:). Normal insanlarız sorun yok:)Boş verdim.. zaten dünkü ruh halimle bugünkü aynı değil.. Ben her duyguyu çok yoğun yaşayan bir kadınım.
Dün geldiler bana yine....bugünse çok iyiyim hani günüm günümü tutmuyor.
ben de öyleyim ya.. bir günüm bir günümü tutmuyo. bazen çok takıyorum bazen aklıma bile gelmiyo.Boş verdim.. zaten dünkü ruh halimle bugünkü aynı değil.. Ben her duyguyu çok yoğun yaşayan bir kadınım.
Dün geldiler bana yine....bugünse çok iyiyim hani günüm günümü tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?