valla arkadaşım onu o insanların cahilliklerine veriyorum ::))
benim 2. evliliğim yaklaşık 9 sene oldu ama şu anda bitmeye yüz tutuyor
ilk evliliğimden 1 kızım var eşiminde 2. evliliği ama hiç çocuğu yok belkide bu yüzden olsa gerek kızımı hiç kabullenemedi oysa evlenirken kızımı kabul edip evlenmişti benimle ama
zaman içerisinde her şey çok farklı oldu kızım kendi babasından da babalık görmedi hiç
bu eşimde çok farklı olmadı eve, bana, kızıma karşı hiç bir sorumluluğu olmayan bir adam
sanırım kısa bir süre sonra ayrılacağız durum onu gösteriyor
eee kizlar üzülmeyin, ben varim. ikinci evliligim süper gidiyor. birincisi kisaydi ama kabus gibiydi, ikincisinde Allah güldürdü yüzümü cok sükür. hersey kader kismet kizlar.
simdi 1yildir evliyim. cok iyi anlasiyorum. Allah hepinizi dogru insanlarla karsilastirsin hayatta.
ınanın ıkıncı evlılıkte mutlu olanları duyunca çok seviniyorum belkı bızede nasıp olur dıyorum ınsanın boyle psıkolojık desteğe ıhtıyacı oluyo demekkı arkadaşlar nebılım motıve oluyo ınsan.boşandıktan sonra karamsarlık başlıyo hep gelecekle ılgılı tekrar evlenebıleckmıyım yuvamız olacakmı bıde kuçuk kızım var onun içinde tereddutlerım oluyo ama herkes de bır değildır dıyorum Allah doğru ınsanlarla karşılaştırsın hepımızı.zaman herşeye çare galba..
merhaba cicikız öncelikle Allah mesut etsn inşallah bir ömür mutlu olursun.ilk eşinle ne kadar evli kaldın ve ayrıldıktan ne kadar süre sonra 2. evliliğini yaptın.tekrar güven konusunda zorlandınmı bende eşimden ayrıldım nerdeyse 1 yıl olcak ve güvenemiyorum erkeklere
ben yaklasik 2 sene eski erkek arkadasimla beraberdim, ama evliligimiz 2 ay sürdü. hic tanimamisim onu. ise gitmez, bol bol borc acar, yalanlar, siddet... cok kötü günler yasadim. onu hala seviyordum yani unutabilcemi sanmiyordum. psikologa gittim Allah'a sükür cabuk toparlandim, cünkü anladimki onun icin degmez. beni sevseydi böyle olmazdi. kimselere güvenmedim. erkeklerle görüsmedim. arkadaslarim ve ailem cok destek oldular bana sagolsunlar. ve 10 ay sonra bi ramazanda camide simdiki esimle göz göze geldik ve tutulduk birbirimize :) baya engeller cikti karsimiza benim bosanmis oldugum icin (ailesi önce istemedi) ama simdi cok seviyorlar beni. 1-1.5 sene sonra evlendik. Allah'a hep dua ettim, cok sükür mutluyum simdi.
40 yaşındayım , benimle evlenmek isteyen öğretmen bir bey var, saygılı ve iyi birine benziyor.Fakat kızım rest çekti , "üvey baba istemiyorum eğer evlenirsen evi terkederim" diye.Ne yapacağımı bilmiyorum , kızım öz babasını da sevmez küçük te değil üniversite öğrencisi. İki arada bir derede kaldım.Aslına bakarsanız evlilikten çok korkuyorum sanki eski kötü günler tekrar yaşanacak gibi.
40 yaşındayım , benimle evlenmek isteyen öğretmen bir bey var, saygılı ve iyi birine benziyor.Fakat kızım rest çekti , "üvey baba istemiyorum eğer evlenirsen evi terkederim" diye.Ne yapacağımı bilmiyorum , kızım öz babasını da sevmez küçük te değil üniversite öğrencisi. İki arada bir derede kaldım.Aslına bakarsanız evlilikten çok korkuyorum sanki eski kötü günler tekrar yaşanacak gibi.
bende hep dua ediyorum canım hemde çok inşallah Rabbim banada ve benim durumumda olan bütün arkadaşlarıma hayırlı eş nasip eder inşallah.seninde mutluluğun hep daim olsun.birde ailesi nasıl ikna oldu sonradan bende bundan korkuyorum karşıma bekar biri çıkarsa acaba sorun yaşarmıyım diye korkuyorum bu konuda deneyimlerini anlatırsan çok sevinirim istersen özelden mesaj atabilirsin
Merhaba arkadaşlar
30 yaşındayım ve 18 yaşında iken annemin baskısı üzerine bir evlilik yaptım.tam 1.5 sene sürdü sürekli görev icabı şehir ve yurt dışına gittiğinden eski eşim toplamda aynı evde 6 ay kaldık.ama bir türlü alışamadım.aşk zaten yoktu ama insan olarak seviyordum o kişiyi ama bu evliliğe yetmedi.
tabi benden büyük üç tane bekar görümcede tuz biberdi bu evliliğe eski eşim tek oğlandı.
sonra bir gün düşündüm ve bu insanla bir ömür geçirebilirmiyim diye düşündüm cevap hayır dı zaten çocuk baskısıda gelmeye başlamıştı.çabuk karar vermem gerekiyordu.
babam la paylaştım annemin anlamayacağı belliydi kısaca babamında desteği ile ayrıldım.
ailemin yanına döndüm zaten çalışan bir bayan olduğumdan maddi anlamda bir zorluk çekmedim hoş zaten eski eşimdende hiç bir talebim olmadı.
sonrasında biri ile tanıştım.sadece arkadaştık zamanla bana olan ilgisini farkettim ama o kadar uzaktıkı bana yeni bir başlangıç hep uzak durdum
oda ısrarla devam etti.
zamanla benide inandırdı sevgisine evliliğe
hiç evlenmemiş bekar biri idi ailenin yine tek oğlu tabi :) bendekide şans işte
ailesi tabiki karşı çıktı çok sorunlar oldu her sorun çıktığında ben yola devam etmek istemedim.
tek başına da olsa o hep elimden tutup yürüttü benide
sonra ne mi oldu
7 yıllık evliyim dünya tatlısı bir oğlumuz var
ve ailesi evlendiğimiz günden başlamak üzere beni gelinlerinden öte kızları gibi gördüler
umarım hayatın bana tanıdığı bu şansı tüm arkadaşlarımada nasip etsin inşallah
sevgiyle kalın.
canım Allah mesut etsin bir ömür böyle güzel örnekleri görünce umudumuz oluyor bizimde gelecek içina.s.
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Benim esas sorunum memlekete gidince başlıyor. Gidince de sorun oluyor gidicem diyince de.. Ben ailenin tek kızıyım ve ilk evliliğimde dahil hep memleketimdeydim. Şimdi gidince hep onun ailesinde kalıyoruz.Bizimkileri de normal ziyaret edip dönüyoruz.Bu haksızlık değilmi sizce de? Sonuçta ben de gurbetteyim eşit kalmalıyız diyorum, görüyorsun ya götürüyorum ya seni diyor bana. Onun işlerinden dolayı tatili yok ben giderim yazın kalırım diyorum o da yok.Ya bakıyorum arkadaşlarıma hepsi sürekli aileleri ile birlikteler kimse sorun çıkarmıyor.Hep mi bana denk gelir. Anneminde ne kardeşi ne de annesi var bana da ihtiyacı var.Birbirimize de çok düşkündük.Sorunda bişey yok ama hayatımı zindana çevirdi.Ayrılma aşamasına geldik.Esim ailene çok düşkünsen evlenmeseydin diyor.Evlilik aileyi tamamen bırakmak mıdır?Ne yapmalıyım? Çok mu şey istiyorum?
Merhaba arkadaşlar
30 yaşındayım ve 18 yaşında iken annemin baskısı üzerine bir evlilik yaptım.tam 1.5 sene sürdü sürekli görev icabı şehir ve yurt dışına gittiğinden eski eşim toplamda aynı evde 6 ay kaldık.ama bir türlü alışamadım.aşk zaten yoktu ama insan olarak seviyordum o kişiyi ama bu evliliğe yetmedi.
tabi benden büyük üç tane bekar görümcede tuz biberdi bu evliliğe eski eşim tek oğlandı.
sonra bir gün düşündüm ve bu insanla bir ömür geçirebilirmiyim diye düşündüm cevap hayır dı zaten çocuk baskısıda gelmeye başlamıştı.çabuk karar vermem gerekiyordu.
babam la paylaştım annemin anlamayacağı belliydi kısaca babamında desteği ile ayrıldım.
ailemin yanına döndüm zaten çalışan bir bayan olduğumdan maddi anlamda bir zorluk çekmedim hoş zaten eski eşimdende hiç bir talebim olmadı.
sonrasında biri ile tanıştım.sadece arkadaştık zamanla bana olan ilgisini farkettim ama o kadar uzaktıkı bana yeni bir başlangıç hep uzak durdum
oda ısrarla devam etti.
zamanla benide inandırdı sevgisine evliliğe
hiç evlenmemiş bekar biri idi ailenin yine tek oğlu tabi :) bendekide şans işte
ailesi tabiki karşı çıktı çok sorunlar oldu her sorun çıktığında ben yola devam etmek istemedim.
tek başına da olsa o hep elimden tutup yürüttü benide
sonra ne mi oldu
7 yıllık evliyim dünya tatlısı bir oğlumuz var
ve ailesi evlendiğimiz günden başlamak üzere beni gelinlerinden öte kızları gibi gördüler
umarım hayatın bana tanıdığı bu şansı tüm arkadaşlarımada nasip etsin inşallah
sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?