2 evliliği hiç düşünmüyorum
evlilikler eski devirde kalmış babanem annanem dedem zamanındaki evlilikler nerde ?
öyle bir adam yok değilecek sayıda az .....yoksa neden düşünmüyeyim evliliği?gamyoncuiremsu
benim birinci evliliğim eşimin ikinci evliliği öyle hızlı geliştiki herşey ilk eşinin kullandığı eşyaları kullanıyorum şu an salonumda eşim alma taraftarı değil seneye ben atanacağım için taşımak zor diye bahane üretiyor ilk eşi ile dayak yüzünden boşanmışlar ama eşimin anlattıklarına göre hep kız hatalıymış ve hak etmiş ama bende daha düğünüm olmadan eski sevgililerinin resimlerini sildim diye dayak yiyip beyin travması geçirenlerdenim şimdi atanmayı bekliyorum atandıktan sonra herşey değişirse devam ederim değişmezse güle güle der hayatıma bakarım
Birde egitimci olacaksiniz haaaHic kimse dayagi hak etmez tamammi hicmi hic yakistiramadim size.....yazik cok yaziiikkkk
bilemiyorum kırılmaktan , pişman olmaktan, yanılmaktan çok korkuyorum. İlk evliliğimde mutlaka benimde hatalarım ve yanlış davranışlarım olmuştur.. olduda bunları birdaha tekrar etmeyeceğim . Ah nolurdu ilkinde düzgün birine denk gelseydimde çoçuğumla kocamla huzurla evimde yaşasaydım. Şu an çok duygusal bir anımdayım daha biraz önce beni bir hiç yüzünden azcık kırdı. Bende hemen hüzünlendim valla bu hayat beni dengesizleştirdi . Allah hakkımda hayırlısını versin... Herkese hakketiği mutlulu versin rabbimsenağlama
Canımıniçi, aklımızı aile birliğini korumak için kullanmak yerine, niye dağıtmak için kullanmaya
uğraşıyoruz. Evlilikte, eve girerken akıllar kapının dışında mı bırakılıyor?
Trafik kurallarını ihlal edenlere, ehliyetini elinden almaya-okul kurallarını ihlal
edenlere, okuldan atılmaya-iş yerindeki kuralları ihlal edenlere, işten çıkarmaya vb.
varan cezalar uygulanırken, aile birliğinin kurallarını ihlal edenlere neredeyse madalya takılacak.
Aile birliğini-dirliğini-düzenini koruyamayan ve boşanmaya giden eşlere de,
başka ilişki yaşama ve yeniden evlenme konusunda cezalar getirilsin bence.
Bir işe müracaat edildiğinde, eski iş yerinden referans istenirken, ikinci veya daha
fazla evlilik yapacaklardan, iyi hal belgesi istemek yok.
Tatlım, önceki yazımda da belirttiğim gibi, evliliğim süresince aile birliğini parçalamaya
çalışan canavarlar gibi, güzel olan her değeri yedik bitirdik ve boşanmayı zorunlu hale
getirdik. Boşandığımıza pişman olmamız mümkün değil, çünkü ilişkimizi uçsuz
bucaksız bir çöle cevirmiştik. Bir yudum su bulabilmek için, o çölden kurtulmaktan
başka yol kalmamıştı. Bu durumda boşanmaktan pişmanlık duymak akılsızlık olur.
Lakin, evliliğimin ilk yıllarından itibaren karşılaştığımız sorunlara akılcı çözümler
aramadığıma çok hem de çooook pişmanım. Sorunları yeni sorunlar üreterek
çözmeye çalıştık. İkimiz de aklı başında, başkalarının sorunlarına akılcı çözümler
üretebilen olgun kişilerken, kendi sorunlarımızı çözebilmeyi bırak, katlayarak
arttırıyorduk. Sorunlarımızı aşabilecek yeterli akla kapasiteye sahipken,
niye yapmamıştık. Canım, ayrıldıktan sonra kurduğum düzen içinde çok huzurluyum.
Ekonomik özgürlüğüm var, Sağlığımız yerinde çok Şükür. Hiç bir sorunumuz yok.
Bunca olumlu şartlara rağmen, yüreğimdeki yara kanamaya devam ediyor.
Bu yaranın ömür boyu kanayacağını sanıyor ve boşanan herkesin de aynı duyguları
yaşadığına inanıyorum.a.s.
Birde egitimci olacaksiniz haaaHic kimse dayagi hak etmez tamammi hicmi hic yakistiramadim size.....yazik cok yaziiikkkk
Bir ilişki bittiyse bitiyor, unutmuyor insan kendisine yapılanları unutamıyor bence bu insan oğluna verilen en büyük ceza ama hayat onsuzda güzel oluyor. Yeniden başlıyorsun, ayağa kalkıyorsun ilişki bitiyor sen bitmiyorsun. Bende çok yıprandım ama geçti şimdi biri var çok daha iyi biri, şimdi iyiki diyorum devam etmemişim. Sen iyi biriysen senin diğer yarın olan iyi adam seni buluyor :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?