- 6 Mart 2024
- 11.945
- 23.594
- 318
- Konu Sahibi memurhanim
-
Hurma- cevizlı sucuk- badem -Bestlak damlaBende aldım kaşık biberon hastane çantasına koyucam hatta ne olur ne olmaz diye. Ay inşallah yeter sütümüz güzel güzel beslenir tontişlerr
Amin kuzum her aşaması zor vallahi , sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallahPhılıps avent almıştım biberon valla kullanamadık beceremedi sıpalar wee nin kıytırık biberonunu tuttular . kimseyi istemedim 10. Gun herkesi yolladım çünkü ıkı bebek göğsümden ınmıyordu rahat edemiyordum
Mama Hipp combiotıc veriyorum gaz gabız yapmadı elhamdülillah ağlarlar doymadıklarını hissettirirlerse veriyorum bide gece yatmadan veriyorum uykuyu daha derin uyuyorlar
Son günlerde ben ağlıyordum mutfağa bile yürümek zulüm olmuştu sismiştim davul gibi midem ağzımdan inmiyordu reflü zorluyordu
çok korkuyordum sezeryandan ama inanır mısın doğumdan çıktım ayaklarım falan ödemi indikçe dünya varmış dedim midem tak kesildi köpürmesi
Allah yardımcın olsun Insallah güzel gecsın doğumun bebeklerını sağlıcakla al kucağına evine dön
Bebekler memede oldukça sana Kimsenın yemekten başka faydası olmayacak eşinle de anca odada yalnız kalacaksın ayağa kalktın mı gönder herkesi .Amin kuzum her aşaması zor vallahi , sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallah
Bende herkes bekliyor valla gelip kalıcaz diye bakalım nasıl olucak , kimler sözünde duracakbi kaç zaman geçsin tek kalıp denemekte istiyorum gidişata göre bakıcam artık
doğru diyorsun kuzum evde yoğunlukta bi yorucu. Ev sahibi gibi oluyorsun yine.Bebekler memede oldukça sana Kimsenın yemekten başka faydası olmayacak eşinle de anca odada yalnız kalacaksın ayağa kalktın mı gönder herkesi .
Ben de almadım daha bakayım bu markaya daBende öyle düşündüm güzel bi yere yerleştirirsek açısı yeterli gibi. Açtık denedik görüntü kalitesi güzel şimdilik
Biz ikili tarama testi yaptırdık başka da test önermedi doktorumuzMerhaba arkadaslar aramizda nipt testi yaptıran var mi? Ikiz oldugu icin secenek kisitli ama natera ile gorustum 480 dolar dedi. Baska firmalara yaptiran var mi?
Ayy ben de öyle yaptım canım hastahane çantasına ekledim. İnşallah sütümüz hemen gelirBende aldım kaşık biberon hastane çantasına koyucam hatta ne olur ne olmaz diye. Ay inşallah yeter sütümüz güzel güzel beslenir tontişlerr
Bestlak danlatı internetten mi almıştın canım ? Eczanelerde var mı ? Ben internetten sipariş ettim ama son kullanma tarihine 10 gün kalan ürün yollamışlarHurma- cevizlı sucuk- badem -Bestlak damla
Yaş üzüm süt yapıyor
Aldırmayacaksanız test yaptırmayın dedi doktorumuz yaptırmadık , iki ve üç taramalı da sorun çıkmadıMerhaba arkadaslar aramizda nipt testi yaptıran var mi? Ikiz oldugu icin secenek kisitli ama natera ile gorustum 480 dolar dedi. Baska firmalara yaptiran var mi?
10 günde bitmezki iade oluşturun .Bestlak danlatı internetten mi almıştın canım ? Eczanelerde var mı ? Ben internetten sipariş ettim ama son kullanma tarihine 10 gün kalan ürün yollamışlar
Ben de hemen iade ettim o yüzden. Eczanelere bir sorayım bakalım. Doğumdan önce elimin altında bulunsun. Doğumdan hemen sonra mı başlamak gerekiyor bu damlaya10 günde bitmezki iade oluşturun .
eczaneden aldım
Benım bebısın biri küveze gitti biride iki gün ağzını açamadı sarılık falan oldu kaşıkla besledik süt inivermedi mecbur damladan destek aldım ıkıncı günden sonraBen de hemen iade ettim o yüzden. Eczanelere bir sorayım bakalım. Doğumdan önce elimin altında bulunsun. Doğumdan hemen sonra mı başlamak gerekiyor bu damlaya
Ay sarılık durumu beni de çok düşündürüyor. Benle eşimde de alt kan uyuşmazlığı varmış. Bebekler de o yüzden sarılık görülme ihtimali yüksekmişBenım bebısın biri küveze gitti biride iki gün ağzını açamadı sarılık falan oldu kaşıkla besledik süt inivermedi mecbur damladan destek aldım ıkıncı günden sonra
Insallah canım hastanelerin süt sağma makınaları baya güçlü iste veriyorlar . Gelmezse de korkma mama şırıngayla ver oda kan şekerini dengeliyorAy sarılık durumu beni de çok düşündürüyor. Benle eşimde de alt kan uyuşmazlığı varmış. Bebekler de o yüzden sarılık görülme ihtimali yüksekmişumarım bari küveze girmez de sütüm de biraz gelirse emebilirler ya
İnşallah bakalım canım az zaman kaldı heyecanla bekliyoruz bakalımInsallah canım hastanelerin süt sağma makınaları baya güçlü iste veriyorlar . Gelmezse de korkma mama şırıngayla ver oda kan şekerini dengeliyor
Sozlerimi sakin kendi ustunuze anlamayin ama bunu bir doktorun soyledigine inanamiyorum.. erkek degilse aldirmayacaksaniz cinsiyeti ogrenmeyin demek kadar sacma bir yaklasim. Engeli varsa da kabul etmek, tedavi ya da egitim sureci ya da hicbiri degil psikolojik olarak hazirlanmak icin de bilmek istiyor olabilirim. Bu testi yapanlara bu gozle bakilabilecegini hic dusunmemistim..Aldırmayacaksanız test yaptırmayın dedi doktorumuz yaptırmadık , iki ve üç taramalı da sorun çıkmadı
Bize de tam tersi ikili taramanin guvenirliginin yuzde 60 olduğunu ona pek guvenmememizi, nipt yaparsak obur testlere gerek olmadigini soyledi. Herkesin kendi doktorunun gorusu demekkiBiz ikili tarama testi yaptırdık başka da test önermedi doktorumuz
Tabi orası öyle biz haftası geldiğinde gittik direk aldıracak mısınız bisey olsa dedi hayır dedik o zaman yaptırmayın dediSozlerimi sakin kendi ustunuze anlamayin ama bunu bir doktorun soyledigine inanamiyorum.. erkek degilse aldirmayacaksaniz cinsiyeti ogrenmeyin demek kadar sacma bir yaklasim. Engeli varsa da kabul etmek, tedavi ya da egitim sureci ya da hicbiri degil psikolojik olarak hazirlanmak icin de bilmek istiyor olabilirim. Bu testi yapanlara bu gozle bakilabilecegini hic dusunmemistim..
Neyseki saglikli sanirim bebeginiz, saglikla buyutunTabi orası öyle biz haftası geldiğinde gittik direk aldıracak mısınız bisey olsa dedi hayır dedik o zaman yaptırmayın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?