Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

benim 14 haftaya baslangic yapiyoruz canim 3 ay bitti cok sukur ben 3 ayda bir kez balik yedim bundan sonra yerim artik firindaisirerek tabiki.ben bakiyorum masallah :) benimkilerde secmez teyzesi herseyi yiyorum iciyorum sut haric:)

oyyy maşallah kızlar 2 li üçlü test yaptırmayın kafanız karışmasın bence yani nacizane fikrim bu

benim doktorum tek yada çift yumurta olduğunu 13. haftadan sonra anlarız dedi ama bi çok insan erkenden öğrenmiş nasıl oluyor şimdi bu ?

Nie yapmayalim hic anlayamiorum su testleri zaten yauuu

çünkü test sonuçları yüzde 70 yanlış çıkıyor yani değerler çok yüksek çıkıyormuş. benim dr.um hiç gerek yok dedi çok merak ediyorsan amniyosentez yaptır dedi. benim daha önceden iğne ile bir müdahale olmuştu zaten o yüzden kabul etmedim. hem ense ölçümü burun kemiği ölçümü baş çevresi bel çevresi kol ve bacak uzunlukları oldukça fikir verircidir dedi dr. ama tabi anne baba nasıl isterse öyle yaptırıyorlar. benim de önümüzdeki muayenede şeker yüklemesi var ksımetse 2 hafta sonra.

Himm anladim canim bakalim benim doktor ne dicek gorcez yarin banada biri sakin seker yuklemesi yaptirma dedi bosuna bebegede sanada cok seker yuklenio doktorlar sakincali diorlar dedi anlamadim gitti napsak bu down sendromu testi ayri yapiliyor dimi farkli bisi o

Ikili test down sendromu icin yapiliyor canim

ayrıntılı usg de belli başlı şeyler kendini gösterebiliyormuş cnm. bana da şeker yüklemesi yaptırma diyenler oluyor. onu da Canan karatay söyledi tv de ama ben şöyle düşünüyorum Canan karatay prof ise benim dr'um da prof. sonuçta çok çok sakıncalı olsaydı vermezdi ama ne bilim cnm ya ben başka dr.a da görünsem mi diorum sonra da kendi druma ihanet ediyomuşum gibi geliyor :) öyle de duygusal bir tipim amaaannn

Kiyamam sana bennn valla benim doktoruma guvenim tam ne derse yapacauk artik benimki bu testler cok pahali kalior, ben sna %20 iskonto yaptm atlamasnlar diyen biri adami sevioreee gerekeni yapar artik ne diyelim ama cinsiyet cok merak ediorum yaaaaaaaa

Himsss uclu test peki tatlim

Hamileliğin 16-22’nci haftaları arasında, anne adayından alınan kanda üç ayrı hormonun incelenmesiyle down sendromu riski belirlemesi yapılan testtir. Beraberinde anne adayının yaşı, gebelik haftası ve kilosuna ait bilgiler de bilgisayara aktarılarak down sendromu risk olasılığı hesaplanır..Bu, sadece bir tarama testidir. İkili veya üçlü testte sorun çıkması, mutlaka down sendromu olduğu anlamına gelmez. Bunun arkasından amniyosentez yapılsa bile çoğu zaman bir down sendromu durumu çıkmaz. Sadece risk en aza indirilir ve şüphe giderilir..

Canim benim gittigim ozel hastanede butun hamilelere bu yukleme yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…