benim 14 haftaya baslangic yapiyoruz canim 3 ay bitti cok sukur ben 3 ayda bir kez balik yedimbundan sonra yerim artik firindaisirerek tabiki.ben bakiyorum masallah :) benimkilerde secmez teyzesi herseyi yiyorum iciyorum sut haric:)
Aaaa banaa ayrintili yaparlar mi acaba yakindaaaa ohh masallah sizee belli olsun bakalm buyuduklerini anlayalim dimi yauuu
esimle konustum bugun kesinlikle yaptiracagiz dedi :)oyyy maşallah kızlar 2 li üçlü test yaptırmayın kafanız karışmasın bence yani nacizane fikrim bu
Ayyy yerim ben siziii zaten cok korkuom ve heyanliyim canim yaaa masalah sizeee Rabbim saglikla gelmesini nasip etsin yavrularimizn
Slm kizlar oncelikle allah yardmcniz olaun bende az once gebe oldugumu ogrendim sat 15 gun gecti ama beta hcg 6126 bu fazla deglmi ? Yarn doktora gdcem ikiz olablirmi acaba ltfn cvp
Tabiki yapiyorlar .goz cevresini govdesini basini kalbini gosterdi iki bebegimde bana yuzlerini dondu cok farkli bir duygu suyun icinde yuzuyorlar:))
Yaaaa cok heycanli ama bana ayrintili yapmaz bence yaa ne bilm ole hissettim maasalah size ayricaaa
oyyy maşallah kızlar 2 li üçlü test yaptırmayın kafanız karışmasın bence yani nacizane fikrim bu
Slm kizlar oncelikle allah yardmcniz olaun bende az once gebe oldugumu ogrendim sat 15 gun gecti ama beta hcg 6126 bu fazla deglmi ? Yarn doktora gdcem ikiz olablirmi acaba ltfn cvp
Merhaba canim inan 15 gunde deger ne olur bilmiorum kiben adet gunm ve iki gun sonrasi yaptrdm sonra yaptrmadm
Yaaaa cok heycanli ama bana ayrintili yapmaz bence yaa ne bilm ole hissettim maasalah size ayricaaa
Her hamile olana yapiliuor bu .sagol xanim benim
Nie yapmayalim hic anlayamiorum su testleri zaten yauuu
Her hamile olana yapiliuor bu .sagol xanim benim
Aaaa banada yapsin pleaseee yarin solicemmm bebikolari goreyummm
çünkü test sonuçları yüzde 70 yanlış çıkıyor yani değerler çok yüksek çıkıyormuş. benim dr.um hiç gerek yok dedi çok merak ediyorsan amniyosentez yaptır dedi. benim daha önceden iğne ile bir müdahale olmuştu zaten o yüzden kabul etmedim. hem ense ölçümü burun kemiği ölçümü baş çevresi bel çevresi kol ve bacak uzunlukları oldukça fikir verircidir dedi dr. ama tabi anne baba nasıl isterse öyle yaptırıyorlar. benim de önümüzdeki muayenede şeker yüklemesi var ksımetse 2 hafta sonra.
Himm anladim canim bakalim benim doktor ne dicek gorcez yarin banada biri sakin seker yuklemesi yaptirma dedi bosuna bebegede sanada cok seker yuklenio doktorlar sakincali diorlar dedi anlamadim gitti napsak bu down sendromu testi ayri yapiliyor dimi farkli bisi o
Himm anladim canim bakalim benim doktor ne dicek gorcez yarin banada biri sakin seker yuklemesi yaptirma dedi bosuna bebegede sanada cok seker yuklenio doktorlar sakincali diorlar dedi anlamadim gitti napsak bu down sendromu testi ayri yapiliyor dimi farkli bisi o
Ikili test down sendromu icin yapiliyor canim
ayrıntılı usg de belli başlı şeyler kendini gösterebiliyormuş cnm. bana da şeker yüklemesi yaptırma diyenler oluyor. onu da Canan karatay söyledi tv de ama ben şöyle düşünüyorum Canan karatay prof ise benim dr'um da prof. sonuçta çok çok sakıncalı olsaydı vermezdi ama ne bilim cnm ya ben başka dr.a da görünsem mi diorum sonra da kendi druma ihanet ediyomuşum gibi geliyor :) öyle de duygusal bir tipim amaaannn
Himsss uclu test peki tatlim
ayrıntılı usg de belli başlı şeyler kendini gösterebiliyormuş cnm. bana da şeker yüklemesi yaptırma diyenler oluyor. onu da Canan karatay söyledi tv de ama ben şöyle düşünüyorum Canan karatay prof ise benim dr'um da prof. sonuçta çok çok sakıncalı olsaydı vermezdi ama ne bilim cnm ya ben başka dr.a da görünsem mi diorum sonra da kendi druma ihanet ediyomuşum gibi geliyor :) öyle de duygusal bir tipim amaaannn
Kiyamam sana bennn valla benim doktoruma guvenim tam ne derse yapacauk artik benimki bu testler cok pahali kalior, ben sna %20 iskonto yaptm atlamasnlar diyen biri adami sevioreee gerekeni yapar artik ne diyelim ama cinsiyet cok merak ediorum yaaaaaaa
ayyy içinden ne geçio? iki minik erkek mi yoksa iki minik cadı mı yoksa bir minik erkek bir minik cadı mı
Kiyamam sana bennn valla benim doktoruma guvenim tam ne derse yapacauk artik benimki bu testler cok pahali kalior, ben sna %20 iskonto yaptm atlamasnlar diyen biri adami sevioreee gerekeni yapar artik ne diyelim ama cinsiyet cok merak ediorum yaaaaaaa
ayyy içinden ne geçio? iki minik erkek mi yoksa iki minik cadı mı yoksa bir minik erkek bir minik cadı mı
Bir minik erkek bir minik annesi gibi cadi gecio teyzesiiii
Bir minik erkek bir minik annesi gibi cadi gecio teyzesiiii
Benimde biri erkek ama ikincigi tahmin edemiyorum.yaaa bu arada bugun sol tarafim bi tuhaf karnim da bi agri var ama anlam veremedim yarinnn gelsiiiinnnan artıiiiiikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?