Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Benim de sola yatsam bile uyuşmalarım devam ediyor onun maalesef çaresi doğum diyor Dr.
Artık kramp ağrıları olmaya başladı dirseklerimden aşağıya.
Eşim her sabah masaj yapmasa kalkamıyorum. Bir de magnezyumu bırakırsam kötüleşiyorum.
Kaşıntılardan kafayı yicem zar zor uyuyabiliyordum o da kalmadı

Hamile yastıklarını ben de alayım dedim ama karnım zaten büyük bir de onun üzerine yatmak zor gibi geldi bana
Belki de almalıydım. Sen bir dene istersen.

cnm kaşıntı neden oluomuş.

cnm kaşıntı neden oluomuş.

Bir bilsem..
Bundan yaklaşık 2,5 ay önce başladı. Deliriyordum artık. Cildiye doktoruna gittim.
Sadece dirseklerimden aşağı ellerime kadar ve ayak bileklerimle ayaklarım arası aşağısı kaşınıyordu yine sadece.
Dr hamileliğin saçma sapan etkilerinden biri sadece dedi. Yapılacak bir şey yokmuş.
Bir merhem verdi haftada en fazla 3 gün kullan diye.
Ama o da fayda etmiyor. Sonra sonra geçmişti.
1 haftadır yeniden başladı. Elim, ayağım, kollarım çiziklerle dolu kanıyor çoğu zaman o derece.
İnşallah sizde olmaz

karaciğer enzimlerine baktırdın mı ALT AST GGP gibi ? gerçi çok şükür Allaha gebelik haftan çok iyi az kalmış hayırlısıyla alacaksın evlatcıklarını kucağına sağlıkla inşallah

karaciğer enzimlerine baktırdın mı ALT AST GGP gibi ? gerçi çok şükür Allaha gebelik haftan çok iyi az kalmış hayırlısıyla alacaksın evlatcıklarını kucağına sağlıkla inşallah

Kendi Dr'um yapmıştı. Cildiyeci de ona baktı bir şey görünmüyor temiz demişti canım.
Amin inşallah sağ salim alsam bir an önce geçse şu haftalar..

Allah kolylik versin canim bnim kramplar yuznden yuruyemiorum bile ben ya cok fena yapio nefesm daralio butun evi cinlatiorum agridan bagirmadan tutamiorm kendimi tas kesilio ayagim
Alicam hafta sonu bakalim ise yaricakmi yastik

Benim 14 haftaya baslangic yapiyoruz canim 3 ay bitti cok sukur ben 3 ayda bir kez balik yedim bundan sonra yerim artik firindaisirerek tabiki.ben bakiyorum masallah :) benimkilerde secmez teyzesi herseyi yiyorum iciyorum sut haric:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…