Evet yaaa ama midemde bulanio tiksndm mi ne oldu anlamadm canim yogurt yiom ama plastk kutu bilion onlarda cok sagliksizmis simdi kendim yapmaya baslasmmi diorum yaaa
evet cnm yoğurdunu kendin yapmaya çalış geçen bir dr. tvde söyledi yoğurt kültürü diyor yani ne zararı var ne faydası var anlamına geliyormuş dışardaki yoğurtların. et her gün 1 porsiyon bak ben yemedim kanım 10 a düştü. ben pek önemsemedim eti falan zaten pek yemem ama meyve sebze süt her gün yedim içtim. şimdi artık mecburen her gün bir miktar pişiriyorum et. başka türlü kan olmaz heraldehmm bide 1 ilaç daha ekledi decavitin yanina gyno ferro diye daha almadım ona başlıcam sen decavit çio muydun kahvaltıdan sonra içilmesi lazımmış ben onu da yatarken içiodum
Bende ayni sekilde ama sola yatincada arada agrim oluyor kollarim uyusuo aynen napsam bilemedm havada sıkntili dogru duzgun uyuyabilene ask olsun canim yaa paylastigin bilgi icin cok tesekkur ederim canim sol taraf en ideali demekki su hamile yastiklari var desteklemek icin onlardan alayim diorum ben etkisi olur mu bilmem
Benim de sola yatsam bile uyuşmalarım devam ediyor onun maalesef çaresi doğum diyor Dr.
Artık kramp ağrıları olmaya başladı dirseklerimden aşağıya.
Eşim her sabah masaj yapmasa kalkamıyorum. Bir de magnezyumu bırakırsam kötüleşiyorum.
Kaşıntılardan kafayı yicem zar zor uyuyabiliyordum o da kalmadı
Hamile yastıklarını ben de alayım dedim ama karnım zaten büyük bir de onun üzerine yatmak zor gibi geldi bana
Belki de almalıydım. Sen bir dene istersen.
cnm kaşıntı neden oluomuş.
Bir bilsem..
Bundan yaklaşık 2,5 ay önce başladı. Deliriyordum artık. Cildiye doktoruna gittim.
Sadece dirseklerimden aşağı ellerime kadar ve ayak bileklerimle ayaklarım arası aşağısı kaşınıyordu yine sadece.
Dr hamileliğin saçma sapan etkilerinden biri sadece dedi. Yapılacak bir şey yokmuş.
Bir merhem verdi haftada en fazla 3 gün kullan diye.
Ama o da fayda etmiyor. Sonra sonra geçmişti.
1 haftadır yeniden başladı. Elim, ayağım, kollarım çiziklerle dolu kanıyor çoğu zaman o derece.
İnşallah sizde olmaz
karaciğer enzimlerine baktırdın mı ALT AST GGP gibi ? gerçi çok şükür Allaha gebelik haftan çok iyi az kalmış hayırlısıyla alacaksın evlatcıklarını kucağına sağlıkla inşallah
evet cnm yoğurdunu kendin yapmaya çalış geçen bir dr. tvde söyledi yoğurt kültürü diyor yani ne zararı var ne faydası var anlamına geliyormuş dışardaki yoğurtların. et her gün 1 porsiyon bak ben yemedim kanım 10 a düştü. ben pek önemsemedim eti falan zaten pek yemem ama meyve sebze süt her gün yedim içtim. şimdi artık mecburen her gün bir miktar pişiriyorum et. başka türlü kan olmaz heraldehmm bide 1 ilaç daha ekledi decavitin yanina gyno ferro diye daha almadım ona başlıcam sen decavit çio muydun kahvaltıdan sonra içilmesi lazımmış ben onu da yatarken içiodum
Evet yogurtlar falan hic saglikli degil artik tavuk bile yemeyin su donem anitibiotikli diorlar ya ne yese sasirio insan yedigmz iki lokma sey yani benimde esim et yemior ama madem yemek lazim pisirr yerim biraz biraz canim ben zaten kansizim daha beter olmayayim barim decavit ne icin ki canim icmiorum ben ondan ben folbiol progestan ve coraspin iciorm sadece
Benim de sola yatsam bile uyuşmalarım devam ediyor onun maalesef çaresi doğum diyor Dr.
Artık kramp ağrıları olmaya başladı dirseklerimden aşağıya.
Eşim her sabah masaj yapmasa kalkamıyorum. Bir de magnezyumu bırakırsam kötüleşiyorum.
Kaşıntılardan kafayı yicem zar zor uyuyabiliyordum o da kalmadı
Hamile yastıklarını ben de alayım dedim ama karnım zaten büyük bir de onun üzerine yatmak zor gibi geldi bana
Belki de almalıydım. Sen bir dene istersen.
Evet yogurtlar falan hic saglikli degil artik tavuk bile yemeyin su donem anitibiotikli diorlar ya ne yese sasirio insan yedigmz iki lokma sey yani benimde esim et yemior ama madem yemek lazim pisirr yerim biraz biraz canim ben zaten kansizim daha beter olmayayim barim decavit ne icin ki canim icmiorum ben ondan ben folbiol progestan ve coraspin iciorm sadece
ben de coraspin,progestas kullanıorum bide iğne de yapıorum her gün kan sulandırıcı. decavit içinde türlü çeşit vitamin ve demir barındıran bişe ama bana yetereli gelmedi o yüzden ek kan ilacı başladı dr. aman diyim baştan sağlam tut et işini etten hiç hoşlanmam ama gerçekten ilerleyen zamanlarda önemini gösterio
ben de coraspin,progestas kullanıorum bide iğne de yapıorum her gün kan sulandırıcı. decavit içinde türlü çeşit vitamin ve demir barındıran bişe ama bana yetereli gelmedi o yüzden ek kan ilacı başladı dr. aman diyim baştan sağlam tut et işini etten hiç hoşlanmam ama gerçekten ilerleyen zamanlarda önemini gösterio
Bakalim doktor bana baslicakmi artik vitamin falan lazim uc aylik oluoruz yani yarini iple cekiorum insallah hersey yolundadir canim yaa etede baslicam artik napalim.kuzularm icin herseye deger
Ayyy ben uyumus kalmisim yeni kaltim karnimi doyurayimda yazdiklarini okuyayim :))
Bakalim doktor bana baslicakmi artik vitamin falan lazim uc aylik oluoruz yani yarini iple cekiorum insallah hersey yolundadir canim yaa etede baslicam artik napalim.kuzularm icin herseye deger
değerlerine göre başlar heralde cnm amaniiinnn çok heyecanlanıcaksınnnben sonradan bisürü ultrason resmi almama rağmen halen 3. ayındaki fotolarını cüzdanımda taşıyorum fasülyemsi tipleriyle
ayyy benim minnaklar pek yemek seçmeyecekler o zaman teyzesi. çünkü tavuk ve yumurtadan başka pek debir tiksinmedim. bu arada kızlar sizin3 . ayınız bitiyor sanırım. dr'unuz da söylicektir. artık yarım kilo süt günde 1 porsiyon et haftada 1 balık hergün mevsim meyvelerinden ve sebzelerinden tüketmeniz lazım. zaten bulntılarınız kısmetse bitecek az kaldı. bugüne kadar da bebişler her bir ihtiyacını sizden karşıladı artık kendinze bakma zamanıııı
değerlerine göre başlar heralde cnm amaniiinnn çok heyecanlanıcaksınnnben sonradan bisürü ultrason resmi almama rağmen halen 3. ayındaki fotolarını cüzdanımda taşıyorum fasülyemsi tipleriyle
Ben butun ultrason resimlerini album yaptim :) yarinda kontrol var oda eklenecek ins ikili test yapilir yarin saglikli olurlar
Mnspapatya:::sen yaptirmadin degilmi canim ikili test?
Ayyy yerim ben siziii zaten cok korkuom ve heyanliyim canim yaaa masalah sizeee Rabbim saglikla gelmesini nasip etsin yavrularimizn
Ben butun ultrason resimlerini album yaptim :) yarinda kontrol var oda eklenecek ins ikili test yapilir yarin saglikli olurlar
Mnspapatya:::sen yaptirmadin degilmi canim ikili test?
Yok canim yaa ikili test yapmadiler 12 haftada.oluorms doktor gelince yaparz biside demedi bilmyrm artik ne olcak bende album yapc hatta karnm ufaktan var die kendimide cektirip kocama koycam ne hale gelcem bakalim
Yok canim yaa ikili test yapmadiler 12 haftada.oluorms doktor gelince yaparz biside demedi bilmyrm artik ne olcak bende album yapc hatta karnm ufaktan var die kendimide cektirip kocama koycam ne hale gelcem bakalim
Alla alla ben 14 haftaya girdim ama hala yapilmadi sadece ayrintili ultrasona girdim doktor sagliklilar dedi.yarin belli olur heralde.kendimi bende cekeyim dedim dun unutmusum:)) ama karnim belli benim ve kalcalar masallahi var esim dalga geciyor bazen gicik sey:))
Alla alla ben 14 haftaya girdim ama hala yapilmadi sadece ayrintili ultrasona girdim doktor sagliklilar dedi.yarin belli olur heralde.kendimi bende cekeyim dedim dun unutmusum:)) ama karnim belli benim ve kalcalar masallahi var esim dalga geciyor bazen gicik sey:))
Aaaa banaa ayrintili yaparlar mi acaba yakindaaaa ohh masallah sizee belli olsun bakalm buyuduklerini anlayalim dimi yauuu
Aaaa banaa ayrintili yaparlar mi acaba yakindaaaa ohh masallah sizee belli olsun bakalm buyuduklerini anlayalim dimi yauuu
Tabiki yapiyorlar .goz cevresini govdesini basini kalbini gosterdi iki bebegimde bana yuzlerini dondu cok farkli bir duygu suyun icinde yuzuyorlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?