Benimde biri erkek ama ikincigi tahmin edemiyorum.yaaa bu arada bugun sol tarafim bi tuhaf karnim da bi agri var ama anlam veremedim yarinnn gelsiiiinnnan artıiiiiikkkk
Evet yaaa vakit gecmiorr yarin gelsn benimde birden sag tarafa agri girdi oksurdum biraz once kotu oldum wc ye gitmeye korkuom simdideesimde kizim oglum die sevio hatta yerlerinide bilio sanki solda erkek sagda kiz dio
Evet yaaa vakit gecmiorr yarin gelsn benimde birden sag tarafa agri girdi oksurdum biraz once kotu oldum wc ye gitmeye korkuom simdideesimde kizim oglum die sevio hatta yerlerinide bilio sanki solda erkek sagda kiz dio
Benimkiler buyuk bebis solda kucugu sagda ama yanyanalar.git bekleme daha kotu olur
Benimkiler buyuk bebis solda kucugu sagda ama yanyanalar.git bekleme daha kotu olur
Gittim asayis berkamilllbenimdr buyugu solda canim oleydi en son
Gittim asayis berkamilllbenimdr buyugu solda canim oleydi en son
Mesai kacta bitiyor
18:30 canim cok var dhaaa
Bak koca gun bitiyor az kalmis sabirrrr
Bak koca gun bitiyor az kalmis sabirrrr
Amann basim catladi bugun zaten bitmedi bana bir hafta gibi geldi canin ufsss sonrada anneme gitcem kayinvaldemler gelcekms dinlenmek yok bana bugun
Amann basim catladi bugun zaten bitmedi bana bir hafta gibi geldi canin ufsss sonrada anneme gitcem kayinvaldemler gelcekms dinlenmek yok bana bugun
Sen hamilesin is yapmiyorsun degilmi biraz nazlan :))))
Sen hamilesin is yapmiyorsun degilmi biraz nazlan :))))
Yok yaaa annem sagolsn bir is yaptirmio bana ama kayinvalidemn umru olmaz pifsssss oda benm umrum olmaz
Yok yaaa annem sagolsn bir is yaptirmio bana ama kayinvalidemn umru olmaz pifsssss oda benm umrum olmaz
Ayy alemsin canim ya.valla benim her isimi kayinvalidem yapiyor annem memlekete gitti.nazar degmesin masallahhh.
Ayy alemsin canim ya.valla benim her isimi kayinvalidem yapiyor annem memlekete gitti.nazar degmesin masallahhh.
Ooooooo ne snslisin kizanim sen benim kayinalide bir halt yaptigi yok annem tam karsimda oturuo o yapcakmis hanim ole dedi oda cok uzak sanki iki sokak asagida kadin beni yemege bile cagirmio kizzzz ne dion sennn size maasallah vallahh
Ooooooo ne snslisin kizanim sen benim kayinalide bir halt yaptigi yok annem tam karsimda oturuo o yapcakmis hanim ole dedi oda cok uzak sanki iki sokak asagida kadin beni yemege bile cagirmio kizzzz ne dion sennn size maasallah vallahh
Sevmeye gelince sever ama dimi :) anne gibisi yok yaa .bu arada az kaldi yarina senin kontrol saat kacta
Benim kaynanam da bana küs :) benim icin de hic umirsanacak bisi deilumrumda degol kendi kendine kusuyor
Benim kaynanam da bana küs :) benim icin de hic umirsanacak bisi deilumrumda degol kendi kendine kusuyor
Aman kussun eksik olsun benimkide uzak Allaha yakin neler yapio bana anlatsam oooo yeni topik lazim olurannemde iste teyze geldi esimin sakaryadan hatir yapsn die cagirdi biz makedonlar boleyiz ama onlarin anlays hersey sifirrr ayy sinir oldum yine
Sevmeye gelince sever ama dimi :) anne gibisi yok yaa .bu arada az kaldi yarina senin kontrol saat kacta
Aman eksik kalsin sevgisii annem varya bitane kendi annem gibisi yok oteki anlamaz onunda oglu ama benm annem daha cok annelik yapio esime evet az kaldi annemde vakt gecer eve giderm uyuyablrsm uyurmm hopp sabah saat onda canim ama bazen dogm falan oluo sarkio maalesef
Aman kussun eksik olsun benimkide uzak Allaha yakin neler yapio bana anlatsam oooo yeni topik lazim olurannemde iste teyze geldi esimin sakaryadan hatir yapsn die cagirdi biz makedonlar boleyiz ama onlarin anlays hersey sifirrr ayy sinir oldum yine
Ay gercekten yeni bir topik lazim olur. Benimki de ogluna kusuyor. Huzur bozmaca. Her an taktik degistiriyor. Kendi caliyor kendi oynuyor napsin :) ben hic orali olmadigim icin iyi oluo ona.
Kendi Dr'um yapmıştı. Cildiyeci de ona baktı bir şey görünmüyor temiz demişti canım.
Amin inşallah sağ salim alsam bir an önce geçse şu haftalar..
Sana bisey sorcam canim ayaktayken yururken falan bebek hareketlerini hissetmemek normal mi bir de boyle mesela 15 dk ayakta kalinca vajende sizilama olmasi.
Ilerleyen haftalarda hissedersin de canım şimdi hisetmemen normal. Ayakta uzun süre kalınca kramp ve sızlama da oluyor maalesef. O yüzden çok ayakta durmamak lazım benim karnım kasıklarım düşecek gibi oluyor şimdi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son haftalarda yavaslar diyorlar ya dogrumu cnm simdi sadece sakincd oturdugumda hisedebiliuorum tatli yada yemek yiyince 22 haftadayiz normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?