Kiyamammm guzel seyler dusun izni dusun evde esinle bebislerinle gecirecegin gunleri dusun
Gercekten mi bisi yokken kocama gick oldum aksam snki adam hic ilgilenmio benimle gibi gelio agla agla mahfoldum ne oldu die soruo daha sinirlerm bozuldu ayy benm iki hafta vermiorlar ama keske doktorum bir hafta rapor versede iki hafta bende yatsam agri banada normal demsti ama tedirgin oluorum cok canim yaaa
Gercekten mi bisi yokken kocama gick oldum aksam snki adam hic ilgilenmio benimle gibi gelio agla agla mahfoldum ne oldu die soruo daha sinirlerm bozuldu ayy benm iki hafta vermiorlar ama keske doktorum bir hafta rapor versede iki hafta bende yatsam agri banada normal demsti ama tedirgin oluorum cok canim yaaa
Evet canim kullaniorum aksatmadan ama bugn hala bisi yiemedim maalesef icemedim evet yillik izin sadece bir haftalik doktorumda soyleeeee yat demior ki iyisn gundz calis aksm uzan dinlen dio bakalim yarin neler dicek bekle bekle doktor zamani gelmio ama oraya girince sn
Benim doktora gelin hemen yatirir :))) agla doktora gidince :) meyvede mi yiyemiyorsun
Canimmmmmm Bugun tum algilarm kapanmis surekli aglamak istiorum ben guzel dusunemiorum bile yaaa
Annem le dun konusuyorum simdiden yatak bakiyorum diye soyledim annem kizim acele etme herseyi zamani gelince yapariz dedi beni tuttu bir aglama duygusallik sardi .hayal etmeye bile izin vermiyorsunuz bir suru sey soyledim. :)))) kiyamam uzuldu kadin .oluyor boyle seyler , doktoruna dinlenmeye ihtiyacim var de gercekten psikolojik olarak kotuyum de belki verir
var ya eski sayfalarda ben de yazmıştım. eşim sanki çok umursamaz davranıyormuş gibi bir gün sinir krizi geçirdim elimi masaya falan vurdum ama sonra çok pişman oldum o sırada bebişler etkilendimi falan diyesonra bu durumu kontrol etmeye çalıştım halen oluyor bazen ama es geçmek gerek yani çünkü bize öyle geliyor ,kuruntu.
Ağrılarına gelince cnm benim gibi olursa benim 16-17 gibi azaldı hatta birden azalınca hemen hastaneye gittim niye ağrımıyor diyebiz hamişler cidden komiğiz...
Evet canim kullaniorum aksatmadan ama bugn hala bisi yiemedim maalesef icemedim evet yillik izin sadece bir haftalik doktorumda soyleeeee yat demior ki iyisn gundz calis aksm uzan dinlen dio bakalim yarin neler dicek bekle bekle doktor zamani gelmio ama oraya girince sn
Benim doktora gelin hemen yatirir :))) agla doktora gidince :) meyvede mi yiyemiyorsun
Zar zor gunde bir cesit bisi yiorum canim ama sut falan hic icemiorm ben sen icebiliormsn acaba
Evet kocis benide umursmio snki yaaa bende bagirdim trip yaptim laf soledim oda hala umursamio resmen adama saril diorum yaaa sariliorm ya dio ama bana ole gelmio yanii yatti uyudu o rahatca ben agla agla sistim tabi gozlerm kurbaga gibi suan agrim azalsa bende senn gibi olurum bulantm azaldida korkmaya basladim hele afedersnz ama her wc gidismde korkudn mahf oluorm ya kanama bisi olursa die evet hamislik ne ilginc dimi insan kendini taniyamior bazen
Bende fikir ediniorm banada kiziorlar bakma yapma ama napim alikoyamiorm kendimi hemde butcede hesapliom azcikbir suru hayal kuruom sekerler onlar bunlar kiziolar sakin yatak alma diyenler var dogsnmus ole alcakmisim olur mu hic yaniii evet dicem bakalim eger unutmassam adamin yanina girince bebisleri gorunce unutuom herseyi kuzum yaaaa
aynen öyle canım ama şöyle düşün ağrıların olduğu dönem çok hızlı büyüdükleri için çok ağrı hissetmiştik bence. şimdi daha farklı ağrılar var mide daha üste çıkıo sanırım tuhaf bişey gerçekten bir mucize.
Zar zor gunde bir cesit bisi yiorum canim ama sut falan hic icemiorm ben sen icebiliormsn acaba
Benimde midem bulaniyor sutten doktor icme dedi benim icim rahat etmedi bir gece ictim rahatsizlandim doktora soyleyince kizdi:) sut urunleri tuket dedi bende onu yapiyorum.
Benim esimde dogsunlar bakariz diyor delirtiyor beni hastaneden cikinca kucaginda yatirsin gunlerce o zaman:) 7ayda baslanir yavas yavas alinmaya dimi .bende unutuyorum:)) not al:))
Benimde midem bulaniyor sutten doktor icme dedi benim icim rahat etmedi bir gece ictim rahatsizlandim doktora soyleyince kizdi:) sut urunleri tuket dedi bende onu yapiyorum.
Ayiptir solemesi bana gazda yapio sut kocamda koca koli almsti icebilene ask olsun
Ilk bebeklerimiz kimseye birakmam valla kusura bakmasinlar ins gorecegiz o gunleri.dun atvde doktor konustu bebegin tat duygusu gelisiyor ve herseyi kabul etmiyor o yuzde zorlama kendiniBen not.aliom almazmiyim ama giderken not aldigim kagidida unutuomya belki yataklari doktor su hafta dogm dese sezaryn olsa fln gini son 15 gun alinir ama ben eylul ekim gibi hastane cikislarini onu bunu alim diorm bizim burda mahmutpasada hersey var gitcek bi kerekte alcam hepsini yataklara bakiorm arada sonucta aldgmz.kiyafetleri yikayip paklamak lazim yerlesmesi var sonuca ben yapmak isterm istedgm gibi duzenlemek ben dogurdktan sonra ben bisi yapamam ki heveslerm kursagimda kalir gerci insallah Rabbim o gunleri gormeyi nasip eder onumuzde uzunnn bir yol varr herkes ne kadr laf solesede alikoyamior insan kendini
Ilk bebeklerimiz kimseye birakmam valla kusura bakmasinlar ins gorecegiz o gunleri.dun atvde doktor konustu bebegin tat duygusu gelisiyor ve herseyi kabul etmiyor o yuzde zorlama kendini
Ayiptir solemesi bana gazda yapio sut kocamda koca koli almsti icebilene ask olsun
o gaz ağrı da yapıohem de ne ağrı .. ama ona da içe içe bağırsaklar alışacak. olmazsa yoğurt falan tüket cnm
Ilk bebeklerimiz kimseye birakmam valla kusura bakmasinlar ins gorecegiz o gunleri.dun atvde doktor konustu bebegin tat duygusu gelisiyor ve herseyi kabul etmiyor o yuzde zorlama kendini
ayyy benim minnaklar pek yemek seçmeyecekler o zaman teyzesi. çünkü tavuk ve yumurtadan başka pek debir tiksinmedim. bu arada kızlar sizin3 . ayınız bitiyor sanırım. dr'unuz da söylicektir. artık yarım kilo süt günde 1 porsiyon et haftada 1 balık hergün mevsim meyvelerinden ve sebzelerinden tüketmeniz lazım. zaten bulntılarınız kısmetse bitecek az kaldı. bugüne kadar da bebişler her bir ihtiyacını sizden karşıladı artık kendinze bakma zamanıııı
o gaz ağrı da yapıohem de ne ağrı .. ama ona da içe içe bağırsaklar alışacak. olmazsa yoğurt falan tüket cnm
Evet yaaa ama midemde bulanio tiksndm mi ne oldu anlamadm canim yogurt yiom ama plastk kutu bilion onlarda cok sagliksizmis simdi kendim yapmaya baslasmmi diorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?