Canim geldim geldim yemek felan derken ancak girdim.dk rum ikili test yapmiyoruz dedi ikizlerde 3lu ve 4lu yapacagim dedi ve yine ayrintili ultrasona gonderdi sagliklilar cok sukur allah nazarlardan korusun hepimizin cocuklarini .bi gorsen kucugumuz ayaklarini nasil oynatiyor guldurdu bixi buyuk sakin dk rum minnak yaramaz olacak dedi:)) 45 gun rapor verdi ve progestani artik vajinadan alacagim gece 2 adet agizdan aliyordum dogumu geciktirmek icin elimden geldigince 37 38. Haftaya ilerletecegim dedi bayiliyorum bu doktora:)) saclarimi iki hafta sonra boyatabilecegimi belirtti beyazim cok malesef.2 hafta sonra tekrar gidecegim tahlillerimin sonuvunu gec slacagimiz icin bekletmedi git dedi ben seni arar soylerim birsey gerekirse gelirsin dedi .seni merak ediyorum hadi anlat:)))
Merhaba annislerrrr biz geldikkkk
Minnak kalacak cocugun adi:)) nasil tekmeliyor bi gorsen gozumun onunden gitmiyor
Hoss geldim cnmmm
Canim gozun aydinn saglikli olmalarina cok sevindim. Dr'un masallah ne iyi adammis :) bizimki rapor deyince cinleniyor :) neyse minnaklarin iyi olsunlar da. Ikisi de erkek mi
Bende hosgeldiiimmmm:)))
Canim cok gecmis olsun dikkat et bundan sonra hicbirsey senden ve bebislerden onemli degil
Canim geldim geldim yemek felan derken ancak girdim.dk rum ikili test yapmiyoruz dedi ikizlerde 3lu ve 4lu yapacagim dedi ve yine ayrintili ultrasona gonderdi sagliklilar cok sukur allah nazarlardan korusun hepimizin cocuklarini .bi gorsen kucugumuz ayaklarini nasil oynatiyor guldurdu bixi buyuk sakin dk rum minnak yaramaz olacak dedi:)) 45 gun rapor verdi ve progestani artik vajinadan alacagim gece 2 adet agizdan aliyordum dogumu geciktirmek icin elimden geldigince 37 38. Haftaya ilerletecegim dedi bayiliyorum bu doktora:)) saclarimi iki hafta sonra boyatabilecegimi belirtti beyazim cok malesef.2 hafta sonra tekrar gidecegim tahlillerimin sonuvunu gec slacagimiz icin bekletmedi git dedi ben seni arar soylerim birsey gerekirse gelirsin dedi .seni merak ediyorum hadi anlat:)))
Su kucuk olduklarini buyuk ihtimalle 2 hafta sonra gorecegiz canim inan su an sadece saglikli olmara benim icin onemli tabiki merak ediyorum ama oncelik saglik.dk 45 gun diyince tskim liderim cinnet gecirecek dedim valla kimse kusura bakmasin keyfimizden vermiyoruz cocuk onemli dedi.aradim takim liderini 45 dedim bu ayak ustu konusulacak konu degil dedi sonra arayacagini belirtti. Bekliyorum bakalim buyuk ihtimal vikaracak isten raporluyken cikarirsa tazminst davasi acacagim
aynen öyle canım dikkat ediyorum bundan sonra...
ben ikili test yaptırdım normal çıktı...
3lüde abuk subuk riskler çıktı
sonra ayrıntılıda baktı çok şükür bir şey yok...
3lünün yanılma oranı çok daha yüksekmiş haberin olsun...
Cagri merkezi mi ? Oralarda skinti canim yaama olsun bebislerden onemli degil. Yeterki onlar iyi ve saglikli olsunlar.
Sekerimmm geldin miiii senn
Neredesiiiiinnnn merak ediyorummmmm
Onlar zaten baska bahane bulurlar canimcimcikarmak istedikten sonra. Ben 6 sene calistim ankarada ama sonunda yine herkese yapiolar yapacaklarini. Neyse sen bunlari dusunme bosver. O olmaz daha iyisi olur nasil olsa hic canini skma . Bebeklerin iyiymis daha ne olsn masallah Allah hepimizinkini bagislasin
Kızlar dün bir düğündeydik. Aman herkesin içine çıkmak ayrı bir dert ya.
Eşimin teyze kızı olmasa gitmezdim ya mecburen gittim.
Kimse maşallah demiyor. Bir tanesi de tuttu yüzün çok kabalaşmış dedi ya.
Gülmekten ağlayacağım geldi nerdeyse. Çünkü en değişmeyen yerim yüzüm suratım.
Hadi karnın dese anlayacam da. Kilo da almadım herkes ne yakışmış hamilelik diyor.
Bu şuursuz kadın acaba ne bulsam ne söylesem diye düşündü düşündü en olmadık şeyi söyledi.
Sinirimi bozdu çatlak..
Zaten ağzını açan herkes işin çok zor, sen artık 5 sene gün yüzü görmezsin, yok çıldıracaksın, yok bunlar iyi günlerin diye diye çıldırtıyorlar beni..
Herkes ikiz doğurmuş sanki hepsi bir bilmiş bir bilmiş.. Zaten endişe var stres bize iyi gelmiyor bunlar da ağzını açan konuşuyor.
Bazen ilçede akraba ve tanıdıklardan uzak yaşadığıma şükrediyorum..
Hadi karnın dese anlayacam da. Kilo da almadım herkes ne yakışmış hamilelik diyor.
Bu şuursuz kadın acaba ne bulsam ne söylesem diye düşündü düşündü en olmadık şeyi söyledi.
Sinirimi bozdu çatlak..
Zaten ağzını açan herkes işin çok zor, sen artık 5 sene gün yüzü görmezsin, yok çıldıracaksın, yok bunlar iyi günlerin diye diye çıldırtıyorlar beni..
Herkes ikiz doğurmuş sanki hepsi bir bilmiş bir bilmiş.. Zaten endişe var stres bize iyi gelmiyor bunlar da ağzını açan konuşuyor.
Sekerimmm geldin miiii senn
Sinirimi bozdu çatlak..
Ayy yerim ben kuzucuklari annesii maasalah onlara amann evde ben nete baglanamadim gicik oldum sonrada azicik keyif yaptim bizede ikili yapmicaz ikiz gebeliklerde gerek yok ona cok net sonuclar olmaz dedi ense kalinliklarini olctu ikisnnde kucucck minicik ensecikleri var dedi hersy harika cok guzel dedi ama bir kipirdak soldaki gorsennn bildgn gerilio dikilio digeri narin hareketler biri yaramaz vallahh gozumden gitmiyor o halleri simdiden cok ozledim yaa cinsiyet soylemedi bir dahaku gelisinde kesin solicem dedi bence gordude kesnlesmeden solemek istemedi detaylica bakti resimlerimizi verdi ayrintilidada gorduk kuzucuklarimizi folbiolu kesti hem kan hem folk asit amacli bir ilac verdi adini unttm sabah ac karnina icilio progestana biraz dha devam dedi bir dahakinde kescek snirim rapor falan yok cunku hersey yolunda gundz calis aksam eve gel yat oturma yat dinlen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?