Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

çok haklısın canım dikkat etmek lazım.ben detaylıya girdim geçen doktor bana bundan sonra erken doğurmamaya bak dedi.sanki elimde derken seni okudum.demek ki neymiş çok ayakta kalmayacakmışız.sen de dikkat et canım..ALlahım bir daha yaşatmasın inş

Minnak kalacak cocugun adi:)) nasil tekmeliyor bi gorsen gozumun onunden gitmiyor

ay maşallah ona annesi...hem o bi atağa geçer diğerini de geçer adı da minnak kalmamış olur belki:)))hayırlı-vakitli-sağlıklı doğsun da minnak olsun sorun yok.bak ben hala minnakım:)))))

Kizlar bugun erken ciktim ilk defa otobus yerinedolmusu kullanayim dedim ayyy bidaaha tovbe. Resmen oturdugum koltuktan zipladim geri oturdum bisey olmusmudur diye cok korktum eve geldim bol su ictim yattim vitaminlerimi ictim progestan koydum ama karnimda ince bir sizi var. Oyle sidetli bir sey degil cok sukur ya insallah birsey olmamistir.

öyle sallanmakla bişey olmaz korkma canım ama yat dinlen yine de...

ay maşallah ona annesi...hem o bi atağa geçer diğerini de geçer adı da minnak kalmamış olur belki:)))hayırlı-vakitli-sağlıklı doğsun da minnak olsun sorun yok.bak ben hala minnakım:)))))

Masallah:) doktorumda oyle diyor fena olacakmis.amin ins hepimizinki saglikli olur

Off patronum gelir gelmez bana takti dun nie gelmemisim tovbee yaaaaaaaa

Bosver takma kafaya senin hakkin bikere kontrole gitmen bunu devlet veriuor sana istedigi kadar konussunlar

Dinlen hafta sonuda geldi esin ayagina getirsin herseyi:)

Ayyyy benbtemizlik yapmayi ozledim yemek ye tv izle sikildiiiimmmm .ben ozleyecegim bebislerimi taaaaaa 8temmuza verdi randevu doktor

iste anlayissiz olmasi insanlarin boyle bisi canimcim

45 gunluk rapordan sonra takim liderim arayip isyifa vermemi isteyecek ya sa bize bir faydan olmuuor sirada bu isi bekeyen cok insan var istifani gel imzala deseydi direk tazminat davasi acacaktim .ama diyemedi tazminati goze alamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…