Izmir.bir corba var bilmiyorum bilir misin aslen erzincanliyim biz cokyapar yeriz ayranla yapilan o cok iyi geliyor ilk 3 ayimda surekli yedim midemi rahatlatiyordu bugdayla vee eriste gibi kesilen hamurla yapiliyor
Hic bilmyrm bu corbayi canim yaaa
Yogurt corbasi ye ozaman oda iyi gelir diye dusunuyorum.bugun sikici bir gun
Denim barim onu canim yaa artik beslenebilmem lazimbebikolari besleme zamani geldi evet bencede cok sıkıcı
Evet canim besleyelim ozaman .ben biraz film seyredeyim barii alacakaranlik serisini puufff. Sende gizliden izle :))
sağol canım amin inşallah bir daha olmaz..
pazar günü fazla ayakta kaldım benim yüzümden oldu..
pazartesi sabah 5.30 da sancılarla uyandım kasıklarımda ama iki büklüm oldum yatakta..
ayağa bile kalkıcak durumda değildim..
ctsi normal kontrolüm vardı hiç bir şeyleri yoktu..
pazar kendimi çok yorduğum için oldu
aman kızlar dikkat edin yarım saatten fazla ayakta kalmayın
Minnak kalacak cocugun adi:)) nasil tekmeliyor bi gorsen gozumun onunden gitmiyor
Kizlar bugun erken ciktim ilk defa otobus yerinedolmusu kullanayim dedim ayyy bidaaha tovbe. Resmen oturdugum koltuktan zipladim geri oturdum bisey olmusmudur diye cok korktum eve geldim bol su ictim yattim vitaminlerimi ictim progestan koydum ama karnimda ince bir sizi var. Oyle sidetli bir sey degil cok sukur ya insallah birsey olmamistir.
öyle sallanmakla bişey olmaz korkma canım ama yat dinlen yine de...
Insallah iyilerdir kuzucuklar keske onlari izleyebilecegimiz bir alet olsaydi de mi
ay maşallah ona annesi...hem o bi atağa geçer diğerini de geçer adı da minnak kalmamış olur belki:)))hayırlı-vakitli-sağlıklı doğsun da minnak olsun sorun yok.bak ben hala minnakım:)))))
ay maşallah ona annesi...hem o bi atağa geçer diğerini de geçer adı da minnak kalmamış olur belki:)))hayırlı-vakitli-sağlıklı doğsun da minnak olsun sorun yok.bak ben hala minnakım:)))))
Off patronum gelir gelmez bana takti dun nie gelmemisim tovbee yaaaaaaaa
Insallah iyilerdir kuzucuklar keske onlari izleyebilecegimiz bir alet olsaydi de mi
Kizlar bugun erken ciktim ilk defa otobus yerinedolmusu kullanayim dedim ayyy bidaaha tovbe. Resmen oturdugum koltuktan zipladim geri oturdum bisey olmusmudur diye cok korktum eve geldim bol su ictim yattim vitaminlerimi ictim progestan koydum ama karnimda ince bir sizi var. Oyle sidetli bir sey degil cok sukur ya insallah birsey olmamistir.
Bosver takma kafaya senin hakkin bikere kontrole gitmen bunu devlet veriuor sana istedigi kadar konussunlar
Ayyyy benbtemizlik yapmayi ozledim yemek ye tv izle sikildiiiimmmm .ben ozleyecegim bebislerimi taaaaaa 8temmuza verdi randevu doktor
iste anlayissiz olmasi insanlarin boyle bisi canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?