Bende senin kuxulari yerim :) seninkilerede masalaaaaahhh.bana cinsiyet soylenmedi hic sormadim bende bas cevresi olculfu ense kalinligi felan demedi .benim tajlil sonuclatimi bugun ogrenecegiz bakalim ne diyecek. Progestan devam vajinadan((birde senin bebislerinin boylari ne cikti
Benim kocis sordu ama kendide direk dedi birdhakine solicem die banada boyu falan solemedi canim cok uzun uzun bakti hersey cok guzel dedi progestan hap aliorum hala ben sanirim onumzdeki ayda kescek onu banada rapor verdigi yok iyisnz deyncede ben isteyemiom
Vajinadan mi aliyordun progestani canim
Hic vajinadan almadm canim hep hapi ictim
Anladim canim. yemen ne durumda
Anladim canim. yemen ne durumda
Idare eder canim ya hala ole lapur lupur yiemiorm ama doktor iyi beslen dedi
Dikkat et kendine .bendede kan tahlilinde RBC dusuk kansizlik basliyor galiba(
Senin nasil yeme durumlari
Ohhh masalahhhh sana ye vallahh ne guzell sut icebiliormydn sen
Progestani ahizdanmi yoksa vajinsdan mi aliyorsunuz acaba
Progestan önce ağızdan aldırılıyor. Eğer şiddetli bulantı ve baş dönmesi yaparsa vajinal kullandırıyor doktorlar canım.
Hayir midemi bulandiyor .doktor icme dedi yogurt ayran tuketiyorum.senin yasadigin il neredsi
Artik vajinal aliyorum dogumu geciktirsin diye dedi dr rum.kahverengi sivi gelirse korkma dedi.dun ilk kullandim oyle bir akinti olmadi iyiye isarettir degilmi
Istanbul tatlimm sn nerdeydin
Allaha cok sukur hic olmadi kanamam hamile oldugumu ogrendigimiz an dk baslatti ilaci bir dusugumvardi gecen yilIlk gün olmayabilir belki ama ilerleyen günlerde olursa da endişelenme. Dr korkma demiş sonuçta. Sanırım kahverengi leke daha önce kanama oluşmuş ise onun dışarı atkıya alakalı. Bir de erken doğumu ertelemek için vermiş değil mi? Yani kanaman felan yok normalde?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allaha cok sukur hic olmadi kanamam hamile oldugumu ogrendigimiz an dk baslatti ilaci bir dusugumvardi gecen yil
Hepimizin bebisleri ins saglikla kucagimiza alirizHım doğru ya söylemiştin daha önce. Dr da önlem olarak başlattı doğal olarak. Korkma canım hiçbişey olmaz bebişlerine Allah'ın izniyle inşallah. ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?