merhabalar arkadaşlar.ben de ikiz bebek bekliyorum.tüp bebek tedavisi.inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bu pazartesi randevumuz var inşallah cinsiyetlerini görürüz.bulantılarım bi kaç gündür çok çok azaldı.3 ay çok zor geçti.4 kilo verdim.ama çok şükür bi kaç gündür iyiyim.ben de olumsuz düşüncelerden kendimi hep uzaklaştırıyorum.doktorların çoğu en kötü ihtimali söylerler bu olacağı anlamına gelmez .hem bişeye başına gelmeden üzülmek yıpratmaktan başka neye yarar.sağlıcakla kalın.
hosgeldın canımmm.. hayırlı ve ugurlu olsun bebişlerın ınsallahh saglıcaklaaaynen ıyı dusunelım ıyı olsun herseyyyy...
Benimde ikizlerim 12+2 günlükler. çift yumurta ikizleri hafta sonu cinsiyetlerini öğrencez inşallah. çok merak ediyorummm rabbim hayırlısını versin inşallah
Haftasonu bebişlerimi gördüm. Kıpır kıpırdılar afacanlar.İçim gitti onları izlerken..
Biri 5,5 cm diğeri 5,7 cm idi. İkili test verdim. Ense kalınlıkları normal çıktı inşallah test sonularımız da normal çıkar.
Cinsiyetlerini görmeye baya uğraştı dr ama göremedi. 1 ay sonraya kaldı yani..
Ee sizler neler yaptınız bakalım??
Benimde ikizlerim 12+2 günlükler. çift yumurta ikizleri hafta sonu cinsiyetlerini öğrencez inşallah. çok merak ediyorummm rabbim hayırlısını versin inşallah
tatlım benım test temız coookk şükür... umarım sizlerınde tertemız çıkarrrHaftasonu bebişlerimi gördüm. Kıpır kıpırdılar afacanlar.İçim gitti onları izlerken..
Biri 5,5 cm diğeri 5,7 cm idi. İkili test verdim. Ense kalınlıkları normal çıktı inşallah test sonularımız da normal çıkar.
Cinsiyetlerini görmeye baya uğraştı dr ama göremedi. 1 ay sonraya kaldı yani..
Ee sizler neler yaptınız bakalım??
Başta sağlık sıhhat elbette. Yine de iple çekiyor insan cinsiyetlerinin belli olacağı günümaşallahh canımmçok sukur hersey yolunda.. aynen benımkılerınde daha bellı degıl.. bu ay sonu ancak bellı olacak kısmetse.. saglıklı olsunlar , bızımde keyfımız yerınde olsun gerisi önemlı degıl canımm yaa..
tatlım benım test temız coookk şükür... umarım sizlerınde tertemız çıkarrr
Başta sağlık sıhhat elbette. Yine de iple çekiyor insan cinsiyetlerinin belli olacağı günü
Çok sevindim. İnşallah herkesin temiz çıkar içinde benimkiler de yarabbim..Amin:)
maşaallah Allah sağ salim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Benimkiler 16 hafta+2 günlük bugün doktora gittik ama maalesef cinsiyetlerini göstermediler.Ama eşim ben gördüm biri erkekti dediBenimde ikizlerim 12+2 günlükler. çift yumurta ikizleri hafta sonu cinsiyetlerini öğrencez inşallah. çok merak ediyorummm rabbim hayırlısını versin inşallah
maşaallah Allah sağ salim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Benimkiler 16 hafta+2 günlük bugün doktora gittik ama maalesef cinsiyetlerini göstermediler.Ama eşim ben gördüm biri erkekti dediYani doktorun göremediğini nasıl gördüyse artık bebişler pek rahatsız edilmek istemediler galiba hep sırtlarını döndüler.[/QUOTE
:) sonraki kontrole kaldı artık desene ... bende bu ay sonu öğrenecem kısmetse :)
maşaallah Allah sağ salim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Benimkiler 16 hafta+2 günlük bugün doktora gittik ama maalesef cinsiyetlerini göstermediler.Ama eşim ben gördüm biri erkekti dediYani doktorun göremediğini nasıl gördüyse artık bebişler pek rahatsız edilmek istemediler galiba hep sırtlarını döndüler.[/QUOTE
:) sonraki kontrole kaldı artık desene ... bende bu ay sonu öğrenecem kısmetse :)
maşallah rabbim sağlık versin öncelikle.çok güldüm eşine.eşime de anlattım.bizim de bitanesi dönmedi eşim de kızdır ondan dönmedi diye yorum yapıyor...
aynen ya...maşallah rabbim sağlık versin öncelikle.çok güldüm eşine.eşime de anlattım.bizim de bitanesi dönmedi eşim de kızdır ondan dönmedi diye yorum yapıyor...bizimkiler gönüllerinden ne geçiyorsa dile getiriyorlar sanırsam hadi bakalım gerçekte ne olacak.göreceğiz inş. oğlan annesiyim.şimdide kız çocuğu istiyorum inş.en azdan biri kız olur
selamlar herkese arkadaşlar p.tesi doktora gittik.benimkilerden biri gösterdi diğeri naz yaptı.biri erkekmiş.eşim diğeri kızdır utangaç olduğu için göstermedi diye yorum yapıyor..yanlız tahlil sonucum biraz üzdü.malesef tsh düşük çıktı.yarın endokrine gidiyorum inşallah bebişlerime zararı dokunmaz bu durumun.ilaçla kontrol altında tutacaklarmış sanırım.arkadaşlar bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz siz gaz varmış gibi bişeyler hissediyorum ama anlayamıyorum.benimkilerin biri üstte biri altta duruyor.ultrasonda birbirlerini tekmeleyip duruyorlardı.eşim o kadar heyecanlandıki hiç gözümün önünden gitmiyor diyor.rabbim hepimizin bebişlerine sağlık afiyet versin inşallah.
aynen ya...bizimkiler gönüllerinden ne geçiyorsa dile getiriyorlar sanırsam hadi bakalım gerçekte ne olacak.göreceğiz inş. oğlan annesiyim.şimdide kız çocuğu istiyorum inş.en azdan biri kız olur
hadi hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olsun.bizimki kız istiyor.ben kızlarda gönlüm olmasına rağmen erkek istiyordum.biz 6 kız kardeşiz, annem babam erkek bebek sevsinler değişiklik olur diye düşündüğümden.ama hep kız bebişlerin eşyalarına dalıyorum mağazalarda:)bi kız bi erkek olsa ....
amin .hadi hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olsun.bizimki kız istiyor.ben kızlarda gönlüm olmasına rağmen erkek istiyordum.biz 6 kız kardeşiz, annem babam erkek bebek sevsinler değişiklik olur diye düşündüğümden.ama hep kız bebişlerin eşyalarına dalıyorum mağazalarda:)bi kız bi erkek olsa ....inş Allah seninde gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?