Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

45 gunluk rapordan sonra takim liderim arayip isyifa vermemi isteyecek ya sa bize bir faydan olmuuor sirada bu isi bekeyen cok insan var istifani gel imzala deseydi direk tazminat davasi acacaktim .ama diyemedi tazminati goze alamazlar.

Benim icinde ayni durum var isler durgn ben hamileym ustume gelior ama cikaramaz maalesef astari yuzunden paahali cikcak yapamazlar

Zey'cim bir dahaki randevum 5 temmuz. Benim dr.pek seyrek takip ediyor bizi :) aman olsun iyi olsunlar da. Mns 'cim cok ozleme zamanlari iste bu zamanlar :) kipiriklassinlar o bir irtibat. Allahim diyosun hep hissetsem keske. Yedigim tatlilarin cogu onlari kiprastirayim diye :)))) fozturk 'cum aynen cok sukur h.sonu geldi yatisss :) kocalar her ne kadar sinir etse de bazen :) aman iyi ki varlar bazen oflese poflese de yapiyor yine de.

Cok yakin bir aile dostu gitmem.lazim karnimda cok ac bakkal fizanda ben bugun pek sorunluyum sekercim

Benimkide her isi ben yapiyorum diyor su dolduruuor agir seyleri kaldiriyor baska yok. her isi kayinvalidem yapiyor:)

Aynen canim yaaa hep gormek istiorum kuzularimi nasil gelcek 14 temmuz offf offf ben simdi bisiler yedim hemn bole degisik seyler oldu karnmda yaaa artik azda olsa hissediorum snirimmmm

Ben haftada iki kez yapip yiyorum biraz canin ceksin diye yapiyirum istahin acilsin:))

Maasallah valla sana ben kendimi zor eve atiom yemek bile zorlaniorm ama yapcam yarin canim istedi bakk acilsn istah 125 le dogum yaparm artikin ama en azindan yiym yaa dogsunlar veririm ben kilolari

Maasallah valla sana ben kendimi zor eve atiom yemek bile zorlaniorm ama yapcam yarin canim istedi bakk acilsn istah 125 le dogum yaparm artikin ama en azindan yiym yaa dogsunlar veririm ben kilolari

Canim calissam banada zor gelir ama evdeyim eskisi gibide mide bulantisi yok .aynen benimde umtumda degil bebeklerim saglikli olsun zaten peslerinden kosturunca verecegiz:)

Kislar durun 125 de olmayin :))mns cim artik surekli yemek isticeksin benden solemesi o tuhaf seyi hep hissetmek isticeksiinnnn :)))) fozturk zeyy kizlqr sizde basladi mi fikirdasmalar ? Oyyy yerim ben onlari minikleriiiimmmmmm

Kislar durun 125 de olmayin :))mns cim artik surekli yemek isticeksin benden solemesi o tuhaf seyi hep hissetmek isticeksiinnnn :)))) fozturk zeyy kizlqr sizde basladi mi fikirdasmalar ? Oyyy yerim ben onlari minikleriiiimmmmmm

Bende basladi diyorum kimse inanmiyor:) az once yeni bir sey yedim ilk tepkileri geldi igneliyorlar beni begendik diye dusunuyorum .en cokta sabah erken saatlerinde ozellikle sirt ustu yatinca kipirdiyorlar .peki sen nasil anliyorsun kipirdamalarini

Bende basladi diyorum kimse inanmiyor:) az once yeni bir sey yedim ilk tepkileri geldi igneliyorlar beni begendik diye dusunuyorum .en cokta sabah erken saatlerinde ozellikle sirt ustu yatinca kipirdiyorlar .peki sen nasil anliyorsun kipirdamalarini

Pit pitlar biraz daha artti iste 15. Hafta falandi herhalde pit pit yapiyolardi tika basa yiyip ustune tatli yiyince. Ben de hoslarina gittigini dusunuyorum . Simdi de vitamin hapi sonrasi, dondurma vs. Sonrasi ben tesekkur ettiklerini dusunuyorum :))))

Ay yerim ben onlariiiiii .nutella saglikli olurmu acaba alip yemek istiyorum ama.benim minnakim cok seviyor asiri tatli yedigimde kendini gostermisti ikiz oldugunu o zaman gorduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…