iste anlayissiz olmasi insanlarin boyle bisi canimcim
Ben simdiden cok ozledimmm aksam dugunde var hic gidesmde yokkk ufssss
45 gunluk rapordan sonra takim liderim arayip isyifa vermemi isteyecek ya sa bize bir faydan olmuuor sirada bu isi bekeyen cok insan var istifani gel imzala deseydi direk tazminat davasi acacaktim .ama diyemedi tazminati goze alamazlar.
Canin istemiyorsa gitme evde dinlen:)
Cok yakin bir aile dostu gitmem.lazim karnimda cok ac bakkal fizanda ben bugun pek sorunluyum sekercim
Cok yakin bir aile dostu gitmem.lazim karnimda cok ac bakkal fizanda ben bugun pek sorunluyum sekercim
Istanbulun neresindesin canim ya
Sen hamilsein hele bu aydan sonra cantanda mutlaka kuruyemis ceviz vs ve meyve bulunfurman gerek hatta bulundur:)
Zey'cim bir dahaki randevum 5 temmuz. Benim dr.pek seyrek takip ediyor bizi :) aman olsun iyi olsunlar da. Mns 'cim cok ozleme zamanlari iste bu zamanlar :) kipiriklassinlar o bir irtibat. Allahim diyosun hep hissetsem keske. Yedigim tatlilarin cogu onlari kiprastirayim diye :)))) fozturk 'cum aynen cok sukur h.sonu geldi yatisss :) kocalar her ne kadar sinir etse de bazen :) aman iyi ki varlar bazen oflese poflese de yapiyor yine de.
Ufssss meyve yedim accikkk idare etsin eve gidene kadar napalim canim haklisin yaaa cantayi buyutmem.lazim
Zey'cim bir dahaki randevum 5 temmuz. Benim dr.pek seyrek takip ediyor bizi :) aman olsun iyi olsunlar da. Mns 'cim cok ozleme zamanlari iste bu zamanlar :) kipiriklassinlar o bir irtibat. Allahim diyosun hep hissetsem keske. Yedigim tatlilarin cogu onlari kiprastirayim diye :)))) fozturk 'cum aynen cok sukur h.sonu geldi yatisss :) kocalar her ne kadar sinir etse de bazen :) aman iyi ki varlar bazen oflese poflese de yapiyor yine de.
Afiyet bal seker cocuklara yarasin.patates salatasi geldi aklima oda cok iyi oluyor yanina salata ohhh mis gibi pazartesi soracagim sana yapip yedinmi diye bak kisirda olur:))
Benimkide her isi ben yapiyorum diyor su dolduruuor agir seyleri kaldiriyor baska yok. her isi kayinvalidem yapiyor:)
Ayyy varya nasil icimi okudunn nasilda canim cekti bugun onlari sormaaa ofsss eksi eksiii misssss
Ben haftada iki kez yapip yiyorum biraz canin ceksin diye yapiyirum istahin acilsin:))
Maasallah valla sana ben kendimi zor eve atiom yemek bile zorlaniorm ama yapcam yarin canim istedi bakk acilsn istah 125 le dogum yaparm artikinama en azindan yiym yaa dogsunlar veririm ben kilolari
Kislar durun 125 de olmayin :))mns cim artik surekli yemek isticeksin benden solemesi o tuhaf seyi hep hissetmek isticeksiinnnn :)))) fozturk zeyy kizlqr sizde basladi mi fikirdasmalar ? Oyyy yerim ben onlari minikleriiiimmmmmm
Bende basladi diyorum kimse inanmiyor:) az once yeni bir sey yedim ilk tepkileri geldi igneliyorlar beni begendik diye dusunuyorum .en cokta sabah erken saatlerinde ozellikle sirt ustu yatinca kipirdiyorlar .peki sen nasil anliyorsun kipirdamalarini
Kislar durun 125 de olmayin :))mns cim artik surekli yemek isticeksin benden solemesi o tuhaf seyi hep hissetmek isticeksiinnnn :)))) fozturk zeyy kizlqr sizde basladi mi fikirdasmalar ? Oyyy yerim ben onlari minikleriiiimmmmmm
Pit pitlar biraz daha artti iste 15. Hafta falandi herhalde pit pit yapiyolardi tika basa yiyip ustune tatli yiyince. Ben de hoslarina gittigini dusunuyorum . Simdi de vitamin hapi sonrasi, dondurma vs. Sonrasi ben tesekkur ettiklerini dusunuyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?