Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Yok canim seker sorunu troid var sadece onu da 2.5 indirdik ama yinede kontrol altinda tutuyor

benim ilk gebeliğim çok ayırt edemiyorum nasıl bir ağrın oldu ben bazen sallamıyorum böyle bıçakla dürtüyorlar gibi oluyor bazen ağrı oluyor bazen kalçama kadar iniyor hatta bacağa...

benimde yataktan kalkınca ağrım olurdu doktor sırt üstü yatma dedi yataktan kalkmadan önce sağa yada sola kıvrılıp az yatıyorum öyle kalkıyorum ağrımı geçiriyor koltuktan kalkarkende aynı şey geçerli dik oturduysam yada düz bir tarafa bükülüp biraz oturup öyle kalkıyorum işe yarıyor...

ayy çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın... inşallah bir dahaki hastane serüvenin sadece doğuma gittiğinde olur...

Cok gecmis olsun canim dinlen sakin kalkma surdac4.5 ay yatacagiz sonrasinda bir omur boyu cocuklarimiz yanimizda olacak bu sikintilari atlatacagiz

valla bana kalsa kalkmıycamda raporum pazar günü bitiyo inşallah uzatır doktor..
biraz sert bi insan uzatmaz gibime geliyo püfff

canım benimde ilk gebeliğim ama emin ol ayırt ediyosun..
öyle büyüme ağrısına veya günlük ağrılara benzeyen bir şey değil..
iki büklüm oluyosun yatakta anlıyosun yani ters giden bişey olduğunu..
öyle bıçakla dürtme ince ince sızılar veya gerilme ağrıları gibi değildi...

YA KIZLAR ŞİMDİ BU YAZDIKLARIMDAN SONRA LÜTFEN GÜNLÜK NORMAL AĞRILARI KENDİNİZE DERT ETMEYİN!!!!
BÜYÜME AĞRILARI TABİKİ OLUCAK BENİM YAŞADIĞIM GÖZÜMDEN YAŞ GETİREN İKİ BÜKLÜM EDEN AYAPA KALDIRMAYAN ŞİDDETLİ BİR AĞRIYDI....

Canlarim hepinizi izmire davet ediyorm hepinize dr dan randevu alicam size rapor yazsin :)))doktorlarinizi kiniyorum

Son düzenleme:

Canim ya cok buyuk gecms olsn iyi dinlen yat surekli benmde ufak agrilarm oluordu korkuordm ondan sana detayli sordum kusura bakma lutfen hatirlatp uzduysem cok zor cunku Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsn evlatlarini insllahh Aminn

Canim ya cok buyuk gecms olsn iyi dinlen yat surekli benmde ufak agrilarm oluordu korkuordm ondan sana detayli sordum kusura bakma lutfen hatirlatp uzduysem cok zor cunku Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsn evlatlarini insllahh Aminn

yok canım önemli değil..
o ağrıları sakın kafanıza takmayın çok normal..
bir de iki bebek büyümeye çalışıyor içimizde o yüzden daha çok ağrımız oluyor...
kanamanız yoksa yada iki büklüm edicek kadar gözünüzden yaş getirircek kadar ağrınız yoksa korkmayın..
hatta sevinin bebişler büyüyor diyeee

anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan...

Allah razi olsun canim haklisin insanlar tek gebelikte zorlanio bizim.iki melegimiz var Rabbime sukurler olsun insalah hepimiz saglikla dogurruz kizanlarimizi

m

Hoş buldum :) desene 16. haftayı bekleyemezken bizim minnaklar annelerini dahada meraklandırıp süreyi uzatabilirler. 4d ultrason belki yardımcı olur dedim ama o da çok pahalı sanırım. Araştırmak lazım.

m

Hoş buldum :) desene 16. haftayı bekleyemezken bizim minnaklar annelerini dahada meraklandırıp süreyi uzatabilirler. 4d ultrason belki yardımcı olur dedim ama o da çok pahalı sanırım. Araştırmak lazım.

biz ayrıntılı ultrasonda ve dopplerde bile öğrenemedik malesef bu gidişle doğumda öğrenicez artık
aman sağlıklı olsunlar daa

Rahat bir yer neden olmasin :)ama yolunuz duserse tanismak isterim helede bebislerle ayyy heryerlerini isiririm ben :))

Ahhh ahh benim her sene duserdi kuzum ama artik seneye sanirim bu snede gelmem lazimdi aydin tarafina ama gelemiorm bebiskolarlar onlar saglkkli olsunlarda ben gelmeyeym sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…