Her gittiğimde vermiyorum 3 haftada yada ayda bir veriyorum. Aç olmam da farketmiyor.
Şeker sorunun yok değil mi?
Sert veya yumuşak olmak zorunda değil canım benim. Benimkiler son ayımda olduğum için sürekli sertleşiyor mesela büyüdükleri için
geriliyorlar karnımda karnım ikiye ayrılıyor diyebilirim :)
sakın canım sakın!!!
ben 3 gün hastanede kaldım anca biraz yukarı çıktılar..
çok üzüldüm çok ağladım ve en çok da kendime kızdım..
hç bir şey bebeklerden kıymetli değil..
bırak kalsın koltuklar öyle eşin gelince ittirtirsin..
içimiz rahat etmiyo ama bir süre böyle idare edicez..
bak şimdi tuvalete kalkıyorum aprım başşlıyo..
dikkat edin kendinize kızlarrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!
yok kanamam olmadı canım sabah 5.30 da sancılarla uyandım karnıma kramplar giriyodu iki büklüm oldum yatakta..
meğer kafalarını aşağı dönmüşler doğum kanalını zorluyolarmış
onları öyle görünce o kadar üzüldüm ki anlatamam kendime çok kızdım...
Cok gecmis olsun canim dinlen sakin kalkma surdac4.5 ay yatacagiz sonrasinda bir omur boyu cocuklarimiz yanimizda olacak bu sikintilari atlatacagiz
benim ilk gebeliğim çok ayırt edemiyorum nasıl bir ağrın oldu ben bazen sallamıyorum böyle bıçakla dürtüyorlar gibi oluyor bazen ağrı oluyor bazen kalçama kadar iniyor hatta bacağa...
benimde yataktan kalkınca ağrım olurdu doktor sırt üstü yatma dedi yataktan kalkmadan önce sağa yada sola kıvrılıp az yatıyorum öyle kalkıyorum ağrımı geçiriyor koltuktan kalkarkende aynı şey geçerli dik oturduysam yada düz bir tarafa bükülüp biraz oturup öyle kalkıyorum işe yarıyor...
yok canım sor tabi..
geçen hafta pazar günü çok ayakta kaldım malesef..
pztsi sabah 5.30 da sağ kasığımda bir ağrıyla uyandım rahime doğru ağrıyodu ama..
önce normal diye düşündüm sonra artmaya başladı..
gazdır belki dedim tuvalete gittim bişey yok..
geldim yatağa yatıyım biraz geçer dedim ama yatağa oturur oturmaz iki büklüm oldum çok dayanılmaz bir ağrıydı katlandım kaldım öyle ayağa kalkamadım eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik..hastaneye gidene kadar azaldı biraz ama devam ediyordu çok zor adım attım zaten..
devlette anlamadılar apandist sandılar diyorumki rahimde ağrı var bebeklere baktılar baktılar bişey yok diyolar halbuki kafaları yan yana ama bende anlayamadım işte doktor olmadığımdan..
sonra baktık oyalıyolar özele kendi doktorumuza gittik o usgden bakar bakmaz aşağı inmişler doğum kanalını zorluyolar yatırıyoruz hemen seni kesinlikle ayağa kalkmıyosun dedi..
3 gün yattım çarşamba geldim eve akşama doğru..
raporluyum o zamandan beri..
şimdide 5 dk. ayakta kalınca aynı yerden ağrıyor ama o günkü gibi değil..
Allah hepimizin bebeklerini korusun ve zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
şimdi benim anlattıklarımdan sonra ufak tefek büyüme ağrılarına kafayı takıp stres yapma sakın..
benimki gerçekten iki büklüm etti ve ayağa kalkamadım o derece oldu gözümden yaş geldi acıdan...
Canim ya cok buyuk gecms olsn iyi dinlen yat surekli benmde ufak agrilarm oluordu korkuordm ondan sana detayli sordum kusura bakma lutfen hatirlatp uzduysem cok zor cunku Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsn evlatlarini insllahh Aminn
Canlarim hepinizi izmire davet ediyorm hepinize dr dan randevu alicam size rapor yazsin :)))doktorlarinizi kiniyorum
Yok canim seker sorunu troid var sadece onu da 2.5 indirdik ama yinede kontrol altinda tutuyor
Ben engec 10da kahvalti yapiyorum
canım benimde ilk gebeliğim ama emin ol ayırt ediyosun..
öyle büyüme ağrısına veya günlük ağrılara benzeyen bir şey değil..
iki büklüm oluyosun yatakta anlıyosun yani ters giden bişey olduğunu..
öyle bıçakla dürtme ince ince sızılar veya gerilme ağrıları gibi değildi...
YA KIZLAR ŞİMDİ BU YAZDIKLARIMDAN SONRA LÜTFEN GÜNLÜK NORMAL AĞRILARI KENDİNİZE DERT ETMEYİN!!!!
BÜYÜME AĞRILARI TABİKİ OLUCAK BENİM YAŞADIĞIM GÖZÜMDEN YAŞ GETİREN İKİ BÜKLÜM EDEN AYAPA KALDIRMAYAN ŞİDDETLİ BİR AĞRIYDI....
yok canım önemli değil..
o ağrıları sakın kafanıza takmayın çok normal..
bir de iki bebek büyümeye çalışıyor içimizde o yüzden daha çok ağrımız oluyor...
kanamanız yoksa yada iki büklüm edicek kadar gözünüzden yaş getirircek kadar ağrınız yoksa korkmayın..
hatta sevinin bebişler büyüyor diyeee
mhoşgeldin canım hayırlı olsun bende 9. haftada öğrendim ikiz olduğunu, 7. haftada tek bebek demişti...
diğeri kardeşinin arkasına saklanmış meğersem
19. haftadayım hala cinsiyetlerini öğrenemedim bu konuda çok acele etme ikizlerde biraz uzun sürebiliyo cinsiyetlerini öğrenmek
m
Hoş buldum :) desene 16. haftayı bekleyemezken bizim minnaklar annelerini dahada meraklandırıp süreyi uzatabilirler. 4d ultrason belki yardımcı olur dedim ama o da çok pahalı sanırım. Araştırmak lazım.
ayyy sağolasın geçici süreliğine izmiremi taşınsak hahahaha
Rahat bir yer neden olmasin :)ama yolunuz duserse tanismak isterim helede bebislerle ayyy heryerlerini isiririm ben :))
Ahhh ahh benim her sene duserdi kuzum ama artik seneye sanirim bu snede gelmem lazimdi aydin tarafina ama gelemiorm bebiskolarlaronlar saglkkli olsunlarda ben gelmeyeym sorun yok
Kuzucuklarinla beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?