Ben her gittigimde kan ve idrar tahlili yaptiriyor ve ac karnina
Ohh yarsin hepsi cocuklara bikereden bisey olmaz.ayy icli kofte varmiydi:))
Canlarim siz kontrole gidince kan tahlili veriyormus6nuz ve her gittiginizde ac karninami gidiyorsunuz?
canım sen yinede dikkat et ev işi yapma..
bak ben geçen hafta (18. haftada) temizlik yapıyım iyiyim diye düşündüm azıcık eğilip kalktım ertesi gün soluğu hastanede aldım düşük tehlikesiyle..
yatıyorum şimdi...
aman dikkat et iki bebek rahime daha çok baskı yaptığından aşağı inmeleri daha kolay yani düşük tehlikesi daha fazla..
çok ayakta kalma çok eğilip kalkma...
Biir soru daha karnimi yumusamis hissediyorum psikolojim bozuldu bugun sert mi olmak zorunda yoksaben evhammi yapiyorum
ya bende pazar temizlik yaptım misafirim vardı ama koltukları ite çeke biraz abarttım sanırım bizim minnaklarda pazar dahil 3 gündür ağrı yapmaktalar inat ettim ütü yapmayacağım diyip temizliğe vurdum kendimi bir daha yapmayacağım ama
canım sen yinede dikkat et ev işi yapma..
bak ben geçen hafta (18. haftada) temizlik yapıyım iyiyim diye düşündüm azıcık eğilip kalktım ertesi gün soluğu hastanede aldım düşük tehlikesiyle..
yatıyorum şimdi...
aman dikkat et iki bebek rahime daha çok baskı yaptığından aşağı inmeleri daha kolay yani düşük tehlikesi daha fazla..
çok ayakta kalma çok eğilip kalkma...
Tesekkur ederim tavsiyen icin canim cok sagol.o zaman yatmaya devam kanamn mi olmustu
doktor mu dedi aç gel diye?
doktor mu dedi aç gel diye?
Zaten sabah erken saatte veriuor randevumuEvet canim dr diyor
yok benim aram tatlılarla iyi birde ekmekle
ya bende farketmiyordum hafta sonu misafirim vardı cuma akşamı çok sert belli burdalar filan dedi pazar günüde ay çok yumuşamış dedi benimde içime kurt düşürdü karnımı yoklayıp duruyorum :18:
Ben engec 10da kahvalti yapiyorumyok sadece 2 li test için aldı aç gelme dedi... belki kan değerlerin yüzünden gerekli görüyordur. benim aç karnına gelmemi isteyeceğini sanmam insülin direncim var söyledim elim ayağım titriyor kötü oluyorum...
Benim genellikle yumusak sadece gaz oldugu zaman sertlesiyor. O da rahatsiz ediyor cok gerilmesi. Yumusak daha iyi minikler yumos yumos yatsinlar :)
Evet canim dr diyor
Benim genellikle yumusak sadece gaz oldugu zaman sertlesiyor. O da rahatsiz ediyor cok gerilmesi. Yumusak daha iyi minikler yumos yumos yatsinlar :)
hmm ozaman bir bildiği vardır..
ben sormuştum ilk zamanlar da aç mı geliyim diye..
yok kesinlikle kahvaltını yap öyle gel dedi..
sadece şeker testi yapıcağımız zaman aç çağırıcam dedi...
Canlarim siz kontrole gidince kan tahlili veriyormus6nuz ve her gittiginizde ac karninami gidiyorsunuz?
Biir soru daha karnimi yumusamis hissediyorum psikolojim bozuldu bugun sert mi olmak zorunda yoksaben evhammi yapiyorum
yok kanamam olmadı canım sabah 5.30 da sancılarla uyandım karnıma kramplar giriyodu iki büklüm oldum yatakta..
meğer kafalarını aşağı dönmüşler doğum kanalını zorluyolarmış
onları öyle görünce o kadar üzüldüm ki anlatamam kendime çok kızdım...
Ah yaa kiyamam buyuk birsey atlatmssn canim yaa Allah im bizi ve bebislerimizi korusn surekli sancin mi olmstu ya kusura bakma sorup hatrlatiorm amaa cok korkuorum ya birsey olursa die cok istedm ben ikiz bebek Rabbimde nasip etti.umarim saglikla dogar evlatlarimiz
yok canım sor tabi..
geçen hafta pazar günü çok ayakta kaldım malesef..
pztsi sabah 5.30 da sağ kasığımda bir ağrıyla uyandım rahime doğru ağrıyodu ama..
önce normal diye düşündüm sonra artmaya başladı..
gazdır belki dedim tuvalete gittim bişey yok..
geldim yatağa yatıyım biraz geçer dedim ama yatağa oturur oturmaz iki büklüm oldum çok dayanılmaz bir ağrıydı katlandım kaldım öyle ayağa kalkamadım eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik..hastaneye gidene kadar azaldı biraz ama devam ediyordu çok zor adım attım zaten..
devlette anlamadılar apandist sandılar diyorumki rahimde ağrı var bebeklere baktılar baktılar bişey yok diyolar halbuki kafaları yan yana ama bende anlayamadım işte doktor olmadığımdan..
sonra baktık oyalıyolar özele kendi doktorumuza gittik o usgden bakar bakmaz aşağı inmişler doğum kanalını zorluyolar yatırıyoruz hemen seni kesinlikle ayağa kalkmıyosun dedi..
3 gün yattım çarşamba geldim eve akşama doğru..
raporluyum o zamandan beri..
şimdide 5 dk. ayakta kalınca aynı yerden ağrıyor ama o günkü gibi değil..
Allah hepimizin bebeklerini korusun ve zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
şimdi benim anlattıklarımdan sonra ufak tefek büyüme ağrılarına kafayı takıp stres yapma sakın..
benimki gerçekten iki büklüm etti ve ayağa kalkamadım o derece oldu gözümden yaş geldi acıdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?