Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Canlarim siz kontrole gidince kan tahlili veriyormus6nuz ve her gittiginizde ac karninami gidiyorsunuz?

yok sadece 2 li test için aldı aç gelme dedi... belki kan değerlerin yüzünden gerekli görüyordur. benim aç karnına gelmemi isteyeceğini sanmam insülin direncim var söyledim elim ayağım titriyor kötü oluyorum...

ya bende pazar temizlik yaptım misafirim vardı ama koltukları ite çeke biraz abarttım sanırım bizim minnaklarda pazar dahil 3 gündür ağrı yapmaktalar inat ettim ütü yapmayacağım diyip temizliğe vurdum kendimi bir daha yapmayacağım ama

Biir soru daha karnimi yumusamis hissediyorum psikolojim bozuldu bugun sert mi olmak zorunda yoksaben evhammi yapiyorum

ya bende farketmiyordum hafta sonu misafirim vardı cuma akşamı çok sert belli burdalar filan dedi pazar günüde ay çok yumuşamış dedi benimde içime kurt düşürdü karnımı yoklayıp duruyorum :18:

Benim genellikle yumusak sadece gaz oldugu zaman sertlesiyor. O da rahatsiz ediyor cok gerilmesi. Yumusak daha iyi minikler yumos yumos yatsinlar :)

sakın canım sakın!!!
ben 3 gün hastanede kaldım anca biraz yukarı çıktılar..
çok üzüldüm çok ağladım ve en çok da kendime kızdım..
hç bir şey bebeklerden kıymetli değil..
bırak kalsın koltuklar öyle eşin gelince ittirtirsin..
içimiz rahat etmiyo ama bir süre böyle idare edicez..
bak şimdi tuvalete kalkıyorum aprım başşlıyo..
dikkat edin kendinize kızlarrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!

Tesekkur ederim tavsiyen icin canim cok sagol.o zaman yatmaya devam kanamn mi olmustu

Tesekkur ederim tavsiyen icin canim cok sagol.o zaman yatmaya devam kanamn mi olmustu

yok kanamam olmadı canım sabah 5.30 da sancılarla uyandım karnıma kramplar giriyodu iki büklüm oldum yatakta..
meğer kafalarını aşağı dönmüşler doğum kanalını zorluyolarmış
onları öyle görünce o kadar üzüldüm ki anlatamam kendime çok kızdım...

Benim genellikle yumusak sadece gaz oldugu zaman sertlesiyor. O da rahatsiz ediyor cok gerilmesi. Yumusak daha iyi minikler yumos yumos yatsinlar :)

Icimi rahatlattin canim sagol .dimi yani daha buyuyecekler o zaman gerilecek karin ve biraz sert olacak Sana yaziyorum ya karnim asgidan yukariya nasil igneleniyor ya olurum ben muhtesem varliklara anne biz burdayiz diyorlar

hmm ozaman bir bildiği vardır..
ben sormuştum ilk zamanlar da aç mı geliyim diye..
yok kesinlikle kahvaltını yap öyle gel dedi..
sadece şeker testi yapıcağımız zaman aç çağırıcam dedi...

Sorayim ben 8de .son gittigimde artik acliktan susuzluktan cok kotu olmustum dr a artik kan verebiir miyim acim ve susuzluktan olcem dedim kps git ver demisti gulerek.bende troidde var ondan sanirim tsh i kontrol altinda tutuyor

Canlarim siz kontrole gidince kan tahlili veriyormus6nuz ve her gittiginizde ac karninami gidiyorsunuz?

Her gittiğimde vermiyorum 3 haftada yada ayda bir veriyorum. Aç olmam da farketmiyor.
Şeker sorunun yok değil mi?

Biir soru daha karnimi yumusamis hissediyorum psikolojim bozuldu bugun sert mi olmak zorunda yoksaben evhammi yapiyorum

Sert veya yumuşak olmak zorunda değil canım benim. Benimkiler son ayımda olduğum için sürekli sertleşiyor mesela büyüdükleri için
geriliyorlar karnımda karnım ikiye ayrılıyor diyebilirim :)

Ah yaa kiyamam buyuk birsey atlatmssn canim yaa Allah im bizi ve bebislerimizi korusn surekli sancin mi olmstu ya kusura bakma sorup hatrlatiorm amaa cok korkuorum ya birsey olursa die cok istedm ben ikiz bebek Rabbimde nasip etti.umarim saglikla dogar evlatlarimiz

yok canım sor tabi..
geçen hafta pazar günü çok ayakta kaldım malesef..
pztsi sabah 5.30 da sağ kasığımda bir ağrıyla uyandım rahime doğru ağrıyodu ama..
önce normal diye düşündüm sonra artmaya başladı..
gazdır belki dedim tuvalete gittim bişey yok..
geldim yatağa yatıyım biraz geçer dedim ama yatağa oturur oturmaz iki büklüm oldum çok dayanılmaz bir ağrıydı katlandım kaldım öyle ayağa kalkamadım eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik..hastaneye gidene kadar azaldı biraz ama devam ediyordu çok zor adım attım zaten..
devlette anlamadılar apandist sandılar diyorumki rahimde ağrı var bebeklere baktılar baktılar bişey yok diyolar halbuki kafaları yan yana ama bende anlayamadım işte doktor olmadığımdan..
sonra baktık oyalıyolar özele kendi doktorumuza gittik o usgden bakar bakmaz aşağı inmişler doğum kanalını zorluyolar yatırıyoruz hemen seni kesinlikle ayağa kalkmıyosun dedi..
3 gün yattım çarşamba geldim eve akşama doğru..
raporluyum o zamandan beri..
şimdide 5 dk. ayakta kalınca aynı yerden ağrıyor ama o günkü gibi değil..
Allah hepimizin bebeklerini korusun ve zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
şimdi benim anlattıklarımdan sonra ufak tefek büyüme ağrılarına kafayı takıp stres yapma sakın..
benimki gerçekten iki büklüm etti ve ayağa kalkamadım o derece oldu gözümden yaş geldi acıdan...

Cok gecmis olsun canim dinlen sakin kalkma surdac4.5 ay yatacagiz sonrasinda bir omur boyu cocuklarimiz yanimizda olacak bu sikintilari atlatacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…