Selam olsun herkese,
Bende 13+3 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim12 haftalıkken öğrendik ikiz olduklarını doktoruma ilk 15 sn.ye inanamadım şaka yapıor sandım. Sevincimle birlikte korku ve heyecanım tavan yapmış durumda :18: Günler geçmior Tavsiyelerinizi bekliorum hanımlar.
Hoşbuldum :) bizde 2li teste baktılar. Sıkıntı yok mşllh16 haftalığa kadar kontrolüm yok. Cinsiyet meselesine gelince; o ayrı bi heyecan elim kolum bağlı can atıyorum alışverişe gitmeye ama .... Nasıl geçecek 2 hafta bilmiorum
Günaydın canım.
Ben yine kaşıntılardan,uyuşma ve kramplardan sabahı ettim. 1'de kalktım yatamıyorum zaten eşimi bari rahatsız etmeyim diye. 4.5 da yattım geri.
Şimdi ruh gibiyim. Bizim işlerin en az kimsenin gelip gitmediği dönemler hemen işyerimin üzerinde lojmanda oturuyorum.
Sağ olsun 1.yetkili öküz herif git dinlen iş güç yok demiyor.
Böyle giderse çalışabilir raporumu iptal ettirecem. Onu da istemiyorum doğumdan sonra izne dha çok ihtiyacım var diye.
Bu şekilde uykusuz rahtsz daha ne kadar götürebilirim bilmiyorumHalim kalmicak ilerleyen haftalarda..
öle görünüo
Merhaba ,
Tek yumurta ya da çift yumurta ikizlerine hamile olan bayanlar , gelin deneyimlerimizi paylaşalım!!!
Benim ilk hamileliğim ve aşılama ile hamile kaldım ,doktorum geçen hafta kontrolumde tek yumurta ikizi gebelik oldugunu söyledi..bugun tam 8 haftalık hamileyim..
Çok farklı bir duygu , bende sürekli aglama krizleri oluyor..Bazen sanki zaman durmus gib hissediyorum .. Bazende korku oluyor içimde.. Bu duyguları yasayan var mı acaba???
Maaaallah annesi onlara bulatilarin falan nasil
Kizlar merhaba... bu forumu ben baslatmistim ama uzun zamandir giremedim foruma.. ama faceden takip edip konusuyoruz zatenn... kismetse bu carsamba dogum yapicam.. suan 33+4 teyiz.. bebekler cok sukur iyiler ama ben bitmis durumdayim.. bu yuzden dogumu erkene aldik doktorla ortak kararimiz.. cok fazla odem yapti vucudum.. genital bolgemde bile odemden dolayi sarkma oldu.. kasilmalarimda cok fazlalasti.. bu ara tansiyonumda oynamaya basladi..artik dayanma gucum.kalmadi.. keske bu sikintilar olmasada beklesem ama malesef... rabbim insallah bebeklerime saglik.kuvvvet verir ve kuvezde kalmazlar.. lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
Selamlar canım hoş geldin aramıza. O şoku ben de yaşamıştım. 9.haftaya kadar tek zannediyorduk. Sonra Dr çift dedi eşimle bakakalmıştık birbirmize :)
Dediğin gibi hem mutlu oluyor insan hem de hala bitmeyen bir telaş ve endişe var. Nasıl olacak nasıl kalkacam altından diye..
Alışveriş hiç bitmiyor canım merak etme. Hep bişeyler almak durumunda kalıyorsun.
Son aylara fazla bırakma özellikle 24.-25. haftadan sonra ağırlaşma artıyor istediğin gibi gezip dolaşamıyorsun.
Gunaydin annislerrr nasiliz bugun ben uc bucktan sonra zor uyudum cok uykusuzm midem kotu bugun sizlerde ne var ne yok
eskisi gibi kalmadı ama hala normalden fazlaca seçiciyim etli yemekler pişiremiorum. İlk 3 ay sürekli yatarak geçti bende yerimden kalkamadım. İnsanın birden günlük işlerini yapamaz hale gelmesi psikolojisinide kötü etkilioama çok şükür geride kaldılar. Sende dewam ediormu? Başka sıkıntıların oldumu?
Selam olsun herkese,
Bende 13+3 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim12 haftalıkken öğrendik ikiz olduklarını doktoruma ilk 15 sn.ye inanamadım şaka yapıor sandım.
Sevincimle birlikte korku ve heyecanım tavan yapmış durumda :18: Günler geçmiorTavsiyelerinizi bekliorum hanımlar.
Benim cok fazla bulantm oldu canim asiri derecede ama yatmadim calismaya devamsimdi yine var ufak ufak ama ekiye gore iyiym cok sukur bende baska bir sıkntm olmadi insallah olmazda canim yaa calismam.lazim yni evli syiliriz eylule kadar borclar var benim cogu ev isimi esim yapiordu annemde yardimci oluordu ama bn ufak tefek bisiler yapmaya basladm artik en zorlu donemi atlattik Allah in izni ile
Hosgeldinn merak etme bu syfada arkadaslar on numara valla herseyi paylasiyoruz sende konusarak rahat bir hamilelek gecireceksin .aynen gecmiyor ama bi bakacaksin bebislerin kucaginda :))
Aman ne güzel ben evde oturduğum halde fena idim mşlhh iyi dayanmıssın. Hiç üzülme hem çalışıp hem ikiz bebeklere gebe olmak ciddi bi dayanıklılık ister. Sen zor olanı atlatmıssın mşllh.
Selam olsun herkese,
Bende 13+3 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim12 haftalıkken öğrendik ikiz olduklarını doktoruma ilk 15 sn.ye inanamadım şaka yapıor sandım.
Sevincimle birlikte korku ve heyecanım tavan yapmış durumda :18: Günler geçmiorTavsiyelerinizi bekliorum hanımlar.
Canlarim siz kontrole gidince kan tahlili veriyormus6nuz ve her gittiginizde ac karninami gidiyorsunuz?
Benim cok fazla bulantm oldu canim asiri derecede ama yatmadim calismaya devamsimdi yine var ufak ufak ama ekiye gore iyiym cok sukur bende baska bir sıkntm olmadi insallah olmazda canim yaa calismam.lazim yni evli syiliriz eylule kadar borclar var benim cogu ev isimi esim yapiordu annemde yardimci oluordu ama bn ufak tefek bisiler yapmaya basladm artik en zorlu donemi atlattik Allah in izni ile
hayır her gittiğimde vermiyorum bir sıkıntı varsa istiyor..
ve bana sakın aç gelme aç durma muayeneyle aç olmanın bir alakası yok dedi...
kan alınmasında bile kolestrole bakılmıycaksa aç gelme dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?