Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Selamlar canım hoş geldin aramıza. O şoku ben de yaşamıştım. 9.haftaya kadar tek zannediyorduk. Sonra Dr çift dedi eşimle bakakalmıştık birbirmize :)
Dediğin gibi hem mutlu oluyor insan hem de hala bitmeyen bir telaş ve endişe var. Nasıl olacak nasıl kalkacam altından diye..

Alışveriş hiç bitmiyor canım merak etme. Hep bişeyler almak durumunda kalıyorsun.
Son aylara fazla bırakma özellikle 24.-25. haftadan sonra ağırlaşma artıyor istediğin gibi gezip dolaşamıyorsun.

Kiyamam sana bendede her gece kramplar oluor kendimi alikoyamiorim bagirmaktan cagirmaktan uyuyamadk bizde gece yani is verenler oyle iste benimkilernde farki yok azcik dinlen et demzler benim is yerim evime nerdeyse bir saat uzak servisle otobusle iki saati buluor ama kimsenn umru degil hamileymsm is yok surekli baski var ama huzursuzum cok haklisin halin kalmicak havalarda isinio daha kotu zorlancan canim Rabbim yardimcin olsun bende bu hafta sonu yillik izne cikcam dort gozle hafya sonunu bekliorum

oyyyyy ne tatlı olur onlar şimdi allahım kucagınıza almayı nasip etsin

Maaaallah annesi onlara bulatilarin falan nasil

eskisi gibi kalmadı ama hala normalden fazlaca seçiciyim etli yemekler pişiremiorum. İlk 3 ay sürekli yatarak geçti bende yerimden kalkamadım. İnsanın birden günlük işlerini yapamaz hale gelmesi psikolojisinide kötü etkilio ama çok şükür geride kaldılar. Sende dewam ediormu? Başka sıkıntıların oldumu?

Ins hayirlisi ilebebislerini kucagina alirsin.dua ediyorum senin icin

Hoşbuldum tşk ederim :)
Bizim şimdi taşınma durumumuz cıktı ortaya 2 odalı bi evimiz var. Ama kiraya cıkmak zorunda kalıcaz. çünkü salondu oturma odası idi bebişlerimie odamız yok Söylediğin iyi oldu 24-25 haftaya halletmiş olmalıyız bu durumda :S Tşk ederim.

Benim cok fazla bulantm oldu canim asiri derecede ama yatmadim calismaya devam simdi yine var ufak ufak ama ekiye gore iyiym cok sukur bende baska bir sıkntm olmadi insallah olmazda canim yaa calismam.lazim yni evli syiliriz eylule kadar borclar var benim cogu ev isimi esim yapiordu annemde yardimci oluordu ama bn ufak tefek bisiler yapmaya basladm artik en zorlu donemi atlattik Allah in izni ile

Hosgeldinn merak etme bu syfada arkadaslar on numara valla herseyi paylasiyoruz sende konusarak rahat bir hamilelek gecireceksin .aynen gecmiyor ama bi bakacaksin bebislerin kucaginda :))

Aman ne güzel ben evde oturduğum halde fena idim mşlhh iyi dayanmıssın. Hiç üzülme hem çalışıp hem ikiz bebeklere gebe olmak ciddi bi dayanıklılık ister. Sen zor olanı atlatmıssın mşllh.

Hosgeldinn merak etme bu syfada arkadaslar on numara valla herseyi paylasiyoruz sende konusarak rahat bir hamilelek gecireceksin .aynen gecmiyor ama bi bakacaksin bebislerin kucaginda :))

İnş cnm çok tşk ederim. O günleride görürüz hayırlısı ile inş:)

Aman ne güzel ben evde oturduğum halde fena idim mşlhh iyi dayanmıssın. Hiç üzülme hem çalışıp hem ikiz bebeklere gebe olmak ciddi bi dayanıklılık ister. Sen zor olanı atlatmıssın mşllh.

Sagol canim atlattik insallah bakalim artik onumuzdeki gunlerde neler gorucez insallah hepimiz saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz

hoşgeldin canım hayırlı olsun bende 9. haftada öğrendim ikiz olduğunu, 7. haftada tek bebek demişti...
diğeri kardeşinin arkasına saklanmış meğersem
19. haftadayım hala cinsiyetlerini öğrenemedim bu konuda çok acele etme ikizlerde biraz uzun sürebiliyo cinsiyetlerini öğrenmek

Canlarim siz kontrole gidince kan tahlili veriyormus6nuz ve her gittiginizde ac karninami gidiyorsunuz?

hayır her gittiğimde vermiyorum bir sıkıntı varsa istiyor..
ve bana sakın aç gelme aç durma muayeneyle aç olmanın bir alakası yok dedi...
kan alınmasında bile kolestrole bakılmıycaksa aç gelme dedi..

canım sen yinede dikkat et ev işi yapma..
bak ben geçen hafta (18. haftada) temizlik yapıyım iyiyim diye düşündüm azıcık eğilip kalktım ertesi gün soluğu hastanede aldım düşük tehlikesiyle..
yatıyorum şimdi...
aman dikkat et iki bebek rahime daha çok baskı yaptığından aşağı inmeleri daha kolay yani düşük tehlikesi daha fazla..
çok ayakta kalma çok eğilip kalkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…