Ikiz gebelik olup 2014 te dogum yapacaklar!!!

Kızlar bugün ve şuan yoğun olmakta fecii hasta oluyorum gözlerim akıyoo nezle gibiyim genzim acıoo halsizim bütün gün hapşırdım napıcam ben şimdi amaaa :18::18:

Ben linkimi ozelden gondericem de kimseye mesaj atamiom siz bana kadinlar klubunden mesaj atin ben linkimi gondereyim zey,mnspapatya,fozturk

Kızlar bugün ve şuan yoğun olmakta fecii hasta oluyorum gözlerim akıyoo nezle gibiyim genzim acıoo halsizim bütün gün hapşırdım napıcam ben şimdi amaaa :18::18:

2-3 tutam Ihlamur, yarım limon, bir kabuk tarçın, 2 ince dilim elmayı bir taşım kaynat. Altını kapattıktan sonra 5 dk dinlendir içine isteğine göre bir çay kaşığı bal karıştırıp iç canım ben geçen haftayı böyle geçirdim. Ağrılara dayanamazsan da bir tane parol iç. Geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy Allah razi olsn arkadasim bugun cok kotuym nefes alamiorm korkudan bitki cayida icemedim aksam hep uyudum mide bulantimda var yine cok sagolasin vallaha ya

Ayy Allah razi olsn arkadasim bugun cok kotuym nefes alamiorm korkudan bitki cayida icemedim aksam hep uyudum mide bulantimda var yine cok sagolasin vallaha ya

Gunaydinn sayfanin guzel ikiz annecikleriii nasilsiniz ben coooookkk hastayim izne cikcam die mecbur isede geldim nasil gecer bugun

Günaydın canım.
Bunlar zararsız. Yani ben içtim bana bişey yapmadı istersen tarçını koymayabilirsin ama diğerlerinin kesinlikle bir zararı olmaz.
Günde en fazla 2 bardak tüket ama. Herşeyin fazlası zarar çünkü.

İş yerinde bu dediklerimi toparlayabilir misin? Yakında market felan var mı?
Parol mutlaka iç ama içmediysen hala. Şu halin daha zararlı bebişlere çünkü.

Son düzenleme:

Tarcini bulamam ama digerlerini bulabilirm canim market cok uzak gerci ama bakicam evet haklisin azcik bogazim yumusasa iyi olcak canim yaa

Parolu ben icemiorum ki astim var bende bana parol yasak canim beni cok kotu yapiyor nasil iyilescm bilmyrm kendimdn cok bebisleri dusunuorum bole hic yararim yok onlara

Kiyamammm sen mi geldin buraya kuzummm yerim senii bennnn :) sagol tatlimm guzel taze annis seniii yaaa nasil iyilescem simdi ihlamur falan bulmaya caliscam Allah in daginda

ayyy üzüldüm bak şimdi neyse eve gidince kendin kaynat balım taze nane limon bool meyve bol bol yemeklerle kuru soğan ye kuzum bak ne diycem ben hamile olduğumu tahmin bile etmezdim geçen hafta feci kulağım ağrıdı afedersin içi sanki iltihap doldu ayyyy ilaçta kullanamıyom sonra annemin dediği aklıma geldi ben çok kızıyordum ona yaptığı zaman ama o şifa olduğunu ısrarla sölüyordu soğanı rendeden geçirdim çay kaşığına böle iki minik damla damlatıı kulağıma eşim biraz yaktı mikropları öldürdü yeminle kaç gündür ağrayan kula sabah sapasağlam oğlummm bunlar işi biliyor diyeyim sana sende bol bol soğan yeee çok iyi gelir üstünede naneli sakız azcık tamamdır işte :)))

kızzzz bana soğan demeee beni en kötü yapan şey doğrarken pişirirken bir öğürme sorma soğansız ne yemek varsa onları yapmaya çalışıom hep soğanla yapcaksamda bağlıom ağzıma burnuma tülbenti öyle yapıom amann o kulak ağrısı beter kuzucum bendede kulak iltihabı vardı annem yapardı hep bana geçerdi ama ben eskiden hep hasta olurdum ne güzel olmuordum hamilekten beri ama şu kahrolası klima mahfetti galiba beni

yaaaa :))) tamam kuzum o zaman boooolll meyve çoooookkk geçmiş olsun tatlım çok yorma kendini klimanın önünde durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…