Doğuma Hazırlık ikiz kızım ikiz erkek oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu isimlerde güzel ali isminide çok seviyorum ben zaten hayırlı olsun ailede bir mustafa varmış zaten

bu isimlerde güzel ali isminide çok seviyorum ben zaten hayırlı olsun ailede bir mustafa varmış zaten

evet mustafa var kendisinide pek sevmem sen mustafa deyince esimle gulme krizine girdik yanlis anlama birseyden deil esim en sevdigin insanin ismi dedi laf aramizda kendisi buzdolabi gibi

yok ben daha okuyorum evli bile değilim derslerden giremiyordum pek şimdi tatil olduğu için burdayım

bir cinsiyet tahmin topiğinde okumuştum sizi ve içimden direk inşallah erkektir demiştim banada tahminde bulunmuştunuz.sonra kız diye yazmıştınız ancak tatmin olmamıştım.şimdi okudum.adınıza çok sevindim.rabbim acılarını göstermesin ama maşallah 4 çocuk.benim ikinci geliyor bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim korkusu mahvetti birde çalışıyorum.neyse inanın çok sevindim çok....

canim benim cok saol allah sana yardim eder hic korkma bakabilirsin bu arada bebeginin cinsiyetini ogrene bildin mi? insallah allah istedigini hayirli saglikli verir sana

Allah hayırlı uğurlu evlatlar etsin inşallah... Ben üniversite mezunu çalışan bir bayanım bir kızım var kızımın doğumundan sonra çocuğum olmadı tam 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım çooook sevinmiştimki düşükle sonuçlandı kimseye üzüntümü belli etmedim ama eşimin ve kızımın üzüntüden ağladıklarını öğrenince kahrolmuştum neyse iş yerinde beni kıskandığını bildiğim ama seviyormuş gibi davranmaya çalışan ben ne yapsam aynısını taklit eden zaman zaman kıskanç bakışlarını yakaladığım biri var ben kendisi ile hiç ilgilenmem ... Neyse düşük yaptıktan sonra işe yeniden başladığım dönemde birşeyi bahane edip geldi yanıma oturdu sekiz aylık hamile karnını gözüme sokarcasına kaykılarak... benimki yine oğlan dedi söyleyişini bir görseydin... benim dünya tatlısı bir kızım var bir görseniz o kadar güzel ki herkez melekmi bu diyor neyse canım öyle yanmıştı ki anlatamam şimdi hamileyim ve benimde bir oğlum olacak bende kimseye söylemedim soranlara belli değil diyorum çok mutluyum tabiki cinsiyet bizim içinde önemli değil ama insan oğlu işte ikisinden de istiyor ... seni çok iyi anlıyorum kıskananların ne dediğine bakma sen mutlu ol onlarda çatlasınlar dursunlar...

Bebeğin Cinsiyeti Nasıl Belirlenir?

Sperm hücreleri hem X hem de Y kromozomu içerebilirler. Yumurta hücreleri ise her zaman X kromozomu taşırlar.

Yumurta hücresinin içine girmeyi başarabilen sperm hücresi X kromozomu taşıyorsa yeni canlı dişi, Y kromozomu taşıyorsa erkek olur.

Yani bebeğin cinsiyetini belirleyen her zaman erkeğin sperminde bulunan kromozomdur.

Yeni oluşan canlının kromozom kodu erkek ise 46, XY, dişi ise 46, XX olarak ifade edilir.

benimde bi tanıdığım hamileydi sordum ikiz dedi ikiside kız... yazın parkta gördüm bir bebek arabası vardı gittim yanına acaba dedim bebeklerden birine bişeymi oldu :)) son aya kadar ikiz kız doğunca tekiz erkek :)) şaşırdım kaldım kadın hep pembe hazırladım çifter çifter dedi şok oldum dedi :)) oda nasıl doktorsa artık anlayamadım yani ...

rabbim hakkında hayırlısını versin .. istersen bir başka dr a daha görün derim ama 12. haftada yapılan dr tahminleri genelde yanıla biliyorlar en sağlıklısı 16. haftada oluyor... benim dr da asla 16 hafta olmadan cinsiyet söylemez...

bende kızı bulamadım sanırım sende erkek istiyorsun ... bu ailelerin yaklaşımı biraz tuhaf banada kız olmuyor diye ayy yinemi erkek bari bu kız olsaydı diyolar sinirimi zıplatıyolar sanki benim elimdeki bişeymiş gibi .. benimde bi arkadaşım var 4 kızdan sonra erkeği bulmuş bana diyorki bitane daha doğururum nasıl olsa kız olur sana veririm diyo dalga geçiyo ((

ms tekrar.....................................

Son düzenleme:
canim benim cok saol allah sana yardim eder hic korkma bakabilirsin bu arada bebeginin cinsiyetini ogrene bildin mi? insallah allah istedigini hayirli saglikli verir sana

yok gülüm ben daha 10 haftalık hamileyim erken yani.rabbim salih sağlıklı evlat versin amin canım aminnnn...rabbimde kızda erkekte çok yeterki ol desin.kimin gönlünden ne geçiyorsa o aileye o cinsiyette evlat versin.hiç evladı olmayanlara öncelikle yardım edip evlat versin...bizim dualarımız kabul olur hamileyiz ....inşallah...rabbim sağlıkla kavuştursun paşalarına.paşalarınla ve prenseslerinle çok ama çok mutlu yaşayın inşallahhhh...

kesinlikle kıskançlık canım benim bahsettiğim kişi şu an doğum izninde geldiğinde hamile olduğumu öğrendiğindeki yüzünü merak ediyorum aslında böyle dğşğnmem yanlış belki ama canımı o kadar yaktı ki unutamıyorum senin görümcelerin ne yapacağınıda merak ediyorum

ben neler neler duydum bir bilsen ...
ama ben ne yazarsam yazayım sen beni anlamayacaksın canım
Allahım evlatlarına sağlık sıhhat versin karnındakileride sağsalim kucağına al inşallah ...

canım benimde bi oğlum var ve şimdi ikiz oğluşlara hamileyim 20.haftamdayım bakalım bizimki yanılmadı sanırım 12.haftadan beri oğlan dedi dr hala aynı değişmez herhalde dimi.. insanın kalbinden geçiyo tabi bi tane de kızım olsun diye Allah'ın takdiri ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…