sağlıcakla doğsunlar inşallah:)
bu isimlerde güzel ali isminide çok seviyorum ben zaten hayırlı olsun ailede bir mustafa varmış zaten
yok neden yanlış anlıyım bazı insanlar isimlerdende soğutuyorlar insanı
yok ben daha okuyorum evli bile değilim derslerden giremiyordum pek şimdi tatil olduğu için burdayım
bir cinsiyet tahmin topiğinde okumuştum sizi ve içimden direk inşallah erkektir demiştim banada tahminde bulunmuştunuz.sonra kız diye yazmıştınız ancak tatmin olmamıştım.şimdi okudum.adınıza çok sevindim.rabbim acılarını göstermesin ama maşallah 4 çocuk.benim ikinci geliyor bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim korkusu mahvetti birde çalışıyorum.neyse inanın çok sevindim çok....
görümcelerim çok cahil kalmışlar canım kız olduğunu söyleyince yok niye kızlar bebeklerin cinsiyetinden kadınlar sorumluymuş sanırım eşimi evlendirmek istiyorlar bizde tartıştık eşim onlara 10 kızımda olsa evlenmem ben dedi buralar öyle ne yazık ki erkek icin evlenen çok insan gördüm
canim benim cok saol allah sana yardim eder hic korkma bakabilirsin bu arada bebeginin cinsiyetini ogrene bildin mi? insallah allah istedigini hayirli saglikli verir sana
Allah hayırlı uğurlu evlatlar etsin inşallah... Ben üniversite mezunu çalışan bir bayanım bir kızım var kızımın doğumundan sonra çocuğum olmadı tam 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım çooook sevinmiştimki düşükle sonuçlandı kimseye üzüntümü belli etmedim ama eşimin ve kızımın üzüntüden ağladıklarını öğrenince kahrolmuştum neyse iş yerinde beni kıskandığını bildiğim ama seviyormuş gibi davranmaya çalışan ben ne yapsam aynısını taklit eden zaman zaman kıskanç bakışlarını yakaladığım biri var ben kendisi ile hiç ilgilenmem ... Neyse düşük yaptıktan sonra işe yeniden başladığım dönemde birşeyi bahane edip geldi yanıma oturdu sekiz aylık hamile karnını gözüme sokarcasına kaykılarak... benimki yine oğlan dedi söyleyişini bir görseydin... benim dünya tatlısı bir kızım var bir görseniz o kadar güzel ki herkez melekmi bu diyor neyse canım öyle yanmıştı ki anlatamam şimdi hamileyim ve
çok sağol canım allah yavrularını sana bağışlasın ben senin durumundayım şuan hatta geçen bir tanıdığımız doğum yapmıştı yanına gittim hayırlı olsuna oğlu olmuştu gitmez olaydım oğlunu benden gizlediler nazarım değmesin diye halbuki nazarımda yok gördügüm bütün çocuklara maşallah diyen biriyim çok zoruma gitti benide kıskanan çok esimin bana olan ilgisinden dolayı böyle yapıyorlar erkek kız bahane inan bunu çok iyi anladım
biz seni yaşadıklarınndan dolayı yargılamıyoruz allah senin gibi olan herkese evlat versin ama sen yargılıyorsun bu insanların ne yaşadığını bilmeden konuşuyorsun kısır olmak kabahat deil allahın takdiri kız çocuğuda doğurmak öyle ama bizde beceriksizler uğursuzlar damgası yemiş insanlarız bir daha eleştirirken bunlarıda göz önüne al aynı şeylerin senin için düşünüldüğünü farzet
çok sağol ama erkek olsalar benim içinde çok iyi olacak eşimde belli etmemeye çalışıyor ama dünden beri yerinde duramıyor ikizlerin kız oldugunu söyleyince bir kaç arkadaşı dalga geçmiş onunla eşimin maddi durumu çok iyi ona oğullarımızı kızlarına verelim bize başlık parası verirsin falan demişler ha birde bu kadar kıza nasıl koca bulacaksın diye dalga geçmişler eşim eğer bunlar erkekse doğuma kadar söylemeyecem onlara diyor doğum yaptığın zaman büyük şok yaşasınlar diyor bana yazık 4 kız çok diyorlar yemin ederim bu insanlar bizi yediler son 1 aydır görümcelerim evime gelmiyorlar artık insanlarımız öyle ne yazık ki allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?