Doğuma Hazırlık ikiz kızım ikiz erkek oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayırlı olsun bebeklerin canım. rabbim acılarını göstermesin. ne güzel ikiz hemde rabbimden bende diliyorum işşallah olur . reglden sonramı oldu canım . bu taktiği banada gönderirsen sevinirim merek ettim

çok tşk ederim ben yumurtlama tarihimi hesapladım yumurtlamadan 1 gün sonra oldu yani benim yumurtlama tarihim regl den 6 gün sonraydı ama herkesin farklı hesaplayın sonra yapın

çok saol canım ama seninki daha ilk çocuğun kız nasıl o kadar acımasızca eleştirmşler benimkiler bu kadar vicdansız değildiler ilkine sesleri çıkmadı 2. kızımda mırın kırın ettiler bunlarda kız deyince olanlar oldu gerisini anlarsın artık savaş açtık neredeyse o sinsi eltim bana diyorki bizim oralarda erkek doğurmadan kadın olunmaz kime ne cvp vereyim bilmiyorum kendimi zor tuttum eltime erkektirler dememek için yolun yarısına geldik sabredecez artık

biz seni yaşadıklarınndan dolayı yargılamıyoruz allah senin gibi olan herkese evlat versin ama sen yargılıyorsun bu insanların ne yaşadığını bilmeden konuşuyorsun kısır olmak kabahat deil allahın takdiri kız çocuğuda doğurmak öyle ama bizde beceriksizler uğursuzlar damgası yemiş insanlarız bir daha eleştirirken bunlarıda göz önüne al aynı şeylerin senin için düşünüldüğünü farzet

daisy canım özelden yazamıyorum 10 dk da 1 msj hakkım var özelim birikmiş diğer arkadaşlarada yolluyorum iltihap varsa çocuk biraz zor oluyor önce iiyice biir tedavi ol daha sonra hamile kal iltihaplı olursa hamilelikte çok çekersin

canım sağlıcakla al kucağına .......darısı tüm isteyenlerin başına..

yaprk cım özelden atıcağına burada paylaşsana tatlım daha iyi olur bence bende merak ettim benim bebeğim erkek ama ikinci kız olsun çok istiyorum tabi herşeyden öenmlisi sağlıklı olması buraya yazsanda bizde öğrensek ona göre ikincide onları yapmayız:)
bu arada ne güzel iki kız iki oğlun olucak gözün aydın Allahım sağlıkla almayı nasip etsin oğullarını kucağına

Son düzenleme:

çok saol canım anlatıyorum biraz müstehcen konularada girecem kusura bakmazsın artık canım öncelikle sende iltihap olmamalı rahim yarası akıntı olmamalı 2 ay öncesinde tedavi olmalısın kocanda dar iç çamaşırı giymesin boxer giysin fazla sıcak suyla yıkanmayın 2 ay öncesinden kırmızı et ağırlıklı beslenin balık eti ve tavuk eti tüketimini azaltın birde ilişkiye girerken beraber orgazm olmaya çalışın çocuk yapmadan önce 5 gün ilişkiye girmeyin birde yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkiye girin acı meyve ve sebzeyide azalt ben bunları yaptım valla inşallah allah sanada ikiz erkek verir ha birde eşim 2 ay boyunca elini karnıma koyup erkek duasıda okudu birde boşaldığı zaman olabildiğince derine boşalsın hemen kalkma biraz bacaklarını havayada kaldır

ben eleştirenler yüzünden buraya atmıyordum ne desek bazılarına batıyor yoksa bende isterim herkese yardımcı olmayı yemin ederim ki çok istiyorum hepinizin bu duyguyu yaşamasını eleştirenlere cvp vermeyecem artık kızlar sizde cvp vermeyin sıkıntıdan ne yapacaklarını bilmiyorlar

çok saol canım. benim bu bebeğim erkek zaten . ikinci kız olsun istiyorum bundada kız istemiştik ama haırlısı erkekten yanaymış ozman ben bu yazdıklarının hiç birini yapmicamki ikincide kız olsun:) Allah razı olsun

inşallah allah gönlüne göre verir kız çocuğu çok güzel inan hele benim kızlarım o kadar tatlılarki görsen dışarda tanımadığımız insanlar bile durup seviyor onları

inşallah allah gönlüne göre verir kız çocuğu çok güzel inan hele benim kızlarım o kadar tatlılarki görsen dışarda tanımadığımız insanlar bile durup seviyor onları

yerim ben onları annesi bizde çok istemiştik eşimle kız olsun ama nasip Allahım ikinciye nasip eder inş. maşallah diyelim prenseslerinede nazr değmesin öp benim yerime

çok tşk ederim ben yumurtlama tarihimi hesapladım yumurtlamadan 1 gün sonra oldu yani benim yumurtlama tarihim regl den 6 gün sonraydı ama herkesin farklı hesaplayın sonra yapın

cevabın için teşekkür canım regl den 6 gün sonra derken temizlendikten sonraki 6. günmü yoksa reglin başlangicinin 6. günümü bide kolemen kullandınmı canım ikiz olması için yavrularını sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın işalllah

cok tsk ederim allah sanada isteyen herkesede versin regl bittikten sonraki 6.gun yumurtlama tarihini google den hesaplayabilirsin bunun icin son 3 adet tarihinin basladigi gunleri yazman yeterli ikizlere dogal yolla hamile kaldim ilac kullanmadim onun icin ailemde ikiz var onun etkisi buyuk ihtimalle

merhaba ben isim önerisinde bulunmak istedim buarada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Muhammed-Mustafa olabilir aynı anlamlı ama çok uyumlu oluyor ikiside çok güzel isimler:)

merhaba ben isim önerisinde bulunmak istedim buarada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Muhammed-Mustafa olabilir aynı anlamlı ama çok uyumlu oluyor ikiside çok güzel isimler:)
sagol canim gercekten cok guzel isimler ama biz isim bulduk bir tanesi muhammed digeri ali imran bu arada mustafa kayinimin adi sence bu isimler nasil

bebişler muhtemelen erkek canım:)
pipi görünüyorsa kesin erkek deniyormuş ama pipi görünmüyorsa kesin kız denilemiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…