hayırlı olsun bebeklerin canım. rabbim acılarını göstermesin. ne güzel ikiz hemde rabbimden bende diliyorum işşallah olur . reglden sonramı oldu canım . bu taktiği banada gönderirsen sevinirim merek ettim
Yaprak arkadaşımızı çok iyi anlıyorum ama yargılayanları anlamıyorum. İnsanlar yaşamadan hiç bir şey hakkında yarğılama yapmamalı. Ben hamileyken benimle birlikte iki görümcemde hamileydi ikisine erkek benim bebeğime kız dediler kaynanam bana bizim ailenin kızlarıda gelinleride erkek doğurur seninki neden böyle oldu anlamadım galiba annene çekmişsin sen (biz 3 kız kardeşiz) BİZ KIZ SEVMEYİZ KÖR OLSUN TOPAL OLSUN ERKEK OLSUN demişti. ben çokk üzülmüştüm . bu yüzden aile içi baskı çekememezlik cahillik varsa çok yıpranır insan. benim bir kızım var ikinci bir bebek düşünüyorum ama inanın cesaret edemiyorum. Herşeyin hayırlısı..
Yaprak arkadaşımızın inşallah 2 tanede sağlıklı oğlu olur. herkezi susturur.
insanlar yaşamadan hiçbirşey yargılamamalı diyorsunuz ama sizde benim ne yaşadığıımı biliyormusunuzki beni yargılamakla suçluyorsunuz ?
şükredinki hamile kalabiliyorsunuz ve evladınız var kızı erkeğimi var evladın ?
hiç olmasaydı kısır damgası yeseydin ne yapardın ? kayınvaliden size biz kız sevmeyiz dediğinde ağzına lafı tıksaydınız sende 2 kız doğurmuşsun diye ..
nasılki burada yazanlara tepki gösterebiliyorsunuz kayınvalidenede tepki gösterseydin
inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin ..iz
canım öncelikle Allah gönlünüze göre versin ama bizim toplumumuz ilginç gerçekten ben de ilk bebeğime hamileyim kızım olacak, benim gönlümdeki de kızdı ama insanlar kızım olacağını duyunca hep 'olsun canın sağolsun' gibi tepkiler verdiler,eşim de erkek istiyordu tüm erkekler gibi, onla da arkadaşları dalga geçtiler akıllarınca şaka yapıyorlar ama eşim ister istemez üzülüyordu ilk zamanlar ama şimdi çok mutlu sabırsızlıkla bekliyo kızını farkındayım.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin elbette gönül istiyor ki her iki evlat sevgisini de tattırsın.
iki prensesine iki prens kardeş gelsin inşallah.
çok saol canım allah seninkinide kucağına almayı nasip etsin daha ilk çocuk seninki ne diyeyim şu insanlara bilmiyorum artık azmışlar resmen nerden vuracaklarını bilmiyorlar inşallah her 2 meyvedende tadarsın
çok sağol ama erkek olsalar benim içinde çok iyi olacak eşimde belli etmemeye çalışıyor ama dünden beri yerinde duramıyor ikizlerin kız oldugunu söyleyince bir kaç arkadaşı dalga geçmiş onunla eşimin maddi durumu çok iyi ona oğullarımızı kızlarına verelim bize başlık parası verirsin falan demişler ha birde bu kadar kıza nasıl koca bulacaksın diye dalga geçmişler eşim eğer bunlar erkekse doğuma kadar söylemeyecem onlara diyor doğum yaptığın zaman büyük şok yaşasınlar diyor bana yazık 4 kız çok diyorlar yemin ederim bu insanlar bizi yediler son 1 aydır görümcelerim evime gelmiyorlar artık insanlarımız öyle ne yazık ki allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
yaprk cım özelden atıcağına burada paylaşsana tatlım daha iyi olur bence bende merak ettim benim bebeğim erkek ama ikinci kız olsun çok istiyorum tabi herşeyden öenmlisi sağlıklı olması buraya yazsanda bizde öğrensek ona göre ikincide onları yapmayız:)
bu arada ne güzel iki kız iki oğlun olucak gözün aydın Allahım sağlıkla almayı nasip etsin oğullarını kucağına
çok saol canım anlatıyorum biraz müstehcen konularada girecem kusura bakmazsın artık canım öncelikle sende iltihap olmamalı rahim yarası akıntı olmamalı 2 ay öncesinde tedavi olmalısın kocanda dar iç çamaşırı giymesin boxer giysin fazla sıcak suyla yıkanmayın 2 ay öncesinden kırmızı et ağırlıklı beslenin balık eti ve tavuk eti tüketimini azaltın birde ilişkiye girerken beraber orgazm olmaya çalışın çocuk yapmadan önce 5 gün ilişkiye girmeyin birde yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkiye girin acı meyve ve sebzeyide azalt ben bunları yaptım valla inşallah allah sanada ikiz erkek verir ha birde eşim 2 ay boyunca elini karnıma koyup erkek duasıda okudu birde boşaldığı zaman olabildiğince derine boşalsın hemen kalkma biraz bacaklarını havayada kaldır
çok saol canım. benim bu bebeğim erkek zaten . ikinci kız olsun istiyorum bundada kız istemiştik ama haırlısı erkekten yanaymış ozman ben bu yazdıklarının hiç birini yapmicamki ikincide kız olsun:) Allah razı olsun
inşallah allah gönlüne göre verir kız çocuğu çok güzel inan hele benim kızlarım o kadar tatlılarki görsen dışarda tanımadığımız insanlar bile durup seviyor onları
yerim ben onları annesi bizde çok istemiştik eşimle kız olsun ama nasip Allahım ikinciye nasip eder inş. maşallah diyelim prenseslerinede nazr değmesinöp benim yerime
çok tşk ederim ben yumurtlama tarihimi hesapladım yumurtlamadan 1 gün sonra oldu yani benim yumurtlama tarihim regl den 6 gün sonraydı ama herkesin farklı hesaplayın sonra yapın
cevabın için teşekkür canım regl den 6 gün sonra derken temizlendikten sonraki 6. günmü yoksa reglin başlangicinin 6. günümü bide kolemen kullandınmı canım ikiz olması için yavrularını sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın işalllah
sagol canim gercekten cok guzel isimler ama biz isim bulduk bir tanesi muhammed digeri ali imran bu arada mustafa kayinimin adi sence bu isimler nasilmerhaba ben isim önerisinde bulunmak istedim buarada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Muhammed-Mustafa olabilir aynı anlamlı ama çok uyumlu oluyor ikiside çok güzel isimler:)
bebişler muhtemelen erkek canım:)
pipi görünüyorsa kesin erkek deniyormuş ama pipi görünmüyorsa kesin kız denilemiyormuş
biz pipilerini gorduk erkekler yani 2 doktora gittik ikiside erkek hemde kesin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?