Doğuma Hazırlık ikiz kızım ikiz erkek oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
diyasa canım sana yolladığım msj eysiel var yukarda bana msj yazmış kopyalayıp onada atarmısın yaprk söyledi dersin sana zahmet olmasa 10 dk bir özele msj atabiliyorum

yolladım canım,umarım gitmiştir msj için teşekkürler...

msj almana sevindim 10 dk bir özelden msj atabilirmişim o yüzden burdan yazıyorum daha bir kaç kişiye yollayacam inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı oğluşun yada oğluşların olur:))

Amınn cnm benım ıns sızlerın duasıyla tadacaz ıns bızde o duyguyu sevıncı

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin evlatlarını inşallah canım:)

O yöntemi bana da msj atabilir misin acaba?

hayırlı olsun bebeklerin canım. rabbim acılarını göstermesin. ne güzel ikiz hemde rabbimden bende diliyorum işşallah olur . reglden sonramı oldu canım . bu taktiği banada gönderirsen sevinirim merek ettim

Yaprak arkadaşımızı çok iyi anlıyorum ama yargılayanları anlamıyorum. İnsanlar yaşamadan hiç bir şey hakkında yarğılama yapmamalı. Ben hamileyken benimle birlikte iki görümcemde hamileydi ikisine erkek benim bebeğime kız dediler kaynanam bana bizim ailenin kızlarıda gelinleride erkek doğurur seninki neden böyle oldu anlamadım galiba annene çekmişsin sen (biz 3 kız kardeşiz) BİZ KIZ SEVMEYİZ KÖR OLSUN TOPAL OLSUN ERKEK OLSUN demişti. ben çokk üzülmüştüm . bu yüzden aile içi baskı çekememezlik cahillik varsa çok yıpranır insan. benim bir kızım var ikinci bir bebek düşünüyorum ama inanın cesaret edemiyorum. Herşeyin hayırlısı..
Yaprak arkadaşımızın inşallah 2 tanede sağlıklı oğlu olur. herkezi susturur.

yaprak arkadaşım şu formülünü buraya yazsan daha iyi olur sanki ben pek anlamıyorum özel msj falan herkese yardımcı olursun ..herkes ne derse desin kimse anlamaz bu sorunu ancak yaşayan bilirr ikizlerinde sağlıklı uzun ömürler diliyorum

neymis yaprakk yaaa bana gelmedi mesajin bende istemistimmmm

insanlar yaşamadan hiçbirşey yargılamamalı diyorsunuz ama sizde benim ne yaşadığıımı biliyormusunuzki beni yargılamakla suçluyorsunuz ?
şükredinki hamile kalabiliyorsunuz ve evladınız var kızı erkeğimi var evladın ?
hiç olmasaydı kısır damgası yeseydin ne yapardın ? kayınvaliden size biz kız sevmeyiz dediğinde ağzına lafı tıksaydınız sende 2 kız doğurmuşsun diye ..
nasılki burada yazanlara tepki gösterebiliyorsunuz kayınvalidenede tepki gösterseydin
inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin ..iz

evet yaşamadan yargılamamalı herşeyi yaşayan bilir ... insanlar böyledir çocuk sahibi olamayanlar kız olsun erkek olsun çocuğum olsun der, kızı olan birde oğlu olsun ister, oğlu olanda birde kızı olsun ister .. allah bebek sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin kız isteyene kız erkek isteyene erkek evlat versin.. kayınvaldem bana bunları söylediğinde çok gençtim sadece susmak ve ağlamakla kaldım.. bu gün olmuş hala bana sen doğur yine kızın olur diyor. eşimde acaba benim bir oğlum olurmu olursa nasıl olur diyor.
benim anlatmak istediğim kimse kimseyi yargılamasın herkes birbirine dua etsin.. burası bir paylaşım sitesi yaprak arkadaşımızın yazdıklarını okurken inanın kendimmiş gibi heyecanlandım.. inşallah 2 erkek evladı olur. seninde allah gönlündekini versin inşallah en kısa sürede anne olursun..

canım öncelikle Allah gönlünüze göre versin ama bizim toplumumuz ilginç gerçekten ben de ilk bebeğime hamileyim kızım olacak, benim gönlümdeki de kızdı ama insanlar kızım olacağını duyunca hep 'olsun canın sağolsun' gibi tepkiler verdiler,eşim de erkek istiyordu tüm erkekler gibi, onla da arkadaşları dalga geçtiler akıllarınca şaka yapıyorlar ama eşim ister istemez üzülüyordu ilk zamanlar ama şimdi çok mutlu sabırsızlıkla bekliyo kızını farkındayım.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin elbette gönül istiyor ki her iki evlat sevgisini de tattırsın.
iki prensesine iki prens kardeş gelsin inşallah...

amin yarın başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek eğer erkeklerse uyguladığım taktik doğru çıkacak benim bir arkadaşım vardı 2 oğlu vardı o bana söyledi onun dediğini yaptım bende

canım bu uyguladığın taktik nedir banada yazarmısın lütfen?
Şimdiden teşekkürler

canim bebim de bebisime erkek demisti doktor 14. haftada ama sonra kiz dedi o gosterdi zaten kendini (tatlim benim) o yuzden son soylenen dogrudur hayirlilisiyla buyuduler cunku artik daha rahat anlasiliyor. saglikla kucaginiza alin insallah

slm kızlar 1 haftadır şehir dışındaydım yarın hepinize cvp yollayacam

oncelıkle saglıcakla al kucagına canım RABBIM HAYIRLI BIR EVLAT OLAMALARINI nasıp eder ınsl....darısı basımıza tum ısteyenleree ınsl..rabbım gonlunden gecenı verır oglusların olur ınsl..da pıpı gorunduyse %99 dogrudur pıpı cok belırgın oluyormu s cunku

çok tsk ederim allah evladı olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu ramazan ayında herkesin duası kabul olur inşallah kız dogurdum sanki cinayet işlemisim gibi davrandilar bana ister istemez artık bende kendimi büyük bir kusur işlemisim gibi hissettim ikizlerede doktor kız dediğinde ve bunu görümcelerim duydugunda yüzlerindeki o ifadeyi görseydiniz beni yargılayanlar oturup ağlardınız ben ağladım ama çocuklarım kız diye değil yemin ederimki kızlarıma üzüldüm bu insanlarin icinde büyüyecekleri icin gecen yil kaynanam kizima eltimin ogluyla kavga ettigi icin ona kurban ol dedi duydugumu farkedince lafı evirdi cevirdi aldim kızımı eve geldim eltiminde cok hosuna gitmisti tabi kimse beni anlayamaz bunlari yazarken bile o günleri yasamis gibi oldum allah kimseyi kimsenin diline düsurmesin insallah her 2 meyvedende tadarsınız

hayırlısı olsun inşallah.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…