diyasa canım sana yolladığım msj eysiel var yukarda bana msj yazmış kopyalayıp onada atarmısın yaprk söyledi dersin sana zahmet olmasa 10 dk bir özele msj atabiliyorum
msj yolladıklarım gönderimi alıyorsanız haber verin
msj almana sevindim 10 dk bir özelden msj atabilirmişim o yüzden burdan yazıyorum daha bir kaç kişiye yollayacam inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı oğluşun yada oğluşların olur:))
Yaprak arkadaşımızı çok iyi anlıyorum ama yargılayanları anlamıyorum. İnsanlar yaşamadan hiç bir şey hakkında yarğılama yapmamalı. Ben hamileyken benimle birlikte iki görümcemde hamileydi ikisine erkek benim bebeğime kız dediler kaynanam bana bizim ailenin kızlarıda gelinleride erkek doğurur seninki neden böyle oldu anlamadım galiba annene çekmişsin sen (biz 3 kız kardeşiz) BİZ KIZ SEVMEYİZ KÖR OLSUN TOPAL OLSUN ERKEK OLSUN demişti. ben çokk üzülmüştüm . bu yüzden aile içi baskı çekememezlik cahillik varsa çok yıpranır insan. benim bir kızım var ikinci bir bebek düşünüyorum ama inanın cesaret edemiyorum. Herşeyin hayırlısı..
Yaprak arkadaşımızın inşallah 2 tanede sağlıklı oğlu olur. herkezi susturur.
insanlar yaşamadan hiçbirşey yargılamamalı diyorsunuz ama sizde benim ne yaşadığıımı biliyormusunuzki beni yargılamakla suçluyorsunuz ?
şükredinki hamile kalabiliyorsunuz ve evladınız var kızı erkeğimi var evladın ?
hiç olmasaydı kısır damgası yeseydin ne yapardın ? kayınvaliden size biz kız sevmeyiz dediğinde ağzına lafı tıksaydınız sende 2 kız doğurmuşsun diye ..
nasılki burada yazanlara tepki gösterebiliyorsunuz kayınvalidenede tepki gösterseydin
inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin ..iz
çok sağol ama erkek olsalar benim içinde çok iyi olacak eşimde belli etmemeye çalışıyor ama dünden beri yerinde duramıyor ikizlerin kız oldugunu söyleyince bir kaç arkadaşı dalga geçmiş onunla eşimin maddi durumu çok iyi ona oğullarımızı kızlarına verelim bize başlık parası verirsin falan demişler ha birde bu kadar kıza nasıl koca bulacaksın diye dalga geçmişler eşim eğer bunlar erkekse doğuma kadar söylemeyecem onlara diyor doğum yaptığın zaman büyük şok yaşasınlar diyor bana yazık 4 kız çok diyorlar yemin ederim bu insanlar bizi yediler son 1 aydır görümcelerim evime gelmiyorlar artık insanlarımız öyle ne yazık ki allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
amin yarın başka doktora gidecem bakalım o ne diyecek eğer erkeklerse uyguladığım taktik doğru çıkacak benim bir arkadaşım vardı 2 oğlu vardı o bana söyledi onun dediğini yaptım bende
oncelıkle saglıcakla al kucagına canım RABBIM HAYIRLI BIR EVLAT OLAMALARINI nasıp eder ınsl....slm kızlar sizinde başınıza geldimi bilmem ben 12 haftalıkken doktora gittim bana ikizlerin kız dedi 15 haftalıkken yine yüzde 90 kız dedi bugün gittiğimde bana yüzde 99.9 erkek dedi hatta pipilerini gösterdi hangi dediğine inanayım şaşırdım aslında 2 kızım var bunlarda erkek olsa çok iyi olur
evet yaşamadan yargılamamalı herşeyi yaşayan bilir ... insanlar böyledir çocuk sahibi olamayanlar kız olsun erkek olsun çocuğum olsun der, kızı olan birde oğlu olsun ister, oğlu olanda birde kızı olsun ister .. allah bebek sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin kız isteyene kız erkek isteyene erkek evlat versin.. kayınvaldem bana bunları söylediğinde çok gençtim sadece susmak ve ağlamakla kaldım.. bu gün olmuş hala bana sen doğur yine kızın olur diyor. eşimde acaba benim bir oğlum olurmu olursa nasıl olur diyor.
benim anlatmak istediğim kimse kimseyi yargılamasın herkes birbirine dua etsin.. burası bir paylaşım sitesi yaprak arkadaşımızın yazdıklarını okurken inanın kendimmiş gibi heyecanlandım.. inşallah 2 erkek evladı olur. seninde allah gönlündekini versin inşallah en kısa sürede anne olursun..
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin evlatlarını inşallah canım:)
O yöntemi bana da msj atabilir misin acaba?
slm kızlar sizinde başınıza geldimi bilmem ben 12 haftalıkken doktora gittim bana ikizlerin kız dedi 15 haftalıkken yine yüzde 90 kız dedi bugün gittiğimde bana yüzde 99.9 erkek dedi hatta pipilerini gösterdi hangi dediğine inanayım şaşırdım aslında 2 kızım var bunlarda erkek olsa çok iyi olur
hayırlısı olsun inşallah.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?