peki ben raporu nasıl alıcam?bana normal yada aşılama önerilmiyoki.özel hastanedeki doktorum tüp bebek dedi direk.rapor alacağım zaman hemen rapor verirlermi yoksa bişeyler isterlermi rapor için?bir tüp bebek ilaçlarla birlikte 6-7 milyar yani öylemi?
ama o raporu alacak kadar vaktim yok benim.2 ay sonra başlamam lazımmış tüp bebeğe yoksa kist tekrarlarmış.benim anladığım ben hepsini parayla yaptırıcam yani.6 ay bekleyecek zamanım yok.özeldeki doktorum bi merkeze götürücem seni dedi.ama dünyanın parası gidecek anladığım kadarıyla raporda olmayınca 6-7 milyar vericem.bide tutmazsa o parayı çöpe atmış olucam.özel hastanedeki doktorlar sırf para kazanmak için tüplerin yapışık hemen tüp bebek falan derlermi acaba?
haklısın galiba.benim yumurtalıklarım sağlam zaten.şu an kistte yok.1 hafta önce ameliyat oldum.ne yapacağımı şaşırdım zaten.doktorum tüp bebek şart tüplerin yapışmış diyo.bazıları yapışıklık açılır doğal yolla olur boşuna para harcama diyo.ne yapayım bilmiyorumki.
inşallah hamile kalırsın.Allah isteyen herkese versin.çok zor bişey.senin yapışıklıklar gitmiş.benim tüplerimdeki yapışıklık gitmedi.çünkü bendeki kist 4.evredeydi.yumurtalıklarımdaki yapışıklık gitmiş.allahtan yumurtalıklarımda bir zarar olmadı.bende tekrarlamasından korktuğum için tüp bebek aşamasına geçicem 2 ay sonra.rica etsem bana biraz bilgi verirmisin?raporu hangi hastaneden aldın?kaç ayda aldın?almak için neler yaptın?bide tüp bebek aşamaları neler?onu nerde ve kaça yaptırdın?
yalnız ben özel hastaneye gidiyorum.ameliyatımıda orda oldum.şimdi raporu devlet hastanesinden alıcam.olurmu öyle?özel hastanedeki raporları kabul ederlermi?1-2 günde rapor almak için neler istediler?sadece ameliyat olduğuna dair belgemi?senin tüp bebek fiyatı iyiymiş ben istanbuldayım araştırdım 5-6 milyarı buluyo.sana kaç embrio transfer ettiler?şimdi kaç gün sonra kan testi yaptırıcan?
hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar sonucun hatta inşallah ikizin olur.senin rapor alman kolay olmuş benimki okadar kolay olmaz çünkü özel hastanede ameliyat oldum.bide benim kistim hem sağda hemde soldaydı.biri 3cm diğeri 3,5 cmdi.ama çok geç kalınmıştı içeride hep yapışıklık yapmış.tüplerdekini açamadılar işte.4.evredeymiş kistler en son evre yani.seninki nasıldı?benim kist iki taraftada olduğu için ya yumurtlama olmazsa.
kızlar bende endometrozis hastasıyım... çikolata kisti illetinden bende de var...
2 kere ameliyat oldum... şuanda tüp bebek aşamasına geçeceğiz...sol tüpüm tamamiyle kapalı... sağda ondan kalır yanı yok...kistlerden dolayı bolca yapışıklıklar oluşmuş... ve tekrarlanıyor ...o yüzden tüp bebeğe geçtik şuanda doğum kontrol hapına başladım..
size sormak istediğim sizlerde tüp bebek önce doğum kontrol hapı aldınız mı ve hangisini kullandınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?