• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç vücuttan nasıl çıkarılır

Yasıyor musunuz suan. Çiş yaparak ilaç atılır.cabuk tuvalete.önce ayakta bir litre su için ama ayakta! Sonra tuvalete gidip çiş yapın.sğrünüyorken nasıl buraya yazıyonuz valla ben ona gülsemmi üzülsem mi bilemedim.
Bir tanıdığım ilaç yutup su içtiği için öldü. Doktorlar dedi ki su içmeseydi midesi yıkanırdı. Su içince kana karışıp zehirlenmeyi hızlandırmış. Bu tarz önerilerden kaçının.

Ya ne kadar tatlısın doktor civanım yaa, burda senin okadar iyi niyetine ve yorumuna karşılık yapılan yukarıdaki konuşma tarzına rağmen sen hala onu düşünerek yazıyorsun.. Hem hekimsin hem de kendine hâkimsin. 😘
Utandırma beni canım arkadaşım, çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ediyor böyle güzel yorumların ve düşüncelerin. Sağ olasın ❤️

Ne içmesi gerektiğini söylemişsiniz 😅😅😅
yok o şekilde değil, trankilizan bir ilaç sınıfını tanımlıyor,yani mesela antibiyotikler, ağrı kesiciler vb gibi. her ilacın yüksek dozu tehlikeli ve ölümcül olabilir, ama konu sahibi aldığı ilaçları söyleyince hızlı bir şekilde solunum depresyonu veya dolaşım kollapsına yol açacak bir ilaç aldığını zannettiğim için, rahatladım.

yoksa ağrı kesicinin de, antibiyotiğin de,tansiyon ilacının da (vs) aşırısı ölümcüldür. anlatabildim mi bilmiyorum. şununla intihar edersen ölürsün gibi bir şey demişim gibi bir anlam çıkarmışsınız ama , öyle bir şey yok. asla öyle bir demem.

Utandırma beni canım arkadaşım, çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ediyor böyle güzel yorumların ve düşüncelerin. Sağ olasın ❤️
Utanacak bir şey yok ki canısı 🤗 ben asla laf olsun diye konuşmam içimden gelenleri yazdım 🌺 sadece gerçekler ☺️

Hala konuyu okuyor rahatladim.

Bir tanıdığım ilaç yutup su içtiği için öldü. Doktorlar dedi ki su içmeseydi midesi yıkanırdı. Su içince kana karışıp zehirlenmeyi hızlandırmış. Bu tarz önerilerden kaçının.
Nee😮 ben sahsa inanmadıgım için ironi yapmıstım aslında kimse inanmamıstı intihara kalkısnıssın burda ne işin var gibisnden . Ben de buraya sorup vakit kaybetti için inanmayıp çiş yap gecer dedim masus. Yani tabi ki su ilacı vücuda daha hızlı karısıyor konu sahibi bu bilgileri nettende acıp okuyabilir hastaneyide arayıp sorabilir zehirlenme hattınıda arayabilir ama buraya laf yetiştirdiği için ben de önemsemeden yazdım acıkcaıd

Nee😮 ben sahsa inanmadıgım için ironi yapmıstım aslında kimse inanmamıstı intihara kalkısnıssın burda ne işin var gibisnden . Ben de buraya sorup vakit kaybetti için inanmayıp çiş yap gecer dedim masus. Yani tabi ki su ilacı vücuda daha hızlı karısıyor konu sahibi bu bilgileri nettende acıp okuyabilir hastaneyide arayıp sorabilir zehirlenme hattınıda arayabilir ama buraya laf yetiştirdiği için ben de önemsemeden yazdım acıkcaıd
Olabilecek şeylerden bir örnek yazayım. Birisi bir anlık boşlukla ilaç içer. Ailesine söyleyemez, doktora gidemez, nasıl kurtulayim derken google araştırmasıyla bu yorumunuzu bulup okuyup uygulayabilir.

Ben anksiyete hastasıyım bir sebeple (bu sebepleri anlatmak istemiyorum linçleniyorum) hap içip intihar girişiminde bulundum aradan 1 saat geçti çarpıntı ve aşırı panik halim var ölmüyorum sadece sürünüyorum ilacın bu etkisinin vücudumdan gitmesi için ne yapabilirim ?
Delimisiniz niye intihar ediyorsunuz kaç yaşınız var?

anksiyete hastasi teshisini kendin koydun belli ki. ilgi cekmek icin hap icmenin de modasi gecti. git bi kus elini yuzunu yika gel kendine

Back
X