• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç vücuttan nasıl çıkarılır

Mehmet Pişkin vardı, veda videosu paylaşıp intihar etmişti, ölmüştü yani sonuclandirmisti. O yüzden insan psikolojisi her şeyi yaptırır diyorum ben. Fakat buradan ne yapılır ben şaşırıyorum artık.
Yani doğruysa da evet burdan ne yapılabilir. Dr bir arkadaş neler yaşayacağını gayet açıklamış üstte. Aklı biraz yerindeyse ki laf sokmalarindan yerinde olduğu kanaatindeyim. Bu kadar insana vicdan yaptırmak da kul hakki doğru değilse diyecek bisey yok 😒

2 parol 2 ativan 6 ibucold mu? :olamaz:

öf be! yüksek doz trankilizan içtiniz sanmıştım, gerginlikten nefesimi tutmuşum şimdi fark ettim!

asla kesin bir şey söyleyemem ama tahminimce ölmezsiniz,ama çarpıntı,bulantı, bilinç bulanıklığından biraz sürünürsünüz. yine de hastaneye gidin. her bünye farklıdır. GİDİN!!

O ölmeye karar verip veda videosunu çekmişti. Bu konu ilgi çekmekten öteye gitmiyor. Hanımefendiye doktora git diyoruz, prof dr endikasyonoğulları diye mizah şov yapıyor. Her an ölebilecek durumda biri var mi karşımızda?
Bilemeyiz ki? Sadece ilgi çekmek istiyorsa bile çok üzücü durumu. Dediğim gibi benzer konular açan biri vardı, nasıl bir ilgi açlığı yaşıyorsa öldüm dedi buradan taziye mesajlarımızı okudu. Yani her türlü üzülüyor insan. Hatta inşallah sadece ilgi amaçlı açmıştır, intihar etmemiştir diyorum böyle konuları görünce.

Ya gitsene acile. Ölsen yine iyi, ya geç müdahale edilir de sakat kalırsan, organlarin fonksiyonunu kaybederse? Salliyo olabilirim ama gec müdahaleninde sonuclari vardir muhakkak

2 parol 2 ativan 6 ibucold mu? :olamaz:

öf be! yüksek doz trankilizan içtiniz sanmıştım, gerginlikten nefesimi tutmuşum şimdi fark ettim!

asla kesin bir şey söyleyemem ama tahminimce ölmezsiniz,ama çarpıntı,bulantı, bilinç bulanıklığından biraz sürünürsünüz. yine de hastaneye gidin. GİDİN!!
Gidiyorum şimd

Parolun etkisi var mi bilmiyorum, hamileyken ictigimde psikolojik olarak rahatlatsin diye verildigini dusunuyordum, hatta gebelere arka arkaya 2 tablet veriliyor. Ancak ibucold prospektusunde gunde 3 diyordu. Konu sahibinden cok biz endiselendik 🙁
Yok günde 6 taneye kadar alınabilir ibucold. Hepsi aynı anda değil tabi.

Parol etkisiz olur mu hiç. Ben 2 tane parol içsem muhtemelen ölürüm. Parasetamol alerjim var, parol safi parasetamol.

Bilemeyiz ki? Sadece ilgi çekmek istiyorsa bile çok üzücü durumu. Dediğim gibi benzer konular açan biri vardı, nasıl bir ilgi açlığı yaşıyorsa öldüm dedi buradan taziye mesajlarımızı okudu. Yani her türlü üzülüyor insan. Hatta inşallah sadece ilgi amaçlı açmıştır, intihar etmemiştir diyorum böyle konuları görünce.
Acile gidiyormuş. Günceller burayı.

Ölümsüzüm demek ki 🤷‍♀️
Sen de şeyini çıkarma artık. Pişman ettin insanı valla.
Yani doğruysa da evet burdan ne yapılabilir. Dr bir arkadaş neler yaşayacağını gayet açıklamış üstte. Aklı biraz yerindeyse ki laf sokmalarindan yerinde olduğu kanaatindeyim. Bu kadar insana vicdan yaptırmak da kul hakki doğru değilse diyecek bisey yok 😒
Öyle vallahi, saçmalıyor artık. Bakalım sonraki konusu ne olacak. Beni bile bezdirdi.

Yok günde 6 taneye kadar alınabilir ibucold. Hepsi aynı anda değil tabi.

Parol etkisiz olur mu hiç. Ben 2 tane parol içsem muhtemelen ölürüm. Parasetamol alerjim var, parol safi parasetamol.
Cok gecmis olsun. Demekki ben artik ilaca karşı duyarsızlaştım. Ilac içtiğim icin mi, Allaha dua ettigim icin mi agrilarim kesiliyor bilemiyordum

Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
Ne aptal bir kadınsın sen ya ezik ezik laf sokmaya çalıştığın kişi doktor.
Senin gerçekten ruhsal problemlerin var naptın belki azıcık bayılırım diye aspirin falan mı içtin arka arkaya ya da anksiyete ilaçlarını mı hap gibi attın kafa yapmış çünkü ayrıca bu kadar aklın fikrin dilin varsa o senden de ezik olacak kocana göster bunları sana yardım etmek isteyen insanlara değil

kesinlikle,o yüzden ben ya git işine diyemem,bunun vicdan azabını kaldıramam daha sonra çünkü. o yüzden mutlaka acile git,sonra da psikiyatriye git dedim. her ne olursa olsun şunları yazan biri normal bir zihin yapısında değil şu an.

dediğiniz konuyu da hatırlıyorum, nefesimizi tutup tüm gece forumda beklemiştik. sonra kazen bey ifşa etmişti. yazıklar olsun demiştik.
Konu hangisiydi ya bende merak ettim

Geçmiş mesajlarında ana okulu öğretmeni olduğunu yazmış. Umarım doğru değildir. İntihar etmesi gerçekse de degilsede bu hic normal bir psikoloji değil.

Back
X