• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç vücuttan nasıl çıkarılır

Ben anksiyete hastasıyım bir sebeple (bu sebepleri anlatmak istemiyorum linçleniyorum) hap içip intihar girişiminde bulundum aradan 1 saat geçti çarpıntı ve aşırı panik halim var ölmüyorum sadece sürünüyorum ilacın bu etkisinin vücudumdan gitmesi için ne yapabilirim ?
Hastaneye gidin midenizi yıkarlar.

İlgi istemedim ergen değilim sadece bunaldım
Her bunaldıgınızfa ilaç mi içiceksiniz intihar mı edeceksiniz? Ozaman siz sakın evlilik cocuk falan yapmayın ha yazık cocukların gozu öunde ha bire intihar girişimleri . Milleti niye korkutuyorsunuz.sizin anksiyete yok sadece psikolojik sorunlarınız var gibi.daha şimdiden öyleyseiniz evlenip col cocuga ksrısınca napacaksanız en ufak tahammülsüzlükte

yahu can havliyle insanlara laf mı yetiştiriyorsunuz şimdi de? bakın ben de bir kez ölümden döndüm,hem de kan kaybından . o an tek düşünebildiğim ölüm korkusuydu ve biri beni kurtarsın, ambulans çağırsın diye yalvarmaktı. başka hiç ama hiçbir şeyi düşünecek halim olmadı.

ilgi çekmek için yaptığınızı düşünüyorum ama bunu şımarıklık olsun diye değil, gerçekten psikolojiniz bozuk olduğu için yaptğınızı zannediyorum.

tehlikeli sularda yüzüyorsunuz,eğer konularınız gerçekse, sizin psikiyatri servisine yatırılma endikasyonunuz var zira suicidal girişim ve/veya düşüncüler tek başına yatış endikasyonudur.

bakın sizi incitmek için söylemiyorum bunları, gerçekten kritik bir durum var karşımda.

ha, konularınız kurguysa da yardım almanız lazım. sağlıklı düşünceleri olan bir insan böyle konular açmaktan zevk almaz çünkü.
Çok geçmiş olsun, kaza mı geçirdiniz? Kurtulmuşsunuz çok şükür.

Her bunaldıgınızfa ilaç mi içiceksiniz intihar mı edeceksiniz? Ozaman siz sakın evlilik cocuk falan yapmayın ha yazık cocukların gozu öunde ha bire intihar girişimleri . Milleti niye korkutuyorsunuz.sizin anksiyete yok sadece psikolojik sorunlarınız var gibi.daha şimdiden öyleyseiniz evlenip col cocuga ksrısınca napacaksanız en ufak tahammülsüzlükte
Evli zaten 😐 bir lamayla

Çok geçmiş olsun, kaza mı geçirdiniz? Kurtulmuşsunuz çok şükür.
çok teşekkür ederim, evet kaza geçirmiştim, Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu, hala dün gibi hatırlarım...

kurtuldum ,tamamen iyileştim çok şükür :)

vücudumda bazı yara izleri kaldı ama olsun, dövme yaptırmayı düşünüyorum yakında üzerlerine :KK22:
:KK200:

2 parol 2 ativan 6 ibucold mu? :olamaz:

öf be! yüksek doz trankilizan içtiniz sanmıştım, gerginlikten nefesimi tutmuşum şimdi fark ettim!

asla kesin bir şey söyleyemem ama tahminimce ölmezsiniz,ama çarpıntı,bulantı, bilinç bulanıklığından biraz sürünürsünüz. yine de hastaneye gidin. her bünye farklıdır. GİDİN!!
Ne içmesi gerektiğini söylemişsiniz 😅😅😅

Ay intihar eden insani cimbizlamasalardi iyiydi. Ben merak ederim simdi 🤔
İnsan psikolojisi hassas olduğundan intihar gibi bir eylem için özenle yazmaya çalışacağım lakin sitede şimdiye kadar sayısız sahte intihar vakası, 3 tane de sahte ölüm vakası yaşandı.

Ayrıca üye gerçekten intihara eğilimliyse iletişim bilgilerinin kayıt altına alınması iyi olur.

gitti,ama mune hanımın cımbızına kurban gitti. grinin elli tonuna büründü...

ay sinirlerim bozuldu gülüyorum kusura bakmayın :KK49:
😅😅 Ben de inanmadım zaten o halde ciddi ciddi buraya sormus burda vakit kaybedicegine ara hastaneye sor veya git acile. Allah akıl vere 🤷🏼‍♀️ neyse umarım dondugunde akıllanmıs ve iyileşmiş olur🤭

Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
Ya ne kadar tatlısın doktor civanım yaa, burda senin okadar iyi niyetine ve yorumuna karşılık yapılan yukarıdaki konuşma tarzına rağmen sen hala onu düşünerek yazıyorsun.. Hem hekimsin hem de kendine hâkimsin. 😘
pes. size diyecek bir şeyim kalmadı artık. ben görevimi yaptım, hem bir hekim olarak hem de bir insan olarak.

adresinizi bilsem ambulans/polis çağıracağım size, ama bilmiyorum maalesef.

şu anda bi şeyim yok diyorsunuz ya, ilaçların hepsi emilip organlarınızı zedelemeye başlayıp, kalbinizi durma noktasına getirecek.

intoksikasyonlar kısa vadede bulantı kusma,sersemlik, ishal, çarpıntı gibi nonspesifik semptomlarla başlayıp, hızla ölüme götürür. gidin şu hastaneye.

2 parol 2 ativan 6 ibucold mu? :olamaz:

öf be! yüksek doz trankilizan içtiniz sanmıştım, gerginlikten nefesimi tutmuşum şimdi fark ettim!

asla kesin bir şey söyleyemem ama tahminimce ölmezsiniz,ama çarpıntı,bulantı, bilinç bulanıklığından biraz sürünürsünüz. yine de hastaneye gidin. her bünye farklıdır. GİDİN!!

şükür yav,of. gerdiniz gece gece.

Back
X