İlgi Bekleyen Eş

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba

Sevgiliniz/nişanlınız/eşiniz sürekli sizden ilgi beklese, aslında beklediği ilginin kat kat fazlasını size veriyor olsa siz de bunun farkında olsanız fakat belki yapınızdan belki alışkanlıklarınızdan kaynaklı sebeplerle onun gibi olamasanız ama siz de çabalıyorsanız, fakat eşiniz yine de sen benimle ilgilenmiyorsun deyip sizinle kavga ediyorsa ve hatta kavgalar çok büyük boyutlarda oluyorsa,ne yapmayı düşünürsünüz.

Asıl olanın sizin ona olan sevginiz olduğunuzu nasıl anlatırsınız?

bunu ancak hareketlere yansıtabilirsin cnm

Çabalıyorum ama bazı şeyleri gerçekten yapamıyorum.
Biz çok şeye göğüs gerip bir anda evlendik, eşim ailesini sildi, ben eğitimimi yarıda bıraktım.
Çok seviyorum ama onun bekledikleri benim yapımda yok gerçekten
Yapamıyorum zorluyorum ama bi yerden sonra gerçekten fenalık geliyo:))

Ona senin yapının bu şekilde olmadığını anlat, ne bileyim her insanın yapısı farklıdır biri sevdiğini çok belli ederken bi taraf ta hiç etmez. sevmek ille dk başı ilgilenmekle mesajla aramakla filan olmaz ki sonuçta

hergün 5 çesit yemeği hangi birmiz yapıyor tatlım. ama içinden aramak gelmiyosa güzel bir msj at ne bilim sadece sesini duymak için aradım de kapat uzatmana gerek yok . ama böyle basit seyler için sorun yasama. anladım yapında yok belli ama hayat müşterek. bak adam ailesini silmiş sen eğitimini yarıda bırakmışsın. bunlar herkesin yapabileceği seyler değil .

Mesela günde 5 çeşit yemek yapamıyorum, ya da o işteyken ben onu 2 saatte bir arayamıyorum.

Bugun ılgıyle ne ılgısı var ? Yemek yapamadıgının
Böle bır kalıba gırmek zorunda degılsınız bende sevgımı cok bellı edemem mesela aramak aklıma gelmesz sureklı mesaj atarım ama sık sık oda aramamı ıster bozulur
ama kavga edecek boyutta degıl asla

Ben de böyle bakıyorum olaya, onun bana olan sevgisini bilmek, benim onun aklında olduğumu bilmem bana yeter
Ama o böyle değil illa ıncık cıncık herşeyiyle ilgilencem, hergün onun yarınını düşünücem, sabah giyeceklerini hazır edicem vs.vs.

ben asla ilgi göstermemenin yetiştirme tarzından kaynaklandığını düşünmüyorum ...... bence bunun hiç bir acıklaması olamaz eşin ilgi göstermeni istiyorsa göstereceksin ..... güler yüzlü olacaksın .. herkez ilgiye muhtac dimi bi bebek nasıl anneden ilgi beklerse bi eş de kovcasından yada karısından ...... bir svgili diğer sevgilisinden bu böle sürüp gider insanlar doğdukları andan ölecekleri ana kadar ilgi beklerler .... bir kişi tarafından sevildiğini görmek isterler ....

onlar ancak flört dönemlerinde öyle oluyo bida istesen olmuyo, bide anlamadığım genelde kızlar böyle ilgilenilsin kendileriyle isterler, sizde biraz tersi olmuş. Ama sn bi konuş bence yani anlar sonuçta çocuk değil ki, bu kdr zamandan sonra seni de değiştirecek değil insan huyundan vazgeçemez ki.

Saygı duyuyorum fikrine canım ama bence çok alakası var.
Sevgi bağıyla bağlı bir ailede yetiştim ama gayet mesafeliydik, hatta o mesafeyi, ailemle olan mesafeyi bile eşimle olan ilişkimle biraz aştım diyebilirim.
Eşime karşı gayet güleryüzlüyüm, gayet yumuşak başlı sevecen bir insanım ama demek ki yetmiyor bazı yönden yetersiz kalıyorum.

Evet tam tersi oldu, gerçi dediğim gibi o bana bunun fırsatını vermedi, çok ilgilenir benimle, belki de o yüzden bu kadar çok seviyorum ve vazgeçemiyorum

Bence bu karakterin ve kişilik yapınla alakalı diye düşünüyorum amaa İş Kocaya Aşka gelince bence biraz değişmeli. Mesela ben anneme kardeşime akrabalarıma felan Annecim halacım dayıcım diyemem. Yapım değil severim ama diyemem. İş aşka gelince kocamı mıncıklarımm :) günde 7 8 kere konuşur aktif olarak mesajlaşırız herkes gülüyo bize evliler hala mesajlaşıyolar diye :) Mesela hiç öğlen yemeklerini ayrı yemeyiz aslaa:) O da bana ilgi gösterir bende hatta abartırız. Yani istersen eşine karşı yapını değiştirebilirsn bencee.

5 çeşit biraz abartı olmuş 5 çeşit beklemez tabi de
Onu düşünüp hergün ona değişik yemekler yapmamı ister mesela, ama olay onu düşünüp özenip hazırlamam,yoksa erkeklik kaprisi falan değil..

Biraz zorlıyım kendimi yani :))
Tmm biraz daha fazla çaba göstermeye çalışıyım en iyisi ben, bu akşam güzel bi yemek hazırlıyım:))

Kapris yapıyor kendince eşin. :44:
Annesiyle ilişkileri nasıldı? Çok mu samimilerdi annesi oğlunun üstüne çok mu düşerdi?
O ilgiyi çocuksu sevgiyi arıyor olabilir içten içe.
Bu arada eşinin burcu ne?

Annesi oğlunun üstüne düşerdi ama eşim annesinin bu tavırlarından pek hoşlanmazdı.

Burcu boğa.

siz ne kadar çaba gösterseniz de eşinizin ilgi ve sevgi eksikliğini doldurmanız zor gibi. bunu kendisinin halletmesi gerek. yapı olarak ailesinden ilgi görmemiş insanlar bu konuda yetişkinlikte de hassas olabiliyorlar. bir nevi anne babadan alamadıklarını eşten alma çabası. bu yönden siz bu konuda gayret gösterin ama eşinizi iyileştirmek uzun vadede daha kalıcı bir yöntem olacaktır.

mesela yakın erkek arkadaşlarıyla daha fazla sohbet ve iletişimde bulunması size olan ilgi isteğini azaltabilir. bu durum ilişkinizde daha sağlıklı bir gelişimde sağlar. size daha az bağımlı bunun yanında daha bağlı olur. aradaki mesafe ilişkideki heyecanı da korur. bunların haricinde bu konuyu konuşmak ve ona bu ısrarının sizi yorduğunu da söylemek faydalı olabilir. temelde kendisinin çözmesi gerekir ama bu durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…