İlgi Bekleyen Eş

Ayy vallahi okurken güldüm aynı cümle yaa bu kadar olur:))

Geçiyosa sevindim biraz sabrederim artık inşallah da geçer..:)

geçiyo geçiyo merak etme, ama bişey merak ettim eşinin anne babası sağ mı ? benim eşimin babası eşim 3 yaşındayken vefat etmiş ben buna bağlıyorum bu kadar ilgi delisi olmasını o yüzden biraz daha yumuşak davranmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
müstakbel esımde sevgısını pek bellı etmez dili ile ama harektlerı sarılması anlatır bazı seylerı.. ınsan sevgıye ac olmasada esınden ihtiyac duyuyor sevılmeye görmeye... ben mesela cok sanslı bı cocukluk gecırdı sevgı dolu hala öyle abımler falan hep sever benı ne kdr evlenıp gıtsemde ama eş baska o bı aksam eve gelınce öpmese sıkıca sarılmasa sinirlenıyorum sen benı sevmıyormsn dıyorum cunku onla temas kurmak ıstıyorum öpmek istiyorum yanaklarını koklamak ıstıyorum oda yapsın ıstıyorum yapıyor bazen ama zorlayınca degıl kendısı içinden gelerek yapınca mutlu oluyorum ben ısteyınce ne anlamı kalırkı dıyorum sımdı esınde öyle demekkı. sen sarıl sen sev sen ara ıstıyor haksızda sayılmaz kendını zorlama ama onu sev ALLAH RAZISI İÇİN SEV madem ailesını bırakıp sana gelmıs ozmn herkesden cok sev.

zamanla geçer merak etme canım, anlayacaktır senin yapının farklı olduğunu, daha yenisiniz sende zamanla alışırsın, ikinizde biraz biraz alışarak bi bakmışsın ortada buluşursunuz

Benim de öyle, akşam gelince bana sarılmasa yakın durmasa ben de ona kızıyorum, herkesden çok seviyorum,zor günler yaşadık biz bir anda aileler birbirine girdi, sevgimizi zor kurtardık.
Onu ne kadar sevdiğimi de biliyor ama azıcık fazlalaştırıyım ilgimi bi nefes aldırmıyım belki o aman bıkar:))

zamanla geçer merak etme canım, anlayacaktır senin yapının farklı olduğunu, daha yenisiniz sende zamanla alışırsın, ikinizde biraz biraz alışarak bi bakmışsın ortada buluşursunuz

Evet canım ve bi anda evlenince de afalladık
Bir haftada karar verildi düğüne:)

senin için ailesini silmiş bu adam, onun için boşluktada olabilir, sadece sen olunca tüm sevgiyi sana vermiş,odak noktasında sadece sen varsın ve sendende kendisi gibi davranmasnı bekliyo,

sev herseyden cok sev.ne var kı bunda.sımart,sarıl,op,kokla bundan daha guzel bırsey olur mu.hem de esın herseyı sılıp senı ıstemısken hayatında.ondan bunu esırgeme.ınan sen oyle yapsan daha da mutlu olursunuz.

28 Ekim 2011 evlendik canım :)) çok yeni daha

ah be canım daha çok yeni evlisiniz. ilk zamanlar olur böyle beklentiler. zamanla oda sana okadar fazla ilgi göstermeyecek ki. sizdaha çiçeğiburnunda evlisiniz. boşver biraz ilgi göster. özen eşin için. o istemese bile daha bu kadar yeni evliyken insan zaten kendisi ister eşimle ilgileneyim ona bişeyler hazırlayayım diye. sonra zaten sen istesende eşin sana yorma kendini bu kadar fazla yemekle uğraşma diyecek. bırak ilk zamanlarını aşkla geçir.aşkın için çabala biraz. bisürü fedakarlıkla evlenmişsiniz böyle şeylere kafanı takma sen.

Biraz zorlıyım kendimi yani :))
Tmm biraz daha fazla çaba göstermeye çalışıyım en iyisi ben, bu akşam güzel bi yemek hazırlıyım:))

Eşiniz ilgi derken yemek mi kastediyor yada sabah giyeceklerini hazırlamanızı mı bekliyor yoksa sevgi olarak mı şikayet ediyor ??

arkadaşım eşin senden çok fazla bir şey istemiyor ki..
daha çok yeni evliymişsiniz akşam işten gelmesini heyecanla beklemeni , ona güzel sofralar kurmanı beklemesi çok çok doğal..
bence burada sen biraz öz eleştiri yapmalısın..
5 çeşit yemek hazırlama tamam da 3 çeşit olsun ama özenildiği belli olsun.. ne biliyim kızartma makarna vs. yapsan bile şık bile salata koy ortaya kendini belli etsin..
veya eşinin kıyafetlerini hazırlaman ve günde bir kaç defa araman zor bir şey değil ki yada bunların seni rahatsız etmemesi gerek diye düşünüyorum..

Canım ben elimden geldiğince yapıyorum zaten,
Ama mesela bi örnek vereyim geçen gün canı börek istemiş, geçen haftasonu yapmıştım bu haftasonu yapmadım, her hafta yapalım diye bi anlaşmamız da yok, neden ben bir haftadır börek yapmamışım, canının istediğini söyle yapayım diyorum, yok ben onu düşünmeliymişim o söyleyince bir anlamı kalmıyormuş.

eşin biraz kaprisli sanırım şımartılmak istiyor yani senin şikayet ettiğin konu ilgi göstermen değil kaprisleri..
valla canım o zaman eşinle konuşmaktan başka yol yok
istediği şeyleri sana doğrudan söylemesi gerektiğini senin içini okuyamacağını hemde yeri geldiğinde bu isteklere cevap veremeyeceğini de anlaması gerek, sen elinden geleni yaptığını ondan biraz anlayış beklediğini söylemelisin..

Aynen öyle canım ben onu şımartayım istiyo biraz yumuşasın konuşayım bi adamakıllı, gerçi daha önce de defalarca kere denedim ama,bi kere daha deniyeyim.

arkadasım bu cocuk annesını ozlemıs cok bellı ailesının eksıklıgını kapatmak ıcın sıze sarıyor bence neyapın needın ailesıyle barısın ne olursa olsun onlar anne baba
esım ılgı beklıyo of falanda demeyın hemen daha 2aylık evlılık en ılgılı sevgılı olacagınız donem ne ıstıyosa yapın yazık kolaymı aileden ayrı olmak herkez 1 verıyosa sız 10 verın bence cok ıhtıyacı vardır.
vayyyyy be kendıme sasıyom suan bır erkegı savundugum pek gorulmezdekkda

Onun bakışına göre ben bu şekilde sevgimi ve ilgilendiğimi göstermeliymişim.
Ama benim tarafımdan bakarsak evet dediğiniz gibi hizmet bekliyor

Bence bu işin kılıfı.
Siz kalkıp da ona "aşkım bana pahalı hediyeler al, ben bu şekilde ilgilendiğini ve sevdiğini anlıyorum" deseniz ne olacak?
Demek istediğim şu ki illa maddi şeylerle sevgi ve ilgi gösterilmez, evet arada yapılan jestler insanın gururunu okşuyor ama sevgiyi göstermek için illa insan 7/24 fiziki anlamda çabalamalı kendini mi yırtmalı, ya da karşındakinden bunu beklememeli.Ben de ilgi görmeyi seven insanım sevgilim sevgisini belli etsin isterim ama asla kalkıp da bana bunu yap şunu yap diyemem, ya da bak şunu bunu yapmıyorsun,yoksa beni sevmiyor musun da diyemem, dediğim zaman yapacaksa ne anlamı kalır ki?Gerçekten ilgilenildiğini sevildiğini bilmak isteyen bunu dile getirmez sık sık.Sizin eşinizin derdi başka ama iyi kılıf bulmuş.Onun derdi sadece hizmetinin dört dörtlük olması.
Siz ona börek yapmayınca onu sevmiyor musunuz yani?Üstelik illa madi bir çaba gerekiyorsa bu kişiden kişiye değişir,o börek ister bir bayan kalkar hergün çiçekler, hediyeler almak ister.İster ister ama sürekli dile getirirse de bence o pek saf bir sevgi olmaz.

yazdıklarından ben şunu anladım canım eşin ilgi sevgi değil hizmeti dört dörtlük görülsün istiyor resmen kapris yapıyor.umarım bu huyu değişir hep böyle kalmaz.yoksa çok yıpranırsın haftada bir börek yapmayan kadın eşini sevmiyor mu yaniüstelik her saat başı artamayabilirsinde bunda ne var.ben telde konuşmayı sevmem yeni evliykende eşimi sık sık aramazdım.eşimi sevmediğimden mi aramıyordum yanisenin eşin ilgi değil çocuk gibi bakılsın istiyor ama ilerde çocuğun olunca böyle kaprisleri hiç kaldıramazsın.bence sen eşini tatlılıkla güzellikle bir düzene sok canım

Kızlar haklısınız hizmet bekliyor ama oturup da ayağıma yemekler gelsin falan değil.
Yani nasıl anlatayım, mesela kendisi çalışıyor akşam eve 8,30 gibi gelir,ben çalışmıyorum,buna rağmen gelip bana mutfakta yardım eder ya da diğer yapılacak işlerde yardım eder ve öyle sallama değil:)yani yardım etmiş olayım diye değil gerçekten iş yapar yani

Hmm annesini özlemiş de olabilir gerçekten.Ama barışmam ben, kendisi isterse gidip görüşebilir bunu o da biliyo ama isteyeceğini zannetmiyorum çok kabalaştılar çünkü.

Dün akşam biraz dozu arttırdım ilgimin:))
Biraz bu şekilde deniycem bakalım yoluna girecek mi bu beklenti durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…