Ay çok güldüümbu ilginç isimli mekanlar insanı bazen çileden çıkartıyor, benzerini arkadaşım yaşamıştı çok matraktı ama şöyle ki bi zamanlar BİZİM EV adında bi kahvaltı salonumuz vardı arkadaşda nişanlısıyla gelmişti o sırada annesi aradı
nerdesin kızım??
xxxxx(nişanlısı) ile bizim evdeyiz anne kahvaltı ediyoruz
annesi tabişok kızım ne diyon sen ne evi ne kahvaltısı
biz tabi kahkaha krizine girdik
amannn anne sende öle değil kelebeklerin dükkanında kahvaltı ediyoruz adı bizim ev dedi
kadın bi süre konuşamadı tabi telefonun hopörleri açık olduğu için tüm söylediklerini biz ve damat beyde duymuştuuu
Benim de başıma gelmişti bu isim garipliği yüzünden...
Bütün okul hayatım boyunca saygılı ve terbiyeli bir kız öğrenci olarak bilinirdim...
Bir gün ortaokuldayım, elimde bir kitap...
Çok sevdiğim din kültürü hocam geldi, kızım ne okuyorsun dedi...
''ZIKKIMIN KÖKÜNÜ'' dedim
Adam şok tabi
Kızım ne diyorsun sen diyor...
Ben hala zıkkımın kökünü okuyorum hocam diyorum...
Baktım adam bozuldu, anaaa dedim hocammm kitabın adı zıkkımın kökü valla billa size öle bise demedim diyorum
Diyorum ama beni dinleyen kim, adında bile meymenet yok ver o kitabı dedi aldığı gibi gitti
floke bunlarınki hafıza kaybımıyazlık elbise arayışı içindeyim geçen yıl.normalde bırak alışveriş yapmayı,mağazanın önünden bile geçmeye tenezzül edemeyecek kadar pahalı bi mağazanın vitrininde çok süper bi elbise gördüm.ilginçtir bu marka yer benim dilimden konuşuyo,indirim yaptığını yazıyo ve alabileceğim pahalı konumuna iniyo...mağazaya girdik,elbiseyi aldım denedim.80 kere de 'oldu mu bu?yakıştı mı?beğendin mi?hoş mu?alayım mı?' gibi cümlelerin hepsine evet cevabı aldıktan sonna,elbiseyi aldım.
4 gün nasip olmadı onu giymek.4.gün eşimin bi işi çıktı ve dedi ki: 'şunu halledeyim,seni ararım.sen hazır ol,filanca kafede buluşuruz seni arayınca...' ii dedim.beni aradıktan sonna,yeni elbiseyi giymiş olarak evden çıktım.kafeye geldiğimde sıkılmış olarak sağ sola bakan eşim beni görünce ahanda şu bakışı attı:....
yanına geldiğimde bana bu elbiseyi nerden aldığımı sordu:26:...
hönk olayını geçtikten sonna,niye bölümüne geçtim,cevap daha bi vahimdi:'fazla yakıştı bu sana...sadece yanında ben varken giy.':44:
ilgilenmiyorlar ki....bi an evvel ordan gitmek için bakmadan çok güzel harika filan diyolar,sonna da 'ne zaman aldın bunu?' oluyo....üzerinden aylar geçse bile!floke bunlarınki hafıza kaybımı
eşimde birlikte aldığımız hiç bir şeyi hatırlamıyo:44:
evet floke eşim yatmadan önce bir iki dakika konuşulur ya yani biz öyleyizilgilenmiyorlar ki....bi an evvel ordan gitmek için bakmadan çok güzel harika filan diyolar,sonna da 'ne zaman aldın bunu?' oluyo....üzerinden aylar geçse bile!
yatmadan önceki muhabbeti ben çok severim de,niyeyse 2. dakkadan sonna monoloğa dönüyo bizde...ne çabuk da uyuyo yaaaa....evet floke eşim yatmadan önce bir iki dakika konuşulur ya yani biz öyleyizbir konudan bahsediyoruz örneğin oğlumuzla ilgili eşim emlakçı ya sayıklamaya başlıyo,onlar anahtar bıraktımı pazartesi tapuya gidilicek. ben iyi geceler canım diyorum,iyi geceler diyo oda..
yatmadan önceki muhabbeti ben çok severim de,niyeyse 2. dakkadan sonna monoloğa dönüyo bizde...ne çabuk da uyuyo yaaaa....
bazen gıcık ederim onu,tam uykuya dalcakken :'hayatım.'derim adam bi sıçrar. 'ne?!'der sonna sinirle...az beklerim ve:'sence hayatın anlamı nedir?'derim ciddiyetle...5 saniye algılaması sürer sonna cinayetle tehdit eder!
konu sahibi arkadaşım,kelebeğim bilir,ben biraz unutkanlıktan muzdaribim....hatta bu anlatacağımı bilem yazmayı unuttum bugün,daha yeni aklıma geldi.tekrar unutmadan yaziim hemencik:
unutkanlığım bazen ööle tavan yapar ki,ben bilem kendi kendime kızarım;eşim ne etmesin gari?bu sabah eşim uyandı,işe gidecek.üstünü giyinirken ben de hala afyonumun patlamasını bekliyorum yatakta,darmadağın saçlar ve yarı kapalı gözlerle etrafa bakıyorum salak salak.eşim bana döndü ve o talihsiz konuşma gerçekleşti:
-flocke,dün hiç uyutmadın var ya,ölüyorum şu an uykusuzluktan
-niye ki ne?ne ettim,deptim mi genem seni?
-yok yaaa,bu sefer habire konuşup durdun.rüya gördün....
-hııı ne gördüm ki?anlat hele,ben unuttum....
-:44::44::44:flocke,sen hala ayılamadın galiba,ne dediğini bilmiyon
-ne dedim ki şimdi?
-yat hayatım ben kapının yerini biliyom,uyu sen ben gidiyom
-iyi....
saçlarımı kestirdim süslendim püslendim buluştum sevgilimle
tabi saçlarımla ilgili bi yorum yok dayanamadım sordum ben de
(b:ben s:sevgilim)
b:saçlarım nasıl olmuş?
s:çok güzel, çok beğendim
teşekkürler öpmeler falan, ardından şöyle dedi
s: batistuta gibi olmuşsun :)
ben tabi kim olduğunu anlamadım, içimden geçiriyorum ah şimdi hangi güzel kadına benzetti beni manken mi, şarkıcı mı, oyuncu muaslında isimden de kıllanmadım değil ama yine de sordum
b: o kim?
s: futbolcu
benaynen böle kaldım
tabi baya da bozuldum
b:insan sevgilisini futbolcuya benzetir mi ya, yuh sana
ardından odunluğa devam eder
s:ama bak sen bilmiyosun o çok iyi futbolcuydu, çok severdim ben onu
b::84::84:
bu arada saç modelimin o futbolcuyla uzaktan yakından alakası yoktur, beni benden almıştır bu benzetmeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?