aynen canım benım kı bunu cok yapar karısr karısır sonra sen bilirsin bana sorma derçıldırtmak için yapıyolar benimkide yapıyo bazen ne giyeyim yada bunu giyeyim diye soruyorum ne istiyosun giy sen daha ii biliyon diyo.. giyinip çıkıyorum aşağıda arabanın içinde bununla mı gideceksin bulamadın mı başka bir şey diyo ve ben krizlerdeyimm yahu ben sana bunu giyeyim mi diye sormadım mı be adam sende ne istiyosan giy demedinmi ufff ufff
yazlık elbise arayışı içindeyim geçen yıl.normalde bırak alışveriş yapmayı,mağazanın önünden bile geçmeye tenezzül edemeyecek kadar pahalı bi mağazanın vitrininde çok süper bi elbise gördüm.ilginçtir bu marka yer benim dilimden konuşuyo,indirim yaptığını yazıyo ve alabileceğim pahalı konumuna iniyo...mağazaya girdik,elbiseyi aldım denedim.80 kere de 'oldu mu bu?yakıştı mı?beğendin mi?hoş mu?alayım mı?' gibi cümlelerin hepsine evet cevabı aldıktan sonna,elbiseyi aldım.aynen canım benım kı bunu cok yapar karısr karısır sonra sen bilirsin bana sorma der
yazlık elbise arayışı içindeyim geçen yıl.normalde bırak alışveriş yapmayı,mağazanın önünden bile geçmeye tenezzül edemeyecek kadar pahalı bi mağazanın vitrininde çok süper bi elbise gördüm.ilginçtir bu marka yer benim dilimden konuşuyo,indirim yaptığını yazıyo ve alabileceğim pahalı konumuna iniyo...mağazaya girdik,elbiseyi aldım denedim.80 kere de 'oldu mu bu?yakıştı mı?beğendin mi?hoş mu?alayım mı?' gibi cümlelerin hepsine evet cevabı aldıktan sonna,elbiseyi aldım.
4 gün nasip olmadı onu giymek.4.gün eşimin bi işi çıktı ve dedi ki: 'şunu halledeyim,seni ararım.sen hazır ol,filanca kafede buluşuruz seni arayınca...' ii dedim.beni aradıktan sonna,yeni elbiseyi giymiş olarak evden çıktım.kafeye geldiğimde sıkılmış olarak sağ sola bakan eşim beni görünce ahanda şu bakışı attı:....
yanına geldiğimde bana bu elbiseyi nerden aldığımı sordu:26:...
hönk olayını geçtikten sonna,niye bölümüne geçtim,cevap daha bi vahimdi:'fazla yakıştı bu sana...sadece yanında ben varken giy.':44:
yazlık elbise arayışı içindeyim geçen yıl.normalde bırak alışveriş yapmayı,mağazanın önünden bile geçmeye tenezzül edemeyecek kadar pahalı bi mağazanın vitrininde çok süper bi elbise gördüm.ilginçtir bu marka yer benim dilimden konuşuyo,indirim yaptığını yazıyo ve alabileceğim pahalı konumuna iniyo...mağazaya girdik,elbiseyi aldım denedim.80 kere de 'oldu mu bu?yakıştı mı?beğendin mi?hoş mu?alayım mı?' gibi cümlelerin hepsine evet cevabı aldıktan sonna,elbiseyi aldım.
4 gün nasip olmadı onu giymek.4.gün eşimin bi işi çıktı ve dedi ki: 'şunu halledeyim,seni ararım.sen hazır ol,filanca kafede buluşuruz seni arayınca...' ii dedim.beni aradıktan sonna,yeni elbiseyi giymiş olarak evden çıktım.kafeye geldiğimde sıkılmış olarak sağ sola bakan eşim beni görünce ahanda şu bakışı attı:....
hönk olayını geçtikten sonna,niye bölümüne geçtim,cevap daha bi vahimdi:'fazla yakıştı bu sana...sadece yanında ben varken giy.':44:
Yanlış anlaşılmadan doğan diyalog:
O: Nerdesin napıyorsun hayatım
Ben: Sendeyim canım (SEN diye bir kafe var burada)
O: Biliyorum hayatım bende olduğunu hem aklımdasında yer olarak neredesin diye sormuştum
Ben: Tamam hayatım Sen varya burada sendeyim işte
O: Orada ve bende nasıl olursun aşkım uyuyormuydun yoksa sen
Ben: La delirtmesene adamııı! SEN KAFEDEYİM SEEEN!
O: Öyle desene aşkım
Ben: İki saattir ne diyorum
O: Sendeyim diyorsun
Ben: Nerdeyim peki
O: Bendesin
Ben :84:
Bende size tv ile olan muhabbetimi anlatayım:Tv de film var iki kişi konuşuyorlar biri birşey soruyor.Cevap karşısındakinden değil benden gitti:evet(ne sorduğunu unuttum ama)
Bende size tv ile olan muhabbetimi anlatayım:Tv de film var iki kişi konuşuyorlar biri birşey soruyor.Cevap karşısındakinden değil benden gitti:evet(ne sorduğunu unuttum ama)
1000 kere belki farklı zamanlarda arkadaşlarımın önerilerini,ilginç ya da eğlenceli,ya da tecrübelerini paylaşmışımdır isimlerini vererek.örnek:
ayşe diyor ki şurdan şunu alma çünkü bu adam baya bi pahalıya satıyor...
abartısız!yemin ediyorum,her defasında şu cevap gelir:
ayşe kim?
hani var ya,oğlumuzla aynı sınıfa giden ali,daha bugün bizdeydi hani....hani az evvel ben sana ayşelere çay içmeye gittim demiştim bugün için,o da bana bugün yeni bi gezme yeri önermişti,sen de olur hayatım gideriz demiştin ya....onun annesi
sen bugün misafirliğe mi gittin?
dedim ya hani,ayşe çağırdı,gittim ben de....
hıııı ayşe kimdi?
:84::84::84::84::84::84:
Soruya soruyla cevap verir, bu da benim limitsiz konuşmama ve çıldırmama yol açar:
Ben:Çorapların neden yatak başında?
Eşim:Hangi çoraplarım?
Ben:Farkeder mi ya çorap işte !
Eşim:Farketmiyorsa niye soruyorsun?
Ben:Ya çorabın rengi, markası farketmez, yatak başına niye koydun onu soruyorum.
Eşim:Hangi yatak başına?
Ben:Yahu kaç yatağımız var bizim?
Eşim:Ne diyorsun? Anlamıyorum.
Benis çoraplarını yatağın başına neden astınnnnnnn?
Eşim:Hangi çoraplarımı?
................................................................
Birşey anlatırım, dinlemez, bu da benim limitsiz konuşmama ve gene çıldırmama yol açar.
Ben:Bugün derste ne oldu biliyor musun? Çok rezil oldum ya.
Eşim:Evet.
Ben:Ne eveti? Derste rezil oldum diyorum.
Eşim:Niye?
Ben:Türkçeden ingilizceye çeviri yapıyoruz, ben de "Neden erkekler takım elbise altına beyaz çorap giyer?" diye cümle yazmışım.Gülüşüyordum, baktım öğrenci olan adamlardan biri beyaz çorap giymiş, farkedince rezil oldum.
Eşim:.....(oyuna dalmış, sessiz)
Ben:Nasıl toparlayacağımı bilemedim valla.
Eşim:.....(sessiz, hala oyun oynuyor)
Ben:Sonra sınıfa hacivatla karagöz girdi.
Eşim:Anlıyorum.
Ben:Hacivat eskiden beri bana aşıkmış.
Eşim:Evet.
Ben:Ne eveti laaan ne evetiiiiii...Hacivat bana aşıkmış diyorum sanaaaa...
Eşim:Hangi hacivat?
Ben:Yan apartmanda 3. katta oturan hacivat!Tövbe yarabbim yaaa...Lan azıcık dinle beni yaaa azıcıkkk dinleeeeeeee.....
Buna işte çok özeniyorum.Yatak odası ile salonun yerini komple değiştir, benim eşim anlamaz.
Geçen evi temizliyorum, girişteki koskoca şemsiye, palto asılan 2 metrelik kazulet gibi olan vestiyeri salonun ortasına taşıdım.Sonra da eşim gelsin de o yerine çeksin diye orda bıraktım.
Eve gelince;
Ben:Sence de bir değişiklik yok mu?
Eşim:Saçını boyatmışsın?
Ben:Hayır.
Eşim:Kilo mu verdin sen? Suratın kaşık gibi kalmış.(85 kiloyum, cevaba bak!)
Ben:Salonaaa baaak salonaaaa!
Eşim: Tülleri mi yıkadın?
(15 dakika sonra )
Eşim:Aaa bunun burda işi ne?
Ben:Çekemedim yerine, sen koyar mısın?
Eşim:Nereye koyacağım söyle!
Ben:Banyoya koy! Tuvaletimi yaptıktan sonra, donlarımı ona asacağım! Ya adam sen bu evde yaşamıyor musun? Yerini bilmiyor musun onun? Tövbe yarabbim tövbeee...
aklıma gelmişken yazayım buna benzer bir diyaloğumuzu...
yatsı namazımı kıldım yatmaya hazırlanıyorum çocuklarda uyumuş ev de nasıl bulunamaz bi sessizlik hakim sormayın gitsin...
arıyorum eşimi yok her odaya defalarca baktım sesleniyorum sesleniyorum ses yok çıldıracam.. tuvalet banyo ebeveyn banyosu yok yok yok adam nereye gider habersiz bakkala bile gitmeyen adam yok en son açtım kapıyı apartmanda aramaya başladım..
dedim ki herhalde namaz kılıyorum diye seslenmeden çıktı pencereden bakayım diye salonun ışığını açmamla sırıtan bir surat
ben : nerdesin sen
eşim : burdayım işte
ben : neden ses vermiyosun delirdim
eşim : hahahaha
ben : ya niye gülüyon niye ses vermedin sölesene
eşim : ya napiim çok güzel arıyodun bakalım ne zaman bulacaksın diye merak ettim
ben : ne yani çocuklar gibi saklambaç mı oynuyoz, bin tane şey aklıma geldi ...
tabii ki eşim hala gülmeye devam ediyooo
bu arada defalarca salona bakmama rağmen görememin sebebi kapıdan bakınca masanın arkası görünmüyo beyefendi oraya saklanmış ben aramaya başlayınca...
süper ya çok ilginç...ben kedilerden çocukluğumdan beri korkarım. bir gün hazırlandık acil bir yere gitmemiz gerekiyor apartmanın kapısına indik ama kedi var ben çıkamıyorum.
ben: aşkım hadi pist de şu kediye
eşim: diyemem valla .kendin de pist diye
ben pist falan diyorum da gideceği falan yok
ben: hadi aşkım nolur ya bak geç kaldım
eşim:ya banane kullandırtmıcam artık kendimi
ben: ya delimisin nası kullanmışım ben seni neden böyle yapıyosun
eşim: ağırıma gidiyor artık
ben::18:
eşim: öküz kadar adamım benden korkmuyosun da şu kediden korkuyosun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?